Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 22:47:12
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 kruce kaj to pomeni?? ti je potekla pogodba, ali res koristiš kake ugodnosti kot je neplačan dopust?? sorry- k ne sledim najbolj Ja potekla pogodba ja, pa menda še ni vse zgubljeno.... Glavna lobira pri koritu da bi mi podaljšali, pa tle na RR se tud trudjo zame.... Ekola podalšano do 30.12.09 Kaj pa je bilo z Aquo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 7:45:56
|
|
|
|
pikica36
|
lana za opravljenoAC. zdaj ša še da bo vse ok- itak da bo. kruce , to pa je lepo slišat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 8:42:39
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Kruce super, da je ratalo Pikica helou. Kako si mi ti? Lana ti kar čimveč ležat. Saj bo hitro teh par dni minilo. Koliko časa po AC moraš ležat? 3 dni ali več? Mikla kako se držiš? Mislim nate skoz Aquica ata se je pa res hitro odločil za naprej . Bo kombinacija s puregonom dobitna Vsem želim lep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 8:45:01
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Hvala Gigi, ti a je tvoj kozarček s paradajzki še cel? Meni sta namreč 2 zavrela. Če je še OK ga daj v pečico za par minut na 70 stopinj... A ja pa HAUS je spet na TV!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 9:08:45
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks A ja pa HAUS je spet na TV! dej nehi, ki mi para živce Gigi, dej me dol s seznama, grem v akcijo ponovno v začetku novembra Kje si nabavila take tablete Čaki čaki, ti bom jaz poslala neki drugega Bety, kakšen cuker Lan70, samo da je vse OK in da je vse mimo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 9:08:59
|
|
|
|
gigi1
|
Zaenkrat je cel. Mi je takoj naslednji dan olje spustu. Sem ga mela na pultu v kuhinji in je blo zgleda vroče, pa je olje kar čez pokrov vrglo. Pol sem dala pa v hladilnik in zaenkrat dobro zgleda. Kje si jih pa ti držal, da sta ti zavrela? A marmeljad ste probal?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 9:11:14
|
|
|
|
gigi1
|
Bebiii a maš ti še kej ? Tabletke dobila po mailu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 9:13:15
|
|
|
|
Rakica_80
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 9:14:27
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII A maš tud okus prebranca?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 9:14:29
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja še en pingvinček mi je ostal upam, da je res tapravi, ker potem moram spet v cel postopek
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 9:16:53
|
|
|
|
Rakica_80
|
te komaj delajo mislim na okus prebranca
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 9:18:50
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ja še en pingvinček mi je ostal upam, da je res tapravi, ker potem moram spet v cel postopek Bo ratalo . Kar pozitivno. S pozitivizmom nimamo kaj za zgubit . November bo vajin mesec , pa tud najin
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 9:20:54
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ja še en pingvinček mi je ostal upam, da je res tapravi, ker potem moram spet v cel postopek Bo ratalo . Kar pozitivno. S pozitivizmom nimamo kaj za zgubit . November bo vajin mesec , pa tud najin Pa moj tud... Bomo skupaj trepetale!!!! Bebiii, sem ti SMS poslala... Drži se!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 9:23:19
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ja še en pingvinček mi je ostal upam, da je res tapravi, ker potem moram spet v cel postopek Bo ratalo . Kar pozitivno. S pozitivizmom nimamo kaj za zgubit . November bo vajin mesec , pa tud najin Pa moj tud... Bomo skupaj trepetale!!!! Bebiii, sem ti SMS poslala... Drži se!!! Pa še jaz držim pesti, da bo ja bolj zaleglo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 9:24:08
|
|
|
|
Rakica_80
|
Gigi,a reees , super , tudi ti si v LJ? Kateri postopek imaš ali imaš pingote?
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 30.9.2009 9:32:22 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 9:31:25
|
|
|
|
Rakica_80
|
O punce moje hvala hvala,..... Aqua, sem ti poslala nazaj SMS Sedaj pa počasi bežim, moram Li peljat na sprehod, verjamete ali ne, se je vlegla na posteljo, zavila v deko in ne mrda, ma kdo jo bo spravil ven Lep dan želim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 9:32:39
|
|
|
|
gigi1
|
Bebiii pozabljaš moja leta? . V LJU me ne marajo več. Sem sedaj pri Atu. Se bova z Aquico srečevali ob nemogočih urah . Pingotov pa nama nikoli ni ratalo skupi spravit. Tole bo pa 6. postopek
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 30.9.2009 9:33:47 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 10:39:40
|
|
|
|
pikica36
|
jaz tud držim pestke za vas naj bo november res vaš , zase sicer upam, da bo že oktober drugače pa sem v gužvi , tako v službi kot doma , še vedno na skrajšanem del. času delam pa ko črnc , ma ne vem če se ne bom gorenju pridružila v stavki
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 10:43:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ja še en pingvinček mi je ostal upam, da je res tapravi, ker potem moram spet v cel postopek Bo ratalo . Kar pozitivno. S pozitivizmom nimamo kaj za zgubit . November bo vajin mesec , pa tud najin pa najin tudi, sicer midva štartava že 17.10. z dolgim postopkom, pa me boste že ujele aja, pa po vsej verjetnosti se nam bo še Kajši priključila, tako da nas bodo polni vsi centri
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 11:03:02
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
A za v maju je potem zmenjena fešta na račun Kajsi & Co?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 11:05:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks A za v maju je potem zmenjena fešta na račun Kajsi & Co? to bo morala pa Kajši povedati a ja, čestitke za podaljšanje pogodbe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 14:38:35
|
|
|
|
Fidolina
|
Vidim, da se imate kar lušno . Jaz bi pa kakšne veteranke vprašala, kako pogosto (če sploh so) so vam dali izmeriti estradiol. Ta naj bi bil pokazatelj, če so folikli ravno prav zreli za punkcijo. Meni so samo enkrat, že dolgo tega (leta) nazaj. Me pa zanima, ker imam vedno zelo malo foliklov, če bi se splačalo to zahtevat. Namreč iz razloga, da morda s punkcijo ne bi prehitevali. Prejšnjič sem imela 18, 18, 19, 21. Prišli smo samo do ene švohcene celica, ki pa se ni oplodila. Zato me zanima vaše mnenje, če je bila stopka morda prekmalu. Oz. ali bi se z izmerjenim estradiolom dalo boljše določiti najboljši trenutek punkcije? Če katera ve kaj o tem, bom hvaležna za odgovor Jutri namreč začnem z Menopurjem in bo zadeva kar hitro zelo aktualna.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 15:07:20
|
|
|
|
miklarom
|
gigi1 - se nekako držim, čeprav težko, a kmalu gremo s polno paro v nove boje naprej kruce - čestitke za podaljšanje pogodbe a maja šele fešta , kaj pa letos se dobimo kaj mismis - mogoče te dohitim, čeprav dvomim, verjetno bom šla šele januarja
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 15:13:23
|
|
|
|
lana70
|
kruce, najprej čestitke za podaljšanje pogodbe , super, ti prav priželim veš! Zdaj pa prični lobirat za naprej...že zdaj! fidolina, E so mi merili ko sem bila v naravnem postopku z zamrznjenčki, vsak drugi dan....med postopkom pa veš, da se ne spomnim žižetka, kaj jaz to berem!!! November pa vas bo res poln hodnikov, se boste načvekale ...pridem kaj okoli, če ne boste v Po ob kakšnih ubijalskih urah!!! Pošiljam ti vso pozitivno energijo in vsem ostalim, res ste pogumne in vztrajne punce!!! ... ..jaz pa počivam, no kavč glancam , še jutri pol pa spet akcijaaa!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.9.2009 15:14:27
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom gigi1 - se nekako držim, čeprav težko, a kmalu gremo s polno paro v nove boje naprej kruce - čestitke za podaljšanje pogodbe a maja šele fešta , kaj pa letos se dobimo kaj mismis - mogoče te dohitim, čeprav dvomim, verjetno bom šla šele januarja ..ne, mislim, da so že drugi mesec žižole v planu ..na obali
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Napoved spola?qloqAli vrjamete v kitajski kolendar za napoved spola ali bo vaš otrok fantek ali punčka ta starodavni kitajski kolendar naj bi napovedal spol vašega otroka glede na starost mesec spočetja?Da (
45%)
Ne (
44%)
Nevem (
11%)
Število vseh glasov: 100Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!