|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
1.10.2009 7:31:39   
Crystall
Dobro jutro!

Karmen ... VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image

Majakla ... v mislih sem že s tabo. user posted image

Jz sm pojedla že čokoladni žepek, zdaj pa mal surfat user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
1.10.2009 7:44:46   
boob
dobro jutro,

Karmen user posted image user posted image user posted image  vse naj naj. . . danes si pa polno zasedena, glej da neboš na koncu še rodit šla user posted image

majakla user posted image  danes dihamo stabo

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
1.10.2009 7:50:38   
Crystall
Michelle ... ti še delaš ali si že v porodniški?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
1.10.2009 8:00:42   
gorenka
Majakla - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čakamo na novičke! Naš prvi oktoberček!user posted image

Karmen - Si si pa dons nakopala enih opravkov! No le glej da na sladoled ne zamudiš da ti uhka tm čestitamo tko k trebauser posted image user posted image Pa upam da nas bo čimveč k se mi res zdi da je bolj "zadnja šansa" da se še vidmo pretežno 2v1user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
1.10.2009 8:03:13   
gorenka
Dons me pa tale stran nekej zajuser posted image ...

< Sporočilo je popravil gorenka -- 1.10.2009 8:04:23 >

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
1.10.2009 8:03:02   
najčka
Dobro jutro!! Se vidi da je oktober, sem tudi jaz malo prej tu gor.
Karmen vse najnajuser posted image user posted image user posted image A Si vidla k so še tele strani mal pobarval zate. Se mi zdi da je vse malo bolj rjavo oranžno.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
1.10.2009 8:05:34   
najčka
A ja pa še Majakali en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za danes.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
1.10.2009 8:15:02   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: gorenka

Dons me pa tale stran nekej zajuser posted image ...

gorenka ne razburjej se že na vse zgodi user posted image

ne sam tebe. . mene je že 5x vn vrglo user posted image  user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
1.10.2009 8:18:01   
Crystall
Mene tud neki heca. Pa mi noče odpirat tako kot je treba.

Nimam pojma, kaj naj počnem. Dela je too much in zdej sedim na postelji kot kup nesreče in ne vem, kje naj začnem user posted image  Dolgčas!!!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
1.10.2009 8:24:13   
muca*maca
Jutro, drage oktobrke!!!

Danes je 1. oktober in naša Karmen ima RD - vsaj najboljše Karmen user posted image user posted image user posted image , pa pazi, da se ne ugrizneš v lastno r... , ko boš danes tako hitela. Sicer se pa itak vidva ob pol devetih user posted image

Majakla - držim pesti zate!!!!!Go, Majakla!!!user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 8:24:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 4136
1.10.2009 8:25:38   
Anonimen
Dobro jutro !   No oktober je tu...naš mesec se je začel, zdaj pa katera bo odprla sezono ? Majakla držim pesti...MalaMravljica tudi zate, da se ti čim prej začne dogajati oz. kar za vse nas, da bomo čim hiteje in lažje mimo poroda.   Karmen...vse najboljše !!!   Obseg trebuha je pri meni 106cm ( 38t6d) ampak smo res vse začele na različnih dimenzijah tako, da verjetno to ni kakšna primerjava potem.   Ma tudi mene tole neki heca...komaj mi uspelo tole napisat      

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4137
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 8:33:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4138
1.10.2009 8:41:01   
didikaa
no pa se je začelo...vso srečo vsem
mi bomo še malo čakali =)

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

Neposredna povezava do sporočila: 4139
1.10.2009 9:18:46   
Aniiita
Dobro jutro,

oktobeeer jeee! user posted image

karmen b- vse vse samo najlepše in najboljše ob tvojem rojstnem dnevu user posted image user posted image

Majakla- mislim in diham s tabo! user posted image

Običaji-
pri nas tega tudi ne poznamo, hvala bogu..je pa nekaj drugega..mama vztraja, da bodo košek za dojenčka pripravili ta čas ko bom jaz v porodnišnici in da se ga ne pripravlja prej..iz vraževerja (če bi šlo slučajno kaj narobe..pa seveda da ne bo šlo, treba razmišljat pozitivno..sploh pa imam veliko še vseh drugih stvari, ne samo košek). Ne vidim bistva torej, ma sem ji rekla, da če njej to kaj pomeni, potem naj bo tako.
user posted image

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
1.10.2009 9:21:08   
Crystall
Pri nas tudi ni nobenih izročil, tako da imam za malega večino že pripravljeno!

Grem ustvarjat - sem ravno dobila naročila za uhane. Pa danes še sebi privoščim nov kompletek verižica in uhani user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
1.10.2009 9:31:21   
*chance*
Pa smo ga dočakali...OKTOBER namrečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čimmanj bolečih porodov in karseda hitrih ter brez zapletov vsem nam, ki nas to še čakauser posted image , vsem ostalim, ki pa ste to izkušnjo že prestale pa veliko lepih trenutkov z vašimi user posted image ...
Upam, da bo naše dete kaj pohitelo, ker se mene, glede na to da imam že vse pripravljeno, počasi loteva lenitis user posted image user posted image
Pa se grem vseeno lotit nekakšnega pospravljanjauser posted image , če se temu lahko sploh tako rečeuser posted image
Lep dan vsem...user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
1.10.2009 10:01:23   
skačica
jutro oz. dan!

Jaz sem tud že kako uro in nekaj pokonc, sem vmes že kar nekaj naredila, med drugim sem nafilala torbo za v P do konca. Še materinsko noter vržem in denarnico z dokumenti pol pa res imam vse. Se mi zdiuser posted image

karmen- vseeeeee najboljše in najlepše za RD. Najlepše darilo pa itak dobiš še ta mesec.

majakla- diham s tabo, čeprav po moje zdele še nič kaj dogaja. Bom pa tud kasneje nate mislila. Jeeeeeeee, danes dobimo ta "pravega" oktobrčkauser posted image .

Crystall- kje se lahko vidi tvoje unikatne izdelke? Jaz bi morda tudi kaj imela. Daj pokaži nam.

michelle- dej poglej vrstni red potnikov in povej kje me najdeš! A sem napisana za 3. 10. al ne????user posted image  Da me niso pozabil in bom šele tam okrog 10. na vrsti. Sicer je pa ta vikend še polna luna. Upam, da me prime........

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
1.10.2009 10:02:25   
Anonimen
Danes pa res tale forum malo nagaja...ali pa pri nas internet. user posted image Jaz sem si privoščila sprehodek na bližnji hribček ( da vidimo, če je še kaj kondicije user posted image ) in sem se prav sprostila. Ne vem neka taka čudna napetost je v meni. Pa je narava naredila svoje in je sedaj boljše.

Eno vprašanje glede izcedka, pri meni se je v zadnjh 2 dneh povečal in postal bolj temen ( je tudi prozoren, bel, ampak občasno je tak temno rumen ), brez vonja ali karkoli. Voda pa je bila tudi 2 dni nazaj OK. Se je še kateri to mogoče naredilo ?

(odgovor članu *chance*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4144
1.10.2009 10:03:14   
naty6
Ojla.

Da začnem:

Ema čestitke ob rojstvu deklice user posted image user posted image user posted image

Karmenb vse njaboljše za tvoj rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Majalka...srečno

Tudi jaz sem izmerila obseg trebuha in je 105 cm; do PDP-ja pa imam le še 4 dni. Toda po mojem bom spet šla čez rok. Oktober je pred vrati, toda ne se zdaj siliti v P, ampak lepo po vrsti.

Naty

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
1.10.2009 10:05:55   
boob
crystall jst bi tud uhančke vidla . . a delaš tudi take da niso viseči

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
1.10.2009 10:09:19   
Februarka08
user posted image

user posted image user posted image OKTOBERuser posted image user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
1.10.2009 10:22:15   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

Rozilu hvala za čestitke, si pa nisem mislila, da boš prva danes na forumu, ko si taka zaspanka. Sem mogla trikrat pogledat na uro!

Majalka držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sej sem šla nazaj spat in šele zdaj ustala pa pojedla zajtrk. Tisto je bla zame še noč, hihi user posted image

Majakla, zdaj pa dihamo s tabo in držimo pesti. Kooooomaj čakamo novičke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
1.10.2009 10:24:59   
Februarka08
No, pa dober danuser posted image

Majakla, jaz že celo jutro mislim nate, upam da bo hitro za tabo in da nam kmalu sporočiš najlepšo novičkouser posted image user posted image
Karmen vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeee!!!
user posted image

Eh, moja današnja noč pa nič kaj finauser posted image nisem in nisem se mogla naštimat, moj je smrčal da mi je šlo še to na živceuser posted image user posted image zjutraj pa sploh nisem mogla dihatuser posted image kaj pa vem kaj je blo, zgleda je že tolk suh zrak, al kaj, ne vem, prav dušilo me jeuser posted image pol pa hočem mal nazaj zadremat, se je pa itak tamala zbudila, tako da...user posted image uf, danes bi pa res še spala. No, saj potem sem mogla kmal ustat, da sem ji zajtrk nardila, za mojega sem šla gobe tenstat da jih je jedel za malico, zraven pa čebulo rezat, da sem pripravila za golaž, zdaj se že meso tensta in mam mir celo dopoldne, samo malo hodim mešat in je to touser posted image
Mam pa občutek včasih, da mi bo dete kar ven padlouser posted image se je že počasi začelo, me prav zanima kaj bo s tole luno tale vikenduser posted image

Ja, mene tud RR heca, danes bo zgleda vse bolj počasi laufalo k so barve spreminjal. Se oglasim še kajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
1.10.2009 10:27:18   
lenika83
Dobro jutro, dober dan!

Pa je res že oktober user posted image user posted image user posted image  A se samo meni zdi ali je teh 8 oziroma 9 mesecev minilo ekspresno hitro?

No, vsem nam želim, da ne bi čakale novembra v enem kosu!!! user posted image

Karmen vse naj, naj, najboljše. Tale tortica je pa zate in za vse tiste, ki ne moremo do Žabarja.
user posted image

Danes sem pa prav odlično začela dan. Že navsezgodaj sem zabarvala en bel bejbi pajacek. Pa da bi se vsaj cel zabarval, pa se ni, samo en velik madež je ob strani. Pa še izposojen je za povrh. Joj sem jezna user posted image  Zdaj sem ga sicer namazala z nekimi sredstvi za odstranitev madežev in namočila, pa upam na najboljše. V skrajnem primeru bom se pa morala peljati v mesto po nekaj boljšega. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa ravno premišjujem kaj naj se spravim delat. Včeraj sem tako dolgo premišljevala, da je bil večer user posted image  Lahko bi zlikala posteljnino...

Lep dan!!!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?