ronja
|
To delaš lahko le, če s taščo ne živiš skupaj... Itak! Pa še tko se zgodi, da te potem do doma pospremi, hehe, pa da Ronjo spat . Ampak sej to ni nič hudega, če ni vsak dan... Če živiš skupaj, je sranje na kvadrat! Sej veš, da sem ti že pred porodom rekla, da svaka čast za pogum, da si upaš it v to! naslednji komentar: meta je zuni jokala: in pravi oseba X: ja sonce jo matra, k ni navajena, zato se pa joka Ti drugič reči: ne sonce, ampak slaba družba - tega ni navajena nina, hehe, kilce kar obdrži, saj jih bom ziher še kdaj fasala (mogoče kdaj še kak , če ne drugega). Sam mi je pa res čudno. mi je danes tašča rekla, da so jo na unem praznovanju poroke vsi spraševali, kaj ej z mano, da sem tok suha . pa se sama sebi niti ne zdim tak fejst suha, sam res je pa, da mi čisto vsak ponuja za jest... No, danes mi je tašča rogljiček prinesla (čokoladni ), pa Ronji tudi, seveda, vsaki enega . Zdle je lih šla, sva mal pričali, ko je R. zaspala, sem ji mal Lejlo poturila, da jo še ona mal očara . farfala, daj mi pošlji email, pa ti pošljem link do njunega albuma, če želiš. Ker očitno predno se bom jaz spravla po tistih njunih slikah brskat, pa naučit to gor popat... zna potrajat Boš ti mela še enega, hehe. Maš pa glih fajn dva fanta (čeprav je en že mal velik za moje, ampak nikoli ne veš...mojadva sta bila tudi 7 let razlike...) Ampak plohca stisni zobke, kamlu bo vaša hiška nared. MOj nasvet: ne stiskat zobkov, rajši jih pokaži! Ornk, vse, tudi 8ke! abcb, mi mamo za ronjo maxi cosi tobi, zadovoljni, bo verjetno lejla istega dobila. a ko pa enkrat shodi takrat bi ga pa spet nosili hehe, petra, pa še res je! Ronja zdaj skor ne sme v pričo tašče hodit - ne praši, kok je lahko hodila... Nazaj grede je, ker sem vztrajala, da bo sicer takoj zaspala (kar bi ziher), jaz pa rabim ta čas, ko ona spi... doma, seveda.
|