Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 13:48:27
|
|
|
|
Zvezdica
|
Barba za babico. Snikolina Hapi brzdej zate Jancci čestitam tetica :) Drgač pa da vas pozdravim in povem da nimam 5 min cajta, ker je tamal zahteven 300/h, liama pa nekaj daje pa ne vem kaj . men se pa meša.ž Aja, pa liam je prv ega zobka zgubil .
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 13:50:38
|
|
|
|
Zvezdica
|
otrokoma kuham zelenjavno rižoto, kako žlico je bom tud jst mrbit, pol k lubi pride bova pa marele pohaneuser posted image jast bi tud marele pohane jedla. Sam kaj ko jast ne hodim gobe nabirat, ker jast bi vse živo dam prvlekla. Aja, pa za male bolnike.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 13:53:19
|
|
|
|
krtekxx
|
Snikolina, vse najboljše. Ullo lahko kar proglasimo za najboljtazaj.eba.no taščo l.2030.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 13:55:38
|
|
|
|
krtekxx
|
Aja, pa liam je prv ega zobka zgubil Čestitam liamu...in kaj je zobna miška prinesla' No, naš največji je prvega izgubil prejšnji teden in zobna miška mu je prinesla zobno pasto za kao šolarčke. Zvezdica, še vedno ti nisem poslala igračk nazaj. Jutri ali pojutrišnjem k moram v kRANJ.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 14:08:24
|
|
|
|
crtka
|
Za na seznamček. -6 m - 7 m (zdej imamo 2) -5 m 3 t -6 m 2 t -7 m 8200 g 67 cm pri 6 m
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 14:10:17
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Aja, pa liam je prv ega zobka zgubil Čestitam liamu...in kaj je zobna miška prinesla' No, naš največji je prvega izgubil prejšnji teden in zobna miška mu je prinesla zobno pasto za kao šolarčke. Zvezdica, še vedno ti nisem poslala igračk nazaj. Jutri ali pojutrišnjem k moram v kRANJ. dobil je € , ker pri nas v "družini" miške sam to prinesejo. jast sicer nisem za denarna darila za tako majhne ampak vseeno smo tu upoštevali druge. Je bil tamal full vesel pol je pa še postelji iskal, če mu je še kak € pustila Ni panike krtexx, boš že. Jih očitno nič ne pogreša, ker so naša najboljša igrača kuhinjske krpe in pripomočki
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 14:22:13
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Ullo lahko kar proglasimo za najboljtazaj.eba.no taščo l.2030.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 14:35:34
|
|
|
|
farfala
|
mimi še ena slika za seznam
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 14:41:31
|
|
|
|
snikolina
|
Hvala punce!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 15:00:41
|
|
|
|
mimi30
|
Snikolina, vse naj, naj....veliko razvajanja s strani dragega
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 15:19:08
|
|
|
|
Anonimen
|
snikolina škoda k nimaš farme, bi ti za rd enga slončka podarila čakamo atija, smo štartparajt da gremo kr ven
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 16:25:24
|
|
|
|
spetko
|
dober dan punce.. danes je neki bolj težko vreme in jaz sem tudi taka ..po vremenu... petra88...frajerček mali res jaz sem pa delala za kosilo...malemu zelenjavno juhico...bučke,korenček,por, in malo pšeničnega zdroba da je zgostilo.. nam pa riž in piščančje zrezke v smetanovi omaki kaj dajete zraven ajdove kaše ko delate kosilo malim al sebi? ulla...kr pestro imaš..super...ampak ti ne zavidam ...bom vidla kaj bom jaz rekla čez par let ko bom imela še enega farfala...hvala za kompliment..ampak trebuh pa vseeno moram dat dol in par kil..ki to ne gre nikamor..če samo 2hlače lahko oblečem od prej ..bo že počasi no.. mali je prava faca na slikici zvezdica...super za zobka... snikolina...vse najboljše...da se ti vse želje uresničijo jancci...čestitam teta.. drugo pa sem pozabila kaj sem želela komentirat...danes ni moj dan
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 16:31:44
|
|
|
|
spetko
|
aja še neki...zakaj ne morem odpret slikomat.si ?'??...a vi lahko odprete?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 16:48:02
|
|
|
|
Jancci
|
Vam moram povedat, da ima Meta 1x na teden zobarja!!! To zgleda tako, da ji taščica vsakič ko pridemo, zarije prst v usta in kontrolira kok ima novih zobkov!! Pa itak, da si ne gre prej rok umit!!!! Danes sem jo neki časa gledala, pol sem pa rekla, da tega ji pa res ni treba delat. Pol je bila pa užaljena. Ne vem kako ji kej takega sploh pride na misel Že to mi gre na K, ko mi jo dobesedno izpuli iz rok, kadar se prikaže... ampak ok, mal zamižim, tole z zobmi pa nisem mogla bit tiho!! Sm jezna....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 20:15:58
|
|
|
|
krtekxx
|
Farfala, ta mal je pa hud talent. Kaj bo šele, ko bo začel odpirat kletko. Naša punca je pa danes pogruntala še eno vrsto joka - jaz hočemmmm (samo za očija). Jancci, pa dej nauči Meto, da ugrizne, če ji kdo da prst v usta. Sonček, a ti obvladaš na MTB front pivot (ne vem če se tako napiše, se pa tako reče)?
< Sporočilo je popravil krtekxx -- 30.9.2009 20:17:45 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 20:28:16
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Oj! Snikolina vse najboljše . Zobozdravnik: Sprašujem vas zato, ker mi je ena rekla da bi jo mogla prijavit k zobozzdravniku. Pa se mi zdi nesmisel. Zato, ker še nima nobenega zobeka. To se mi zdi čisto mimo. Ima pupo staro 9mesecev in je vedno full pametna. Te pa mi full pamet soli. Tam pa otroku daje zajest suhe salame. Joj kak sem jezna na take ljudi. Pa vedno ma nekaj za povedat čez mene. Kaj bi ve naredile?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 20:33:39
|
|
|
|
VRTNICA84
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 20:34:54
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Prosim če mi lahko tista, ki dela seznam zamenja sliko. Hvala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 20:48:25
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla! Lovro je danes star 8 mesecev. Srček moj mali, rada te imam. Hrana: malica - sadje (jabolko, nektarina, hruška) Kosilo 1: gov. juhca pa vanjo sem dala kar en rižev vafelj Kosilo 2: gov juhca+korenček+ koleraba+teletna+por+KRUH. Torej moj mali ja danes za obmesečnico dobil beli kruhek. večerja: sadno-mlečna kaša Jancci - jah kaj naj rečem- tašče, nimaš kaj. Nina a ti praviš, da menjaš za batarije? Ma dam zastonj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 20:53:32
|
|
|
|
sonček33
|
Krtekxx ej izraza ne poznam, mogoče znam, obvaladam pa zihr ne Dej razlož mi pls, lahko tudi na zs, da ne bova tukaj smetile. Frafala, vrtnica, krtekxx kakšne face!!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 21:08:42
|
|
|
|
kiara24
|
čer mi smo spet čofali danes in to v Welness centru Živa na Bledu, pa vam moram rečt da je v Snoviku boljše za tako majhne otorke ker je tudi bolj nizek bazenček, pa toboganček je notri pa sploh kul k je tolpa voda. Bilo je super. No itak sem pa crknena za umret in bom šla kmal spat. Zdej sem gledala Kmetijo... Klara spi že od 19tih, kaj morš voda jo je zmatrala. Snikolina- Vse najboljše..... Vam pa čvekice lepo nočko.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 21:10:24
|
|
|
|
sonček33
|
snikolina vse najboljše evo samo zate paketek presenečenja ulla pa kakšna ti je to frama s sloni? spetko...za naju je ajdova kaša +parženi jurčki, za Lovra pa ajdova kaša+zelenjava
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.9.2009 21:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
čer
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2009 22:19:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?