|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 11:40:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4151
   RE: Oktobrke 2009 2.del
1.10.2009 11:59:53   
frrrr
karmen - vse najlepše za RD! 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
1.10.2009 12:09:41   
tea85
KARMEN- še z moje strani vse naj naj

lenika-takoo lepo torto si gor prilimala da sem kar lačna postala user posted image

tudi mene nekaj RR zafrkava, zgleda naši interneti delajo čist vredu njim stran zeza.

kuhat bo treba počasi it, kaj naj kuham, ko se mi nič ne da.

JEEEEJ OKTOBER JEEE...no zdaj pa lahko začnemo z akcijo...

MM ali SKAČICA kera bo prva user posted image user posted image ?

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
1.10.2009 12:12:39   
malaMravljica
jeeeeeeee bejbe, OKTOBER je tu user posted image user posted image user posted image user posted image   tako sem vesela. To je bil zame ze vedno najlepsi cas v letu, tam od konca septembra do 12 oktobra, ker sem vedno cakala rojstni dan in sedaj cakam bejbija user posted image user posted image  na roj. dan sem pa letos cist cist cist pozabila.  Ker ne bo nobena pogledala na moj ticker user posted image user posted image  vam povem kaj more pisat user posted image user posted image user posted image   ONLY 1 DAY TO GO!!!!! GOOD DONE Mravljica user posted image user posted image   Nocem nobeno prehitet, sam jutri imam PDP in jutri hocem it rodit! Vceraj zvecer sem imela spet kaksno uro laznih popadkov, pa so bili ze tako mocni, ne bi niti pod tusem vec mogla stat, sam pol se je nehalo.

Majakla, nate mislim ze od 6h zjutraj. Diham diham diham diham se zate, go go go bejba, mami bos user posted image user posted image

Karmen,  zate

user posted image     in uzivajte na sladoledu, tortici, soku, .... Pa danes naj se zame ena en kos cokoladne    tortice naroci!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 12:19:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4155
1.10.2009 12:36:47   
Februarka08
Men kolegica že dolg napoveduje datum 4.10. ker je v nedeljo luna in me prav zanima kaj bo tale luna nardila z manouser posted image user posted image glede na to, da je bila že zadnja močna, bi lahko kaj blo, kar pa ne bi mela nič protiuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4156
1.10.2009 12:37:22   
ninasiki
o moj bog komi pršla do foruma pa še to nevem če bo delal tko k treba

drgač pa ooooookkkktttooobbbeeeerrrr jeeeeee naš mesec se je končno začeu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej pa lepo po vrsti pa brez prehitevanja iz zadnje vrste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

karmen vse naj naj pa veliko sreče zdrauja in ljubezni in da se ti izpounijo tiste želje k si jih nabl želišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za žabarja pa ne verjetno ne bom mogla ker sm berz auta bi se pa z veseljem udeležila in vidla kok so zrastl te naši buškoti

majakla drži se še mal pa boš najbol vesela oktoberka v oktobru user posted image

a še kiro zaj**** RR dons mene fuuuull

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 4157
1.10.2009 12:39:56   
malaMravljica
Michelle, ti predrznica mala, kaj lahko vzames te tvoje besede nazaj. Te ta prve ne bomo cist nic zamujale, eeeejjjjjjj... cakale smo celih 9 mesecev in nic prehitevale, sedaj nas bi pa ve se na cakalno listo dale, no go bejba! Jaz imam spucano stanovanje in zvecer me z veseljem lahko ze kaj prime.   

Sele 05.10 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4158
1.10.2009 12:42:36   
najčka
Nina ne se sekirat, zajebava 100/h men tud vsake tolk časa rata kaj odpret, upam pa da mi uspe tole poslat.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
1.10.2009 12:57:53   
Februarka08
Aha, bolečine... istočasno zadaj v križu in spodaj pod trebuhomuser posted image no bomo videli koliko časa bo trajalouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
1.10.2009 13:15:12   
ninasiki
no pol nism edina k me za*****

FEBRUARKA ja naša mami je tud napovedala da bo tale pouna luna še ornk dala user posted image   nosečnicam je men tud rekla da bom šla v nedeljo sam dvomim čeprou je iz dneva v dan slabše stanje otrdeva mi trebuh sam da 100m prehodm user posted image  tko da bl ležim pa krči pa križ me tkoooo špika da me kr zaflešera ubistvu pa sploh ne vem kaj razlagam ker sama veš kako je user posted image user posted image user posted image  sm huj k 100 let stara babica user posted image user posted image user posted image  

grem ležat se javim kasneje

a kira ve kaj je kej nouga z majokla

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
1.10.2009 13:15:46   
malaMravljica
Februarka, jaz sem imela tudi take bolecine vceraj zvecer, sam zraven mi bolecine potegne se v zgornji del stegen. Pa je bilo le nekje 30 min do ure, saj niti ne vem., pol pa cist nehalo.

Neposredna povezava do sporočila: 4162
1.10.2009 13:18:28   
Crystall
Punce ... jaz sem se najedla in bila že na sprehodu user posted image

OKTOBERRRRR - in še 21 dni user posted image  Punce zdaj se naj pa naši oktobrčki in oktobrke rojevajo kot po tekočem traku. Me pa prav zanima, kakšen vpliv bo imela nedeljska luna user posted image

http://crystall.moj-album.com/

Link do mojih stvari. Danes sem naredila eno zapestnico, en rdeč kompletek in 8 novih uhanov user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 4163
1.10.2009 13:22:12   
Crystall
Punce, vse imate neke znake. Jaz pa skoraj nič. Moj mali še kar veselo miga trebuščku in uživa all inclusive v hotelu s 5 zvezdicami user posted image . Edino, da imam beli tok povečan in da mi trebuh otrdeva občasno. Drugače sem pa aktivna non stop user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
1.10.2009 13:26:50   
malaMravljica
Crystall, saj imas se 3 tedne do konca, pri meni se je tudi zacelo sele pred kaksnim slabim tednom ves. Pa saj sem jaz tudi skoz aktivna, delam vse kar sem pred nosecnostjo, sam mal pocasnej pac, pa velikokrat sem na kolenih, da kaj naredim user posted image  
Te tvoje zadevice v albumu so pa tako lepe.

Punce, kaj sem vam povedala, da je mizar vceraj zacel delat naso bejbi sobico in bo naslednji teden ze zmontirana. Sedaj morem se tako diplomatsko preverit, ce se je zmenil z malarjem, da pobeli, ker to vse on organizira. Komaj cakam , da vidim kaj bo naredu.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
1.10.2009 13:43:43   
Februarka08
Evo zdaj me je spet prijelo nekaj, mam pa zdaj 4x bolečine v 40-ih minutah, upam da čimprej minejo, ker niso ravno prijetneuser posted image user posted image uf, pa še toliko planov, ni šans da grem še kam. Danes popoldne se še dobim z mojimi februarskimi mamicami na user posted image da se tamali mal poigrajo, jutri mamo namen v šoping, v soboto moj nima cajta ker ma silažo, v nedeljo mamo pa namen it še na obiskuser posted image user posted image da ne govorim, da ima moj nasl. nedeljo 30 let + ena fešta, ki sva povabljena na kosilouser posted image user posted image to bo ja... pomoje bom že takrat doma z user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4166
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 13:43:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4167
1.10.2009 13:45:40   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Bila je huda mravljica, šest črnih nog je imela...

Pa, ne bodi jezna, no... Nisem mislila nič slabega. Sem povedala samo tisto, kar sem v tistem trenutku začutila...Nisem pa nobena prerokovalka, zato brez skrbi...

Zdaj pa ne vem, če ti naj zaupam še tole slutnjo user posted image . Meni se tudi zdi, da bo naša februarčica med prvimi, ki bodo startale v oktober... OK,  OK, grem dol z RR...

bog ne daj, da mojemu možeku povem za tole slutnjouser posted image user posted image user posted image pravi, da nima časauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4168
1.10.2009 13:45:59   
Crystall
Michelle ... kaj misliš, kdaj bomo pa mi na vrsti? Zdajle se mu vneto kolca - moj mali kolca mož user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4169
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 13:48:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4170
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 13:58:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 4171
1.10.2009 13:59:24   
Crystall
Hvala vsem za pohvale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4172
1.10.2009 14:00:41   
Crystall
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Michelle ... kaj misliš, kdaj bomo pa mi na vrsti? Zdajle se mu vneto kolca - moj mali kolca mož user posted image

Greva obdelati zadevo čisto statistično... user posted image   Kako smo oktoberke začele z rojevanjem? Sredina je zelo aktivna in se kar naprej preriva v ospredje in nima nobene ordnge, tako da je pričakovati, da se bo ta trend nadaljeval. Torej sredinske se bodo kmalu spraznile. No, bo vsaj več reda pri hiši... Nekako vmes se bodo guzile še tiste čisto z začetka meseca. Tako da bo precej pestro. Punce s konca seznama pa smo itak pridne in potrpežljive in bomo rodile v pričakovanem terminu. Ti se tudi šteješ v to skupino. Razen tea se mi zdi precej sumljiva- bi nam znala  pokvariti povprečje..

Hahahaha user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4173
1.10.2009 14:12:09   
tea85
FEBRUARKA - a danes pa nas boš ti strašla user posted image

tolko omenjate to polno luno da me je kr malo strah, ker če mam že jaz take intenzivne popadke na čase pa sem na vrsti za istrelitev komaj konec meseca, ne vem...upam da preživim še 2 v 1 namreč bom vrjetno mesec oktober preživela sama, ker moj more it na službeno potuser posted image in sem rahlo jezna da glih zdaj ta mesec ko je vse tak napeto.

in še danes za nameček so mi prodali moj nagledan voziček, jooooj, no saj sem sama kriva kaj pa sem se tak dolgo spravljala.

MM- vem da že nestrpno pričakuješ, ampak tudi jaz mislim da boš akcijo mela šele v soboto al pa nedeljo user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
1.10.2009 14:16:06   
Emilly
Ojla oktobrske user posted image !!!

Ja, oktober je tuuuu, to je tud moj že od nekadaj najleeeeeeepši mesecuser posted image

Karmen - vse naj naj, pa čudovito darilo te čaka prav kmalu.....user posted image user posted image user posted image

Žabar - ful sem jezna, ker mi ne rata pridit. Ja kaj čmo, ker smo v taki delovni akciji zdaj. Danes se je tašča spomnila, da bo prišla belit eno sobo, ta čas, ko mojega ni.... men seveda ne pusti nič delat, seveda ji mal pomagam, da bi pa kar šla, pa ne morem, žaluser posted image  Upam, da se še kej zmente za naslednje srečanje......

Pa tud men internet danes nekaj negaja, da sem šla lohk šele zdej gor....

Imamo pa že prvo reklamacijo - kotliček za wc neki štrajka, pa glih ta težko pričakovani wcuser posted image user posted image  je bil moj že navsezgodi čist penast.....

Ja sva pa po 14 dneh spet spala  stanovanjuuser posted image Sicer ga je blo treba fajn sčistiti, ker je seveda čist prašen, ampak se je splačaluser posted image . Ja banja je pa tud super.......

Majakla - upam, da si ok! že težko čakamo......
MM - sej 2. smo šele jutri no, danes še uživajuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?