|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
29.9.2009 8:51:17   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: MC09

Dobro jutro!

Tolko napišete, da nimam časa prebrati, sem še v službi, pa ni časa.

Se mi je pa danes ponoči nekaj čudnega zgodilo. Kot po navadi grem vsake 2 uri na wc, pol pa kr hitro nazaj zaspim. Me je pa ful bolečina v križu prijela, ko sem si zmasirala, je blo boljše, ene 3x, sem že misla, da so popadki, me je kr panika, malo prehitro je še, sem v 34 tednu, se je že kateri to zgodilo? Če ste že pisale o tem, se opravičujem, ampak res nimam časa vse za nazaj brati, ko bom na porodniški, čez 3 tedne mogoče.

Drugače pa naš user posted image zelo aktiven user posted image .

lp vsem 

ejla

kot bi sebe opisovala. meni se to dogaja zadnji teden user posted image . potem me pa moj zmasira pa je v redu. sem pa ugotovila, da se mi to dogaja ko sem kaj bolj aktivna, pa si dobesedno ne dam mira čez cel dan.
imam pa danes pregled pa ga bom vprašala

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
29.9.2009 9:02:56   
MC09
ok, glede aktivnosti, tudi med vikendom sem delala, imam tako gužvo, da ne vem, kje naj začnem, torej, ko počivaš je boljše, bom probala najti čas tudi za to. Hvala mayamaya, si me kr potolažla, ker bolečina je ornk user posted image , če to ni še nič proti porodu, hmmm...

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
29.9.2009 9:45:31   
tassika
Punce jaz sem pa danes katastrofa, ob enih sem se zbudila in do jutra visela na wc, sem zbruhala vse kar sem lahk, slabo mi je še sedaj, nisem mogla ležat na boku, ker mi je takoj s spet vse dvignilo, tako da sem ležala v polsedečem položaju in nekaj napol dremuckala. Ma res ne vem kaj me je prijelo, a so bile paprike včeraj preveč za moj želodec, a so bile mogoče kaj čudne, vglavnem zdajle pijem coca colo, če je bilo res kaj narobe z njimi bo že pomagala, več pa potem ne vem kaj nardit, ker še vedno ne morem nič, me vse boli.

Ampak biba pa ful brca in se premetava zato se mi še ne da panike zganjat.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
29.9.2009 10:28:07   
pi82ka
Živjo punce,

joj tassika tole z bruhanjem pa ni najbolš...moraš full velik pit ker si tok bruhala.

Jaz sem bila včeraj na pregledu, sem 32t in je našauser posted image  težka 1700g. Je bla pa G full tečna in nataknjena, zmankal mi bo 14 dni  v bistvu 10 delovnih dni do porodniške, mogl bi mi podajšat bolniško, pa je rekla naj se kr z osebno zdravnico zmenim. S tem da mam železo še slabše kot 14 dni nazaj,...čist sem jezna, ker pravi, da se za 14 dni ne bo kregala s temi dohtri od komisije kle v ljubljani. Ma halo a moj osebna zdravnica bi se pa mogla. Pol mi ša za osebno zdravnico ni napisala zakja bi mogla bit doma in počivat. Ne vem a ni zadost da se mi vrti in da nimam na momente nobene moči v rokah in nogah, da mam drisko po teh tabletih za železo, da ne morem sedet k me tok rit boli za ****,...uglavnem zdej grem k svoji zdravnici in bomo vidl, kaj bo rekla.

lp, hitim da ne zamudim.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
29.9.2009 10:47:45   
murkica
Punce a mi lahko katera da link do shrambe matičnih celic v javno banko... Ker mi ni čsito jasno kam se je sploh treba obrniti... Hvala!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
29.9.2009 11:16:19   
barbchen
Hej souser posted image ,

spet nam je narava namenila tak lep jesenski dan - jaz podpišem za tako vreme do novembrauser posted image .

pi82ka - dobr zrihtaj, pa upam, da ti rata. Teli dohtarji so kakor kdaj - po eni strani bi te dali na bolniško takoj ko samo usta odpreš, po drugi strani pa komplicirajo tam kjer ni potrebe in kjer so res razlogi za počitekuser posted image - držim pestke!!!!!

tassika - user posted image user posted image za tvoje tegobe, pa kot ti je že pika napisala, veliko tekočine, da ne dehidriraš, pa kakšno lahko juhico in veliko počitka, pa bo. Očitno nekaj razsaja, ker sta mi že dva kolega napisala, da sta bila danes ponoči skoz na WC-ju in objemala školjkouser posted image Upam, da hitro mine!!!

eno user posted image - tiste, ki ste že oddajale papirje na CSD - Ali ste oddale že izpolnjene vloge s plačami tudi za vaše partnerje? Meni se namreč čudno zdi, da bi izpolnjevali izplačane plače za tudi do 3 mesec prej kot pa bodo dejansko koristili očetovski dopust?user posted image Pa hvala že vnaprej za odgovore!

Naredite si lep dan!
B.

Carpe Diem!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
29.9.2009 11:20:33   
Cari
No vidim da smo že vse v obdobju, ko nas pestijo takšne in drugačne bolečine. Mene je tudi v soboto zjutraj zgrabilo, bolečina v kolkih, pa v trebuhu, kot bi imela bolečine v mišicah po telovadbi. No pač sem pretiravala z delom, tako da potem sem pa lahko lepo počivala. Itak me je vse bolelo med ležanjem, pa med hojo da raje ne omenim, če trtica in kosti med nogami... A sem potrpela do ponedljka in poklicala svojega G. Torej bistvo, baje da ni panike, da se vse razteza in pripravlja na porod, da bo potem lažje. Ga držim za besedo user posted image ker tole so pa res bolečine. Kaj šele pride. In jaz imam namen roditi čisto naravno.....

Kako ste pa kaj ve razmišljale o protibolečinskih metodah?

Cari

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
29.9.2009 11:23:44   
Cari
Barbchen,

jaz sem že oddala papirje na CSD in so mi prav posebej rekli, da oče pa prinese takoj po porodu, da bodo zajeti pravi podatki za plače, ker sicer vlogo zavrnejo in je potrebno popravljat....

Cari

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
29.9.2009 11:24:23   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Punce a mi lahko katera da link do shrambe matičnih celic v javno banko... Ker mi ni čsito jasno kam se je sploh treba obrniti... Hvala!!!

murkica, sem pošlji mail: espok-ztm@ztm.si in ti bodo poslali brošuro in vprašalnik v elektronski obliki. Ko boš imela vprašalnik izpolnjen, jim ga pošlji po pošti in te bodo obvestili, če si primerna darovalka in hkrati ti bodo poslali paket za odvzem krvi, ki ga boš odnesla s seboj v podornišnico.

Carpe Diem!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
29.9.2009 11:25:53   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: Cari

Barbchen,

jaz sem že oddala papirje na CSD in so mi prav posebej rekli, da oče pa prinese takoj po porodu, da bodo zajeti pravi podatki za plače, ker sicer vlogo zavrnejo in je potrebno popravljat....

Cari, hvala ti. Ker kolegica je včeraj šla na domžalski CSD in ji je bilo izrecno naročeno, da mora prinesti tudi že izpolnjene podatke tudi za partnerjauser posted image očitno se to spet razlikuje od CSD-ja do CSD-ja.

Carpe Diem!

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
29.9.2009 12:00:50   
Menta
papirji za CSD Jaz sem oddala samo zase. Mož bo pa nesel, ko bom rodila, ker bo šele takrat vedel, kdaj bo dopust koristil. Je rekla, da vsaj en dan pred koriščenjem mora prinest papirje. Vpisano bo imel pa še oktobrsko plačo (izplačano novembra).

Jaz sem pa malo likala in me je začel križ bolet, da sem se mogla kar malo spočit. Ničesar več ne morem delat več kot pol ure. Je to normalno?

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
29.9.2009 12:07:14   
tassika
Domžalski csd zahteva oboje skupaj, potem pa ko rodim, pa samo sporoči, kdaj koristi dopust. Jaz sem ravno danes dobila odločbo za paket, ostalega pa še nič.

Barbchen, resnično upam, da je samo prehodno in da se me nič ne loteva, ker je tole obup, spravila sem vase malo kornfleksa, pa en kozarec vode in zdaj mi je spet slabo, a je možno, da mi biba pritiska na želodec, ker se ful obrača in trebuh mi tudi kar nekaj otrdeva. Ma ja grem nazaj na kavč, če se ne premikam je še najboljše.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
29.9.2009 12:21:22   
petkapet
Dobro jutro user posted image ,

kakšen krasen bioritem imam, odkar sem doma. Upam, da se bo mičken tudi malo nalezel tega user posted image . To noč sem sicer vstajala, ma ne zaradi wc, kr tako. Pa me je zjutraj tako zmanjkalo, ko sem poštimala korenjaka zav vrtec, da sem pred dobre ure ustala.

Pi82ka, poštimaj si pri zdravnici pa bo. Tukaj jih dosti tako dela. Če bi se dalo user posted image , ti z veseljem odstopim moj nneizkoriščen dopust (ga mam več kot 2 tedna). Sem se odločila, da bom koristila bolniško do konca.

Barbchen,kot so napisale punce, so tudi meni rekli, naj prinese, takoj ko rodim in to z novembersko plačo. Ma jaz pa s tem trdimtrebhom, ki mi sili dol, bom res rodila prej user posted image . Tako, da si želim, da bi imela pdp tam v zacetku novembra, ker bi bil tudi mišek večjiuser posted image .

Ej Primorka Mayamaya, kako je šel pregled?

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
29.9.2009 12:33:46   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: Cari

Kako ste pa kaj ve razmišljale o protibolečinskih metodah?

Cari, jaz sem zaenkrat razmišljala, da bom probala speljat brez kakršnihkoli arcnij dokler se bo dalo. Če bo kriza, se bom najprej odločila za milejša protibolečinska sredstva, če me bo pa ornk zvijal pa se tudi epiduralni ne bom odrekla (moram en petek še na predavanja skočituser posted image ). Ker bo to moj prvi porod in mi je še vse neznano, niti ne vem kaj me čaka, tako da bom lepo postopoma tole vzela user posted image - mogoče se bo kateri od že mamic moje razmišljanje zdelo kot v pravljici, ampak tako trenutno jaz vidim zadeve - česar ne poznam, me ni strah, tako filozofijo imamuser posted image , kako pa bo v praksi boste pa itak zvedeleuser posted image

Pa hvala vsem za odgovore glede papirjev za bodoče očkeuser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
29.9.2009 12:37:35   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: barbchen

IZVIRNO SPOROČILO: murkica

murkica, sem pošlji mail: espok-ztm@ztm.si in ti bodo poslali brošuro in vprašalnik v elektronski obliki. Ko boš imela vprašalnik izpolnjen, jim ga pošlji po pošti in te bodo obvestili, če si primerna darovalka in hkrati ti bodo poslali paket za odvzem krvi, ki ga boš odnesla s seboj v podornišnico.

Hvala!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
29.9.2009 12:44:05   
srecna_zvezda
Pozdravljene souser posted image !

Ceprav se redno ne pridruzujem pogovorom, jih vsakic ko imam vsaj malo casa z veseljem prebiram...da sem na tekocem.user posted image
Vse nekaj pisete o bolecinah in krcih, jaz jih pa sploh nimam..user posted image sem ze v 35.tednu pa...nic. Bebi se na veliko premika oz. brca kot kak kikbokser.user posted image Pregled imam sele 13.10., ampak moram pa povedati da meni se niti 1x ni preveril ali imam odprt mat.vrat in če, za koliko...kaj se to razlikuje od G do G?user posted image Glede nocnega vstajanja...moram povedati da se mi je llulanje kar precej umirilo in grem pri teh tednih nosecnosti 1-2x ponoci na WC. A bi me moralo ze kaj skrbeti glede na to da ko vas prebiram imate te tegobe znacilne za tedne nosecnosti v kateri ste, jaz pa...kakor da ni nic...
Glede miss busija... navijam za vsako posebej in bom tudi za vas novemberke, ki tekmujete tudi glasovala.user posted image
Glede stvari za bebija...meni falita samo se previjalna deska , jogi za posteljico in rjuha. Za mene pa tiste lekarniske stvari; bepanthen, vlozki. Mislim da je to to.user posted image
Tasce...kaj pa vem. Jaz s svojo zaenkrat nimam problemov (hitro trkam na lesuser posted image ) bomo pa videli kako bodo stvari potekale ko rodim.
Za caj z malinovimi listi...jaz bi si ga kupila, pa nisem najbolj '' ziher''. Mogoce katera iz izkusenj, ali pomaga? Ali to pospesi porod ali ga samo ublazi?
Joj sem se razpisala. user posted image ocitno me res predolgo ni bilo tukaj gor. No, ne mi zameriti.user posted image
Sedaj pa grem, imam se kup stvari za pospraviti potem pa k TASCI  na kosilo....user posted image user posted image user posted image
nic, lepo se mejte pa se se tipkamo.

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
29.9.2009 12:56:47   
ninka80
Pozdravljene,

za mano pregled pri G, potem pa grem še k os. zdravnici, odnest papirje za podaljšenje bolniške. Bo že en mesec naokrog, pa grem na komisijo user posted image .

Naš user posted image je dobro. Je G danes spet vse premeril. Ima že okrog 2300g, je večji za svoje tedne. Upam, da bo kej ven prišel in da ne bo to nek velikan user posted image . Prejšnji je imel 3500 g ob rojstvu.

Menta... a likaš stoje?  Jst likam sede, ker mi je veliko lažje, glede na to, da imam v stoječem položaju zelo hitro trd trebuh. Se vsedem na posteljo, pod rit dam povšter in znižam lik. mizo. To mi je veliko lažje. Je pa zadnjič nekaj stvari moj user posted image zlikal. user posted image user posted image Upam, da bo še kdaj.

CSD...meni je rekla, da lahko papirje za moža prinesem že sedaj. Tko, da jih mora odnest v službo.

Malinovi listi...sem 1. pila čaj iz njih in bom sedaj tudi. Jaz sem se hitro odpirala, sam ne vem, ali je to posledica listov ali kaj. Upam, da je , zato bom ponovila vajo. user posted image

porod...rodila bom naravno. Sem tudi 1., čeprav sem takrat hotela EA, pa je bila nedelja in ni bilo anasteziologa. Sam porod je bil pa tudi zelo hiter, tako, da sem rodila brez vsega.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
29.9.2009 12:56:59   
mayamaya
evo mene s pregleda . vse je o.k., sem se pa kar lepo razgovorila z g o vsem kar me ''matra'' zadnje čase. torej:

bolečine v križu in hrbtu, je rekel, da če niso to konstantne bolečine in ki ne minejo ne s počitkom ne z masažo, potem ni panike. in da če bi se kaj začelo dogajat prezgodaj bi me še kaj drugega bolelo zraven in, da še nobena do sedaj ni zgrešila pravih popadkov...upam . v glavnem ko se kaj začne dogajat vse, je rekel, ma prav vse začne vleči proti tlom.

leče pri porodu je rekel da ni problema rodit z lečami, razen če bi bila prav visoka dioptrija (moja je -4 na obe) in je rekel, da če nimam nobenih težav z očmi ne rabim babici niti omenjat tega, ker so ene pač zapičene v to, pa niti same ne vejo zakaj . pol je pa rekel, da če je mamica brez leč, pa dobi otročka, pa ga še videt ne more za prav . sva se prav nasmejala.

masaža presredka...jo ZELO priporoča, ker je pri tistih ki so to izvajale bistveno manj prerezov in raztrganin pa sploh. je pa rekel da ni važno s čim, samo da je mastno, mislim da drsi (krema, olivno, mandljevo olje...) naj pa bi se delalo od 36. tedna dalje, torej 1 mesec prej

kaj še...

aja, za matične celice sem mu omenila, da bova darovala, pa je zapisal v karton in v knjižico

aha, glede testiranja za streptokok pa je rekel, da ni nobene panike vsaj pri njih v Izoli ne, da so pri rojstvu najprej pozorni na to in če slučajno pride do okužbe hitro ustrezno ukrepajo in nobene panike. tako, da ... jaz mu bom kar zaupala, pa upala na najboljše. itak

ta je to...mogoče sem še kaj pozabila, pa potem napišem

aja, naslednji pregled imam 20.10. že CTG, pol pa vsak teden menda

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
29.9.2009 14:01:14   
Menta
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Menta... a likaš stoje?  Jst likam sede, ker mi je veliko lažje, glede na to, da imam v stoječem položaju zelo hitro trd trebuh. Se vsedem na posteljo, pod rit dam povšter in znižam lik. mizo. To mi je veliko lažje. Je pa zadnjič nekaj stvari moj user posted image zlikal. user posted image user posted image Upam, da bo še kdaj.

Jaz tudi likam sede. Samo danes sem pa stoje (ne vem, kaj mi je bilo), zgleda da je to vzrok za bolečine v križu. Nikoli več!!!

Mojemu user posted image pa "ne dovolim" likat, ker bi to bilo eno čudo. Vsa druga opravila mu zaupam, tega pa ne! On bi itak vse zmečkano nosil, če bi mu pustila. user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
29.9.2009 14:27:47   
piška goriška
Hej punce!

Danes sem pa priklopljena na net....Evo sem našla, da se bo IKEA v Villesseju res odprla 21.10 pred našimi pdp-ji:
http://www.ikea.com/it/it/store/villesse
Kar bi meni prišlo zelo prav, ker je to strašno blizu, pa še fajn stvari so...
user posted image

A pozna katera Babybay - krasna zadevica, posteljica namontirana ob zakonski postelji - če imaš malo prostora in sploh, da je dete zraven tebe...

... klub pujsik: ja,ja, ja še zadnja majčka poflekana. user posted image
zdaj grem pa prat  (sem kupila ekološke pralne krogle in grem poskusit, če dela) user posted image papa

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
29.9.2009 14:31:30   
pi82ka
Evo punce očitno so vaše pestke pomagale in imam bolniško do porodniške-hvala bogu.

Za streptokoko pa sem danes klicala v postojnsko porodnišnico in so rekli ,da naj prdem nekje 36 t enkrat dopoldne in mi bojo vzeli bris-ni se treba nič naočat je pa 10 €.
Tko da upam da to drži, da ne bom prišla tja pa bojo rekl ja ga. to bi se pa prej mogl naročit ha,ha,ha.

Za csd sva midva vse izpolnila tud plačo je on vpisal...še datum poroda je napisal ha,ha,ha so se nama  full smejal tam na cetru, je rekla una teta: ˝A gospod se je pa kr odloču, da boste na rok rodila?˝

lepo se imejte in pejte ven na sončka

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
29.9.2009 14:42:57   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: Menta

IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Jaz tudi likam sede. Samo danes sem pa stoje (ne vem, kaj mi je bilo), zgleda da je to vzrok za bolečine v križu. Nikoli več!!!

Mojemu user posted image pa "ne dovolim" likat, ker bi to bilo eno čudo. Vsa druga opravila mu zaupam, tega pa ne! On bi itak vse zmečkano nosil, če bi mu pustila. user posted image

No, sej sem jst tu mal popravila, anjbolj srajce. Ampak drgač bo pa kr fajn, da bojo še 2 roki za likanje.user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
29.9.2009 14:57:32   
pikica 28
evo mene iz pregleda...vse je ok...bolečine, ki se pojavljajo so baje normalne...sem lepo zaprta in imam pač lažne popadke. Je rekel G, da pa če se pojavijo pravi popadki, pa nič panike, ker smo že tako daleč, da more bit vse OK...Dobila napotnico za v porodnišnico...CTG - ja nismo delal... Sem konec 35 tedna in smo veliki 45 cm in težki 2,5 kg...user posted image

Aja naslednji preglde imam 21.09.

Vidim pa, da smo že počasi vse na istem...bolečine...slabo počutje...betežnost (vsaj jaz vidim, da sem full tečna)...Punce še malo pa bomo imele svoje bebike pri sebi v naročju...user posted image user posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
29.9.2009 15:01:37   
tassika
Punce, kdaj je polna luna, ker meni bo moja biba kr vn padla, tako se premetava in potem me nekam brcne in ful otrdi trebuh, ali pa mi kar zraka zmanjka, moram kar globoko začet dihat, zgleda da bo pač današnji dan pester.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
29.9.2009 15:25:15   
lucky girl
Pozdravljenje user posted image

Če bi imela pregled ali pa ne!!! Me je vse skup samo potrlo in spravlo v slabo voljo...
Na pregledu mi je ponovno delala UZ ( sem v 35 tednu), kljub lenarjenju je dete še vedno premajhno, zdaj je pod mejo z svojo rastjo posebej trebušček! user posted image  user posted image  user posted image   Nato me je poslala v porodnišnico na UZ pregled in nadalnjo vodenje moje nosečnosti, tako da me je kar pošteno prestrašila. Pregled v porodnišnici je bil več kot 20 min in je vse dele plodu zelo natančno pregledala in je vse uredu nič mu ne manjka, samo kar smo majhni. Do zdaj sem se zredila 12 kg in moram jesti, jesti, jesti, tudi vmesne obroke, pa še kaj sladkega si vmes privoščite, da bo dete pridobilo na kg in nasledjni pregled imam čez teden dni 6.10 2009, kjer bom spet imela UZ...

Danes sem se tudi testirala za streptokok, upam da bo vsaj tam vse uredu.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......