|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
28.9.2009 11:33:12   
Fidolina
Lana user posted image user posted image user posted image . Močno držimo pesti.

Naska - vse najboljše za rojstni danuser posted image . (čeprav nam, ki smo v postopkih, tile RD malo narobe hodijo - vsaj meni zelo!)

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
28.9.2009 12:14:45   
miklarom
aqua -user posted image user posted image user posted image user posted image , naslednjič bo, boš videl, skupaj boam nalulale + in šle do konca RTM

Gigi1 - tudi jaz te imam rada mučooooouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
28.9.2009 12:39:37   
Fidolina
Aquauser posted image . Ko sem šla jaz v prvi IVF, sem bila kar 100% prepričana, da mi bo uspelo. Sem sicer malo brala na forumih- pa sem si rekla. Mah, pri meni bo drugače. A ni bilo.
Ko se pogovarjam s puncami, prvi spodleteli postopek najbolj boli user posted image (oz. te najbolj preseneti).
Vendar je dobro to, da te tvoj zdravnik zdaj veliko bolje pozna in boš zato dobila terapijo, ki bo ustreznejša zate.
Zato le pogumno v nove boje. Zdaj pa uživaj prelepo jesen, ki je na primorskem (menda) še prav poletna.

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
28.9.2009 13:34:56   
gigi1
Mikla draga berem, da greš 23.10. na posvet za pingote user posted image  user posted image  user posted image . Sem morala tole tukaj napisat, ker bodo naše konzerve zelo vesele zate. Močna ženska si user posted image  user posted image  user posted image . Sem ponosna da te virtualno poznam in upam, da te bom kmalu tudi v živo spoznala.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
28.9.2009 14:14:26   
pikica36
lana držimo pestke , da AC poteka kot je treba in seveda za lepe rezultateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aquiuser posted image user posted image gremo dalje

kruceuser posted image kaj to pomeni?? ti je potekla pogodba, ali res koristiš kake ugodnosti kot je neplačan dopust??  sorry- k ne sledim najboljuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
28.9.2009 15:23:35   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

kruceuser posted image kaj to pomeni?? ti je potekla pogodba, ali res koristiš kake ugodnosti kot je neplačan dopust??  sorry- k ne sledim najboljuser posted image

Ja potekla pogodba ja, pa menda še ni vse zgubljeno....
Glavna lobira pri koritu da bi mi podaljšali, pa tle na RR se tud trudjo zame....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
28.9.2009 15:26:32   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mikla draga berem, da greš 23.10. na posvet za pingote user posted image  user posted image  user posted image . Sem morala tole tukaj napisat, ker bodo naše konzerve zelo vesele zate. Močna ženska si user posted image  user posted image  user posted image . Sem ponosna da te virtualno poznam in upam, da te bom kmalu tudi v živo spoznala.

Bravo, super! Khm, tud jaz bi jo rad spoznal v živo! Torej pride na Žižole?user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
28.9.2009 15:43:13   
miklarom
Gigi - hvala, ja imam posvet 23.10. sem se s težavo odločila, a vendar sem se, da še poskusiva, ker mi je težko pustiti še najinih 5. pingotov na hladnem, čeprav najinih angelčkov nikoli ne bova pozabila, in še vedno me živčki dajejo. Tudi jaz bi te rada spoznala, upam da bote imeli kmalu kako srečanje, da se vam pridružim

Kruce - tudi jaz bi te rada spoznala, in vse ostale tudi, zdej je pa že cajt, da pridemo končno skupaj

ko boste imeli Žižole mi javite,

< Sporočilo je popravil miklarom -- 28.9.2009 15:44:32 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
28.9.2009 15:45:10   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Bravo, super! Khm, tud jaz bi jo rad spoznal v živo! Torej pride na Žižole?user posted image user posted image

Mikla, super. user posted image user posted image user posted image  Res si močna ženska in res ni fer, da moraš skozi take preizkušnje v življenju. Že zdaj držim pesti, da bo tokrat sreča na vajini strani in ja, tudi jaz si te želim spoznati.

Neposredna povezava do sporočila: 3859
28.9.2009 15:46:31   
miklarom
hvala barbi, tudi jaz tebe in sploh vse tukaj želim spoznatiuser posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
28.9.2009 19:36:57   
lana70
dragi moji......jutri imam AC in sem tako nervozna.....ma oba sva nervozna, najraje ne bi šla....no, ob 10.30 imam sprejem, uro kasneje naj bi bilo že vse za mano....

aquica draga user posted image user posted image  ma f a k!!!! Me je BEBIII klicala, sem kar obstala, pa saj ne morem verjeti, je res, da boljše sedaj kot pa en debel minus, pa vseeno, človek gr etako poln optimizma v postopek, potem pa nima nič.....mislim nate in držim pesti, da bo naslednjič uspešno! Kdaj greš sedaj ponovno v postopek? Mogoče bi morala iti v ta dolgega?

mikla, tudi jaz ne bi pustila svojih pingotov tam, tako da sem vesela, da greš tako hitro ponje, samo na tvojem mestu bi zamenjala ginekologa, že zaradi tiste cerklaže, ki bi jo moral narediti, pa jo ni....en kup user posted image user posted image user posted image  in drži se, naslednjič se pa itak vidimo, ko gre stara garda na obalo!!! Komaj čakam!

ostali moji, rada vas imam user posted image  in vam želim en lep preostanek tedna.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
29.9.2009 8:06:58   
Bety11
Samo vas lepo pozdravljam.....In, da se ne ponavljam, vam kopiram moje sporočilo s Čvekanja....

Želim vama izpolnjenje želje....in čarobno vilo.....

///////////

user posted image

user posted image

user posted image

Pozdravljene!user posted image

Doma smo in uživamo......

Prvo čestitke vsem novim mamicam!!!

Porodna zgodba kdaj drugič, samo na kratnko, da sem na prvem CTG-ju besede tako obračala, da so me poslali v porodno..user posted image ..Naveličana sem bila vsega in mi ja kar prišlo na misel, da jaz pa ne grem več domov...dovolj je bilo...In smo nič odprti in nič popadkov šli rojevati....Dobila umetne in v petih uricah je bilo vsega konec....Edino Damjan se ni želel izselit iz začasnega apartmaja user posted image user posted image , Pa so malo sestre porivale, ker je z ritko bežal nekam gor in se poskušal pod rebra skriti....
Nisem nič šivana, nisem rezana in rodila sem popolnoma brez kakeršnekoli protibolečinske terapije. dalo se je zdržat in ker sem lepo sodelovala, je osebje bilo zadovoljno...

Čeprav 12 dni prej smo se rodili, je Damjanček bil težak 4050 g, dolg 56 in obseg glavice 36,5......Ne smem pomisliti, kaj bi bilo če bi čakali moje popadke ali celo prenesli nosečnost...user posted image .....

Najbolj pomembno, zdravi smo!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upoštevali so moje želje glede cepljenja in me obvestili, da imam prav in da se zdaj to ne dela več rutinsko..

Zdaj doma se lepo dojimo, uživamo, jemo......

Slikice so nastlae takoj po rojstvu, da malo vidite, kako zgledajo otročički tik po prvem joku.....Moj je tako lep, da imaš občutek, da je bil na Hawajih na počitnicah, pa malce zagorel...user posted image ....

Imejte se lepo in se še kaj beremo.....

///////////////////////

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
29.9.2009 8:24:43   
BarbiG
Lana, pošiljam ti user posted image user posted image user posted image  za danes. Itak pa, da bo vse v redu. Drži se punca in dobro opravi na AC.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
29.9.2009 8:26:51   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Lana, pošiljam ti user posted image user posted image user posted image  za danes. Itak pa, da bo vse v redu. Drži se punca in dobro opravi na AC.

Drži se....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
29.9.2009 9:30:15   
gigi1
Lana draga mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bety čestitke iz vsega srca user posted image  user posted image  user posted image . Res ima prav havajsko barvico user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3865
29.9.2009 10:12:59   
aqua77
Lanči mislim nate!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
29.9.2009 10:30:16   
pikica36
najprej BETY11 - še enkrat ČESTITKEuser posted image user posted image , mali je res pravi korenjak- pa slikce full dobreuser posted image user posted image user posted image

lanči - s tabo smo , stiskam pestke da bo vse okuser posted image user posted image

ajoj Kruceuser posted image , to pa ni "glih" najboljšuser posted image srčno upam, da se bo uredilo tako kot je treba.

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
29.9.2009 10:57:07   
barbara b
Bety iskrene čestitke za takooooo zeloooo lepega fantiča.
Uživajte!!!  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
29.9.2009 11:41:24   
gigi1
Še nič novic od Lane?
Kar ne morem dočakat

Aquica objemčka za lepši dan.

Akhm neki sem dobila po mailu. Ravno primerna arcnija za konzerve user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
29.9.2009 13:07:30   
Fidolina
 Bety user posted image user posted image user posted image . Sine je pravi korenjak. Prav, vidi se, da ima odločen karakter in ti bo prav hitro naredil kakšen siv lasek user posted image . Cukerček.

Gigiuser posted image , kot sem te že večkrat pognjavila, te bom tudi danes user posted image .
Prosim informacijo user posted image :

Res, da sem trenutno v postopku, ampak vedno hočem biti tudi korak naprej. Torej.
Tudi meni bodo zaradi EMŠO na GK LJ v zelo, zelo  bližnji prihodnosti pokazali vrata.
Zanima me sledeče.
Kaj ti dajo ob ODHODU. Ali dobiš izvide, dokumente o poteku postopkov - mogoče celotno kartoteko (v kar dvomim).
Torej: Ali moraš zahtevat in kaj ti dajo? Kajti vsi dokumenti so zelo pomembni za  naprej.
Sprašujem zato, ker se zdaj še na veliko sučem tam okrog in lahko še storim kaj  user posted image  (pod krinkouser posted image ).
Gigiuser posted image ?

Vsem lep danuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
29.9.2009 13:28:57   
gigi1
Fidolina nič ne dobiš. Vsaj jaz nisem. Razen tistega papirja, ki ga dobiš vsakič po ET. Jaz sem te papirje šparala in sem potem to nesla k Rešu. Shranila sem pa tudi s-gram od mojega in moje izvide od FSH, LH, prolaktina... Določene stvari so mi sproti dali in sem to vestno spravljala v eno mapco. Tako sem si naredila cel arhiv user posted image .
Če tega ne počneš sproti in si dokumente založila ti predlagam, da en dan ko boš tam s svojo mapco na hitro odletiš v kakšno fotokopirnico user posted image
Mislim, da bi nam sicer morali dati dokumente, če to želimo. Ne vem pa, kakšna je procedura.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
29.9.2009 13:45:01   
Fidolina

Če tega ne počneš sproti in si dokumente založila ti predlagam, da en dan ko boš tam s svojo mapco na hitro odletiš v kakšno fotokopirnico user posted image

user posted image user posted image
Nekaj sicer imam, ampak dobro bi bilo imeti tudi tiste liste, kjer se vidi koliko jih je, pa kako hitro rastejo....
Mission udercoveruser posted image
user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
29.9.2009 13:46:08   
aqua77

Še nič novic od Lane?
Kar ne morem dočakat

Aquica objemčka za lepši dan.

Akhm neki sem dobila po mailu. Ravno primerna arcnija za konzerve user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

arcnije so carske!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
29.9.2009 15:02:10   
lana70
o evo mene.....preživela......haha, po posegu smo morale še tam ležat dve uri!!! Zeblo me je kot medvedka, lačna sem bila kot peeees in zraven mene je ena bejba takooo smrčalaaaa, no, preživela sem, nič me ne boli.

gigi1, te arcnije pomagajo - preverjeno user posted image user posted image user posted image

bety, cel korenjak, čestitke in obilo cartanja user posted image user posted image

vsem  en velik user posted image  k ste držali pestke zame, je pomagalo.....

BEBIII, enga velikega šoferskega sem zmazala že po poti user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
29.9.2009 15:10:46   
gigi1
Lana user posted image  user posted image  user posted image  HB, da je vse OK. me je že kar malo skrbelo, ko se tolk časa nisi oglasila. Zdaj pa ležat! Obvezno! user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?

Da. (30%)

Ne. (10%)

Morda. (60%)

Prezgodaj. (0%)

Neumnost. (0%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!