jana84
|
dober dan! Ja, mi smo še vedno prehlajeni; sicer ni ne vem kaj, malo mu teče iz noska, pa zjutraj in zvečer ful kašlja. Mama je rekla, da ni nič kaj hudega, to je pač prehlad, ki bo minil brez kakršnih koli zdravil. Pa tudi kašelj ni nič hudega, ker kašlja samo zato ker mu smrkeljček teče v grlo ko leži...OK. Mu pa sedaj kuham planinski čaj in bezgo, sladkam pa z medom da bo malo hitreje pozdravil ta prehlad. Včeraj zvečer smo se lotili novega sistema uspavanja: do sedaj ga je uspaval tatko na kavču v dnevni pred televizijo, ko je zaspal za prav ga je nesel v posteljico. No, včeraj pa sem ga jaz uspavala v sobi, v temi (no nočna lučka prižgana, da lahko dudo pobiramo po celi sobi :)), ko je kolikortoliko se umiril v naročju in popil nekaj mleka, sem ga odložila v posteljico. Seveda on takoj po konci, na ograjco in v tuljenje, češ vzemi me ven...No enkrat sem ga vzela ven, ga zopet uspavala in dala nazaj v posteljico. On pa ponovno pokonci na ograjco. Pol mi je blo pa zadosti. Sem šla po čaj, mu dala dudo in ga polegla v posteljico. No in po ene par požirkih čaja je zaspančkal...Sicer potem se je še nekaj premetaval in eneprakrat predramil, ker ga je matral kašelj. POtem pa je blo v redu. Ne vem sicer do kdaj je spal, ker se je prvič mož zbudil, ko je Jakob se zbudu, no, k nama v posteljo pa smo ga vzeli ob 4h se mi zdi...Takrat sicer on ne bi ravno spal...Pol pa se je vseeno odločil da bo in je spal do okrog 5h, pol malo mleka, pa je "spal" še do 6.15, ko smo ga smotani starši zbudili za v vrtec... Nič, tako je to pri nas. Zdej glede tega Operil spreja za nosek...Se bom pozanimala pr mami kako in kaj, mogoče bo pa tud pr nas pel, ker ima Jakob v ponedeljek pregled in cepljenje in če ne bo zdrav ga ne bodo cepili in pol še enkrat in gor in dol...Bomo vidli no, kako in kaj. Zdaj pa šibam mal telovadit. Lepo se imejte in pridno čvekajte