skačica
|
hej, hej! frrrr in sonček, se bosta pa še načakale , men se nikamor ne mudi. Če verjameta. No, jaz bi že šla, ampak izgleda, da se princesi fučka, kaj si želi mami. Torej ostajam 2v1 do nadaljnega, popadkov ni ne takih ne onakih, skratka nič. V soboto grem še k eni kolegici na RD, je povabila v svoj kafič na golaž in pijačko pa verjetno še na eno pijačko v kafič, ki ga upravlja moja mala sestrična in praznuje 2 leti od prevzema. Skratka dela za znort . Je bil pa danes lep dan, je moja najmlajša sestrica naredila vozniški izpit . Jaz sem kupila en šampanjček, da smo nazdravili in tko. Lepo, zdej ga imamo vse. Pa ta srednja sestra je prinesla svoje poročne fotke pokazat in so tko lepeeeee, kaj takega res še nisem vidla. Jih je pa naredil fotograf nekaj čez 600, je tudi moja Iza na večih in komaj čakam, da jih dam na računalnik in v razvijanje, ker so res tko lepe. Se pa ukvarja ta tip tudi s fotkanjem nosečnic in se je zanimal zame, ampak sem čist preveč noseča, da bi se zdele kaj menila. Dela tudi družinsko fotografijo in ga sigurno najamem za Izin 3 RD, ker res ve kaj dela. Neja teja- tok vesela zate in za Jaketa , res superca. Komaj čakam slikco brez tistih cevčic. Priden mali, da je tak borec. rolika- no, ti si pa čisto potiho prehitela vse po vrsti . Čestitke za malega Maia. Kaj sem še mislila povedat? Jah, nič. čakam michelle da mi poda točne podatke, kdaj pa ona mene vidi v P? Morda v nedeljo, ko je polna luna? MM- katera bo prej? Jaz ali ti? Al pa čist ena ta tretja majakla- še vedno čakaš? Upam, da boš počasi dočakala svojga mladička. Pridem še pol kaj.
|