|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
28.9.2009 8:00:18   
valerija77
Dobro jutro

Jaz sem pa danes za razliko drugih dni še kr vredu spala. Sicer sem se ponoči 2x zbudila, šla na wc in kr padla v posteljo nazaj. Zjutraj me je pa sin zbudu ob 5.50. No zdej je že v vrtcu. Jaz pa zaenkrat samevam doma ker je moj ta teden spet na straži. user posted image Komaj čakam da rodim, ker pol mu ne bo treba več it. Res pa je da rabi ure viška, ker bo potem cel december doma. user posted image

Z taščami hvala bogu nimam opravka ker so starši od mojega pravi user posted image in smo z njimi zaključili za zmeraj. Moja mami pa je k sreči kr vredu. Pa tudi teti imam super in mi zmeraj nekaj kupujejo za sina in za dojenčka, tak da mi je včasih že kr nerodno vzet. Res pa je da mi s tem marsikaj prihranijo. Niso to velike in drage stvari, ampak na koncu se pa nabere. Mi imamo ime že tudi izbrano, res pa je da je slovensko, zato verjetno ni večjih komentarjev. Saj ne da mi tuja niso všeč (Liam je lepo ime), ampak smo malo gledali na priimek, pa to nekak najbolj paše zravn. Bo pa Matic. In k sreči ga zna tudi sin lepo izgovoriti, ker drugače imamo težave pri govoru in hodimo od dohtarja do dohtarja. Pa še njegov fotr hoče bit neki pameten zravn... Komaj čakam na glavno obravnavo, da že enkrat končamo s tem.
No mi imamo sobico gotovo, razen kakšno slikco bomo še prlepl na steno. Oprano in zlikano že imam kak teden, čakamo samo še na jogi. V oktobru nakupim še kozmetiko in dudico, pa kako flaško še za rezervo, pol pa spakiram še nahrbtnik za dojenčka in čakamo.... user posted image user posted image
No zdej sem se pa jst tud razpisala,...no se tipkamo kej...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
28.9.2009 8:05:39   
valerija77
Da vam še slikce pokažem...

http://www.shrani.si/index.php?kaj=album&mapa=Otro%C5%A1ka+sobica+2

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
28.9.2009 8:12:08   
Menta
Dobro jutro.

Za mano je katastrofalna noč. Najprej sem se premetavala po postelji, iskala položaj za spanje, ki pa ga itak nisem našla. Ko mi uspe malo zadremat (jaz že nekaj časa sploh ne spim, ampak bolj dremam), se predramim žejna kot sam user posted image . Se vstanem (kar je tudi cel podviguser posted image ), grem v kuhinjo, odprem vodo in bi me skoraj kap. Vodo s takim šusom požene iz pipe, me vso poškropi in zraven še celo kuhinjo. Itak sem se ful ustrašila in sem si raje v kopalnici natočila in spila 3 deci vode.
Nato sem se morala najprej preobleči, nato sem se odpravila nazaj v posteljo, mojega dragega sem prosila, če lahko obrneva blazine in spiva na drugi strani, ker mi to včasih pomaga, da lažje zaspim. In mi je tudi uspelo user posted image . Zjutraj sem pa mislila, kako dolgo sem spala, pogledam na uro in je bil 7.00 (Pa to je še dobro, prejšnji teden sem se vstajala ob 6.00, ker dlje ni šlo.). Poleg tega pa me je tako bolel vrat, da joj. Sem naredila nekaj gibalnih vaj in sem bolje.

Zdej sem si pa skuhala kavico, naredila zajtrk in se odločila, da dan posvetim samo sebi. Depilacija nog, urejanje nohtov, kopel za noge, telovadba...še se bo kaj našlo. Predvsem pa NIČ pospravljanja user posted image .

Tako, lep dan vsem skupaj, se pa priporočam za kakšen nasvet za boljše spanje.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
28.9.2009 8:26:22   
mayamaya
dobro jutro souser posted image

jao, jaz morem pa kar potrkat, da že nekaj noči spim kot ubita. sej hodim na wc, ampak zaspim takoj nazaj. tako, da...jaz kar podpišem za še kakšen mesec tega spanja user posted image

tassika glede lege user posted image . moj je že obrnjen na glavico in ga čutim tako spodaj kot zgoraj. po moje se preteguje, ker itak prostora nima kaj dosti user posted image . čisto možno je, da se je tudi tvoja že obrnila na glavico. aja, pa pri strani ga tudi čutim. v glavnem kar po celem trebuhu user posted image . so pa že kar konkretni premiki ali brce ali karkoli že je to v tem obdobju. včasih kar zaboli user posted image

danes pa komaj čakam da pridem domov in grem, ne boste vrejele, čistit sobico. jaz sem tako navdušena nad njo, da bi kar vse naenkrat naredila user posted image . ampak lepo počasi, drugače niti ne morem. se enkrat sklonim, pa sem kot da bi cel maraton pretekla. tako, da danes je čiščenje, potem se morva odločit kam bova kaj postavila, potem pa še kakšno nalepkico, pa poličko in bo skoraj narejena. komaj čakam.

se še tipkamo danes user posted image . lep dan vsem skupaj

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
28.9.2009 8:44:16   
Nezy85
Dobro jutro drage souser posted image
Naj se vam javim po dooooooolgem času, res me ni blo dolgo na RR, sem mela en kup obveznosti, pa tudi dalo se mi niuser posted image , je moj dragi zbolev in sem njega pozdravla, pol sem še pa jaz fasala, tak da sem zdaj rahlo prehlajena!
Z taščo HB nimam problemov, sam me je pa včasih malo strah kak njima bom rekla(tašči in tastu) da naj ne kadidta v pričo otroka, če ne bo pa že moj imev pogovore z njima, ali pa ga enostavno ne dobita v varstvo!!
No tudi moja mami ima včasih kake leteče komentarje ampak jo kar hitro prizemljim, oni so imeli svoje otroke in so jih tako vzgajali kakor so jih želeli, zdaj pa imamo(bomo imeli) mi svoje in naj igrajo samo vlogo babic in dedtkov, ne pa nekih "odrešiteljev" pri vzgoji naših malčkov!
Spim bol slabo, noben položaj mi več ne paše, premetavam se ko čevapčič, no včasih je eno noč super spet drugič katastrofa!!
Ufff tudi meni mučijo tile krči ki so zelooo podobni menstracijskim!!Ena je omenla da ima visoki prag bolečine, no nam je zdaj babica v MŠ povedala da ženska šele takrat vidi kakšen prag bolečine ima ko rodi!!Danes pa grem na indivdulno predavanje za Epiduralno, ker v MB zahtevajo posamično predavanje, če hočeš seveda potem koristit pri porodu EA!!!
No se še kaj tipkamo, uživajte

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
28.9.2009 9:45:36   
barbchen
Dobro jutro rožiceuser posted image ,

ko berem kakšne težave imate nekatere s spanjem, se mi kar zasmilite, jaz z malo spanja komaj funkcioniram. Sama odspim med 7 in 8 ur na noč z 1 obiskom WC-ja (trkam, da tako ostane še kakšen mesec dniuser posted image ), sploh danes sem si ornk odpočila po včerajšnjem pikniku, ki je bil zelo finuser posted image . Vsem pošiljam koš user posted image in user posted image , da bi se vam spanje za silo uredilo.

Tassika
glede prebave jaz sicer normalno hodim vsak dan brez večjih težav, se mi pa zdaj že 3 dni proti popoldnevu začnejo pojavljati pekoče bolečine okrog anusa in kar čutim, kako mi vse dol pritiska, tako da mislim, da se mi začenjajo pojavljati hemoroidi - sicer med odvajanjem nič ne krvavim, ampak jih baje lahko imaš tudi brez tega. Če grem težje na blato, meni pomaga masaža križnega predela, in sicer medtem ko sedim na WC-ju z desno roko naredim nekaj močnih širokih krožnih gibov v smeri urinega kazalca po predelu križa in mi je takoj lažje - poizkusi!

menta in bellamia user posted image user posted image za vse nadloge in težave, ki vaju spremljajo - še malo pa bomo na cilju user posted image

Lep dan vam privoščim, pri nas je že sonček in komaj čakam sprehoduser posted image
B.

Carpe Diem!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
28.9.2009 9:54:31   
korala
Živjo user posted image ! Najprej čestitke za pogum vsem, ki ste se prijavile na Miss Buši. Sem že glasovala, pa še bom.

Tašče... jaz imam kar krizo, ker sem se pred 14 dnevi preselila v hišo njegovih staršev. Sicer delava svoj vhod, ampak po dveh letih samostojnega življenja v lastnem stanovanju bom rabila kar nekaj časa, da se navadim. Rada imam svoj mir in fuuuul sovražim npr. dolge pogovore o sosedih, ki jih niti ne poznam niti me ne zanimajo. Bo že... Za plus štejem, da bo (nevsiljena) pomoč včasih prav prišla. Še vedno pa imam občutek, kot da sem na počitniocah in ne v novem domu.

Jutri imam pregled. Upam, da bo kri ok, ker me že dva dni praska po grlu. Mali pa je postal pravi razgrajač. Rad se preteguje in potem se mi delajo bunkice po trebuhu. user posted image
Aja, prejšnji teden sem začela z materinsko šolo. Danes imamo predavanje o komunikaciji med partnerjema.

Kmalu prve novemberke štartate s porodniško, oktobrke že rojevajo... Kaj panike? user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
28.9.2009 10:49:41   
tassika
Barbchen meni pomaga magnezij, sem ga vmes nehala pit, ampak zdaj ko ga je prebava spet urejena, sem pa zdaj vzela od sensilaba unega, ki ima notri tudi Ca in pa vitamin D3, je bljak ampak vse za dobro počutje.

Zdaj pa študiram, da bom šla tukaj na en sprehod za vodo, na eno klopco se poknla in malo odmeditirala, samo je še malo hladno, bom počakala še kakšno urco, mi paše bit na svežem zraku, itak sem sama, pospravljeno je vse, po trgovinah se mi ne da, kavico sem že spila in je to potem najboljša varianta, da dam mal živčke na pašo in preštudiram plane za naprej.

Porod, mene še vedno ni nič strah, jaz bi že kar šla, samo vem da ne smem, ker biba še ni dovolj velika, čeprav aktivna je pa za triuser posted image . Jaz sem rekla, še kakšen mesec počakam, potem pa lahko počasi prikuka na svet, če bo res vse tako kot mora biti, samo da preguramo do 37t, glede na to, da so se vse težave zdaj končale na ck pa mogoče še zdržim do roka, nič ne bom rekla, bo 7-ga vse jasno na pregledu, kako pa kaj se odvija spodaj. Sramna kost me še nič ne boli, me pa še vedno križ, ampak če hodim je ok, ne smem stat pri miru ali pa čudno sedet na kavču.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
28.9.2009 11:00:18   
mashy
Pozdravljene še od mene!

Jaz danes uradno začela z dopustom in se počutim prav fino user posted image Naslednji teden se mi začne MŠ, komaj že čakam. Prav tako začne naslednji teden z akupunkturo. Ali bo še katera hodila na le to? jaz sem slišala same pozitivne kritike o njej in sem rekla, da škodit ne more.

Glede tegob, ki me zadnje čase matrajo: zgaga, slaba prebava, nočni pohodi na WC (grem na 2 uri), pa ko hodim me po 10 minutah začne bolet trebuh in trtica. Skratka, vse nosečniške tegobe. Ne zaostajam user posted image

Včeraj sem začela prati cotke za otročka, sobica je bolj kot ne pripravljena (samo 2 polici mi mora moj še na steno namontirat). Čakam pa 15. v mesecu, da lahko oddam papirje na CSD.

Glede varstva našega user posted image pri starih starših: tudi mene že pošteno skrbi, kako bo to izgledalo. In moji in njegovi imajo svoje minuse, za katere ne želim, da jih moj otroček gleda. Najbolj pa me moti, da njegovi kadijo, in da svojega vnuka, ki je star 2 leti, "filajo" že od 7 mesecev dalje s čevapčiči, pomfrijem in sladkarijami user posted image Tako, da mislim, da bodo še kar močne besede padale, če ga bodo hoteli imeti tam, brez najinega nadzora.

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
28.9.2009 11:42:17   
petkapet
Pozdravljene,

moram reč, da razen kakšnih izjem noči, spim boljše kot prejšnji mesec, dosti manj hodim ponoči na wc. Zjutraj okoli 7ih se zudim pa se pocrkljam starejšim bratcem, pa ga oblečem in gresta s tatijem v vrtec. Pol pa, čeprav sem že zbujena, me vleče v sobo in kr odspim tam še do desete. Pa popoldne vidim, da me lahko tudi komot zmanjka, ki me ni nikoli prej.

Odkar moram ležat, sem se kr malo zalenila. Gledam te moje nogeuser posted image , ne moti me tolko celulit, ampak noge brez mišic. Piiiiismo, taki lepi dnevi, bi šla takoj ven hodit na kak sprehod ob morju,..ma pol pomislim miška notri, in me skoraj mine user posted image . Odkar več ležim mi trebuh manj otrdeva,... na eko ravno zdaj mi spet, ko pohvalim, pa kot nalašč user posted image .

Cunjice sem več al manj vse oprala. Še par malenkosti moramo dokupit. Iz bolnice bo imel rjuhico in volneno dekco. Moram pa še kakšno mini rjuhico nabavit - tako za prve 3 mesece, ko bo ninal v košari in bo prav tudi za voziček.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
28.9.2009 12:27:59   
pikica 28
No jaz sem pa danes končno kupila moderček za dojenje...mi nobeden ni bil OK....mrežaste hlačke, bepanten, brisačko za našega jenčija...user posted image No glede negovalnega kompleta za jenčija bom pa po vsej verjetnosti počakala in bom to nabavila, ko bomo šli iz bolnišnice proti domu....Tako, da večino stvari imamo že doma...Uf malo olajšanja...Aha še steznik si moram nabavit, ker baje je to kar OK nosit po porodu...

Sem bila nestrpna in imamo že postavljeno posteljico in vse pripravljeno že za odhod iz bolnišnice (za jenčija)....
Sem mal nora, sam se bojim da bi me prehitelo kaj...user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
28.9.2009 12:51:58   
ninka80
Pozdravljene,

pa je spet vikend za nami. Ti vikendi vedno tko hitro letijo. Ta teden bo tudi pester. Imam jutri pregled, potem grem k osebni zdravnici, da ji odnesem papirje za podaljšenja bolniške, v sredo greva z malim na ORL, v četrtek kostanjev piknik v vrtcu, za vikend pa fešto.... user posted image nam dogaja, tako da resnično nimamo časa pripravit stvari za user posted image . Bom to naredila konec okrobra.

Danes je spet tako lepo vreme, tako da bomo spet zunaj martinčkali.user posted image

Miss buši...to majo nek čuden sistem, ker ne morem glasovat.user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
28.9.2009 12:56:30   
Metuljcica77
neverjetno, nisem brala RR od petka in ste pridno naklofale kar 3 strani, sm rabla kr nekaj časa da sm vse prebrala.

bellamia lepo da si se nam pridružila, dobrodošla user posted image

mis buši , bom glasovala za vse naše pogumne novemberke

starši / tašče, kr ne morem verjet kaj vse sem prebrala, punce držte se, ne se jim pustit, dojenčki so vaši in najbolj pomembni ... ko sem brala vse tele neprijetnosti sm postala kr solzna ( nisem jokava ampak zdele v nosečnosti ... predvidevam da so tole hormončki ) ampak solzna zato ker šele zdaj opažam kolk mam srečo, k so moji straši tolk super in nč ne težijo, se nč ne vmešavajo ... tud tašcica nč ne teži in upam da bo tko ostal tud k se našauser posted image  rodi. Mogoče bi blo pa lepo, da jim dam to vedet, kolk so super in da taki tud ostanejouser posted image .

Želodček kliče, krem kuhat.

Uživajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1088
28.9.2009 13:23:56   
spelap1
lep pozdrav

imam samo eno vprašanje, tiste ki boste dale v javno banko materinske celice, kdaj ste dobile paket, ker jaz sem danes dobila pismo,da sva ustrezna kandidata in piše da moram imet paket ki sem ga že dobila s sabo v bolnico prinest,  ampak paketa z materialom še ni? a ste ga dobile takoj ali par dni po pismu?
drugače je pa lep dan za uživancijo čeprav je ponedeljek, meni ati barva posteljico pa ga nekaj jezi, upam da bo vseeno dobro izpadlo.

lepo preživite dan

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
28.9.2009 13:37:11   
ninka80
spela1, jst sem dobila naenkrat oboje in papir, da sva ustrezna in paket.

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
28.9.2009 13:44:22   
mayamaya
spelap1 jaz sem dobila oboje hkrati pismo in paket tako, da res ne bi vedela kako to da si dobila samo pismo. mogoče pa pride kasneje user posted image

ja vreme je pa danes ko narisano. prav kliče ven. dajmo ga izkoristit maksimalno. user posted image

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
28.9.2009 15:35:23   
pikica 28
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Pozdravljene,

pa je spet vikend za nami. Ti vikendi vedno tko hitro letijo. Ta teden bo tudi pester. Imam jutri pregled, potem grem k osebni zdravnici, da ji odnesem papirje za podaljšenja bolniške, v sredo greva z malim na ORL, v četrtek kostanjev piknik v vrtcu, za vikend pa fešto.... user posted image nam dogaja, tako da resnično nimamo časa pripravit stvari za user posted image . Bom to naredila konec okrobra.

Danes je spet tako lepo vreme, tako da bomo spet zunaj martinčkali.user posted image

Miss buši...to majo nek čuden sistem, ker ne morem glasovat.user posted image

oj tudi jaz imam jutri pregled...Uro imam ob 11.50 pa ti?

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
28.9.2009 16:18:26   
ninka80
pikica28, ob 10h. 

Neposredna povezava do sporočila: 1093
28.9.2009 16:49:14   
petkapet
Ojla,

Nevem za vas, ma jaz sem prava pujsika zadnje čase user posted image . Pa ne zaradi tega ker bi ful jedla.
Ma odkar so mi zrazli trebuh in prsa, ni enega kosila, da se ne bi posvinjala majice. To sem hujša ko mali otroci user posted image , še dobro, da sem doma in nosim le navadne široke majice.

Zjutraj, ko sem se se pohvalila, da imam manj krat trd trebuh,...je kr res. ampak sem pa imela že kr parkrat danes rahle krče kot pred menstruacijouser posted image , No sej zdej sem se ulegla.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
28.9.2009 17:34:31   
piška goriška
Oj user posted image ke!

Ja petkapet - jst tudi. Neprestano flekam po mikicah...pravi pacek user posted image

Drugače pa - danes sem imela pregled. Vse super, maternični vrat lepo zaprt, glavica se še nič ne spušča, kar je super. Evo: sem že v 35.tednu, kar ne morem verjet. Aja, pa vzeli so mi bris za streptokok...
Naslednji pregled pa 7.10.

Ena je vprašala za čaj - meni je mami nasušila malinove liste in rman, mislim pa da je fino zmešat noter še robidove liste. Sem pa kupila tudi čaj iz plahtice, pa si ga ne upam piti, ker so mnenja pri tem nekako deljena.

Dobila sem en kup cunjic - in baje tiste, ki so bolj sprane, tiste so najbolj fajn. Tako da mi bomo v starih cunjicah. In z jutrišnjim dnem se končno začnem malce ozirat naokrog, kaj sploh rabim...
Sploh pa: 4.10. že nastopim s porodniško!!!
Pozdravčke vsem, čim več počivanja, sprehodov, sončka, svežega zraka in radosti!user posted image user posted image !!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
28.9.2009 20:51:44   
Lupinca
Čer souser posted image

sem se spet prišla malo pokukat. Je pa bil dans tko en lep dan...sva šla pozno popoldan z mojim malo na zbilje in je bilo tko lepo...sem se prov mal zrelaksirala ob vodici in sončku. Pa še 2 imeni sva fiksno zbrala user posted image user posted image Sva imela kar probleme prej,ker nama nič ni bilo všeč.

petkapet in piška goriška...user posted image se lahko včlanim  v vajin klub pujsik?user posted image to je neverjetno...moram si omislit kake slinčke, ker mi je škoda majc...ampak to bi bili gromozanski slinčkiuser posted image

pa piškagoriška, super za pregled!user posted image

spanje: očitno enako kot pri vseh...ampak zdej mam js že kr tko, da pred 2h zutri ne grem v posteljo, ker nima smisla...ne zaspim prej. Tko grem pa okol pol treh v posteljo, se kake pol ure premetavam, ko najdem položaj me itak prime na wc, kot da imam litre v mehurju, pa potem spustim samo kako kaplijico ali dve...in to se mi potem dogaja na ene 15min do ene 5h zutri. (bankrot na wc papirju user posted image ) in pol zaspim in spim do 10h vsaj. Pa potem še čez dan malo dremam če je fajn kriza. Skratka pestro.

porod: Kaj pa vem kako...nič posebnega. Edino željo ki jo bom izrazila, ko prideva v P je to, da če grem lah v tisto sobo, kjer so take mize, da lah napol v sede poteka porod. To je edina želja in upam da se mi uresniči, torej da bo taka soba frej. Nam je babica v šoli svetovala pač to...ostalo pa...dokler bo šlo brez "mamil" user posted image bo šlo, če bo pa kriza bom pa za kaj prosila...tudi za EA če bo treba...si ne delam nekih načrtov.

Lep večer vsemuser posted image

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
28.9.2009 22:03:54   
lucky girl
Pozdravljene user posted image

Tudi jaz imam jutri pregled in začne se mi 35 teden, imela bom UZ, da vidimo ali smo kaj zrasli user posted image ...

Glede packanja pri prehrani se tudi jaz pridružujem v ta klub user posted image

Lep preostanek večera in mirno nočko...

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
29.9.2009 7:25:38   
mayamaya
Dobro jutro user posted image

Noč spet katastrofa, ampak proti jutru sem pa zaspala...vsaj nekaj user posted image pa itak sem naspidirana 100 na uro. danes imam pregled in že komaj čakam svežih novičk.
in jaz tudi danes vstopam v 35. teden. po izračunih jih je ostalo samo še 6...joj, kam je šlo teh 8 mesecev tako hitro user posted image

glede packanja...jaz sem se v zadnjih tednih že tako navadila, da si majico kar slečem preden grem jest. pa sem potem kar v predpasniku...taka seksi mami mi pravi moj user posted image , ko mi predpasnik štrli od mene

porod...ja moja edina želja za sedaj je tudi postelja s pol sedečim položajem. ostali položaji me itak ubijejo. kako bo pa dejansko tam...pustimo se presenetit, a ne?

naredite si lepo jutro in še lepši dan

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
29.9.2009 7:35:56   
Menta
Dobro jutro user posted image !

Jaz sem danes odlično spala. No, ne tako kot pred nosečnostjo, ampak v primerjavi z včerajšnjo nočjo, je bilo danes res super.
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

In kaj bom danes počela? Najprej malo kuhinjo pospravim, potem grem pod tuš, aha pa likam lahko. Med vsem tem seveda obvezni počitki, da se preveč ne utrudim. user posted image user posted image Popoldne me more pa mož v knjižnico peljat, da bom lahko kakšno knjigo vmes prebrala. To mi je super za sprostitev.

Danes popoldne pride malar pogledat stanovanje in da pove, koliko nas bo to stalo, da vse prebelimo. Seveda če bo predrago, bo pa moj možek to kar sam oz. s kakim frendom. V takem primeru bo pač dlje trajalo, ampak se še ne mudi tako zelo. Kje je še november! user posted image

Tako, imejte čudovit dan s soncem obsijan. Papa.

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
29.9.2009 8:42:23   
MC09
Dobro jutro!

Tolko napišete, da nimam časa prebrati, sem še v službi, pa ni časa.

Se mi je pa danes ponoči nekaj čudnega zgodilo. Kot po navadi grem vsake 2 uri na wc, pol pa kr hitro nazaj zaspim. Me je pa ful bolečina v križu prijela, ko sem si zmasirala, je blo boljše, ene 3x, sem že misla, da so popadki, me je kr panika, malo prehitro je še, sem v 34 tednu, se je že kateri to zgodilo? Če ste že pisale o tem, se opravičujem, ampak res nimam časa vse za nazaj brati, ko bom na porodniški, čez 3 tedne mogoče.

Drugače pa naš user posted image zelo aktiven user posted image .

lp vsem 

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?