|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
29.9.2009 10:41:59   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

februarka, kako je? nestrpno čakamo novičk... user posted image

jaz tudi

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
29.9.2009 12:27:55   
Februarka08
Ojla.

Sem domauser posted image kaj več kasneje, morm pridt k sebi malo in se najestiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
29.9.2009 12:54:52   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaaan.... user posted image

Carica spi, jaz pa pakiram drobnarije za v porodnisnico ker greva mamici in Maksu na obisk takoj ko se zbudi.... Vrocine ni vec... ze od zjutraj okrog 36.1 user posted image  user posted image  user posted image

Sefli bom povedal, da ste jo ful pozdravle in seveda, prenesel vse cestitke i tako to.... ma ni kej Stipici kar cvetemo.... user posted image  user posted image  user posted image ....

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
29.9.2009 13:04:52   
Februarka08
Ma sem zmazala krof z nutelo za šalo malouser posted image nisem smela zjutraj nič jest, domov sva pa prišla ob 11.15user posted image
Evo, kakšen je bil moj potek (če se bo kateri dalo brat): pridem na amnio - sem bila celo 1. na vrsti, čakam da pride G... končno. Se grem slečt, morm počakat... čakam in čakam, končno me pokličejo, se uležem gor, pa pravi dr. kdaj mate pa rok? Pa rečem da čez 14 dni. Ja, kaj za vraga pa potem tukaj delateuser posted image user posted image mi pravi... jaz samo debelo gledam. pa saj nisem jaz dohtar, halo??? No, pa reče, šive mate odstranjene, ne? Pravim, da ne, da sem danes mogla pridt za obe stvari. Una me debelo gleda, pogleda napotnico, in reče, aha, saj mate drugega dr. napisanega gor. Kar oblečte se, boste šla k njemuuser posted image user posted image grem spet v čakalnico, čakam, da se me kdo usmili, pride čez ene 10 min sestra in reče, da ma ta dr. operacijo in da bo gotov čez kakšno urouser posted image da naj pač počakam. Meni slabo, žejna, lačna, vse me je bolelo, dobro da sem mela mojga pa še kolegica je ravno prišla, da smo mal v debato padli, da je ura minila. No, potem končno pride ta dr. In pol iščemo sobo da mi to naredi - vse polno, povsod so bli pregledi... pol čakamo da smo se nekam kar vrinili, če ne bi še vedno tam čakalauser posted image in potem končno - grem na stol, me naštimajo in potem odstrani šive. Ajoj, kako pa to boliuser posted image sem stiskala tist stol da sem mislla da mi bo v roki ostaluser posted image potem sem pa še ful krvavet začela in sta mi še kri lovila in ne vem kaj še, tako da sem bla že čist naveličana in v strahu kaj bo. No, pol je pa reku, da mam v ponedeljek amnio, da mi danes tega ne bo delal in da naj grem za pol ure počit na CTG. Tam sem vidla ene 3 male popadke (otrdevanje trebuha) ampak baje to ni ničuser posted image Dobro, da sem doma in da zdaj doma čakam kaj  bo. Morm pa ležat, ker me ful špika spodaj in komaj hodim. Komaj sem do avta prišla, sem se mojega oklepala kot klopa. V nedeljo ponoči je baje še luna, tako da lahko takrat kaj pričakujemo, pa saj je prav, naj bo oktober, da nisem zastonj kupovala majice pridem oktobrauser posted image
Tako, upam da ste se nabraleuser posted image

Kuha danes tašča, tako da bom res ležala, da bo še nekaj dni tole dete na toplemuser posted image me je bila pa Larisa tako vesela, ko sem domov prišla, da imam takoj dan polepšanuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
29.9.2009 13:44:05   
Stipe air force
Februarka, Larisa cuti da se nekaj dogaja in se bolj - da se bo nekaj dogajal.... ne bos verjela kako se bo zacela cerkljati in te objemati preden bos sla v porodnisnico... user posted image .... Ceprav ne ve za kaj gre... cuti pa da je nekaj v luft.... Carica se zadnja dva tedna ful stiska in objema z obema.... me prav zanima njena reakcija in obnasanje ko jo bom popoldan dal Sefli in ko bo Maksa prvic vidla.... user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2805
29.9.2009 13:58:10   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Februarka, Larisa cuti da se nekaj dogaja in se bolj - da se bo nekaj dogajal.... ne bos verjela kako se bo zacela cerkljati in te objemati preden bos sla v porodnisnico... user posted image .... Ceprav ne ve za kaj gre... cuti pa da je nekaj v luft.... Carica se zadnja dva tedna ful stiska in objema z obema.... me prav zanima njena reakcija in obnasanje ko jo bom popoldan dal Sefli in ko bo Maksa prvic vidla.... user posted image  user posted image

ja, maš prav... ker se je ful spremenila glede crkljanja in vsega... samo mami in oči govori in se stiska k nama... potem pa reče moja ko me objameuser posted image vsi pravijo, da otroci nekaj čutijo, jaz sedaj to spremljam vsak dan na lastne oči.
Tudi mene zanima kako bo Tara reagirala na bratca - poročajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2806
29.9.2009 14:24:03   
mala_pikica
Pozdravljene!

Iiiiiiiiiiiii kakšna lepa novičkauser posted image user posted image user posted image .Čeprav z zamudo, pa vendar iz srca, tudi naša družinica iskreno čestita mami Dolenjki, očku Stipetu in sestrici Tari za malega Maksauser posted image user posted image user posted image . Veliko užitkov in cartanja.

Februarka tudi zate držim pesti, da čimprej dobiš v naročje svoj drugi zakladek. Pa prebrala sem tvojo zgodbo kaj bi se lahko zgodilo Larisi. Na srečo se je vse dobro končalouser posted image user posted image . To kar se dogaja ponekod v bolnišnicah pa sploh raje ne komentiram, samo, da si lahko šla domov in, da je z vama z user posted image  vse vredu. Ostale stvari pa je dobro pozabiti.

Neni, ja jaz sem hodila v Rogaško na BICOM in sem bila zelo zadovoljna, Luka ima kožo popolnoma vredu, kljub temu, da uživa že res skoraj vso hrano, razen lupinastega sadja in medu. Meni ni niti malo žal časa in denarja, kljub temu, da sem bila na začetku zelo skeptična in se mi je zdelo vse skupaj kot neki čirula-čarala, ampak saj veš za otroka pač poizkusiš vse kar je možno in jaz sem danes vesela, da sem se odločila za to metodo zdravljenja. Upam, da se čimprej rešite vaših alergijuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2807
29.9.2009 22:40:17   
mlavla
nimam veliko časa..a tole pa moram napisat!!

Dolenjka in Stipe...ČESTITKE od nas štirih mlavlincov..user posted image user posted image

no zdej boste pa lahko okusili kako je biti kvartet,,bravo...pa lepe pozdravčke Šefli!!!!

Februarka..s tabo sem pa tud v mislihuser posted image ..!!!

mala pikica..si dobila ZS?

nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
30.9.2009 6:41:07   
blaža
Jutro 1.user posted image

Jutroooooooo. A čem kar od včeraj zjutraj skopirat? Ma ne, ne bom, se bom potrudka kej drugega napisat.

Pijem kavico, ki je še od včeraj popoldne. Sem jo samo pogrela. Evo še danes delam, jutri in v petek pa sem spet fraj. In imam za nardit torto. Komaj čakam, da se lotim.user posted image

Blaž je spal do 6.user posted image 11 ur. že par dni je tako priden. Mogoče, ker so daljše noči. Upam, da tako ostane.user posted image

Lep dan vsem.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
30.9.2009 7:05:19   
Stipe air force
Jutroooooooooooooooo..... user posted image

Carica spi in sanja bratca.... ker vceraj popoldan ga je prvic vidla.... V porodnisnici se je prvo stisnila k mamici ker jo dva dni ni vidla in ko je bilo to mimo, je zagledala nekaj na vozicku zraven postelje.... Kva je to? ..... Maks !!!!! user posted image  Sooooook !!!!! user posted image  Gospodicna je carsko in arogantno obrnila glavo in si mislila svoje.... Ze cez par sekund je Maks zajokal... Carica ga je se bolj arogantno pogledala user posted image ... In tako nekakor sta komunicirala naslednji dve urci.... in kakor je cas mineval je arogantni pogled izgineval.... user posted image . Potem ji je Maks dal darilo... tako da se je potem zaigrala... Vsake kvatro ga je pa pogledala.... Ko sva vozila domov ga je parkrat poklicala in sicer Tac, Tac.... ker je Maks zaenkrat prevec komplicirano...  user posted image ...

No tako je zgledal pr nas..... ob prvem srecanju sestrice in bratca...... user posted image  user posted image  user posted image .

Sefla je po enem dnevu dobila enoposteljno sobo in zdaj se lahko naspi.... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
30.9.2009 7:10:35   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jutroooooooo. A čem kar od včeraj zjutraj skopirat? Ma ne, ne bom, se bom potrudka kej drugega napisat.

Pijem kavico, ki je še od včeraj popoldne. Sem jo samo pogrela. Evo še danes delam, jutri in v petek pa sem spet fraj. In imam za nardit torto. Komaj čakam, da se lotim.user posted image

Blaž je spal do 6.user posted image 11 ur. že par dni je tako priden. Mogoče, ker so daljše noči. Upam, da tako ostane.user posted image

Lep dan vsem.

jutro user posted image

potem pa  mi prosim kar povej kakšna bo, ker jo moram tudi sama narest za nedeljo user posted image user posted image user posted image  Te moram pa pohvalt, da si zadnjič nardila super sovico in celo torto za svojo sestrico.

Mi smo ok, mali ful priden.....

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
30.9.2009 7:54:41   
ella79
jutro
stipe 
user posted image user posted image user posted image za prvi uspešni zmenek Tara-Maks user posted image  

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2812
30.9.2009 8:04:07   
Janey
Jutro

dolenjka čestitke, stipe čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image to je pa res lepa novica user posted image user posted image

mi smo pa šli dans v vrtec. se je jaka kar pozdravil. upam da dovolj da nebo spet zbolel. zdaj sem čist prestrašena, ker je bil 3 tedne zelo bogi in če se to spet ponovi, se mi lahko samo zmešauser posted image pa v sluzbi me bojo tut počasi pred vrata postaviliuser posted image user posted image user posted image user posted image no malo heca, so zelo razumljiviuser posted image user posted image user posted image

lep dan babike, grem delat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
30.9.2009 8:27:09   
itata
janey: sem čitala zadnjič eno fajn knjigico in tudi v vrtcu našem je en članek obeše na to temo: če je TEBI kot mami tko težko ob odhodu otroka v vrtec in se skoz sekiraš okol tega, je njemu še težje in točno čuti tvojo stisko in se bo še toliko dalj časa uvajal... mal razmisli na to temo. itak so pa VSI bolani, ko začnejo hodit v vrtec. če pa niso bolani so pa smrkavi do marca... tko da je največ kar lahko narediš da spremeniš ti odnos in razmišljanje pa da ga mogoče tvoj vozi prve mesece tja, če je tebi stresnouser posted image to so vsi priporočal kar sem se jaz z njimi pogovarjala, tko da bo nekaj na tem. pa to sem napisala strogo dobronamerno, ker se je naš tud drl ko jesihar skor cel teden in se tko odrival od vzgojiteljice, da sem mislila, da bo kar v luft skoču!

stipe: super spoznavni dan. krasno!

blacky, lili: naš je imel danes "napako v sistemu" in je ful lepo spal, tko da sem posledično bila čista koma in spala tako trdno, da sem zaspala v službo. ker pa imam eno uro minusa, to pomeni, da moram bit (ker je zadnji dan v mesecu) do 17.10 v službiuser posted image user posted image tko da res ne morem bit ob nobeni pametni uri ne na zbilju ne nikjer drugje... bo treba prestavit na pet popoldne, če vama je prav...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
30.9.2009 8:53:48   
pina-1
Jutro.

Stipe super za uspešno prvo snidenje. Carica je pa hitro dala vedet kdo je šef v bajtiuser posted image

Pri nas nič novega. Smo v polni fazi priprav na gradnjo. Me že zdej boli glava in sem slabo spala, ma bo pol pa tako kot mora bit.

Sem pa danes nekam lačna..... a ma kdo kaj za jest?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
30.9.2009 9:13:24   
Blacky*
user posted image user posted image  bravo stipiči user posted image user posted image  

Tara je pa res prava starejša sestrica user posted image user posted image

No, lep dan, upam da bo kmalu sonce, ker tu v LJ je megla za user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
30.9.2009 9:25:29   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

janey: sem čitala zadnjič eno fajn knjigico in tudi v vrtcu našem je en članek obeše na to temo: če je TEBI kot mami tko težko ob odhodu otroka v vrtec in se skoz sekiraš okol tega, je njemu še težje in točno čuti tvojo stisko in se bo še toliko dalj časa uvajal... mal razmisli na to temo. itak so pa VSI bolani, ko začnejo hodit v vrtec. če pa niso bolani so pa smrkavi do marca... tko da je največ kar lahko narediš da spremeniš ti odnos in razmišljanje pa da ga mogoče tvoj vozi prve mesece tja, če je tebi stresnouser posted image to so vsi priporočal kar sem se jaz z njimi pogovarjala, tko da bo nekaj na tem. pa to sem napisala strogo dobronamerno, ker se je naš tud drl ko jesihar skor cel teden in se tko odrival od vzgojiteljice, da sem mislila, da bo kar v luft skoču!

stipe: super spoznavni dan. krasno!

blacky, lili: naš je imel danes "napako v sistemu" in je ful lepo spal, tko da sem posledično bila čista koma in spala tako trdno, da sem zaspala v službo. ker pa imam eno uro minusa, to pomeni, da moram bit (ker je zadnji dan v mesecu) do 17.10 v službiuser posted image user posted image tko da res ne morem bit ob nobeni pametni uri ne na zbilju ne nikjer drugje... bo treba prestavit na pet popoldne, če vama je prav...

torej prestavljamo... nama odgovarja drug teden, če se dobite tudi user posted image  ta teden pa uživejte user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
30.9.2009 12:59:42   
Februarka08
Da nas spravim z druge strani in pozdravim...

upam, da ste vsi zdravi in ok. Moje počutje danes napram včeraj je user posted image ne morm verjet. Ponoči sem po dolgem, dolgem času spala kot angelček, srečna da sem končno brez štrika med nogamiuser posted image zdaj mi je popolnoma vseeno kdaj se bo začelo, danes sem 38t user posted image user posted image user posted image in sem zmagalauser posted image se je splačalo odrekanje, počivanje in vse ostalo. Zdaj naj pa še malo počaka, da vsaj nekaj dni uživam s tem bušijemuser posted image če pa hoče, naj pa vsaj še 11 dni počaka, da možku podarim najlepše darilo za roj.dan, ker vem kako močno si to želi. No, itak bo user posted image sam odločil kdaj bo ven pokukal, ampak vseeno.
Kosilo se kuha, jaz mam mal noge v luftu in zdaj bluzimuser posted image

Uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
30.9.2009 14:09:08   
ella79
februarka user posted image user posted image user posted image zdej pa uživajjjjj!!!! pa nič jamrat user posted image user posted image

blacky bomo se potem še drugi teden zmenili za Zbilje user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2819
30.9.2009 19:33:33   
bamby
Čer!

stipe, user posted image  za Tarino snidenje z Maksom. Saj bo zdaj vsak dan bolje user posted image . Sploh je pa fajn, da nima več vročine!

februarka, če greš po dolenjkinih stopinjah ti bo šlo kot po maslu. Ona je imela do zadnje minute vse naštudirano. Kar po njej se zgleduj user posted image . Je pa 38 t že lep dosežek. Jaz sem Anajo rodila že prej, pa je bilo vse OK, zato te zdaj nima več kaj skrbeti.

Anaja je že šla v Pančevo user posted image . Mi je pa začela odpirat že vsa vrata in imam težke borbe, da jo spravim od tam, kjer ni zanjo user posted image . Sva pa danes na vrtčevem dvorišču čakali Tima, ko je imel glasbeno šolo in kjer je videla kakšnega, ki je imel kaj za jest je ona hotela vse. Kot da ji ne bi dali nič jest. Še najhujša je bila ta, ko je pri eni mamici dobila slane palčke, ko je poleg cele pesti, ki jo je vzela zase, rekla še "mami", kao da bo še zame vzela user posted image user posted image user posted image user posted image  Presneta mula! user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
30.9.2009 21:25:59   
Stipe air force
Ceeeeeeeeeeeer.... user posted image

S Carico sva pred uro prisla iz porodnisnice Postojna.... Zdaj ze spi in sanja svojga bratca Maksa.... user posted image  user posted image  user posted image . Danes je bla ze bolj zainteresirana za bratca... mislim, da bo do odhoda iz porodnisnice ze sprejela novega prebivalca hiske na hribcku.... user posted image ... Sefla je ok, jo se vcasih kej zaboli, se posebej ko se s Carico cerkljata in jo ona nehote brcne ali kej podobnega.... user posted image  user posted image ...

Jaz sem danes bil v sluzbi na letalisću u Cerkljama uz Krku... potem sva sla mamici in Maksu.... potem nazaj domov... tko da sem sf..n do daske... isto bo jutri.... v petek pa ne grem v sluzbu !!!!! Ampak nic ni tezko ce smo pa Maksaaaaaaaaaaaaa dobili..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .....

Februarka.... drzi se.... si ful pozitivna (ker se druzis z nami, seveda) in bo slo brez problemov.... user posted image ...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
30.9.2009 22:00:31   
pina-1
cer.
sitpe dobro ti to folgaš da svojo družincio skupaj držiš. svaka čast.
ma samo še jutri pol boste pa uživali in cartali doma v hiškina hribčku... to bojo lepi trenutki....

tudi mi smo v palčkovi deželi. le jaz in pino kao nogomet gledava..no ma ne bomo dolgo, ker se meni že oči skupaj limajo...

fajn bodite in lepo se stiskajte, ker je že čas jote... mi bomo solidarni  do nekaterih in bomo z joto še počakaliuser posted image user posted image  

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 2822
30.9.2009 22:13:37   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

cer.
sitpe dobro ti to folgaš da svojo družincio skupaj držiš. svaka čast.
ma samo še jutri pol boste pa uživali in cartali doma v hiškina hribčku... to bojo lepi trenutki....

tudi mi smo v palčkovi deželi. le jaz in pino kao nogomet gledava..no ma ne bomo dolgo, ker se meni že oči skupaj limajo...

fajn bodite in lepo se stiskajte, ker je že čas jote... mi bomo solidarni  do nekaterih in bomo z joto še počakaliuser posted image user posted image  

....hvala prjatlca..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
1.10.2009 6:55:28   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Lep dan vsem.

jutro user posted image

potem pa  mi prosim kar povej kakšna bo, ker jo moram tudi sama narest za nedeljo user posted image user posted image user posted image  Te moram pa pohvalt, da si zadnjič nardila super sovico in celo torto za svojo sestrico.

Mi smo ok, mali ful priden.....

Evo danes se bom lotla bisvita. Bo pa količina v bistvu za veliko torto pa pol. iz ta prvega biskvita bom zrezala ven kvadrat in ob robu bo ostal del za tretje nadstropje, ker bo tronadstropna. Ta drugi del, bom pa še enkrat spekla.

Oblečena bo v tičino in pol mam modre vrtnice, ostalo pa bom vidla sproti. nardila jo bom pa do konca jutri, dan pred fešto. Če rabiš kej samo javi, pa ti kak link pripopam.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
1.10.2009 6:56:38   
blaža
Jutro.

spijem kavico in grem,...user posted image

danes bom neki malega uživala, ki sem doma, jutri pa bom fulll uživala, ki sem spet doma. V soboto grem na fešto in bom še bolj uživala.user posted image

Uživajte še vi.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......