|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
1.10.2009 14:18:49   
malaMravljica
user posted image user posted image user posted image  in na moji strani user posted image user posted image user posted image    ker bi me kar vse prehitele. Ma jaz sem pripravljena noooooo, se sobica bo zdej zdej narejena, ce bo bejbi v trebuhu se rastel lahko dam cunce v st 56 za rdeci kriz, pa vse so nove. Kar me pa najbolj muci je pa to, da ne bi bila lih prvi dan ko pridem z bolnice sama doma za cel teden, oz da bi morala brez mojega rodit. V sredo gre moj za cel teden, mogoce pride kdaj prespat umes, sam drugace smo pa na zacetku sezone in je treba delat. Ne vem kaj bo, ce bo bejbi prevec zamujal, jaz sama doma in me kaj prime sredi noci. DA se bo moj pa cel teden vsak dan zjutraj in zvecer tako dalec vozil mi pa tudi ni.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
1.10.2009 14:32:54   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo zdaj me je spet prijelo nekaj, mam pa zdaj 4x bolečine v 40-ih minutah, upam da čimprej minejo, ker niso ravno prijetneuser posted image user posted image uf, pa še toliko planov, ni šans da grem še kam. Danes popoldne se še dobim z mojimi februarskimi mamicami na user posted image da se tamali mal poigrajo, jutri mamo namen v šoping, v soboto moj nima cajta ker ma silažo, v nedeljo mamo pa namen it še na obiskuser posted image user posted image da ne govorim, da ima moj nasl. nedeljo 30 let + ena fešta, ki sva povabljena na kosilouser posted image user posted image to bo ja... pomoje bom že takrat doma z user posted image user posted image

A veš, da sem bila jaz v soboto že spakirana, da grem z markom na srečanje avgustovk, ko me je začelo nekaj tiščat spodaj in sem ostala raje doma. No čez 5h sem že rodila.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
1.10.2009 15:06:17   
lenika83
Michelle1 še jaz te bom spodila user posted image  Sem se odločila, da ne bom čakala na vrsto, ampak samo do polne lune v nedeljo, ker je ravno takrat polnih 37 tednov. Imam že čisto dovolj vsega. Pa niti si ne morem predstavljati, da bi me še skoraj cel mesec nonstop nekaj špikalo in bolelo in tiščalo in.... Tako da se jaz ne strinjam s tvojimi napovedmiuser posted image  

mM če se ne boš zmigala grem pa jaz pred tabo user posted image

Majakla se je javila in pravi da se še nič ne dogaja. Gel so ji vstavili že pred 10. uro pa še nič. Očitno Nikec ne bi rad bil prvi oktobrski oktobrček user posted image

Današnji dan mi pa res ni usojen. Zdaj sem se pri kuhanju še na trebuh spekla in imam zraven popka eno lepo rdečo črto, ki peče kot user posted image  

Talika samo pri tebi je pa to bilo ekspresno hitro. Mene že menda cel teden spodaj tišči, pa nič od akcije user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
1.10.2009 15:18:53   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo zdaj me je spet prijelo nekaj, mam pa zdaj 4x bolečine v 40-ih minutah, upam da čimprej minejo, ker niso ravno prijetneuser posted image user posted image uf, pa še toliko planov, ni šans da grem še kam. Danes popoldne se še dobim z mojimi februarskimi mamicami na user posted image da se tamali mal poigrajo, jutri mamo namen v šoping, v soboto moj nima cajta ker ma silažo, v nedeljo mamo pa namen it še na obiskuser posted image user posted image da ne govorim, da ima moj nasl. nedeljo 30 let + ena fešta, ki sva povabljena na kosilouser posted image user posted image to bo ja... pomoje bom že takrat doma z user posted image user posted image

A veš, da sem bila jaz v soboto že spakirana, da grem z markom na srečanje avgustovk, ko me je začelo nekaj tiščat spodaj in sem ostala raje doma. No čez 5h sem že rodila.

se spomnim, jauser posted image ne me strašit!user posted image
se je stanje malo umirilo, ampak nisem pa ravno tapravauser posted image pa nekaj me je zvijat začelouser posted image bomo videli kaj bo, se javim proti večeru, tako ali drugačeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
1.10.2009 15:28:44   
malaMravljica
Lenika, nic ne bos prehitevala, ka r v vrsti ostani. Ha ha ha, vse bi se rade izognile moznosti strij v zadnjih dnevih a ne, pa kg, pa nocnemu lulanju. Jaz sem pa sla cez vse to in sem sedaj cist ponosna nase. Sam za strije me mal sekira, do sedaj nic in upam, da ne grem cez rok in pol tam kaksno fasem, ker pol bi se blo pa za zjokat.

Lenika, jaz sem se tudi v torek spekla, skor po celem zgornjem delu telesa in trebuh. Vem kolk pece, daj zmoci brisaco z mrzlo vodo in gor tisci, pa mal moci z mrzlo vodo. Jaz ledu nisem upala gor dajat. Ce imas doma gel Fenistil, men je pomagal, in tam kjer sem ga dala je vse izginilo, nisme pa upala dat na trebuh, lahko vprasas v lekarno ce lahko. No ves, saj jaz bom tudi sla rodit z rdecim flekom od opekline na trebuhu user posted image

Bejbe, jaz grem jutri rodit user posted image  

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 15:40:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
1.10.2009 15:41:17   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Michelle1 še jaz te bom spodila user posted image  Sem se odločila, da ne bom čakala na vrsto, ampak samo do polne lune v nedeljo, ker je ravno takrat polnih 37 tednov. Imam že čisto dovolj vsega. Pa niti si ne morem predstavljati, da bi me še skoraj cel mesec nonstop nekaj špikalo in bolelo in tiščalo in.... Tako da se jaz ne strinjam s tvojimi napovedmiuser posted image   

user posted image   user posted image   user posted image   Ja, luna bo prišla in luna bo odšla, ampak lenika bo svojega user posted image  še vedno  v svojem trebuščku varno imela... Še 24 dni... +/- dan user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4182
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 15:41:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4183
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 15:41:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4184
1.10.2009 16:09:24   
HelloKitty1
No punce naš mesec je tu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vidm da se pa vse precej zanašamo na tole polno lunouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4185
1.10.2009 16:15:10   
HelloKitty1
Aja še za seznamček...

Včeraj sem bila na pregledu... pa ni še nobenega dogajanja.. vsaj ctg ne vidi nič tistega kar jaz čutim user posted image
Naslednji pregled 7.10
Obseg okoli trebuha pa...111 cm.. + 4 po 1 cm dolge strije.. matruser posted image

A se kam tut kej beleži kok je kera vsega skupi že sita? Ker pol bi jest verjetno vodila....user posted image user posted image

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
1.10.2009 16:27:20   
Anonimen
no jst sm iz pregleda in kofetka

Vse OK

Naslednji pregled 15.10., če ne bom prej že šla v Rim (jst pravm, da grem jutr, k dons očitno ne bo nčuser posted image user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 1.10.2009 16:30:51 >

(odgovor članu HelloKitty1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4187
1.10.2009 16:49:55   
Nea_teja_
Pozdravljene čvekice koliko vas je še v enem kosu.No nam se stanje izboljšuje iz dneva v dan danes smo samo na 8% zraku in ga bojo počasi iz njega odklaplali user posted image user posted image user posted image potem pa upam da čimprej na normalen oddelek.Evo eno slikco od danes .
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4188
1.10.2009 17:00:54   
rolika
Zdravo,
na hitrco vam samo sporočam, da smo 27.9. postali ponosni starši user posted image   MAI je bil ob rojstvu velik 51cm in tehtal 3620g, je zdrav dečko, in smo že doma. Sedaj se začenjamo privajat na novo še bolj srečno obdobje z našim malim škratekom. Nekaj težavic nam dela samo dojenje ampak tudi to se bo porihtalo user posted image
Lep pozdrav vsem in držim pesti za vse, ki še vas čaka ta srečen dogodek.
Zdaj se pa gremo cartat user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
1.10.2009 17:01:38   
tea85
hehe, vse bi rade že mele svoje bejbije v rokah, jaj kok smo neučakane user posted image

jaz sem si glih prejle razmišljala kak bo fajn okoli pošiljat smsje ko bo naša na svet pri jokala...ko bom bodoči babici povedala da ni več bodoča ampak že kr babica user posted image user posted image

tud sama komaj čakam, pa mislim da bom kr prej šla v rim kot imam napovedanouser posted image

NEJA-TEJA- joj kak je sladki tvoj fantič, res fajn da že napreduje user posted image user posted image user posted image se veselim s tabo.

glede strij... morem se hitro pohvalit da jih ni še nič user posted image user posted image in upam da bo tak ostalo, saj tudi buši več nene raste tak kot je prejšnji mesec, me pa v križu vsak dan bolj boli, kak to ni fajn.

amm, lenika ti bi tudi že mela bejbija aa hihi user posted image kdaj si rekla ob keri uri maš v ponedeljek pregled?

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
1.10.2009 17:05:06   
tea85
ROLIKA- čestitke za Maia...iiii kak lepo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
1.10.2009 17:18:34   
boob
rolika čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
1.10.2009 17:44:22   
Meliitak
Ker je RR nagajala kadarkol sem se hotla prjavt pa bom zdej naklofala mal stvari he, he:

user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠEL OKTOOOOBEEEER user posted image user posted image user posted image

Karmen...VSE NAJBOLJŠE in velik uživanja še v 2v1 potem pa sploh user posted image user posted image user posted image !!!

majakla...pobožaj buškota in se lepo pogovori z njim, da če se so ti dal že tisti gel notr da more Nikec ven pridet, pa še prvi oktobrček...itak me smo vse s tabo

rolika....ja bravo user posted image user posted image user posted image , čestitke ob fantiču, pa že doma ste juhuuu...uživaj ob cartanju

Nea_teja
...fantiček lepo napreduje user posted image user posted image user posted image in zdej zdej bo doma pri atiju in mamici, da ga razvajata

februarka...hmm maš pa velke plane, upam da ti rata vse izpolmnit pol pa bejbija še na dan potisnt...ponavad pa pravjo takrat ko največ planiraš te preseneti, tokrat upam, da ne bo tako in da boš mela mirno vest it rodit he, he

tudi jaz danes bila na CTG, pa spet nč dogajal, še user posted image je bila skor ves čas pri miru, tko da sem bla kr jezna, ker so me obravnaval češ kao a res ne čutim gibov...pa jih res nisem, čeprav je kao kazal da je neki...no ja vsaj en dr. je bil prjazn in rekel, da se bejbiji proti koncu umirijo tko da naj se pomirim...sj to sm nekak že vedla sam če slišiš iz ust dr. je drgač ane...tko da bomo še mal čakal

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
1.10.2009 17:50:54   
Anonimen
rolika ... čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rolika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
1.10.2009 17:52:08   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

user posted image   user posted image   user posted image   Ja, luna bo prišla in luna bo odšla, ampak lenika bo svojega user posted image  še vedno  v svojem trebuščku varno imela... Še 24 dni... +/- dan user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Vama je kaj smešno?!

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: HelloKitty1

A se kam tut kej beleži kok je kera vsega skupi že sita? Ker pol bi jest verjetno vodila....user posted image user posted image

Ne vem če boš kar tako hitro lahko proglasila zmago na tem področju. Mislim da je konkurenca huda user posted image

Tea ob 11 imam pregled v ponedeljek. Samo jaz bom itak šla v nedeljo rodit user posted image user posted image  (kakšen optimizem).

Še pred enim tednom se mi nič ni mudilo, da bi šla rodit, zdaj pa bi z največjim veseljem šibala, ker imam res že dovolj. Pa saj vse drugo še gre, samo da me ne bi skoz nekaj špikalo in bolelo. Ob večerih sem že takšna, da sama sebe komaj prenašam. Pa mi ne paše ne ležanje, ne sedenje, ne stanje, v glavnem nič.
Rolika čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4195
1.10.2009 17:58:19   
najčka
Rolikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
1.10.2009 18:05:32   
lenika83
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT. user posted image  , ŠT. user posted image , PREGLED

1.10.
nincika (24) MB                            (1user posted image ,0user posted imageuser posted image        ??

2.10.
Suzikaa (27)Ormož                      (1user posted image ,0user posted image )  user posted image        ??
malaMravljica (30)                      (2user posted image ,0user posted image )  user posted image       2.10.
majakla (30) MB                           (2user posted image ,0user posted image )  user posted image        ??
bony (30) GO                                (1user posted image ,0user posted image )  user posted image      ??

3.10.
hayabusa (29) štajerska             (1user posted image ,0user posted image )  user posted image      ??
*Lili* (25) Notranjska                 (2user posted image ,1user posted image )  user posted image     ??
skačica (28)                                  (2user posted image ,1user posted imageuser posted image      ??

5.10.
naty6                                             (?user posted image ,1user posted image )    user posted image      ??

7.10.
mici_ (29) Trebnje                       (2user posted image ,1user posted image ) user posted image       ??

8.10.
tane LJ                                            (2user posted image ,0user posted image )user posted image        ??
natalia (29)                                    (?user posted image ,1user posted image )user posted image        ??

9.10.
pravoda (26)                                 (1user posted image ,0user posted image )  user posted image        6.10.

10.10.
mng (24)                                       (1user posted image ,0user posted image )  user posted image      ??
Nej@  (29)                                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         6.10.    

11.10.
MonaLiza (28) LJ                          (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       ??
september25 (25) štajerska       (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       ??

13.10.
trišica (30) CE                               (2user posted image ,0user posted image ) user posted image         6.10.
rakica2 (25) Tolmin                     (4user posted image ,2user posted image ) user posted image         6.10.

14.10.
Februarka08 (25) Gorenjska       (2user posted image ,1user posted image ) user posted image        5.10.
deja* (21)                                     (1user posted image ,0user posted image )  user posted image      ??

15.10.
Boob (29) Grosuplje                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image          6.10.
karmen b (28) Dobrova               (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       1.10.
Meliitak (33) KR                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         7.10.
majcy_m (23)                              (2user posted image ,0user posted image ) user posted image       15.10.

17.10.
didikaa (27) Ptuj                           (1user posted image ,0user posted image ) user posted image          ??
ninasiki (26) Litija                        (1user posted image ,0user posted image )  user posted image         5.10.

18.10.
Bobipalčka (25) Sl.Gradec            (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       ??

19.10.
muca*maca (29) LJ                     (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       2.10.

20.10.
palegia30 (30) LJ                         (?user posted image ,? user posted image )   user posted image      ??
lunika (26) Velenje                      (?user posted image ,0user posted image )   user posted image       ??
nosečka25                                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      ??

21.10.
pinky girl (28) Velenje                 (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        13.10.
frrrr (28) LJ                                   (2user posted image ,1user posted image )  user posted image      ??
soncnica (28) Sežana                   (1user posted image ,0user posted image )  user posted image     ??
Pika Zoja (29)                               (?user posted image ,1user posted image )   user posted image     ??

22.10.
Aniiita (25) Kras                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         10.10.
rozilu (30) Obala-LJ                      (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       ??
Crystall (25) Posavje                    (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       6.10.
surya (30)                                     (?user posted image ,0user posted image )   user posted image      ??

23.10.
pikica25(28)                                  (3user posted image ,0user posted image ) user posted image         ??
HelloKitty1 (29) LJ                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         7.10.
smejčica (23) MB                          (?user posted image ,1user posted image )  user posted image        ??
špelka12 (27) KR                           (2user posted image ,0user posted image )  user posted image       ??
LINDI (32) Domžale                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         30.9.

24.10.
vrtnica83 (26)                              (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        ??
mashi (30) KR                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       ??
*chance* (23) NM                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        ??
griseldis (29) Kamnik                   (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        ??
EMILY (29 )                                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image        5.10.

25.10.
lenika83 (25) Ptuj                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       5.10.
efika (30) Koroška                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        ??
najčka (32) LJ                               (2user posted image ,0user posted image ) user posted image         6.10.
Tailor27  LJ                                    (3user posted image 2user posted image )  user posted image        ??
gorenka (32) LJ                             (2user posted image ,0user posted image ) user posted image        9.10.

26.10.
manca (27) KR                              (?user posted image ,1user posted image )  user posted image         ??
pattaya (23) Poljčane                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image       7.10.

28.10.
Izabela_                                         (2user posted image ,1user posted image ) user posted image      ??

30.10.
stuhica (31) Jesenice                   (4user posted image ,1user posted image )  user posted image       14.10.
michelle1 (31) Posavje                (4user posted image ,2user posted image )user posted image        14.10.
drobtinica29 (29) MB                   (2user posted image ,0user posted image ) user posted image         5.10.

31.10.
TRIŠ (30) BK                                  (4user posted image ,3user posted image ) user posted image      12.10.
LEVASI (30) LJ                               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image        ??
tea85  Ptuj                                      (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      5.10.

1.11.
tailor (28) Koper                             (2user posted image ,user posted image )  user posted image      ??

V tabeli na prvi strani najdete koristne povezave za branje

user posted image

DATUM, NICK (PDP), IME, TEŽA, DOLŽINA

19.8.
pupa_b (16.10.), Maja, 1925g, 41cm

3.9.
Vijolica77 (2.10.), Jaka

4.9.
Rižkoo (12.10.), Liam, 2600g, 47 cm

7.9.
ninčy (5.10.), Jan, 1860g, 44cm in Žan, 1805g, 45cm

15.9.
katrin** (14.10.), Alina, 2325g, 45cm

17.9.
mateja8 (16.10.), Vita, 2130g, 46cm

20.9.
maj2009 (2.10.), Julija, 3000g, 49cm

21.9.
metka_zone (7.10.), Žan, 2700g, 49cm

26.9.
Nea_teja (15.10.), Jaka, 3020g, 53cm
Talika19 (2.10.), Zala, 3630g, 55cm

27.9.
rolika (13.10.), Mai, 3620g, 51cm

28.9.
štefy (10.10.), Sebastjan, 2720g, 48cm

30.9.
emaa (5.10.), Lejla Rhiannon, 3290g, 51cm

user posted image

JANUAR
natalia, 2.1.1980
Aniita, 29.1.1984

FEBRUAR
Nea_teja_, 12.2.1975

MAREC
Nej@, 5.3.1980
štefy, 7.3.1973
majakla, 28.3.1979

APRIL
Februarka08, 10.4.1984
emaa, 28.4.1976

MAJ
Crystall, 3.5.1984
naty6, 22.5.1978
katrin***, 23.5.1984

JUNIJ
Meliitak, 4.6.1976
rolika, 12.6.1985
tea85, 20.6.1985
pinky girll, 21.6.1981
michelle1, 22.6.1978
muca*maca, 28.6.1980

JULIJ
metka_zone, 1.7.1984
LINDI, 16.7.1977
rakica 2, 18.7.1974

AVGUST
ninasiki, 12.8.1983
stuhica, 21.8.1978
boob, 23.8.1980
pravoda, 31.8.1983

SEPTEMBER
drobtinica29, 28.9.1979

OKTOBER
karmen b, 1.10.1980
majcy_m, 7.10.1985
Emilly, 10.10.1979
gorenka, 10.10.1976
lenika83, 10.10.1983
pattaya, 23.10.1985
skačica, 24.10.1980

NOVEMBER
najčka, 15.11.1976
HelloKitty1, 23.11.1979

DECEMBER
frrrr, 11.12.1980

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
1.10.2009 18:06:22   
tea85

od lennike83

Tea ob 11 imam pregled v ponedeljek. Samo jaz bom itak šla v nedeljo rodit user posted image user posted image  (kakšen optimizem).

Še pred enim tednom se mi nič ni mudilo, da bi šla rodit, zdaj pa bi z največjim veseljem šibala, ker imam res že dovolj. Pa saj vse drugo še gre, samo da me ne bi skoz nekaj špikalo in bolelo. Ob večerih sem že takšna, da sama sebe komaj prenašam. Pa mi ne paše ne ležanje, ne sedenje, ne stanje, v glavnem nič.
Rolika čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

[/quote]

no te pa se zmenima, pa grema v nedeljo kar obe user posted image user posted image user posted image da nama bo lažje...user posted image

saj, zna se zgodit da bom čakala v ponedeljek ko nora, ker ma kar gužvo kolko sem vidla napisano tam v tisti knjigi.

ma meni je že tudi dosadno vse skupaj in že komaj čakam da rodim, ker kot pravite NIČ MI VEČ NE PAŠE, hodim kot po***** račka user posted image user posted image user posted image , spim za en drek, boli  in špika vsepovsod, mala dela take akrobacije da me vse boli, krči me grabijo...sem še kaj pozabla? user posted image edino apetita nimam več velikega,, vsaj to.

tak, pojamrala sem...user posted image

< Sporočilo je popravil tea85 -- 1.10.2009 18:07:05 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
1.10.2009 18:19:55   
lindi1
MALA MRAVLJICA tako lep obrazek je,nebi rabila nič govorit,se ful lepo vidi,res imaš dobrega zdravnika,nekaj me zanima,a ti ne živiš v sloveniji,ne vem,a sem prav zasledila...
PRAVODA,tako nekako imam tudi zdaj jaz z izcedkom,pa je voda v redu.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 18:23:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Kdaj je vaš dojenček začel ponoči spati v kosu 11-12 ur (brez vmesnega hranjenja)?
Itkica

do 6. meseca (39%)

do 9. meseca (12%)

do 12. meseca (13%)

kasneje (36%)

Število vseh glasov: 292

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!