|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
1.10.2009 13:27:52   
Anonimen
deca spijo, jst jem sladoleduser posted image pa pasulj kuham in bel kruh pečem za zravenuser posted image

pa že dons vem, da pon, tor, sre, bomo sami po cele dneve, ker bo lubi skoz delaluser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2651
1.10.2009 13:29:49   
Jancci
Danes je spala CELO noč. Od 20ih do 5ih, pojedla in še do 8ih. Ma super!! Jest enako spala zraven tko da sem danes spočita.user posted image

Pol sva šle v LJ, sem mogla neki v službo in se mi je po poti tok drla, da sem mislla, da se bo zadavla. HB je nazaj grede spala. Zdej pa kuham.

Q. Kaj vse zmečete v lonec za inhalacije? Eno kolegico zanima...

Farfala dober video!! user posted image

Ploha vrjamem, da si jezna. Mogoče ti bo pa pasalo, da jim sem pa tja poveš tasvoje. Jest se pol kar boljš počutim. Kaj bodo vsi kr neki pametni??? user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
1.10.2009 13:41:41   
Zvezdica
mal smeha za vas punce

http://matic3k.blogspot.com/2009/10/kako-zbudit-punco.html

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
1.10.2009 13:57:35   
Anonimen
zvezdica jst mu glavo odšravfam, pa lohk pol svojo tkole nastavlja user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2654
1.10.2009 14:22:55   
petra88
a dej ploha take ti ven mečejo al kaj??? jst bi jim rekla, sej bom jst mogla hodit zravn, ne vi. pismo ej, v vsako reč se mora folk utaknt!
men gre pa najbolj na živce to, da ko je otrok ne more še sedet, ga vsi posedajo, potem ko sedi, bi ga vsi dajeli že na nogice, po tem bi ga že kar sprehajali, pa niti še ne dobro ne stoji, a ko pa enkrat shodi takrat bi ga pa spet nosili user posted image user posted image
nina dej nam malo tvojo Dašo pokaži user posted image kako je kaj z možekom?
avtosedež: mi smo kupili v BC enga ki je v akciji zdej, tega pa mi je ful fajn.
mi2 bova danes rižoto ledla, notri bo pa goveje meso, korenček, koruza in grah. za malico sva jogurt in kruh, popoldne bo pa jabolko in banano jedel.
kolk sm se pa zdej nasmejala zvezdica user posted image user posted image user posted image skor sm Davida zbudila user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
1.10.2009 14:34:39   
crtka
Mi nismo odpravli nič, jutri zjutrej nazaj. Na krvi je pokazalo, da gre za vnetje sam ne ve točno kje je to vnetje, bi mogli še urin pregledat pa sm čakala 3 ure, da bi se mali polulal pa se ni tako da jutri nazaj. me zdej pa res skrbi, da ni kaj z ledvičkami.user posted image zdej pa moram laufat po tavečjega v vrtec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
1.10.2009 14:35:31   
Ploha
farfala: sori, sm ti takoj hotla sporočit, pa sm pozabila....ful so lepi, vsaj meni user posted image , takoj sm ji jih gor namontirala, glih tolk, da jo nism spat dala s temi copatki user posted image pa boh ne daj da jih umaže user posted image user posted image

ja no sej men gre ravno to vtikanje na živce, pa ker itak ne bojo nič dosegel, ker itak delam po svoje, sam usen, učas pa tega ne morš več prenašat in ti dopi*zdi....ma stari so k zemlja, pa mislijo da imajo vse prav, pa mogoče preveč časa in se z drugimi ukvarjajo...no sej vrjamem, če pri sebi začnejo, bojo mel še po smrti deu user posted image user posted image
itak mi je lažje, če tuki mal pojamram, pa če mojmu povem,..pa on spodbudno besedo reče pa je kuj bolje...

ma jst jo ne morm v voziček namontirat, da sedi in da bo ona nas ure in ure gledala kako mi delamo user posted image ne morem evo...pa da se mi še joka zraven, ker vem da jo neki muči...mah ni da bi govoru.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
1.10.2009 15:03:14   
kiara24
ojla,

evo od 10tih pa do zdej sva se potepali s Klaro, bili pri kolegici. POl sva šli na šetnjo malo v hrib je ful sedlo, pol pa do nje kjer sva nahranili malčke, nejen je šel spat moja ga je pa bikasala po tleh in midve sva se ji res nasmejali.
Bilo je super.

Sedaj pa kuham kosilo za Klaro (por, krompirček, paprika in pa malo gres bom zakuhala pa dal sladko smetano) pol pa tudi greva ali pa bo klegica, kar do naju prišla še ne vem.

No super, naša psica ima še gono in je katastrofa res, jo komaj obvladam že 3krat bi me kaml uklala k sm jo za vseša potegnila k je skočila v drugo psico... poden vam rečem.

Spali smo super, no razen to da vam ovem kaj je meni danes zjutraj naredila. Skoraj me je kap zadela.Jaz ležim in mene Klara boža, no pol pa kar na enkrat čez čez stranico prileze na mojo posteljo.

Ronja- ful si pridna da takole šivaš. Res pohvalano, no jaz ne znam bi se pa naučila.

Crtak- upam, da bopste kamlu bolje.

Zobki- in kam naj bi prijavil otroka k zobarju?

Jaz pa malo gruntam, da bi šla na tečaj tle pri nas 5 uri za osnove slaščičarstva ali pa peka drobnega peciva.... kaj počečete na to.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
1.10.2009 15:32:14   
ronja
To delaš lahko le, če s taščo ne živiš skupaj...

Itak! Pa še tko se zgodi, da te potem do doma pospremi, hehe, pa da Ronjo spatuser posted image . Ampak sej to ni nič hudega, če ni vsak dan... Če živiš skupaj, je sranje na kvadrat! Sej veš, da sem ti že pred porodom rekla, da svaka čast za pogum, da si upaš it v to!

naslednji komentar: meta je zuni jokala: in pravi oseba X: ja sonce jo matra, k ni navajena, zato se pa joka

Ti drugič reči: ne sonce, ampak slaba družba - tega ni navajenauser posted image

nina, hehe, kilce kar obdrži, saj jih bom ziher še kdaj fasalauser posted image (mogoče kdaj še kakuser posted image , če ne drugega). Sam mi je pa res čudno. mi je danes tašča rekla, da so jo na unem praznovanju poroke vsi spraševali, kaj ej z mano, da sem tok suhauser posted image . pa se sama sebi niti ne zdim tak fejst suha, sam res je pa, da mi čisto vsak ponuja za jest... No, danes mi je tašča rogljiček prinesla (čokoladniuser posted image ), pa Ronji tudi, seveda, vsaki enegauser posted image . Zdle je lih šla, sva mal pričali, ko je R. zaspala, sem ji mal Lejlo poturila, da jo še ona mal očarauser posted image .

farfala, daj mi pošlji email, pa ti pošljem link do njunega albuma, če želiš. Ker očitno predno se bom jaz spravla po tistih njunih slikah brskat, pa naučit to gor popat... zna potrajatuser posted image Boš ti mela še enega, hehe. Maš pa glih fajn dva fanta (čeprav je en že mal velik za moje, ampak nikoli ne veš...mojadva sta bila tudi 7 let razlike...)

Ampak plohca stisni zobke, kamlu bo vaša hiška nared.

MOj nasvet: ne stiskat zobkov, rajši jih pokaži!user posted image Ornk, vse, tudi 8ke!

abcb, mi mamo za ronjo maxi cosi tobi, zadovoljni, bo verjetno lejla istega dobila.

a ko pa enkrat shodi takrat bi ga pa spet nosili

hehe, petra, pa še res je! Ronja zdaj skor ne sme v pričo tašče hodituser posted image - ne praši, kok je lahko hodila... Nazaj grede je, ker sem vztrajala, da bo sicer takoj zaspala (kar bi ziher), jaz pa rabim ta čas, ko ona spi... doma, seveda.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
1.10.2009 15:48:27   
Anonimen
ronja jst bi tud linkuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2660
1.10.2009 16:25:36   
petra88
ronja jst tud user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
1.10.2009 16:34:48   
Zvezdica
pismo ej, v vsako reč se mora folk utaknt!
men gre pa najbolj na živce to, da ko je otrok ne more še sedet, ga vsi posedajo, potem ko sedi, bi ga vsi dajeli že na nogice, po tem bi ga že kar sprehajali, pa niti še ne dobro ne stoji, a ko pa enkrat shodi takrat bi ga pa spet nosili user posted image user posted image

petra, tole si dobr povedalauser posted image

zvezdica jst mu glavo odšravfam, pa lohk pol svojo tkole nastavlja user posted image

ma ti povem, da sem isto pomislila. Meni se je moj zadnjič v omari skril in me prestrašil, sem še pol ure cvilila user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
1.10.2009 16:36:48   
Zvezdica
kolk sm se pa zdej nasmejala zvezdica user posted image user posted image user posted image skor sm Davida zbudila user posted image user posted image

petra, jast sem se tudi tok smejala....res. Ta tip me tok spominja na mojga, k mu skoz "neumnosti" hodijo po glaviuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
1.10.2009 16:56:54   
petra88
pol morš bit v stalni pripravljenosti user posted image kt vojaki user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
1.10.2009 17:45:06   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

pol morš bit v stalni pripravljenosti user posted image kt vojaki user posted image

tko nekak :)

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
1.10.2009 18:26:40   
krtekxx
Cartka, mogoče je uroinfekt. To je dokaj pogosto vnetje pri dojenčkih. Saj bo, boš videla. Sam res zoprno, da morate še en dan čakat, da kaj ukrenete.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
1.10.2009 19:17:18   
Jancci
Kaj vse zmečete v lonec za inhalacije ???

Ronja men tud link prosim!! Sm firbčna.. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
1.10.2009 19:43:56   
Zvezdica
voda, sol, meta, melisa, žaljbelj, kamilice. Diši super, otrok pa mirno spi brez kašlja.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
1.10.2009 19:43:59   
sonček33
jancci jaz znečem domače kamilce, meto, meliso, žajbelj in žlico soli

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
1.10.2009 19:44:31   
sonček33
haha zvezdica samo vrstni red sva zamenjali

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
1.10.2009 19:57:02   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

haha zvezdica samo vrstni red sva zamenjali

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
1.10.2009 20:11:17   
sonček33
Zvezdica, kako ti Patrika tako lepo slikaš od blizu? A maš to en profi fotoaparat?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
1.10.2009 20:26:14   
khurde
evo, dober večer,

sej ne vem, kaj vse sem prebrala, bom šla še enkrat čez, na hitro, da vidim, če je katera kaj vprašala. mi je ta odgovor na temi o hojci mal misli prevzel "Mi smo jo imeli za zunaj, privezano na verigo, da ni kam odšla. Rabili parkrat pri vsaki, nobena ni bila v njej več kot par ur."user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, sem se spomnila... glede avtosedežev še zbiram info, nič še nimam ogledanega

pa za ploho se spomnim, pa izjave oseb okoli nje user posted image mah, včas bi folk najraje videl, da bi bil otrok že zdaj 100% samostojen itd., po drugi strani bi te pa isti folk skor za slabo mamo označil, če bi človk upošteval vse njihove ideje

aha, pa ronja je za kile spraševala... sva nekje na istem, mam ene 3-5 manj kot običajno (men niha poletje/zimauser posted image )... na srečo ni na račun mišic, edino na trebušnih bom pa mogla delat user posted image

dons sem kupila un trip trap od stokke, sem dala 70 evrov, pa sem čist vesela... take lepe rdeče barve je, zdej bo pa lah mal bol svobodno pacala kot pri meni v naročju user posted image

mam pa jaz eno vpr. ... zanima me, če pretiravam... recimo, dons kupim stol, dava tamalo not za probo, moj jo slika in gre mms pošiljat mami (tašči)... in to mene kar mal zdraž, k za vsako novo stvar k se zgodi al pa k kupiva, on njej mms pošlje... k npr. jaz mojim ne, kaj jih pa briga (ne mislim tko dobesedno, pa nesramno, sam tko... ne vem, zakaj bi jih za vsako stvar obveščala user posted image )... pa k je prvič bla v vozu... mms ... pa k je prvič spala v vozičku... mms ... pa k sva se njeno sobo rihtala, je hotu da še ona mal gleda zraven, sem rekla, da nej počaka, pol me je on spraševal kdaj bova končala, da lah pokliče taščo in pride gor gledat... takrat me je kr mal minil sobo rihtat in še ni totalno do konca user posted image tko da uradnega ogleda še ni bilo user posted image user posted image user posted image mislim, men gre tok zmer bol nekam... pa ne vem... a pretiravam?

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
1.10.2009 20:39:36   
kiara24
čer,

hitra bom tako kot vedno te dni. Spet polno dogajanaj, itak tako da sem čisto fuč.

Popoldan hitro minil.

Klara že spi in to od 19tih. Kaj naj če mi gre sam dvakrat spat pa še do spi od 45 minut do 1 ure.

Psico peljala na sprehod pa je šla cela vas cuckov za menoj user posted image user posted image user posted image .

Rože zalila, cunje opral jih posušila, pa zlikala, posesala bajto. Pol pa šla vrt zalit in pa paradižnik ter papriko pobrat.

Sedaj grem pa malo na kavč in pa kmalu spat.

Mirno nočko.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
1.10.2009 20:41:04   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvezdica, kako ti Patrika tako lepo slikaš od blizu? A maš to en profi fotoaparat?

s telefonom:) iphone (apple)

mislim, men gre tok zmer bol nekam... pa ne vem... a pretiravam?

khurde ne vem kaj naj ti rečem. Za moje pojme pretirava, sej lahko mama pride pa ji u živo vse pokaže. Očitno sta z materjo v takem odnosu, kaj pa vem. Jast sem se recimo prav čutila dolžno ji skoz neki pošiljat. Zdaj pa kokr mi zapaše. Torej, skoraj nič več.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?