Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 11:33:12
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana . Močno držimo pesti. Naska - vse najboljše za rojstni dan . (čeprav nam, ki smo v postopkih, tile RD malo narobe hodijo - vsaj meni zelo!)
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 12:14:45
|
|
|
|
miklarom
|
aqua - , naslednjič bo, boš videl, skupaj boam nalulale + in šle do konca RTM Gigi1 - tudi jaz te imam rada mučooooo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 12:39:37
|
|
|
|
Fidolina
|
Aqua . Ko sem šla jaz v prvi IVF, sem bila kar 100% prepričana, da mi bo uspelo. Sem sicer malo brala na forumih- pa sem si rekla. Mah, pri meni bo drugače. A ni bilo. Ko se pogovarjam s puncami, prvi spodleteli postopek najbolj boli (oz. te najbolj preseneti). Vendar je dobro to, da te tvoj zdravnik zdaj veliko bolje pozna in boš zato dobila terapijo, ki bo ustreznejša zate. Zato le pogumno v nove boje. Zdaj pa uživaj prelepo jesen, ki je na primorskem (menda) še prav poletna. Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 13:34:56
|
|
|
|
gigi1
|
Mikla draga berem, da greš 23.10. na posvet za pingote . Sem morala tole tukaj napisat, ker bodo naše konzerve zelo vesele zate. Močna ženska si . Sem ponosna da te virtualno poznam in upam, da te bom kmalu tudi v živo spoznala.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 14:14:26
|
|
|
|
pikica36
|
lana držimo pestke , da AC poteka kot je treba in seveda za lepe rezultate aqui gremo dalje kruce kaj to pomeni?? ti je potekla pogodba, ali res koristiš kake ugodnosti kot je neplačan dopust?? sorry- k ne sledim najbolj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 15:23:35
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 kruce kaj to pomeni?? ti je potekla pogodba, ali res koristiš kake ugodnosti kot je neplačan dopust?? sorry- k ne sledim najbolj Ja potekla pogodba ja, pa menda še ni vse zgubljeno.... Glavna lobira pri koritu da bi mi podaljšali, pa tle na RR se tud trudjo zame....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 15:26:32
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mikla draga berem, da greš 23.10. na posvet za pingote . Sem morala tole tukaj napisat, ker bodo naše konzerve zelo vesele zate. Močna ženska si . Sem ponosna da te virtualno poznam in upam, da te bom kmalu tudi v živo spoznala. Bravo, super! Khm, tud jaz bi jo rad spoznal v živo! Torej pride na Žižole?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 15:43:13
|
|
|
|
miklarom
|
Gigi - hvala, ja imam posvet 23.10. sem se s težavo odločila, a vendar sem se, da še poskusiva, ker mi je težko pustiti še najinih 5. pingotov na hladnem, čeprav najinih angelčkov nikoli ne bova pozabila, in še vedno me živčki dajejo. Tudi jaz bi te rada spoznala, upam da bote imeli kmalu kako srečanje, da se vam pridružim Kruce - tudi jaz bi te rada spoznala, in vse ostale tudi, zdej je pa že cajt, da pridemo končno skupaj ko boste imeli Žižole mi javite,
< Sporočilo je popravil miklarom -- 28.9.2009 15:44:32 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 15:45:10
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mikla draga berem, da greš 23.10. na posvet za pingote . Sem morala tole tukaj napisat, ker bodo naše konzerve zelo vesele zate. Močna ženska si . Sem ponosna da te virtualno poznam in upam, da te bom kmalu tudi v živo spoznala. Bravo, super! Khm, tud jaz bi jo rad spoznal v živo! Torej pride na Žižole? Mikla, super. Res si močna ženska in res ni fer, da moraš skozi take preizkušnje v življenju. Že zdaj držim pesti, da bo tokrat sreča na vajini strani in ja, tudi jaz si te želim spoznati.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 15:46:31
|
|
|
|
miklarom
|
hvala barbi, tudi jaz tebe in sploh vse tukaj želim spoznati
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 19:36:57
|
|
|
|
lana70
|
dragi moji......jutri imam AC in sem tako nervozna.....ma oba sva nervozna, najraje ne bi šla....no, ob 10.30 imam sprejem, uro kasneje naj bi bilo že vse za mano.... aquica draga ma f a k!!!! Me je BEBIII klicala, sem kar obstala, pa saj ne morem verjeti, je res, da boljše sedaj kot pa en debel minus, pa vseeno, človek gr etako poln optimizma v postopek, potem pa nima nič.....mislim nate in držim pesti, da bo naslednjič uspešno! Kdaj greš sedaj ponovno v postopek? Mogoče bi morala iti v ta dolgega? mikla, tudi jaz ne bi pustila svojih pingotov tam, tako da sem vesela, da greš tako hitro ponje, samo na tvojem mestu bi zamenjala ginekologa, že zaradi tiste cerklaže, ki bi jo moral narediti, pa jo ni....en kup in drži se, naslednjič se pa itak vidimo, ko gre stara garda na obalo!!! Komaj čakam! ostali moji, rada vas imam in vam želim en lep preostanek tedna.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 8:06:58
|
|
|
|
Bety11
|
Samo vas lepo pozdravljam.....In, da se ne ponavljam, vam kopiram moje sporočilo s Čvekanja.... Želim vama izpolnjenje želje....in čarobno vilo..... /////////// Pozdravljene! Doma smo in uživamo...... Prvo čestitke vsem novim mamicam!!! Porodna zgodba kdaj drugič, samo na kratnko, da sem na prvem CTG-ju besede tako obračala, da so me poslali v porodno.. ..Naveličana sem bila vsega in mi ja kar prišlo na misel, da jaz pa ne grem več domov...dovolj je bilo...In smo nič odprti in nič popadkov šli rojevati....Dobila umetne in v petih uricah je bilo vsega konec....Edino Damjan se ni želel izselit iz začasnega apartmaja , Pa so malo sestre porivale, ker je z ritko bežal nekam gor in se poskušal pod rebra skriti.... Nisem nič šivana, nisem rezana in rodila sem popolnoma brez kakeršnekoli protibolečinske terapije. dalo se je zdržat in ker sem lepo sodelovala, je osebje bilo zadovoljno... Čeprav 12 dni prej smo se rodili, je Damjanček bil težak 4050 g, dolg 56 in obseg glavice 36,5......Ne smem pomisliti, kaj bi bilo če bi čakali moje popadke ali celo prenesli nosečnost... ..... Najbolj pomembno, zdravi smo!!!!! Upoštevali so moje želje glede cepljenja in me obvestili, da imam prav in da se zdaj to ne dela več rutinsko.. Zdaj doma se lepo dojimo, uživamo, jemo...... Slikice so nastlae takoj po rojstvu, da malo vidite, kako zgledajo otročički tik po prvem joku.....Moj je tako lep, da imaš občutek, da je bil na Hawajih na počitnicah, pa malce zagorel... .... Imejte se lepo in se še kaj beremo..... ///////////////////////
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 8:24:43
|
|
|
|
BarbiG
|
Lana, pošiljam ti za danes. Itak pa, da bo vse v redu. Drži se punca in dobro opravi na AC.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 8:26:51
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Lana, pošiljam ti za danes. Itak pa, da bo vse v redu. Drži se punca in dobro opravi na AC. Drži se....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 9:30:15
|
|
|
|
gigi1
|
Lana draga mislim na vas Bety čestitke iz vsega srca . Res ima prav havajsko barvico
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 10:12:59
|
|
|
|
aqua77
|
Lanči mislim nate!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 10:30:16
|
|
|
|
pikica36
|
najprej BETY11 - še enkrat ČESTITKE , mali je res pravi korenjak- pa slikce full dobre lanči - s tabo smo , stiskam pestke da bo vse ok ajoj Kruce , to pa ni "glih" najboljš srčno upam, da se bo uredilo tako kot je treba.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 10:57:07
|
|
|
|
barbara b
|
Bety iskrene čestitke za takooooo zeloooo lepega fantiča. Uživajte!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 11:41:24
|
|
|
|
gigi1
|
Še nič novic od Lane? Kar ne morem dočakat Aquica objemčka za lepši dan. Akhm neki sem dobila po mailu. Ravno primerna arcnija za konzerve
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 13:07:30
|
|
|
|
Fidolina
|
Bety . Sine je pravi korenjak. Prav, vidi se, da ima odločen karakter in ti bo prav hitro naredil kakšen siv lasek . Cukerček. Gigi , kot sem te že večkrat pognjavila, te bom tudi danes . Prosim informacijo : Res, da sem trenutno v postopku, ampak vedno hočem biti tudi korak naprej. Torej. Tudi meni bodo zaradi EMŠO na GK LJ v zelo, zelo bližnji prihodnosti pokazali vrata. Zanima me sledeče. Kaj ti dajo ob ODHODU. Ali dobiš izvide, dokumente o poteku postopkov - mogoče celotno kartoteko (v kar dvomim). Torej: Ali moraš zahtevat in kaj ti dajo? Kajti vsi dokumenti so zelo pomembni za naprej. Sprašujem zato, ker se zdaj še na veliko sučem tam okrog in lahko še storim kaj (pod krinko ). Gigi ? Vsem lep dan
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 13:28:57
|
|
|
|
gigi1
|
Fidolina nič ne dobiš. Vsaj jaz nisem. Razen tistega papirja, ki ga dobiš vsakič po ET. Jaz sem te papirje šparala in sem potem to nesla k Rešu. Shranila sem pa tudi s-gram od mojega in moje izvide od FSH, LH, prolaktina... Določene stvari so mi sproti dali in sem to vestno spravljala v eno mapco. Tako sem si naredila cel arhiv . Če tega ne počneš sproti in si dokumente založila ti predlagam, da en dan ko boš tam s svojo mapco na hitro odletiš v kakšno fotokopirnico Mislim, da bi nam sicer morali dati dokumente, če to želimo. Ne vem pa, kakšna je procedura.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 13:45:01
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Če tega ne počneš sproti in si dokumente založila ti predlagam, da en dan ko boš tam s svojo mapco na hitro odletiš v kakšno fotokopirnico Nekaj sicer imam, ampak dobro bi bilo imeti tudi tiste liste, kjer se vidi koliko jih je, pa kako hitro rastejo.... Mission udercover
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 13:46:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Še nič novic od Lane? Kar ne morem dočakat Aquica objemčka za lepši dan. Akhm neki sem dobila po mailu. Ravno primerna arcnija za konzerve arcnije so carske!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 15:02:10
|
|
|
|
lana70
|
o evo mene.....preživela......haha, po posegu smo morale še tam ležat dve uri!!! Zeblo me je kot medvedka, lačna sem bila kot peeees in zraven mene je ena bejba takooo smrčalaaaa, no, preživela sem, nič me ne boli. gigi1, te arcnije pomagajo - preverjeno bety, cel korenjak, čestitke in obilo cartanja vsem en velik k ste držali pestke zame, je pomagalo..... BEBIII, enga velikega šoferskega sem zmazala že po poti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.9.2009 15:10:46
|
|
|
|
gigi1
|
Lana HB, da je vse OK. me je že kar malo skrbelo, ko se tolk časa nisi oglasila. Zdaj pa ležat! Obvezno!
|
Prezgodaj za otroka?пеперутка16Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?Da. (
30%)
Ne. (
10%)
Morda. (
60%)
Prezgodaj. (
0%)
Neumnost. (
0%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!