juniorka
|
tassika, cist mozno, da ti pritiska na zelodec, poskusi pomalem jest, kaksen grizljaj vsake par minut. Meni pa slabo postane, pa sem pogruntala, da ker sem lacna... cutim lakote ne in pol pozabim jest. Ko pa zacnem, pa nehat ne morem . Ja, pripravljene hrane, kot je filana paprika, pa jaz zdaj ne bi kupovala, ker nikol ne ves, ce je meso dost kuhano. Sem namrec vidla, kako eni to delajo, pa ni po mojem okusu. Jaz vedno najprej meso preprazim, da je v bistvu kuhano, kot za bolonjsko omako, pa ga pol z rizem zmesam, tud kuhanim. Surovo mi ne potegne, pa se okusno ni tako, pa dost prej je narjeno. Meni pa hormoni ful nagajajo, sva z mojim mela situacijo, pa sem bla cist fertik par dni, skoz mi je slo na jok. Zdaj je malo boljse. Sem bla pr zobarju vceraj, ker mi je plomba malo od zoba odstopla, pa mam pocen zob . Moram po porodu na slikanje, pa upat, da me nic ne zacne bolet prej. Torbe za v porodnisnico se nimam prpravljene, utrujena postanem ze ob misli na pospravljanje No, pa saj pol nardim, ampak pocasi, s pavzami... Spim pa kar v redu, 1-2x na wc, grem pa okol polnoci pa do 7ih, 8ih, kdaj se pac mali zbudi al pa sosedje- se hisa drzi druge in soseda ne zna zapret vrat, to je samo treskanje Vsem, ki imate male trebuscke zavidam , ker si lahko postrizete nohte na nogah, pri meni je to ze nemogoce, pa mam se 5 tednov do pdp. Pa britje... Sem hotla zadnjic na izi skozi, pa sem si depilacijsko kremo za bikini nabavla, pustim gor tisti max. cas in kaj. Nic se ni zgodilo.... sem bla jezna, niti ene dlake mi ni odstranlo, bemti. bom mogla kr uno za noge vzet. Jaz tud giotti pogresam, a se kr potepa naokoli? Grem nekaj v lonec dat... Pridno pisite.
|