|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
30.9.2009 9:09:11   
Anonimen
Dobro jutro še iz moje strani. Po zajtrku in prebranih vseh strani, ki ste jih naklepetaleuser posted image , lahko končno pridem do konca.
Tudi mi smo danes spali kar OK, razen user posted image je ležal skozi na eni strani ( ne vem se mi še ni naredilo ?) tako, da me je zjutraj prav bolelo in rahlo vleklo na tisti strani trebuha. No pa se je potem se po cca. 1h ko sem se jaz zbudila tudi on zbudil in razveselil mamico. Tako, da prvi gib je zapisan ( bilo jih je sicer več, ampak recimo prvi komplet gibovuser posted image ). Sem se odločila, da danes vodim evidenco, čeprav glede na včerajšne večerno stanje ne bi bilo treba. Kot kaže je mislil, da je še EP v košarki ko je tok v rebra brcaluser posted image

Ja tudi jaz sem danes zjutraj pomislila jutri pa končno naš mesec oktober. Pa smo prišle do tukaj, ene ste sicer malo pohitele me pa tudi upam, da se bomo počasi zvrstile, da ne bomo čakale po rokuuser posted image

Pri meni drugače nič sprememb ( še 10 dni do PDP) oz. čakamo nedeljsko polno luno. Sem rekla user posted image naj pride v ponedeljek, ko z dragim praznujeva 8 let od kar sva skupaj ( o kje so prvi dnevi user posted image   ?).

Ali še katero kdaj tako čudno ''zategne''po trebuhu, kot rahel krč ? Saj ne znam opisati, kod da se koža ne bi mogla več raztegniti ali kako...ma sj ne vem.

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4001
30.9.2009 9:09:14   
muca*maca
Jutro, bejbe!

Jaz sem tudi že kar nekaj časa pokonci, pa sem samo malo prebrala.

Zdaj sem pojedla že dvojno porcijo cornflakesa in sem pri kavi, mnjami... Kakšno lenobno jutro!
A se je še kateri tako povečal apetit??

Ja, na morju je bilo res lepo, nobene jutranje megle, kot v Ljubljani, pač pa sonček in zajtrk na terasi...oh in ah.

Jaz sem začela danes odštevati dneve do PDP - še 19!!!
In danes me je prvič malo zvilo v trebuščku - tko kot pri menstruaciji, sem še malo poležala, potem pa sem si privoščila zajtrk in kar naenkrat je vse BP!!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa bom šla še malo poležat user posted image user posted image

Kaj čem, sem pač ena mucamaca

Sej poznate:
Mcamaca je zaspanka,
prava mačja Parižanka,
spala bi, če bi se dalo,
do poldneva in še malooooooo

user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
30.9.2009 9:19:26   
karmen b
IIIIiiiiiiiiiiiiiii kaka fletna pesmica, čeprav se mi ne zdiš sicer mačje lenobno bitje, maš kar dovoj energije v sebi.

No jaz se grem pa zrihtat, pa v laboratorij....potem na Rudnik plačat sušilni stroj...juuuupiiiii...pa po barvo za otroško sobico....potem pa domoooov.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
30.9.2009 9:34:54   
Talika19
Živjo punce!

Da se malo javim, včeraj sva prišli domov. Sem videla, da je kolegica sporočila, da sem rodila. Hvala vsem za čestitke, sem samo nekaj strani preletela. Porod je bil res zelo hiter, vendar tudi zelo intenziven. Na porodni mizi sem bila samo 1,5 ure. Dobili smo lepo dolgolasko Zalo. Zaenkrat je kar pridna. Joka, če jo res kaj matra. Tudi spimo zaenkrat super.
Bila sem šivana, zato še težko sedim.

Ena slikica naše princeske.
user posted image

Vsem, ki ste že rodile, čestitam.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
30.9.2009 9:45:49   
Anonimen
Talika19 tale pa je lepotička in pol. Čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4005
30.9.2009 9:48:13   
palegia30
IIIIIII Pupika epa, čestitke Talika!

A katera ve kakšni so znanilci poroda, pr meni je sicer še kar nekaj do 20 oktobra samo že sanjam pord, veliko razmišljam oz. kr čakam kdaj bo že!!

Vsem, ki ste rodile bi pa prosila za porodno izkušnjo me prav zanima kako ste preživele porod.

Lep dan vsem skupaj, pa-pa

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
30.9.2009 9:51:43   
rozilu
Talika - sploooooh se ne vidi, da sta Mark in Zala bratec in sestrica user posted image . Oba sta prava cukrčka user posted image

Boob - user posted image držim pesti, da bo s križem vse OK

Aja, pa dobro jutro user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
30.9.2009 10:14:31   
tea85
jutroo

kaka ne prespana noč je za mano da kar groza. jaz ne vem kaj je moji pupi, ampak se premetava in eh..

PRAVODA- jaz poznam ta občutek ki si ga opisala in je res ful neprijetno, meni se to pojavi ko se recimo v čudni kot premakne, takrat začutim tak zategnjeno oz saj nemrem opisat tega user posted image

TALIKA- lepa pupa in reeessss dolgolasa, ma pa res dolge laske, po kom ima tako goste laske??
pri meni se tudi zna zgodit da bo prišla s polno lasmi ven, pa po možnosti s koderčki user posted image jap naj se čist po mamici vrže user posted image user posted image

jaaaa, jaz tudi sanjam o porodu pa take finte, pa kak mam user posted image že polek sebe, jooj user posted image ali pa nemrem zaspat ker mi tolko stvari okoli  user posted image hodijo po glavi...pa vedno bolj se sprašujem kako bo zgledal moj porod ampak si govorim, da bom že preživela tak kot ste vse ostaleuser posted image

mja, danes mi še po vsem tem zvoni celo jutro tel. pa takooo fajn sem zdaj proti jutru spala, čeprav je user posted image ob 8 že mela turnejo po trebuhu, hmm in to zdaj že vsaki dan ob isti uri, mislite da bo po porodu taki termin ostal?? ker če bo, jaz ponoči nem nič spala user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
30.9.2009 10:17:36   
malaMravljica
Frrr, meni se pa ti tok smilis s tisto tvojo srbecico in hrasticami. Ma kaj ti ne morejo nic naredit?

Nalakirani nohti so v porodni res prepovedani, je ze Michelle napisala, ce se mamino stanje poslabsa bi to videli na barvi nohtov. Heh, pa se dobro, jaz imam ze kaksne 2 tedna nenalakirane, itak je bilo to ze zeloooo tezko izvedljivo.

Michelle, nisem vedela, da se ne sme soli in sladkorja v vroco vodo, sam sedaj nam zagotovo nikoli vec tega izvajala. Res, prava eksplozija. Sem se pa namazala s Fenistil gelom in tam je rdecica izginila, trebuha nisme upala mazat in je se rdece, ampaka danes pece samo ce grem z roko cez.
Michelle, kaj tako kot sem opisala izgledajo popadki pol, sam pac intenzivnost krat x ? Joj, ce bo premocno bo pa to kar hudo. Meni se zadnji mesec obcasno pojavljajo te bolecine cist v zgornjem delu stegna in to zna takoooo bolet.

McDonalds, se mi samo zdi ali nas je kar nekaj, ki smo sle te zadnje dni se basat s to hrano user posted image   men je tok pasalo, samo sedaj imam pa zadosti za celo leto s emi zdi.

Pa se da se pohvalim, danes sem tako lepo spala, samo 2x sprehod do WC-ja, pa pol se zjutraj ob 6.30 ko je moj sel delat.

Za razpredelnico, naslednji pregled imam na PDP 02.10.

Se 2 dni do PDP user posted image user posted image  

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
30.9.2009 10:38:26   
lenika83
Dobro jutro!

Pokonci sem sicer že od 6.30, ampak se mi ni dalo nič pisati. Zdaj pa sem se vseeno odločila, da vas malo pozdravim user posted image

McDonald's... Joj, boljše da niti ne razmišljam o tem. Mislim, da sem v nosečnosti bila tam tolikokrat kot prej v desetih letih skupaj. Sem prav vesela, da ga na Ptuju ni in se je treba peljati v Maribor, kar pa se mi ne da zmeraj. Drugače bi verjento že imela svoj stol in mizo tam user posted image  Sicer me je pa v zadnjem mesecu malo minilo, tako da ne sanjam več cele dneve o McCountryju user posted image  Prava groza, ker ga prej res nisem tako oboževala. So mi bili ljubši kakšni "pravi" hamburgerji kot ti iz McDonald'sa.

Zdaj grem pa še tabelco popravit, potem pa malo pogledat po stanovanju, če je treba kaj pospraviti.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
30.9.2009 10:43:26   
Februarka08
Aniiita, super za pregleduser posted image si bila pa hitro nazajuser posted image
mM ja res še čisto malouser posted image me zanima, če kaj poizkušata pospešit s user posted image ali čim podobnim? Sicer meni v 1. ni nič pomagalo, za probat pa jeuser posted image

Jaz sem bila zunaj malo, ker me tamala spet ni spustilauser posted image joj, bo meni hudo, ko bom šla v Puser posted image Komaj čakam, da je za mano in da se bomo potem vsi doma cartaliuser posted image
Nalakirani nohti - ja, sem slišala da ne smeš met, jaz jih morm še na nogah spucat, oz. mi jih bo mojuser posted image ko sem šla na cerklažo, sem mogla podpisat liste, gor je pisalo med tem tudi to o nohtih pa zlatnine nisem smela met, ker so me pač uspavali. Tako da je kar strogo to, pa saj prav, da se takoj vidi če je kaj narobe. Moja kolegica tega ni vedela, je mela nohte nalakirane s prozornim lakom, je šla na eno operacijo v KC LJ in ko so to zagledali v operacijski, so nardili vik in krik in je potem ena sestra letala po KC in iskala acetonuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4011
30.9.2009 10:44:49   
Februarka08
Lenika, si me spomnila za tabelco...

moj naslednji pregled 5.10. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
30.9.2009 10:57:03   
boob
talika user posted image user posted image user posted image  kašna lušna frajlica user posted image   
kaj pa žabar v četrtek, si rekla da sigurno pridešuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
30.9.2009 10:58:40   
lenika83
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT. user posted image  , ŠT. user posted image , PREGLED

1.10.
nincika (24) MB                            (1user posted image ,0user posted imageuser posted image        ??

2.10.
Suzikaa (27)Ormož                      (1user posted image ,0user posted image )  user posted image        ??
malaMravljica (30)                      (2user posted image ,0user posted image )  user posted image       2.10.
majakla (30) MB                           (2user posted image ,0user posted image )  user posted image        ??
bony (30) GO                                (1user posted image ,0user posted image )  user posted image      ??

3.10.
hayabusa (29) štajerska             (1user posted image ,0user posted image )  user posted image      ??
*Lili* (25) Notranjska                 (2user posted image ,1user posted image )  user posted image     ??
skačica (28)                                  (2user posted image ,1user posted imageuser posted image      ??

5.10.
emaa (33)                                     (3user posted image ,2user posted image )   user posted image       ??
naty6                                             (?user posted image ,1user posted image )    user posted image      ??

7.10.
mici_ (29) Trebnje                       (2user posted image ,1user posted image ) user posted image       ??

8.10.
tane LJ                                            (2user posted image ,0user posted image )user posted image        ??
natalia (29)                                    (?user posted image ,1user posted image )user posted image        ??

9.10.
pravoda (26)                                 (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       ??

10.10.
mng (24)                                       (1user posted image ,0user posted image )  user posted image      ??
Nej@  (29)                                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         6.10.    

11.10.
MonaLiza (28) LJ                          (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       ??
september25 (25) štajerska       (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       ??

13.10.
trišica (30) CE                               (2user posted image ,0user posted image ) user posted image         6.10.
rolika (24) MB                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        30.9.
rakica2 (25) Tolmin                     (4user posted image ,2user posted image ) user posted image         6.10.

14.10.
Februarka08 (25) Gorenjska       (2user posted image ,1user posted image ) user posted image        5.10.
deja* (21)                                     (1user posted image ,0user posted image )  user posted image      ??

15.10.
Boob (29) Grosuplje                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image          6.10.
karmen b (28) Dobrova               (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       1.10.
Meliitak (33) KR                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         7.10.
majcy_m (23)                              (2user posted image ,0user posted image ) user posted image       1.10.

17.10.
didikaa (27) Ptuj                           (1user posted image ,0user posted image ) user posted image          ??
ninasiki (26) Litija                        (1user posted image ,0user posted image )  user posted image         5.10.

18.10.
Bobipalčka (25) Sl.Gradec            (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       ??

19.10.
muca*maca (29) LJ                     (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       2.10.

20.10.
palegia30 (30) LJ                         (?user posted image ,? user posted image )   user posted image      ??
lunika (26) Velenje                      (?user posted image ,0user posted image )   user posted image       ??
nosečka25                                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      ??

21.10.
pinky girl (28) Velenje                 (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        13.10.
frrrr (28) LJ                                   (2user posted image ,1user posted image )  user posted image      ??
soncnica (28) Sežana                   (1user posted image ,0user posted image )  user posted image     ??
Pika Zoja (29)                               (?user posted image ,1user posted image )   user posted image     ??

22.10.
Aniiita (25) Kras                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         10.10.
rozilu (30) Obala-LJ                      (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       ??
Crystall (25) Posavje                    (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       6.10.
surya (30)                                     (?user posted image ,0user posted image )   user posted image      ??

23.10.
pikica25(28)                                  (3user posted image ,0user posted image ) user posted image         ??
HelloKitty1 (29) LJ                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        30.9.
smejčica (23) MB                          (?user posted image ,1user posted image )  user posted image        ??
špelka12 (27) KR                           (2user posted image ,0user posted image )  user posted image       ??
LINDI (32) Domžale                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         30.9.

24.10.
vrtnica83 (26)                              (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        ??
mashi (30) KR                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       ??
*chance* (23) NM                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        ??
griseldis (29) Kamnik                   (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        ??
EMILY (29 )                                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image        5.10.

25.10.
lenika83 (25) Ptuj                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       5.10.
efika (30) Koroška                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        ??
najčka (32) LJ                               (2user posted image ,0user posted image ) user posted image         6.10.
Tailor27  LJ                                    (3user posted image 2user posted image )  user posted image        ??
gorenka (32) LJ                             (2user posted image ,0user posted image ) user posted image        9.10.

26.10.
manca (27) KR                              (?user posted image ,1user posted image )  user posted image         ??
pattaya (23) Poljčane                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image       7.10.

28.10.
Izabela_                                         (2user posted image ,1user posted image ) user posted image      ??

30.10.
stuhica (31) Jesenice                   (4user posted image ,1user posted image )  user posted image      30.9.
michelle1 (31) Posavje                (4user posted image ,2user posted image )user posted image       30.9.
drobtinica29 (29) MB                   (2user posted image ,0user posted image ) user posted image        30.9.

31.10.
TRIŠ (30) BK                                  (4user posted image ,3user posted image ) user posted image      12.10.
LEVASI (30) LJ                               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image        ??
tea85  Ptuj                                      (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      5.10.

1.11.
tailor (28) Koper                             (2user posted image ,user posted image )  user posted image      ??

V tabeli na prvi strani najdete koristne povezave za branje

user posted image

DATUM, NICK (PDP), IME, TEŽA, DOLŽINA

19.8.
pupa_b (16.10.), Maja, 1925g, 41cm

3.9.
Vijolica77 (2.10.), Jaka

4.9.
Rižkoo (12.10.), Liam, 2600g, 47 cm

7.9.
ninčy (5.10.), Jan, 1860g, 44cm in Žan, 1805g, 45cm

15.9.
katrin** (14.10.), Alina, 2325g, 45cm

17.9.
mateja8 (16.10.), Vita, 2130g, 46cm

20.9.
maj2009 (2.10.), Julija, 3000g, 49cm

21.9.
metka_zone (7.10.), Žan, 2700g, 49cm

26.9.
Nea_teja (15.10.), Jaka, 3020g, 53cm
Talika19 (2.10.), Zala, 3630g, 55cm

28.9.
štefy (10.10.), Sebastjan, 2720g, 48cm

user posted image

JANUAR
natalia, 2.1.1980
Aniita, 29.1.1984

FEBRUAR
Nea_teja_, 12.2.1975

MAREC
Nej@, 5.3.1980
štefy, 7.3.1973
majakla, 28.3.1979

APRIL
Februarka08, 10.4.1984
emaa, 28.4.1976

MAJ
Crystall, 3.5.1984
naty6, 22.5.1978
katrin***, 23.5.1984

JUNIJ
Meliitak, 4.6.1976
rolika, 12.6.1985
tea85, 20.6.1985
pinky girll, 21.6.1981
michelle1, 22.6.1978
muca*maca, 28.6.1980

JULIJ
metka_zone, 1.7.1984
LINDI, 16.7.1977
rakica 2, 18.7.1974

AVGUST
ninasiki, 12.8.1983
stuhica, 21.8.1978
boob, 23.8.1980
pravoda, 31.8.1983

SEPTEMBER
drobtinica29, 28.9.1979

OKTOBER
karmen b, 1.10.1980
majcy_m, 7.10.1985
Emilly, 10.10.1979
gorenka, 10.10.1976
lenika83, 10.10.1983
pattaya, 23.10.1985
skačica, 24.10.1980

NOVEMBER
najčka, 15.11.1976
HelloKitty1, 23.11.1979

DECEMBER
frrrr, 11.12.1980

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
30.9.2009 11:02:19   
malaMravljica
joj prejle sem pozabila nekaj napisat.

Stuhica, ne vprasat!!!!  Ce si tolko casa zdrzala pol niti sedaj ne sprasuj, bo tako lepo presenecenje na koncu. Jaz vem od 7. meseca naprej, ker´je bil moj tak firbc, pa ze takrat se mi je zdelo, da ce sva tok cajta ne vedela, bi lahko pocakala do poroda.

Sem pa sedaj sla s slikco od vceraj v pisarno, so bili 3-je tam in dva sta 100% prepricana da je puncka, en pa 100% preprican da je fant. So tok smesni k recejo, ja saj se vidi fant je, ne dej poglej mal boljse, se itak vidi da je punca user posted image user posted image   na slikci je pa sam obrazek viden in ni sans da vidis kaj je, ce bi se videlo jim ne bi niti kazala user posted image user posted image  

Februarka, ko bos ti na naslednjem pregledu 5.10 bom pa jaz ze mami user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
30.9.2009 11:08:20   
Crystall
Talika ... kako lepo princesko imaš user posted image

Aniita ... čestitke za 10ko. Krasno je, ko veš, da je zadnji izpit za tabo in če je še 10ka - maaa, kapo dolll user posted image

Februarka ... lepo, da se super počutiš. Zdaj je itak z malo bebo vse ok in lahko mirno prenašaš zadnje dni nosečnosti user posted image

Michelle ... Angelcare AC401 sem naročila preko spletne strani www.angelcare.si - sem jim kar mail poslala in sem dobila že naslednji dan po pošti domov user posted image  - zelo zadovoljna.

Punce - hvala za vaše porodne izkušnje, za slikce malih žabic - še bolj vneto čakam na svojega sinčka user posted image user posted image user posted image . Zdajle sem imela obisk in se fino naklepetala. Jutri ga imam dopoldne spet - se vidi, da bi kolegice rade ujele zadnje dni ko sem še 2v1. user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
30.9.2009 11:10:10   
Crystall
MM ... še čisto malce, pa boš MAMI user posted image  Bomo videli, kdaj se bo našemu bejbiju ven mudilo user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
30.9.2009 11:16:13   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

MM ... še čisto malce, pa boš MAMI user posted image  Bomo videli, kdaj se bo našemu bejbiju ven mudilo user posted image

ves, morem spodbujat pozitivne misli in govorit, da je cas za preselitev, da bo bejbi tudi tako mislil, ker zgleda, da se user posted image ne mudi kaj dosti  user posted image user posted image  

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
30.9.2009 11:16:19   
majakla

Hvala vsem, vas pa res prosim, da jutri dihate
z mano - kar ne morem verjet, da sem že tako
daleč. user posted image

Ko gledam te lepe slikice, malih oktobrčkov, pa
res že komaj čakam, da vidim še svojega.

Ja, še malo.

Da bi le ta gel prijel.
user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
30.9.2009 11:20:36   
Crystall
MM ... verjemi, še kakšen dan in bo bejbi hotel spoznati svojo fejst mamico in atija user posted image

Majakla ... jaz bom 100% s tabo in se veselila, ko boš zaslišala prvi jok svojega malega škratka. user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
30.9.2009 11:22:52   
lindi1
OOOOOOO TALIKA kakšna lepa dojenčica,pa ful lask ima ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
30.9.2009 11:23:07   
ninasiki
dobro jutro

NALAKIRANI NOHTI jah pol pa vse dol a ne kaj čmo sam k sm se pa učer tok namatrala da sm jih nalakirala user posted image user posted image  sam se raj matram da jih dol dam kokr pa da koga poslušam da se bo dru name ker se znam še skregat pol tm to mi pa glih ni v interesu user posted image

talika fuuuull lepa punčka taprau cukr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majakla itak da bomo z tabo v mislih drži se

dane sm spala do 10.30 se vid da nism učer popoudan nč počivat šla zdej grem pa na kavico zajtr je že v želodčku tko da papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
30.9.2009 11:23:15   
malaMravljica
user posted image  
39t4d

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
30.9.2009 11:28:13   
Februarka08
mM kakšen lep trebuščekuser posted image user posted image sploh ne vem kje skrivaš svojega user posted image ko imaš tako manekensko postavouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4024
30.9.2009 11:28:32   
malaMravljica
majakla, jaz sem pa mal zamesala, sem razumela, kot da bos rodila na PDP v petek.

Itak bomo mislile nate in dihale s tabo. Kdaj pa mores biti v porodnisnici? Ej, cel dan ti bom stiskala pesti, sam pol pa javi kdaj bos rodila in mere bejbija, me tok firbc matra kolk je velik tvoj user posted image    Joj, pa da bi jaz sla takoj za tabo kar v petek rodit. Sedaj je moje dete se ocenjeno na neko ok tezo, 3.650 g se mi zdi.
Maja, pa itak bos vprasala za epiduralno a ne. Kar pogumno, mogoce bo pa tako lepa in neboleca izkusnja, nikol ne ves.

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?