mayamaya
|
evo mene s pregleda . vse je o.k., sem se pa kar lepo razgovorila z g o vsem kar me ''matra'' zadnje čase. torej: bolečine v križu in hrbtu, je rekel, da če niso to konstantne bolečine in ki ne minejo ne s počitkom ne z masažo, potem ni panike. in da če bi se kaj začelo dogajat prezgodaj bi me še kaj drugega bolelo zraven in, da še nobena do sedaj ni zgrešila pravih popadkov...upam . v glavnem ko se kaj začne dogajat vse, je rekel, ma prav vse začne vleči proti tlom. leče pri porodu je rekel da ni problema rodit z lečami, razen če bi bila prav visoka dioptrija (moja je -4 na obe) in je rekel, da če nimam nobenih težav z očmi ne rabim babici niti omenjat tega, ker so ene pač zapičene v to, pa niti same ne vejo zakaj . pol je pa rekel, da če je mamica brez leč, pa dobi otročka, pa ga še videt ne more za prav . sva se prav nasmejala. masaža presredka...jo ZELO priporoča, ker je pri tistih ki so to izvajale bistveno manj prerezov in raztrganin pa sploh. je pa rekel da ni važno s čim, samo da je mastno, mislim da drsi (krema, olivno, mandljevo olje...) naj pa bi se delalo od 36. tedna dalje, torej 1 mesec prej kaj še... aja, za matične celice sem mu omenila, da bova darovala, pa je zapisal v karton in v knjižico aha, glede testiranja za streptokok pa je rekel, da ni nobene panike vsaj pri njih v Izoli ne, da so pri rojstvu najprej pozorni na to in če slučajno pride do okužbe hitro ustrezno ukrepajo in nobene panike. tako, da ... jaz mu bom kar zaupala, pa upala na najboljše. itak ta je to...mogoče sem še kaj pozabila, pa potem napišem aja, naslednji pregled imam 20.10. že CTG, pol pa vsak teden menda