|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
29.9.2009 9:19:06   
Lovely
Jutro,

Afnica, mislim, da je Val od Lučke dobil neke kapljice. Lučka?

Jolly, sem videla slikice na FB, ste imeli pa pestro praznovanje a? Upam, da si se naspala user posted image

Ritem spanja ima Inya podoben kot Tajko. Če pa ponoči slabo spi pa obvezno zjutraj zakinka okrog 9h za kako uro.

Včeraj sem jo po virozi, ki jo je prebolela doma, dala k varuški do kosila. In je bilo OK. Zjutraj jo odda moj mož in seveda zanj je to fuuuuuuuul grozno, ker je to pač njegova lubica in je ne more gledat ko joka in ga drži za pulover, hlače... No, potem jo pomiri in gre ampak seveda joka... Včeraj se je po moževem odhodu hitro pomirila in je bila zelo pridna, 2h sta bili zunaj na sončku. To mi je ful všeč. Upam, da bo danes isto.

Jaz sem še zmeraj malček nahodna, grlo mi pa še najbolj nagaja. Ampak čutim, da gre proti koncu. S službo sem razčistila, zdaj do 15.10. se ukvarjam sama s sabo in svojo družinico  user posted image

Lep dan

Lovely

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
29.9.2009 9:20:54   
corti
Dobro jutro!

Končno imam čas spet zase user posted image  

Mi smo zdaj zdravi...zgleda da je imela res šesto inf. bolezen, ker ko so pikice zginile je bilo vse ok...le scrklana je ostala da  je joj. Ampak tudi to smo že odpravili! Le ponoči še zmer ne spimo....bi ona na vsak način ko se sredi noči zbudi, prišla ležat k nama. Ampak jo zdaj odvajam tega, ker ko je na pri nama se nič ne naspimo! Ker se premetava sem in tja pa počez....ko končno najde pozo v kateri bo spala....se ponavadi stisne k tebi....in potem se tud premakniti ne moreš!

Tudi pri nas pijemo večina vodo....včasih ji malo za spremembo naredim kakšen čaj. Sploh pa je Hanna taka, da če dva dni pije isto ali je isto...mi tretji dan tega tudi probala ne bo več....ratala je zbirčna da je joj! A je to dedno  mogoče?!?user posted image user posted image user posted image

Evo še ta teden do konca in grem v službo med "skregane"sodelavce! Ma nič me nima...ampak moram...ni kaj! Pa še prašanje sploh kako bo s plačam! Mah...bomo že....

Prav ne morem vrjet kako je čas hitro minil....kako je vsega lepega hitro konec!

Neposredna povezava do sporočila: 3352
29.9.2009 9:27:48   
jana84
Ojla!

Afnicamala, ne mama ga še ni nič pregledala, ker je včeraj delala popoldansko in prišla šele ob 21h domov, ko je naš korenjak že spal. Bomo pa danes šli v domačo ambulanto: hvala bogu za našo mamo, si ne predstavljam, da bi za vsak prehlad in pikico pri našem nagajivčku tekala v zdravstveni dom...

Glede spanja čez dan: naš spi v vrtecu dvakrat in sicer enkrat dopoldan tam okrog 9h pa do 10h, potem pa približno ob 12.30 ali tam nekje še kakšno urco. Popoldan pa mora doma obvezno še eno kitico oddremat, ker drugače ne zdržimo niti do 19h. Tako, da gre potem ponavadi spat okrog 20h-20.30, spi pa do okrog 6h, 6.15, ko ga očka odpelje v vrtec. Ravno zaradi tega zgodnjega vstajanja je potreben še en dopoldanski počitek. Jaz sem sicer prakticirala, ko je bil še doma, da ni dopoldan nič spal, in je šel spat tam okrog po dvanajstih, ampak je tudi vstajal okrog 7.30...

Čaj vs voda: naš pije že od enega meseca čaj, ker je bil večinoma na AM in baje da je potrebno dajati otroku tekočino, ker je AM preveč koncentrirano. V poletnih mesecih je pil kot žaba, sedaj ko je prehlajen pa malo manj, čeprav bi bilo bolje da bi kaj več, ampak zlivati v grlo mu pa res ne morem... Čaj pa pije instant janežev ampak le polovično priporočeno količino, tako da je bolj redek. Sedaj ko je prehlajen sem mu tudi bezgov in planinski čaj z medom skuhala. V glavnem pa poskušam da ne pije nekih sladkih sadnih sokov, vsaj po steklenički ne. Če je že res neka žela (ker vidi nas, da pijemo) pa mu dam po kozarčku, je potem vsa zadovoljen in ponosen, da je pil iz kozarca...Res vsa polit, ampak nič zato!

Ja, zobek mu je resnično pokukal ven in to kot sem mislim da že omenila, zgornja dvojka. Tako da imamo sedaj obe spodnje enice in zgornjo desno dvojko. Juhuhuhu!

Copate oziroma čevelje pa ima naš zelo različne: najljubši so mi od dr.Harvey-ja, ker so na tisto sponko in ne na ježka, da si jih ne more sezuvati. Jih je pa tako težko dobit na sponko, da ni za verjet. No, za deklice je seveda drugače, za njih dobiš vse kar ti srce poželi, za dečke pa le dva do tri modele...Hudo! NO v vrtcu ima cicibanove copate, take s trdim podplatom, da  gre lahko tudi na teraso v njih, ker jih ne preobuvajo za tja, pa da lahko sedaj lepo raziskuje in se vedno bolj spušča in naredi kakšen korakec samostojno!

Kot sem omenila, samostojno še ne hodi, je pa zelo hiter oziroma prav teče če ga držiš za rokice ali pa če pelje svojega avtomobilčka...To ti je hitrost da moraš tekat za njim. Jaz pravim, da naš ne bo shodil ampak stekel!!! Sedaj se že spusti in naredi kakšen korak sam, če je pred nijm in igračo (beri, kakšnim mobitelom, dalincem ali čem prepovedanim) razdalja za dva do tri korakce, drugače gre raje na kolena in po vseh štirih...

Tako. Sedaj pa šibam malo potelovadit, cunje obest, potem pa še njegove nove cunje splahnit v stroju...Mi je včeraj sestrica hupla v Lidlu tri majčke, v Hoferju pa majčko in brezrokavnik...Pa še dve trenerkici imam zapakirane - zdaj bodo ravno prav prišle, pa dve škatli cunj imam za pregeldat, jih je svakinja dala, ki ima dva fantinca doma...Edina v žlahti, ki ima fante!

Lepo se imejte, se še kaj slišimo
papa
jana

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

Neposredna povezava do sporočila: 3353
29.9.2009 12:48:47   
Tosca
Dan,

končno sem se uspela usest za pc, včasih vas vsaj na hitro preletim kar na mobilcu. Midve sva včeraj začeli z uvajanjem v varstvo, najprej po dve urici in sem zraven, jutri pa jo pustim pa slabo uro samo. Hm, upam, da varuški ne bo treba me takoj klicati zaradi neutolažljivega tuljenjatuljenja user posted image user posted image .

Sama sem imela ta čas virozo, ki je trajala skoraj 14 dni, pa še sedaj nisem čisto ok, še vedno me občasno muči kašelj, sedaj pa se je začelo še pri možu. Upam, da se Danaja ne bo česa nalezla, ne bi bilo fino sedaj na začetku uvajanjauser posted image . Pa še cel kup raznih obveznosti, obiskov in nakupov sva imeli, tako, da čas prehiiiitro beži. Še ta teden sem na porodniški, potem pa malo dopusta in služba.user posted image

Afnica, vaša hiška je pa res lepo zasijala v sončni barvi, mi je všeč!user posted image   Zdravil za nahod po moje ni kaj veliko, čeprav sem zasledila, da obstajajo homeopatske remedije tudi za to. Upam, da se čimprej pozdravite. Se ti kaj javim, ko vidim, kako bo ta teden z uvajanjem naprej, pa tudi z vremenom. Sem načrtovala za jutri, da bi šla v Trst in na Primorsko, upam, da bo naša pupa za to.

Nam pa doma nekaj crkuje plinska peč in sedaj čakam serviserja, da pride, upam, da nas ne bo preveč udarilo po žepuuser posted image .

Tajko, čeprav z zamudo, ampak vse naj naj naj za prvi rojstni dan, upam, da si užival v praznovanju!user posted image user posted image user posted image  Danaja pa ti pošilja en poljubček!

Jolly, upam, da vse urediš najbolje kot se da, glavno je, da si ti OK, žal se jaz še predobro spomnim ene moje take prigode.

Zdaj pa moram šibat, naša pupa se je zbudila. Hm, sem mislila, da jo bo dopoldne v varstvu bolj utrudilouser posted image . Imejte se lepo, pa vas morda še kaj komentiram.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
29.9.2009 12:49:34   
Tosca
Še dobro, da sem dala v Copy, drugače bi morala vse še enkrat tipkat, uhhhh. Papa še enkrat.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
29.9.2009 13:17:27   
Tejčika29
Eto, en pozdrav iz službe! Sem ok zaštartala, kot bi šla na čisto običajen ponedeljek v službo. Rešujem pa pretežno stare stvari, novih projektov še nisem dobila. Bolj me je skrbelo za Alino, ampak mislim, da se bo hitro navadila. Zjutraj vstane okrog 6.30, pri babici spi potem od 12.30 kakšno uro, največ uro in pol, spat gre zdaj okrog 8-8.30.

Čas pa tako hitro teče ko prideš iz službe ti ostane tako kratko popoldne, zvečer grejo pa že dokaj kmalu spat, pa je spet nov dan.

Spet se bomo veselili vikendov, kaj čemo!

Lepo bodite vse ki ste še doma in uživajte!!!!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
29.9.2009 14:56:24   
jolly123
Evo jaz sem prespala celo dopoldne, joj kako to paše. Mir, tišina, noben te ne moti in ti lahko spiš in spiš in spiš user posted image user posted image Zdaj popoldne grem k dohtarju na kontrolo, da vidim če dobim žegen če grem lahko v službo. Kašljem še kot star foter, pa ne vem a je od prehlada ali od alergije.
Tamal uživa v vrtcu sto na uro.  Zjutraj ga pripeljem se takoj zapodi med igrače, pravijo da ni nobenega problema, da sploh ne joka, mu je ful vse zanimivo in ful raziskuje, opazuje, sodeluje. Je vse kar mu dajo, tud spi lepo, ko enkrat zaspi. Če sem ga prišla iskat, pa sploh ni hotu k men user posted image user posted image Je bil ful vesel, je vsem povedal da je mami prišla, ampak pol je šel takoj nazaj med igrače. Tko da ja...sem super zadovoljna in ponosna nanj.

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Glede zadnjega pa - to bi ti bilo pa res krasno - kdaj boš vedela, ali bo uresničena nova služba? Držim pesti user posted image

Ne vem, ta sodelavka bi me itak takoj zaposlila, odvisno je pa kaj bo rekel glavni ali se bo njemu zdelu da potrebuje svojo računovodkinjo ali pa se bo zadovoljil z zunanjim računovodstvom. Zdaj malo lobiram, bomo videli, če mi je namenjeno bo. Delam na tem.

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jolly, sem videla slikice na FB, ste imeli pa pestro praznovanje a? Upam, da si se naspala

Je bilo kar pestro. Sploh sobota, ko so bili povabljeni sorodniki, no babice in dedki in tete. To smo bili vsi tako zmatrani konec dneva, da ne morem povedat. babici sta tekmovali katera ga bo mela več na rokah, pa katera mu bo bolje predstavila svojo igračo user posted image je bil revež ob petih popoldne tako zmatran da je v kričanju zalegnu sred dnevne user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: corti

Tudi pri nas pijemo večina vodo....včasih ji malo za spremembo naredim kakšen čaj. Sploh pa je Hanna taka, da če dva dni pije isto ali je isto...mi tretji dan tega tudi probala ne bo več....ratala je zbirčna da je joj! A je to dedno  mogoče?!?

user posted image user posted image user posted image Ti nikol se ne ve, čist možno glede na to kakšnega "nejedca" imaš doma.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
29.9.2009 15:07:36   
jolly123
Za seznam še. Danes smo bili na cepljenju in smo se še zvagali in zmerili.

Težki smo 9710g, veliki 76 cm.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
29.9.2009 15:18:16   
corti
Jolly saj ravno zato sprašujem, če je dedno.... mislm a pa glih to je mogla podedvad po očiju...jao jaouser posted image user posted image  Se je pa danes tud tašča namučila, da je Hanna vsaj malo pojedla....in mi je pol rekla...da to bo še noro...no ampak sem potem videla da ji je dala vmes ko me ni bilo en piškotek iz torbe...tko da se sploh ne čudim da so ble težave s kosilom!

Jaz sem dobila potrjen urnik...naslednji teden sem dopoldne in imam delavno soboto...potem pa sem dva tedna popoldne za sobote moram pa še preverit...baje mam do konca meseca mir z njimi! Bomo videli če res!
Mah sem ugotovila da najbolje da se ne sikeram pa bo!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
29.9.2009 15:19:01   
corti
Vidš če bi vedla da si danes doma bi se oglasila na en čvek k sem bla v kranju...pa še zraven vas sem parkiralauser posted image user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
29.9.2009 15:24:24   
jolly123
hehe a koristiš naše parkirišče user posted image  user posted image Ja škoda no, ja sem bila doma, malo še počivam itak mi ni za v službo, če človek nima kaj pametnega tam za početi, je pol vseeno če ležiš doma user posted image

tašča se bo pa že navadila, sej parkrat ji bo mogoče kaj dala tko za jest pol bo pa vidla, da kosilo ne gre, pa bo nehala. Se ji ziher ne bo dal za brezveze kuhat user posted image   Sicer ima pa že izkušnje, enga tacga je že vzgojila user posted image user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
29.9.2009 15:36:39   
corti
Ja veš baje on ni bil tak ko je bil majhen...je zdaj ratal tok zbirčen.....če vrjameš,a ne!

Ma mogla sem koristit vaše parkirišče k v tem Kranju ne dobiš nikjer kjer je zastonj frej za parkirat!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
29.9.2009 20:15:10   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Dobro jutrouser posted image

lucka- [user posted image za polovico user posted image .

jana-k; je mami pregledala Jakoba? Je predpisala kakšno zdravilo?

Neli je še kar smrkava in se mi zdi, da malo bolj. Kako pomagat? Kaj ji lahko dam? Zaenkrat ji čistim s fiziološko in baby vacom. Jaz sem že ok, smrkam še, ampak imam na sumu orhideji, ki sem ju v soboto kupila. Ker nos malo peče in oči so na trenutke zamegljene- to pa je pri meni znak senenega nahoda.

Mi smo rešili stvar z Operilom za otroke - 4 dni je trajalo, 2x na dan sva mu dala po en vpih v vsako nosnico, pred tem pa spucala kolikor je šlo z Baby vacom oz. nečim podobnim. Pediatrinja je predpisala še kapljice Tobrex za oči, ki sva jih dajala v nos (preprečijo dodatno okužbo z bakterijami) 2 dni pred spanjem.

Tako da je bilo potem v 4 dneh vse mimo...ŽE TRKAM, DA NE PRIDE PREKMALU NAZAJ KAK PREHLAD....

Neposredna povezava do sporočila: 3363
29.9.2009 20:16:18   
Lucka1

Jutro,

Afnica, mislim, da je Val od Lučke dobil neke kapljice. Lučka?

HE,HE, ravno sem napisala, pa pridem na to sporočilo... user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
29.9.2009 20:19:56   
Lucka1

Jutro,
Včeraj sem jo po virozi, ki jo je prebolela doma, dala k varuški do kosila. In je bilo OK. Zjutraj jo odda moj mož in seveda zanj je to fuuuuuuuul grozno, ker je to pač njegova lubica in je ne more gledat ko joka in ga drži za pulover, hlače... No, potem jo pomiri in gre ampak seveda joka... Včeraj se je po moževem odhodu hitro pomirila in je bila zelo pridna, 2h sta bili zunaj na sončku. To mi je ful všeč. Upam, da bo danes isto.

Jaz sem še zmeraj malček nahodna, grlo mi pa še najbolj nagaja. Ampak čutim, da gre proti koncu. S službo sem razčistila, zdaj do 15.10. se ukvarjam sama s sabo in svojo družinico  user posted image

Lep dan

kako je bilo pa danes prio varuški?

Naš lump je sedaj 4. dan v vrtcu...ne morem verjet, da niti nismo občutili uvajanja, ker ni bilo časa...prvi dan je bil mož z njim, drugi dan ga je pustil že samega od zajtrka do kosila. Potem je bil zaradi vročine in smrkanja lump 1 teden doma, nato pa je bil v četrtek tam spet do kosila, v petek sva ga pustila že spat in to je bilo to user posted image ...včeraj pa sva že oba z user posted image polno spet v službi, najin lump pa v vrtcu...NE MOREM VERJET, pa toliko je bilo debat slišat okoli tega...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
29.9.2009 20:20:46   
Lucka1

PAZI NASE!! in izkoristi te dni res tako, kot si si načrtovala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
29.9.2009 20:22:37   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: corti

Mi smo zdaj zdravi...zgleda da je imela res šesto inf. bolezen, ker ko so pikice zginile je bilo vse ok...le scrklana je ostala da  je joj.

Evo še ta teden do konca in grem v službo med "skregane"sodelavce! Ma nič me nima...ampak moram...ni kaj! Pa še prašanje sploh kako bo s plačam! Mah...bomo že....

no saj sem rekla glede 6 bolezni...in skoraj res nima kaj drugega biti user posted image user posted image user posted image

kako pa to, da so skregani??? No, saj trenja so povsod, a se je vseeno potrebno malo potrudit, ker smo v službi dejansko največ časa v življenju, če ne štejemo spanja doma, ne? user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
29.9.2009 20:33:51   
corti
Lučka1...skregani so zato, ker en drugmu mečejo polena pod noge. Zdaj ko je firma v krizi pa je vse to ven butnilo, ker odpuščajo na veliko. Tako da se res gredo gledajo...in ta čez uno govori ...un čez drugo, itd....
Upam na to, da se bo stanje umirilo, ko bo ena od sodelavk odšla na porodniško...do takrat pa je še dober mesec!

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
29.9.2009 22:06:20   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Povejte mi nekaj kolikokrat na dan spijo vaši pikeci, sploh tisti ki so v vrtcu in kdaj grejo spat?

do včeraj je spala 2x, danes je bila prvič v varstvu in je spala enkrat in to dve uri in pol! Računamo da bo od zdaj naprej, ko bo v varstvu spala 1x dlje časa!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
29.9.2009 22:06:25   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

Kakšne čaje devate vašim lumpijem če jih?
Midva namreč drugače pijema navadno vodo, zdaj bi mu pa dala čaj.

Ko sem dajala, sem dajala kr hippovega ...zdaj ne dajem nič drugega razen vode ...zdaj na jesen bom spet dajala čaje al hipp al pa domačega od mami ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
29.9.2009 22:22:36   
PikicaStonoga
NO, zdej se bom pa mal razpisala, da nadoknadim za nazaj ...

najprej naj povem, da je najina miška danes bila prvič v varstvu in tako kot ti Lučka sploh nismo občutili uvajanja! Možek jo je zjutraj peljal, bil tam 5 min in ji dal lupčka, rekel, zdej gre pa ati papa in ona njemu pomaha papa in to je blo to! Potem smo se zmenili, da pokliče, ko rata sitna, ker bo zaspana (doma je do včeraj spala 2x na dan!!!) in ona kr nič ne kliče in nič in nič ...in jo jaz pokličem valda nisem zdržala!!!! In je rekla, da je pridna, da nič ne joka in sicer je mal zehala, ampak ni bla sitna ...vmes sem dobila Tijanin sms , ki je zgledal nekako takole: mvkslndgvSIUGFwoeiufnajdncflkafnAIOGFN :) :) :) hehe, sva ji napisala nazaj, da jo tud midva pogrešava ;) ;) ;) in potem naslendji sms dobiva od varuške, da je zaspala ob 11.30 ...svašta, sva mislila, da bo prišla domov, no in ob pol treh kliče, da lahko prideva po njo in nama pove, da je zaspala na trenuščku na 1,2,3, samo malo jo je božala po glavci ... :) Res uživala je 100 na uro! :) Jedla kot velika, ob rokici prehodila celo dvorišče, se igrala z njenimi otroci ...ona je zdaj pri njih živa igračka, vsi njeni otroci jo objemajo in crkljajo (ima pa 5 svojih, 3 so sicer v šoli, dva pa pazi skupaj z našo, novembra pa se špridruži še ena punčka). Edino je menda protestirala, ko jo je previjala (nič novega) in malo zajokcala, ko je previjala enga svojga fantiča, ker jo je drugi nekej objemal in mečkal in se je v njenih rokah počutila bolj varno ...ampak se bodo že zmenili, tud njenim sinekom se enkrat ne bo dalo več skoz v njo silit ... :)

kar se tiče spanja doma, sva tud midva imela dovolj pred 3 dnevi, tako kot ti Lučka in je je uspavamo več na rokah, ampak smo ponovno uvedli zvezdico zaspanjko (je z njo zaspala že prve pol leta). Prvi dan je trajalo skor eno uro, zdaj pa samo še kakih 10 min, je pač nekdo od naju z njo, dokler ne zaspi ...posluša pesmico in gleda medvedke na stopu ...

doma nama je crknjila mikrovalovka, tko da sva mogla kupit novo in pralnistrok, ki sva ga pa uspela popravit! :)

v nedeljo sem končno šla na zorbing in je SVETOVNO ...samo prehitro mine ...ni ničl posebnega drugače in nič strašnega ...je vsak vlak smrti bolj grozen ...meni je blo luštno, bi še ponovila! :I Priporočam :)

jutri gremo na Štajersko, mi je umrla stara mama user posted image user posted image user posted image , tako da je pred mano en zelo žalostnen dan ...

zdej se grem pa stistnit k moćeku, pa še kdaj drugič napiem tisto, kar sem pozabila ...

aja ...midva bi Tijani za RD podartila mucko ...pa me zanima, če ima katera med vami (no vaše muce) mlade al pa bodo v kratkem ...ja vem jolly da so tudi v zavetišču, samo jaz si želim mlado mucko .... a se tud take dobijo v zavetišču? sem enkrat že imela kužka iz zavetišča, ne bib il problem, samo res bi imela malo mucko, ki bi zrasla pri nas ...pa da jo navadimo, kje sme in kje ne in podobno ...

zdaj pa en lep pozdravček in nočko!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
30.9.2009 8:49:19   
jolly123
No našega kričača smo oddali v vrtec, danes je pa jokal ko sem ga oddala. Pa nikoli ne joka, ko gre kam drugam komu v roke. Očitno je pogruntal, da bo tukaj zdaj vsak dan user posted image
Bomo videli kako bo čez dan, pomočnica na katero se je navezal, ki ga hrani in ga spat daje, se je včeraj nekaj opekla ima opekline in je doma. Ne vejo še kdaj bo prišla, tko da upajmo, da mu bo šlo vseeno dobro v vrtcu.

Jaz sem bila včeraj pri zdravniku, očitno prebolevam angino, bolniško imam do konca tedna. Če ne bom bolje pridem nazaj, drugače pa v ponedeljek v službo.

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

aja ...midva bi Tijani za RD podartila mucko ...pa me zanima, če ima katera med vami (no vaše muce) mlade al pa bodo v kratkem ...ja vem jolly da so tudi v zavetišču, samo jaz si želim mlado mucko .... a se tud take dobijo v zavetišču? sem enkrat že imela kužka iz zavetišča, ne bib il problem, samo res bi imela malo mucko, ki bi zrasla pri nas ...pa da jo navadimo, kje sme in kje ne in podobno ...

seveda da se dobijo, več ali manj so bile vse mlade, samo jih je toliko da dalj časa čakajo na svoj dom. Imajo pa cel kup mladičkov. Tko da kar pokliči.
Tukaj imaš spletno stran zavetišča: http://www.zavetisce-horjul.net/iscejo.php

In našega društva: http://www.zverca.si/mucki.html

Tako da si oglej malo kateri ti v uč pade pa potem pokliči.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
30.9.2009 9:15:08   
Lovely
Jutro,

.100noga, zelo mi je žal za tvojo staro mamo user posted image
Tijana, bravo za uspešno uvajanje.

Lučka, kok super, da se vama je vse lepo izšlo z Valom in vrtcem!

Corti, v taki situaciji je najbolje, da se izoliraš od babjih čenč in opravljaš svoje delo kar se da dobro. Vsaj jaz tako mislim. Kriza je pa povsod in je najslabše če se tim krega amesto, da bi skupaj držal, ampak to niste krivi vi ampak vodstvo, ki ne zna vzpostavit takega stanja. Ali pa mu pač ni v interesu...

Inya je v varstvu, baje da je spet jokala, ko jo je moj možek pustil. Ampak se baje hitro pomiri. Je pa včeraj čisto zabluzila z ritmom. Ponoči je hotla 3x jest (nazadnje po 5.30h) in je valda zavračala zajtrk, pol ji je pa varuška ob 10h dala ful keksolina tko da za kosilo spet ni bila lačna... No, pol sem doma uspela vrinit dva zelo polna obroka...

Ponoči sploh ne vem kaj ji dogaja. Do ene polnoči spi kot polhec pol pa začne... Pa ji ne morem ne dat mleka, ker ji kruli po trebuhu! No, vsaj to mleko zjutraj bom probala ukinit, da bo lačna za zajtrk. Zdaj npr je pojedla pol kosa kruha z maslom in marmelado. Ma saj je OK. Do kosila sem rekla naj ji da kak sok, da bo res lačna. Spanje... dopoldne zaspi pol pa po kosilu. To je OK.

Drugače pa tudi mi hočemo hodit, me vse boli, ker jo držimo na kolkih in ne za rokice... V glavnem stegna zadaj tko, da je OK user posted image

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
30.9.2009 9:18:02   
Lovely
Aja, .100noga, moja soseda je pred kratkim imela ful malih muckov, bom vprašala.
A sem napisala, da je Inya ubila enega zajčka pri varuški? Ful še ni imela občutka in je enega mladička ful stisnila na prsnem košu in je pol ponoči umrl... baje pa obstaja možnost, da ni bil to ta zajček (jih imajo več) ampak mislim, da nas varuška samo malo tolaži s tem...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
30.9.2009 9:18:35   
Lovely
Jolly, počivaj. Tajko bo OK, boš videla. A ti je kaj čudno ko je doma mir? Meni ful.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......