Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 7:31:39
|
|
|
|
Crystall
|
Dobro jutro! Karmen ... VSE NAJBOLJŠE Majakla ... v mislih sem že s tabo. Jz sm pojedla že čokoladni žepek, zdaj pa mal surfat
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 7:44:46
|
|
|
|
boob
|
dobro jutro, Karmen vse naj naj. . . danes si pa polno zasedena, glej da neboš na koncu še rodit šla majakla danes dihamo stabo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 7:50:38
|
|
|
|
Crystall
|
Michelle ... ti še delaš ali si že v porodniški?
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 8:00:42
|
|
|
|
gorenka
|
Majakla - Čakamo na novičke! Naš prvi oktoberček! Karmen - Si si pa dons nakopala enih opravkov! No le glej da na sladoled ne zamudiš da ti uhka tm čestitamo tko k treba Pa upam da nas bo čimveč k se mi res zdi da je bolj "zadnja šansa" da se še vidmo pretežno 2v1
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 8:03:13
|
|
|
|
gorenka
|
Dons me pa tale stran nekej zaj ...
< Sporočilo je popravil gorenka -- 1.10.2009 8:04:23 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 8:03:02
|
|
|
|
najčka
|
Dobro jutro!! Se vidi da je oktober, sem tudi jaz malo prej tu gor. Karmen vse najnaj A Si vidla k so še tele strani mal pobarval zate. Se mi zdi da je vse malo bolj rjavo oranžno.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 8:05:34
|
|
|
|
najčka
|
A ja pa še Majakali en kup za danes.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 8:15:02
|
|
|
|
boob
|
IZVIRNO SPOROČILO: gorenka Dons me pa tale stran nekej zaj ... gorenka ne razburjej se že na vse zgodi ne sam tebe. . mene je že 5x vn vrglo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 8:18:01
|
|
|
|
Crystall
|
Mene tud neki heca. Pa mi noče odpirat tako kot je treba. Nimam pojma, kaj naj počnem. Dela je too much in zdej sedim na postelji kot kup nesreče in ne vem, kje naj začnem Dolgčas!!!
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 8:24:13
|
|
|
|
muca*maca
|
Jutro, drage oktobrke!!! Danes je 1. oktober in naša Karmen ima RD - vsaj najboljše Karmen , pa pazi, da se ne ugrizneš v lastno r... , ko boš danes tako hitela. Sicer se pa itak vidva ob pol devetih Majakla - držim pesti zate!!!!!Go, Majakla!!! LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 8:24:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 8:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro ! No oktober je tu...naš mesec se je začel, zdaj pa katera bo odprla sezono ? Majakla držim pesti...MalaMravljica tudi zate, da se ti čim prej začne dogajati oz. kar za vse nas, da bomo čim hiteje in lažje mimo poroda. Karmen...vse najboljše !!! Obseg trebuha je pri meni 106cm ( 38t6d) ampak smo res vse začele na različnih dimenzijah tako, da verjetno to ni kakšna primerjava potem. Ma tudi mene tole neki heca...komaj mi uspelo tole napisat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 8:33:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 8:41:01
|
|
|
|
didikaa
|
no pa se je začelo...vso srečo vsem mi bomo še malo čakali =)
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 9:18:46
|
|
|
|
Aniiita
|
Dobro jutro, oktobeeer jeee! karmen b- vse vse samo najlepše in najboljše ob tvojem rojstnem dnevu Majakla- mislim in diham s tabo! Običaji- pri nas tega tudi ne poznamo, hvala bogu..je pa nekaj drugega..mama vztraja, da bodo košek za dojenčka pripravili ta čas ko bom jaz v porodnišnici in da se ga ne pripravlja prej..iz vraževerja (če bi šlo slučajno kaj narobe..pa seveda da ne bo šlo, treba razmišljat pozitivno..sploh pa imam veliko še vseh drugih stvari, ne samo košek). Ne vidim bistva torej, ma sem ji rekla, da če njej to kaj pomeni, potem naj bo tako.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 9:21:08
|
|
|
|
Crystall
|
Pri nas tudi ni nobenih izročil, tako da imam za malega večino že pripravljeno! Grem ustvarjat - sem ravno dobila naročila za uhane. Pa danes še sebi privoščim nov kompletek verižica in uhani
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 9:31:21
|
|
|
|
*chance*
|
Pa smo ga dočakali...OKTOBER namreč Čimmanj bolečih porodov in karseda hitrih ter brez zapletov vsem nam, ki nas to še čaka , vsem ostalim, ki pa ste to izkušnjo že prestale pa veliko lepih trenutkov z vašimi ... Upam, da bo naše dete kaj pohitelo, ker se mene, glede na to da imam že vse pripravljeno, počasi loteva lenitis Pa se grem vseeno lotit nekakšnega pospravljanja , če se temu lahko sploh tako reče Lep dan vsem...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 10:01:23
|
|
|
|
skačica
|
jutro oz. dan! Jaz sem tud že kako uro in nekaj pokonc, sem vmes že kar nekaj naredila, med drugim sem nafilala torbo za v P do konca. Še materinsko noter vržem in denarnico z dokumenti pol pa res imam vse. Se mi zdi karmen- vseeeeee najboljše in najlepše za RD. Najlepše darilo pa itak dobiš še ta mesec. majakla- diham s tabo, čeprav po moje zdele še nič kaj dogaja. Bom pa tud kasneje nate mislila. Jeeeeeeee, danes dobimo ta "pravega" oktobrčka . Crystall- kje se lahko vidi tvoje unikatne izdelke? Jaz bi morda tudi kaj imela. Daj pokaži nam. michelle- dej poglej vrstni red potnikov in povej kje me najdeš! A sem napisana za 3. 10. al ne???? Da me niso pozabil in bom šele tam okrog 10. na vrsti. Sicer je pa ta vikend še polna luna. Upam, da me prime........
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 10:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes pa res tale forum malo nagaja...ali pa pri nas internet. Jaz sem si privoščila sprehodek na bližnji hribček ( da vidimo, če je še kaj kondicije ) in sem se prav sprostila. Ne vem neka taka čudna napetost je v meni. Pa je narava naredila svoje in je sedaj boljše. Eno vprašanje glede izcedka, pri meni se je v zadnjh 2 dneh povečal in postal bolj temen ( je tudi prozoren, bel, ampak občasno je tak temno rumen ), brez vonja ali karkoli. Voda pa je bila tudi 2 dni nazaj OK. Se je še kateri to mogoče naredilo ?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 10:03:14
|
|
|
|
naty6
|
Ojla. Da začnem: Ema čestitke ob rojstvu deklice Karmenb vse njaboljše za tvoj rojstni dan Majalka...srečno Tudi jaz sem izmerila obseg trebuha in je 105 cm; do PDP-ja pa imam le še 4 dni. Toda po mojem bom spet šla čez rok. Oktober je pred vrati, toda ne se zdaj siliti v P, ampak lepo po vrsti.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 10:05:55
|
|
|
|
boob
|
crystall jst bi tud uhančke vidla . . a delaš tudi take da niso viseči
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 10:09:19
|
|
|
|
Februarka08
|
OKTOBER
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 10:22:15
|
|
|
|
rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b Rozilu hvala za čestitke, si pa nisem mislila, da boš prva danes na forumu, ko si taka zaspanka. Sem mogla trikrat pogledat na uro! Majalka držim pesti Sej sem šla nazaj spat in šele zdaj ustala pa pojedla zajtrk. Tisto je bla zame še noč, hihi Majakla, zdaj pa dihamo s tabo in držimo pesti. Kooooomaj čakamo novičke
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 10:24:59
|
|
|
|
Februarka08
|
No, pa dober dan Majakla, jaz že celo jutro mislim nate, upam da bo hitro za tabo in da nam kmalu sporočiš najlepšo novičko Karmen vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeee!!! Eh, moja današnja noč pa nič kaj fina nisem in nisem se mogla naštimat, moj je smrčal da mi je šlo še to na živce zjutraj pa sploh nisem mogla dihat kaj pa vem kaj je blo, zgleda je že tolk suh zrak, al kaj, ne vem, prav dušilo me je pol pa hočem mal nazaj zadremat, se je pa itak tamala zbudila, tako da... uf, danes bi pa res še spala. No, saj potem sem mogla kmal ustat, da sem ji zajtrk nardila, za mojega sem šla gobe tenstat da jih je jedel za malico, zraven pa čebulo rezat, da sem pripravila za golaž, zdaj se že meso tensta in mam mir celo dopoldne, samo malo hodim mešat in je to to Mam pa občutek včasih, da mi bo dete kar ven padlo se je že počasi začelo, me prav zanima kaj bo s tole luno tale vikend Ja, mene tud RR heca, danes bo zgleda vse bolj počasi laufalo k so barve spreminjal. Se oglasim še kaj
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 1.10.2009 10:27:18
|
|
|
|
lenika83
|
Dobro jutro, dober dan! Pa je res že oktober A se samo meni zdi ali je teh 8 oziroma 9 mesecev minilo ekspresno hitro? No, vsem nam želim, da ne bi čakale novembra v enem kosu!!! Karmen vse naj, naj, najboljše. Tale tortica je pa zate in za vse tiste, ki ne moremo do Žabarja. Danes sem pa prav odlično začela dan. Že navsezgodaj sem zabarvala en bel bejbi pajacek. Pa da bi se vsaj cel zabarval, pa se ni, samo en velik madež je ob strani. Pa še izposojen je za povrh. Joj sem jezna Zdaj sem ga sicer namazala z nekimi sredstvi za odstranitev madežev in namočila, pa upam na najboljše. V skrajnem primeru bom se pa morala peljati v mesto po nekaj boljšega. Zdaj pa ravno premišjujem kaj naj se spravim delat. Včeraj sem tako dolgo premišljevala, da je bil večer Lahko bi zlikala posteljnino... Lep dan!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?