|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
29.9.2009 22:47:12   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

kruceuser posted image kaj to pomeni?? ti je potekla pogodba, ali res koristiš kake ugodnosti kot je neplačan dopust??  sorry- k ne sledim najboljuser posted image

Ja potekla pogodba ja, pa menda še ni vse zgubljeno....
Glavna lobira pri koritu da bi mi podaljšali, pa tle na RR se tud trudjo zame....

Ekola podalšano do 30.12.09user posted image

Kaj pa je bilo z Aquouser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
30.9.2009 7:45:56   
pikica36
user posted image user posted image  lana za opravljenoAC. zdaj ša še user posted image da bo vse ok- itak da bo.

kruceuser posted image user posted image , to pa je lepo slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

Neposredna povezava do sporočila: 3877
30.9.2009 8:42:39   
gigi1
Dobro jutro

Kruce user posted image  user posted image  user posted image  super, da je ratalo user posted image  user posted image  user posted image

Pikica helou. Kako si mi ti?

Lana ti kar čimveč ležat. Saj bo hitro teh par dni minilo. Koliko časa po AC moraš ležat? 3 dni ali več?

Mikla kako se držiš? Mislim nate skoz user posted image user posted image user posted image

Aquica ata se je pa res hitro odločil za naprej user posted image  user posted image  user posted image . Bo kombinacija s puregonom dobitna user posted image  user posted image  user posted image

Vsem želim lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
30.9.2009 8:45:01   
Kruce Fiks
Hvala Gigi, ti a je tvoj kozarček s paradajzki še cel? Meni sta namreč 2 zavrela. Če je še OK ga daj v pečico za par minut na 70 stopinj...

A ja pa HAUS je spet na TV!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
30.9.2009 9:08:45   
Rakica_80

A ja pa HAUS je spet na TV!

dej nehi, ki mi para živceuser posted image user posted image

Gigi, dej me dol s seznama, grem v akcijo ponovno v začetku novembrauser posted image
Kje si nabavila take tableteuser posted image user posted image user posted image
Čaki čaki, ti bom jaz poslala neki drugegauser posted image
Bety, kakšen cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lan70, samo da je vse OK in da je vse mimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 3880
30.9.2009 9:08:59   
gigi1
Zaenkrat je cel. Mi je takoj naslednji dan olje spustu. Sem ga mela na pultu v kuhinji in je blo zgleda vroče, pa je olje kar čez pokrov vrglo. Pol sem dala pa v hladilnik in zaenkrat dobro zgleda. Kje si jih pa ti držal, da sta ti zavrela?
A marmeljad ste probal?

Neposredna povezava do sporočila: 3881
30.9.2009 9:11:14   
gigi1
Bebiii a maš ti še kej user posted image ?
Tabletke dobila po mailu user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
30.9.2009 9:13:15   
Rakica_80
user posted image

user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
30.9.2009 9:14:27   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

user posted image

user posted image

A maš tud okus prebranca? user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3884
30.9.2009 9:14:29   
Rakica_80
Ja še en pingvinček mi je ostaluser posted image  upam, da je res tapravi, ker potem moram spet v cel postopekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3885
30.9.2009 9:16:53   
Rakica_80
te komaj delajouser posted image mislim na okus prebrancauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3886
30.9.2009 9:18:50   
gigi1

Ja še en pingvinček mi je ostaluser posted image  upam, da je res tapravi, ker potem moram spet v cel postopekuser posted image

Bo ratalo user posted image  user posted image  user posted image . Kar pozitivno. S pozitivizmom nimamo kaj za zgubit user posted image . November bo vajin mesec user posted image  user posted image  user posted image , pa tud najin user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3887
30.9.2009 9:20:54   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Bo ratalo user posted image  user posted image  user posted image . Kar pozitivno. S pozitivizmom nimamo kaj za zgubit user posted image . November bo vajin mesec user posted image  user posted image  user posted image , pa tud najin user posted image

Pa moj tud... user posted image user posted image user posted image user posted image  Bomo skupaj trepetale!!!!

Bebiii, sem ti SMS poslala... Drži se!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
30.9.2009 9:23:19   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pa moj tud... user posted image user posted image user posted image user posted image  Bomo skupaj trepetale!!!!

Bebiii, sem ti SMS poslala... Drži se!!!

Pa še jaz držim pesti, da bo ja bolj zaleglo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
30.9.2009 9:24:08   
Rakica_80
Gigi,a reeesuser posted image , superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tudi ti si v LJ? Kateri postopek imaš ali imaš pingote?

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 30.9.2009 9:32:22 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
30.9.2009 9:31:25   
Rakica_80
O punce moje hvala hvala,.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Aqua, sem ti poslala nazaj SMSuser posted image
Sedaj pa počasi bežim, moram Li peljat na sprehod, verjamete ali ne, se je vlegla na posteljo, zavila v deko in ne mrda, ma kdo jo bo spravil venuser posted image
Lep dan želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3891
30.9.2009 9:32:39   
gigi1
Bebiii pozabljaš moja leta? user posted image  user posted image  user posted image . V LJU me ne marajo več. Sem sedaj pri Atu. Se bova z Aquico srečevali ob nemogočih urah user posted image  user posted image .
Pingotov pa nama nikoli ni ratalo skupi spravit.

Tole bo pa 6. postopek

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 30.9.2009 9:33:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 3892
30.9.2009 10:39:40   
pikica36
jaz tud držim pestke za vasuser posted image naj bo november res vašuser posted image , zase sicer upam, da bo že oktoberuser posted image

drugače pa sem v gužvi , tako v službi kot domauser posted image , še vedno na skrajšanem del. času delam pa ko črncuser posted image user posted image , ma ne vem če se ne bom gorenju pridružila v stavkiuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
30.9.2009 10:43:32   
mismis

pa najin tudi, sicer midva štartava že 17.10. z dolgim postopkom, pa me boste že ujele user posted image user posted image user posted image
aja, pa po vsej verjetnosti se nam bo še Kajši priključila, tako da nas bodo polni vsi centri user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
30.9.2009 11:03:02   
Kruce Fiks
A za v maju je potem zmenjena fešta na račun Kajsi & Co?user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
30.9.2009 11:05:13   
mismis

A za v maju je potem zmenjena fešta na račun Kajsi & Co?user posted image

to bo morala pa Kajši povedati user posted image

a ja, čestitke za podaljšanje pogodbeuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3896
30.9.2009 14:38:35   
Fidolina
Vidim, da se imate kar lušnouser posted image .

Jaz bi pa kakšne veterankeuser posted image  vprašala, kako pogosto (če sploh so) so vam dali izmeriti estradiol.
Ta naj bi bil pokazatelj, če so folikli ravno prav zreli za punkcijo.
Meni so samo enkrat, že dolgo tega (leta) nazaj. Me pa zanima, ker imam vedno zelo malo foliklov, če bi se splačalo to zahtevat. Namreč iz razloga, da morda s punkcijo ne bi prehitevali.
Prejšnjič sem imela 18, 18, 19, 21. Prišli smo samo do ene švohcene celica, ki pa se ni oplodila. Zato me zanima vaše mnenje, če je bila stopka morda prekmalu. Oz. ali bi se z izmerjenim estradiolom dalo boljše določiti najboljši trenutek punkcije?user posted image
Če katera ve kaj o tem, bom hvaležna za odgovoruser posted image
Jutri namreč začnem z Menopurjem in bo zadeva kar hitro zelo aktualna.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
30.9.2009 15:07:20   
miklarom
gigi1 - se nekako držim, čeprav težko, a kmalu gremo s polno paro v nove boje naprej

kruce - čestitke za podaljšanje pogodbeuser posted image user posted image user posted image a maja šele feštauser posted image , kaj pa letos se dobimo kajuser posted image

mismis - mogoče te dohitim, čeprav dvomim, verjetno bom šla šele januarja

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
30.9.2009 15:13:23   
lana70
kruce, najprej čestitke za podaljšanje pogodbe user posted image user posted image user posted image , super, ti prav priželim veš! Zdaj pa prični lobirat za naprej...že zdaj!

fidolina, E so mi merili ko sem bila v naravnem postopku z zamrznjenčki, vsak drugi dan....med postopkom pa veš, da se ne spomnim user posted image

žižetka, kaj jaz to berem!!! November pa vas bo res poln hodnikov, se boste načvekale ...pridem kaj okoli, če ne boste v Po ob kakšnih ubijalskih urah!!! Pošiljam ti vso pozitivno  energijo in vsem ostalim, res ste pogumne in vztrajne punce!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ...
..jaz pa počivam, no kavč glancam user posted image user posted image , še jutri pol pa spet akcijaaa!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
30.9.2009 15:14:27   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

gigi1 - se nekako držim, čeprav težko, a kmalu gremo s polno paro v nove boje naprej

kruce - čestitke za podaljšanje pogodbeuser posted image user posted image user posted image a maja šele feštauser posted image , kaj pa letos se dobimo kajuser posted image

mismis - mogoče te dohitim, čeprav dvomim, verjetno bom šla šele januarja

..ne, mislim, da so že drugi mesec žižole v planu user posted image user posted image user posted image ..na obali

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Napoved spola?
qloq

Ali vrjamete v kitajski kolendar za napoved spola ali bo vaš otrok fantek ali punčka ta starodavni kitajski kolendar naj bi napovedal spol vašega otroka glede na starost mesec spočetja?

Da (45%)

Ne (44%)

Nevem (11%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!