Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.9.2009 22:11:35
|
|
|
|
blaža
|
Ja spomnem se tega adrenalina. Pri Matiji sem bla podnevi pokonci, zvečer rodit, pol zjutraj sem rodila in še cel dan nisem nič spala. celih38 nisem spala. našpidirana do kraja.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.9.2009 22:13:08
|
|
|
|
blaža
|
Ma kako je lepo ko dobiš otročka, veseli smo za vas. jaz bi tudi še enenga rodila. samo noseča ne bi bla več. Podpišem samo, da ga rodim, pa ga mam. Aja pa nardim ga tut lahko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.9.2009 22:13:31
|
|
|
|
Stipe air force
|
Hudo.... .... Sefla je rodila lazje kot prvic... je pa Maks bil mal vecji od Carice in pol ves kaj je.... jo vse boli... ... Bomo videl jutri...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.9.2009 22:14:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Hudo.... .... Sefla je rodila lazje kot prvic... je pa Maks bil mal vecji od Carice in pol ves kaj je.... jo vse boli... ... Bomo videl jutri... ja to ni prijetno, ma se bo že pozdravlo. samo naj lepo počiva, pa leži, naj ne sedi, da se ji šivi ne vnamejo, kot so se meni pri Matiji. Pol pa boli kot
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.9.2009 22:15:38
|
|
|
|
Stipe air force
|
Hvala vsem na cestitkah... sem jih Sefli prenesel.... ... Mislim, da se bo v kratkem sama javila.... in vam povedala kej zanimivga....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.9.2009 22:16:05
|
|
|
|
blaža
|
ja že čakamo njeno porodno zgodbo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.9.2009 22:16:34
|
|
|
|
blaža
|
Dej povej kakšen je? a bo kaka slikica padla???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.9.2009 22:16:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Hudo.... .... Sefla je rodila lazje kot prvic... je pa Maks bil mal vecji od Carice in pol ves kaj je.... jo vse boli... ... Bomo videl jutri... ja to ni prijetno, ma se bo že pozdravlo. samo naj lepo počiva, pa leži, naj ne sedi, da se ji šivi ne vnamejo, kot so se meni pri Matiji. Pol pa boli kot Ves da bo... , mislim, da bo ze v petek doma....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.9.2009 22:17:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Dej povej kakšen je? a bo kaka slikica padla??? Slikce bo Sefla prlimala.... to vedno njej prepustim... se pravi... prav kmalu....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.9.2009 22:18:05
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Hudo.... .... Sefla je rodila lazje kot prvic... je pa Maks bil mal vecji od Carice in pol ves kaj je.... jo vse boli... ... Bomo videl jutri... ja to ni prijetno, ma se bo že pozdravlo. samo naj lepo počiva, pa leži, naj ne sedi, da se ji šivi ne vnamejo, kot so se meni pri Matiji. Pol pa boli kot Ves da bo... , mislim, da bo ze v petek doma.... Kdaj jo pa spustijo? a v četrtek?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.9.2009 22:18:36
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Dej povej kakšen je? a bo kaka slikica padla??? Slikce bo Sefla prlimala.... to vedno njej prepustim... se pravi... prav kmalu.... No pol bomo pa počakali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.9.2009 22:29:15
|
|
|
|
blaža
|
stipe Nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.9.2009 22:34:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža stipe Nočko. ....nocko.... bom se malo dezural zaradi Carice ker ji bo mogoć treba dati Kalpol.... ce bo imela vrocino nad 38.5
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.9.2009 6:32:43
|
|
|
|
sayuri
|
Stipe in dolenjka, čestitke ob prelepem dogodku. Jaz sem kar sumila, da jo bojo pošibali v porodno VSaj, kolikor poznam ginkote v Postojni. SKratka....naj vama bo Maks poleg TAre še en sonček v vaši družini.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.9.2009 6:59:57
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! Vsak dan napišem isto. Midva sva vstala, Matija še malo spi. Popoldne mam pa telovadbo. Včraj sem mela pa sestanek za šolo. No tako, zdej ste na tekočem. No sem se odločla, da bom kej po naročilu spekla, tako, da če kdo rabi kako torto, se priporočam. Ko ju odpeljem v vrtec in šolo, sem pa fraj. Danes mam namen it do postojne, malo v izvidnico. Nisem bla že dolgo. Fajn se mejte.
< Sporočilo je popravil blaža -- 29.9.2009 7:00:22 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.9.2009 7:21:42
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro no dans me je pa že navsezgodaj razveselila novica o naši šefli: Čestitke pogumni mamici in še bolj pogumnemu očku . Dobrodošel Maks .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.9.2009 7:46:10
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jutro! Vsak dan napišem isto. Midva sva vstala, Matija še malo spi. Popoldne mam pa telovadbo. ti si lahko kar osnutek sporočila pripraviš in ga samo copy pastaš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.9.2009 7:51:19
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ej bejbike, jaz pa ne vem če bom v sredo lahko prišla na zbilje imam popoldne sosedovo punčko v varstvu kaj pa če rečemo četrtek bi blacky ti lažje v četrtek imamo pa mi plavanje , potem gre pa Val na počitnice.... spet , ker je babi iz F. spet na obisku in si želi malo časa preživeti z njim No saj nama pride kar prav, ker bova sfinalizirala čiščenje do konca, se dala mal na easy, jaz imam pa tako in tako full dela v službi, ker moram zaključit s projektom in mi voda teče že iz grla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.9.2009 7:53:29
|
|
|
|
buči
|
stipiči, čestitke!!¨!!!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.9.2009 8:14:32
|
|
|
|
itata
|
dolenjka in stipe: čestitke!! ja kaj pol zbilje prestavimo na čet?? blacky in lili, ki sta se že pofočkali, še vidve povejta. men ni panike. sam se predlagala sredo, ker je čet že neki dež napovedan - ampak to bomo še vidl a bo al ne bo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.9.2009 8:21:37
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata dolenjka in stipe: čestitke!! ja kaj pol zbilje prestavimo na čet?? blacky in lili, ki sta se že pofočkali, še vidve povejta. men ni panike. sam se predlagala sredo, ker je čet že neki dež napovedan - ampak to bomo še vidl a bo al ne bo. dej naj kar sreda ostane potem, da ne bomo kompliciral, pa se vam jaz enkrat drugič pridružim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.9.2009 8:36:32
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro, a pol še velja za sredo? dons pa študiram, da bi šla v ZOO. če ma ktera čas, je vabljena na kavico!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.9.2009 10:30:40
|
|
|
|
lillchy123
|
februarka, kako je? nestrpno čakamo novičk...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.9.2009 10:37:24
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata dolenjka in stipe: čestitke!! ja kaj pol zbilje prestavimo na čet?? blacky in lili, ki sta se že pofočkali, še vidve povejta. men ni panike. sam se predlagala sredo, ker je čet že neki dež napovedan - ampak to bomo še vidl a bo al ne bo. kot sem napisala, imamo mi v četrtek plavanje, v sredo pa lahko ve se dogovorite, mi2 se bova prilagodila kolikor lahko, ne se pa preveč ozirat na naju.... še vedno se lahko na terapiji malo zavleče sem pa preverila vremensko napoved in res kaže dežne kaplje za četrtek, a vreme se full spreminja, tako to ni nek hud kazalec
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......