PikicaStonoga
|
NO, zdej se bom pa mal razpisala, da nadoknadim za nazaj ... najprej naj povem, da je najina miška danes bila prvič v varstvu in tako kot ti Lučka sploh nismo občutili uvajanja! Možek jo je zjutraj peljal, bil tam 5 min in ji dal lupčka, rekel, zdej gre pa ati papa in ona njemu pomaha papa in to je blo to! Potem smo se zmenili, da pokliče, ko rata sitna, ker bo zaspana (doma je do včeraj spala 2x na dan!!!) in ona kr nič ne kliče in nič in nič ...in jo jaz pokličem valda nisem zdržala!!!! In je rekla, da je pridna, da nič ne joka in sicer je mal zehala, ampak ni bla sitna ...vmes sem dobila Tijanin sms , ki je zgledal nekako takole: mvkslndgvSIUGFwoeiufnajdncflkafnAIOGFN :) :) :) hehe, sva ji napisala nazaj, da jo tud midva pogrešava ;) ;) ;) in potem naslendji sms dobiva od varuške, da je zaspala ob 11.30 ...svašta, sva mislila, da bo prišla domov, no in ob pol treh kliče, da lahko prideva po njo in nama pove, da je zaspala na trenuščku na 1,2,3, samo malo jo je božala po glavci ... :) Res uživala je 100 na uro! :) Jedla kot velika, ob rokici prehodila celo dvorišče, se igrala z njenimi otroci ...ona je zdaj pri njih živa igračka, vsi njeni otroci jo objemajo in crkljajo (ima pa 5 svojih, 3 so sicer v šoli, dva pa pazi skupaj z našo, novembra pa se špridruži še ena punčka). Edino je menda protestirala, ko jo je previjala (nič novega) in malo zajokcala, ko je previjala enga svojga fantiča, ker jo je drugi nekej objemal in mečkal in se je v njenih rokah počutila bolj varno ...ampak se bodo že zmenili, tud njenim sinekom se enkrat ne bo dalo več skoz v njo silit ... :) kar se tiče spanja doma, sva tud midva imela dovolj pred 3 dnevi, tako kot ti Lučka in je je uspavamo več na rokah, ampak smo ponovno uvedli zvezdico zaspanjko (je z njo zaspala že prve pol leta). Prvi dan je trajalo skor eno uro, zdaj pa samo še kakih 10 min, je pač nekdo od naju z njo, dokler ne zaspi ...posluša pesmico in gleda medvedke na stopu ... doma nama je crknjila mikrovalovka, tko da sva mogla kupit novo in pralnistrok, ki sva ga pa uspela popravit! :) v nedeljo sem končno šla na zorbing in je SVETOVNO ...samo prehitro mine ...ni ničl posebnega drugače in nič strašnega ...je vsak vlak smrti bolj grozen ...meni je blo luštno, bi še ponovila! :I Priporočam :) jutri gremo na Štajersko, mi je umrla stara mama , tako da je pred mano en zelo žalostnen dan ... zdej se grem pa stistnit k moćeku, pa še kdaj drugič napiem tisto, kar sem pozabila ... aja ...midva bi Tijani za RD podartila mucko ...pa me zanima, če ima katera med vami (no vaše muce) mlade al pa bodo v kratkem ...ja vem jolly da so tudi v zavetišču, samo jaz si želim mlado mucko .... a se tud take dobijo v zavetišču? sem enkrat že imela kužka iz zavetišča, ne bib il problem, samo res bi imela malo mucko, ki bi zrasla pri nas ...pa da jo navadimo, kje sme in kje ne in podobno ... zdaj pa en lep pozdravček in nočko!