Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 9:58:01
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Bravo za Aquica! Še Lano čakamo!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 10:09:23
|
|
|
|
gigi1
|
Lana ima AC v torek 29.9. Je na nosečkah narobe objavljeno. Malo živalskega carstva pa vedno prav pride.
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 25.9.2009 10:16:04 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 10:16:01
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Kaj pa če Cerarju zbeži z mize?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 10:20:05
|
|
|
|
gigi1
|
Naša Lana pa ni taka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 10:36:30
|
|
|
|
Rakica_80
|
O Gigi, koliko živalic Bety11, čestitke za Damjana Aqua, super za tri celice Gretka, kak si? Kruce, kako je v službi? Jaz se nisem nič ustavljala v PO, bom raje drugič šla se pogovorit, sej veš na dan ET, si nisem upala, da mi nebi kej padlo ven Punce a vi niste imele nek seznam tukaj, ste pozabile Fajn bodite
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 11:12:05
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Pikica36 (38) M ne pričakuje 02.10. neodkrita (46) M ne pričakuje 02.10. Grethy (44) M ne pričakuje 08.10. mausikaa (40) M ne pričakuje ? V POSTOPKU Aqua 77(32) ET 28.09. Fidolina (42) UZ 01.10. Bilka (38) ETZ? NOVI KROG Kiwi (41) nov postopek ? Naska (40) nov postopek ? Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza gigi (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Lana70 (39) (15T) AC 29.09. NAŠI ZAKLADKI Kruce Fix (43) Karolina OBJEMČKI HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 11:13:38
|
|
|
|
gigi1
|
Bebiii nismo pozabile. Le tolk je dela s tem . Poglejte, če sem vas prav poseznamčkala.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 11:24:31
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi a ti futraš, galebe, golobe al piške?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 11:30:25
|
|
|
|
gigi1
|
Golobe . Neki morm počet, me že hrbet boli od izležavanja pod palmo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 12:07:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lepo je videt seznamček, saj tako lažje navijamo Bilka gre v nov postopek, do ETZ ni prišlo mislim, da ima posvet enkrat v Oktobru?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 12:38:56
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Pikica36 (38) M ne pričakuje 02.10. neodkrita (46) M ne pričakuje 02.10. BEBII (drobižek od let ) test po ETZ 06.10. Grethy (44) M ne pričakuje 08.10. mausikaa (40) M ne pričakuje ? V POSTOPKU Aqua 77(32) ET 28.09. Fidolina (42) UZ 01.10. NOVI KROG Bilka (38) posvet oktobra Kiwi (41) nov postopek ? Naska (40) nov postopek ? Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza gigi (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Lana70 (39) (15T) AC 29.09. NAŠI ZAKLADKI Kruce Fix (43) Karolina OBJEMČKI HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 13:06:54
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ma si me sedaj nasmejala , samo skupaj bova imela že okrog 80
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 13:08:19
|
|
|
|
gigi1
|
Vem, vem zato sem te pa uvrstila med polnopravne članice
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 20:23:58
|
|
|
|
Grethy
|
Oooooooooo vidve se pa tk fletkano zabavata ... jupiiiiiiiiiiiiiiiii Ej Aquica draga, ajne grose šestitka sa lepe celice , tri pa tri, pa te lepe ... ma ne morjo bit drugač, če je mamica lepa, al kwa ???!!! Lana dušo, pospešen datum si dobla, jz mam še pestke stisnjene na rokah in nogah, na najlepšejši izvidek !!!!!!!! Gigi sem glih s telovadbe, matr sem zakrnela, čist, totalno, u nulo, nč od mene, katastrofa ... je rekla zdej pa dejmo kolena k bradi, sem skor umrla, od smeha namreč, ker moje koleno in brada se že dolgo ne srečujeta več, sta se odtujila , ma ja, ampak je pa fajn počutje zdaj ... sem mela zmenek z vodo v banji in je angelsko počutje ... zdej me pa že naprava za sproščanje organizma vabi ... pa en mau sm utrujenček ... Bebiiiiiiiii (pa sej ne vem kolk je teh i-jev treba, več kot dva že ) sem kr dobro, je blo že bolje, ma se ni za žalit ... kako se ti meni počutiš??? Dete se je valjda ugnezdlo ane, jz mism da ja !!!!!! Dragi moji vsi skupaj ... lepo noč in še lepši vikend !!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.9.2009 5:13:05
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Bravo za Aquica! Še Lano čakamo!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.9.2009 11:29:40
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
A ima katera telefonsko od Aquice? Rabim nujno!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.9.2009 17:26:37
|
|
|
|
Naska
|
Živijo, se moram še tukaj pofočkat! začela sem novi krog - 3 postopek - evo včeraj 25.9. je padla prva špika. sem prišla na pregled, smo našli eno cisto, smo jo spunktirali in se začeli špikati. Glede na to, da sem včeraj imela tudi rojstni dan - sem zvečer upihnila veliko svečo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.9.2009 20:22:38
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks A ima katera telefonsko od Aquice? Rabim nujno! S & BEBIII HVALA......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.9.2009 12:40:23
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla piksne in piksel... Mi smo na polno na trnih, ker jutri nas čaka ET. Pa me je fuuuul strah, ker mamo zelo švoh municijo (beri samo tri celice) če bo kaj ratalo s tega... Če povem po pravici me je strah, da pirdrajsam jutri zjutraj v P Ata pa pove, da ne bo nič... Sej vem, da ne smem tako razmišljat, ampak vem da tuki lahko pojamram, ker me boste zastopli. Mojmu doma nočem travmirat s tem, ker mam občutek, da mu že tako ni nič jasno... Drugače pa kje se držite???? Lana držim pestke za torek in mislim nate, mučo, fejst!!!! Krucek, za enkrat še nimam info zate, ga ne dobim...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.9.2009 13:24:40
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla piksne in piksel... Mi smo na polno na trnih, ker jutri nas čaka ET. Pa me je fuuuul strah, ker mamo zelo švoh municijo (beri samo tri celice) če bo kaj ratalo s tega... Če povem po pravici me je strah, da pirdrajsam jutri zjutraj v P Ata pa pove, da ne bo nič... Sej vem, da ne smem tako razmišljat, ampak vem da tuki lahko pojamram, ker me boste zastopli. Mojmu doma nočem travmirat s tem, ker mam občutek, da mu že tako ni nič jasno... Drugače pa kje se držite???? Lana držim pestke za torek in mislim nate, mučo, fejst!!!! Krucek, za enkrat še nimam info zate, ga ne dobim... Aqua, že ena celica je dovolj al kako, kaj šele 3! Če pa ne bi bilo nič, pa ti itak nov postopek spelješ 1,2,3, z levo roko... Jaz sem drgač za štedilnikom, tud mene stiska v želodcu - jutri zadnjič v službo... pol pa brezplačna porodniška verjetno tja do novga leta Ženički se je pa mastitis scopral, čeprav je Karolinca prav čist skoz na zizi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 7:41:16
|
|
|
|
pikica36
|
jutro aqui držim pestke in ima da rata kruce uživaj na porodniški vsem ostalim , moram šibat , delo čaka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 9:26:58
|
|
|
|
lana70
|
aquica, ena je čist dovolj , drgač pa sedaj že greješ, držim pesti in da nalulaš plusek krucek, upam, da se bo izteklo vse tako kot mora bit, pravijo, da je vsaka zadeva za nekaj dobra , sicer jaz v več mojih zadev ne najdem čisto nič dobrega, ma no....bo že tako... nič, šibam k mam dela čez glavo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 9:27:39
|
|
|
|
lana70
|
aja, pa jutri okrog 10.00 imam AC, me že zdej šraufa... , drž'te pesti...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 10:24:18
|
|
|
|
miklarom
|
držim pesti zate za jitri. Drži se. RTM
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.9.2009 11:28:43
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj pupe Lana mislim nate Mikla RTI Kruce žal mi je, da ima Krucika te težave. A ti zna Reby kaj svetovat glede tega? Konec šihta? Upam, da bo kmalu kaj na obzorju Aquica ima žal slabe novice . Celice se niso oplodile. Aqui bo naslednjič ratalo . Če že tokrat ni bilo usojeno, je bolje da sedaj izveš, kot po 14 dneh.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
kako ti bo ime?klitiaKdo vam je pomagal pri izbiri imena vašega dojenčka?sami (
17%)
mož/partner (
75%)
drugi otroci (
4%)
drugi sorodniki (
0%)
prijatelji (
0%)
drugo (
4%)
Število vseh glasov: 71Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!