zoom zoom
|
Živjo, se pokorno javljam. Sicer sem vas prebrala večkrat, pisat pa nisem mogla. Pa mi je šele včeraj potegnilo zakaj, ker sem bila odjavljena . No v glavnem sem spet prijavljena. Najprej čestitke vsem "novim" mamicam in njihovi družinici, pa seveda čestitke tudi "novim" nosečkam. Pri nas skoz nkej govori, kletvic zaenkrat še ni, je pa začela govorit, če jo kja vprašat NE JEM (ne vem) in sprašuje ZAKAJ to,.... Sicer pa jo pri govoru razumejo vsi, tudi tisti brez otrok, ne govori še šumnikov in R-ja, pa kakšen V zamenja za J. Velika je prbl. 98 cm, težka ne vem koliko, ker tehtnice doma nimamo, nosi konfekcijo 92-98, kakšno tudi 104, številka noge 24-25. Njen starejši bratec (bo 5 let star prihodnji mesec) je velik 107, nosi 104-110, noga 28. Toliko za primerjavo. Rada bere knjigice, gleda risanke, riše (najraje po tleh ali steni - moram skoz gledat), pleše, telovadi,... Brez plenic smo že od prbl. januarja, ponoči pa od recimo da junija, mogoče tudi že prej, sploh ne štejem več, ampak se je do sedaj polulala v posteljo mogoče e3x. Je prav fino, edino če kam gremo, se po navadi ravno na avtocesti spomni, da jo HUDO LULAT, pol pa ustavi, pomožnosti reče ko se peljemo ravno mino pumpe, klub temu, da je šla doma lulat. JE pa tudi zamenjala vrtec, tako da sta zdaj končno skupaj, v istem vrtcu, vam sploh ne morem povedat koliko časa prihranim na dan, ko ju pripeljem in odpeljem hkrati in ni dvojnega pakiranja. JE pa tudi tako lušna, ko soz nosi dojenčka s sabo, enkrat enega, drugič drugega in jim razkaszuje okolico in jima govori,npr. ne smeš hitro tekat, ker padeš lahko, glej zunaj je noč, je tema in podobno. Glede aktivnosti bi jo pa zelo rada kam vpisala, lih v LJ je ne bi vozila, sicer je našem koncu tudi ABC, ampak je bil lansko letp ful drag (taška - koliko je pa letos če lahko poveš), sicer je pa vse od 4. leta dalje. Starejši bo šel na plavanje in plesne, tamala bi na plesnih sicer ful uživala, ampak je ne vzamejo (sicer res ne bi dohajala). Bom še vidla, kaj bo kaj. DUDA - bi se je že zdavnaj znebili in je sploh ne bi pogrešala,ampak ji jo jaz kar dam, vsaj za spat, ker drgača sesa palec in mi gre to ful na živce. Sicer tudi čez dan sesa palec, ampak jo kar naprej opozarjam d ane sme, pa zaleže za par minut. Sploh ne vem kako naj jo odvadim, kakšen predlog. Dodo lahko čist komot skenšaš, prstapa ne. Zadost za enkrat. Lepo se mejte. LP
|