|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
25.9.2009 11:08:09   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Moja sestra je zdaj itak že čist super, je pa bilo kritično prejšnji teden - vam sploh nisem povedala, ker sem bla čist v šoku, ker je skoraj umrla! Šlo je za minute menda ... ker jo je pičila osa! In je cela otekla in veke in grlo in vse vse vse vse in ni mogla dihat in je šla z rešilcem v bolnico. Tud njena zdravnica in sestra sta enostavno zaprli ordinacijo in šli zraven v rešilcu, ker se je mudilo! Zdravniki v bolnici so šele po nekaj urah rekli, da je zdaj končno izven življenjske nevarnosti in da je šlo za minute, da HB, da je takoj, ko je začela zatekat hitro šla k zdravniku!!! Tako da punce moje, pazite sebe in svoje drage!!! Moja sestra NIKOLI ni bila alergična na pike, ampak več kot očitno svet ni več to, kar je bil ...ne opozarjajo zastonj P o alergijah in da naj svoje malčke pazimo in uvajamo določene stvari ob določenem času, tako pač je ...nič ni več kot je bilo ...

UUUUUUUUUUUUUUU tole je pa bilo grozno. Sploh si ne morem misliti, kaj ti lahko en pik ose naredi. Grozno. Naš Niki je spet ves popikan od komarjev in muh. Sem mu pred kakšno uro spet enega ubila v sobi. Pa sploh ne vem kdaj pridejo te golazni noter v sobo. Okno imam odprto samo čez dan, ponoči je pa zaprto. Kdaj bo že konec obdobja za te insekte, ker se prav bojim, da bodo Nikiju kakšno bolezen prinesli. Drugo leto mu bomo pa komarnik kupili.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
25.9.2009 11:10:46   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Dan. Nisem vas nič za nazaj brala, ker sem še kar v šoku. Danes sem imela prometno na avtocesti. Spala nisem nič, Taj se je zbujal na pol ure in sem bila rahlo nepozorna in takoj evo nesreča. Sem zavila na prehitevalni v tem trenutku je ena že pripizdila mimo, ko sem jo zagledala, sem šla takoj nazaj, ona se je ustrašila in šla za mano user posted image in sva imela drsalnico po avtocesti jaz z 130 v riti ona zih vsaj 160-170. Ne vem po katerem čudežu nisem pristala pod kolesi tovornjaka.
tko da zdej se v službi vsa tresem in upam, da bo avto zdržal do doma. Kje bom pa dobila denar za popravilo pa tud ne vem user posted image

O kakšen suffer. No bistvo je, da nimaš kakšnih poškodb in si vredu. Pločevino se da slej kot prej popravit. Res dobro, da ni bilo kaj hujšega.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
25.9.2009 11:14:05   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

No, povedati vam moram, da je Mark shodil, tako, da sedaj veselo šiba naokrog in raziskuje user posted image .

Marky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še en hodeči oktobrček. Bravo!!!

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
25.9.2009 11:17:13   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k

Eno vprašanje: kaj date ve otročičkom za večerjo? Samo mleko ali pojedo prej še kaj konkretnega? Ker naš zvečer po 18h sploh noče nič jest, tako da mu zvečer v mleko zamešam keksolino na mlečni osnovi, tako da je dvojna doza mleka, kar konkreten energetski zalogaj se mi zdi.

Pri nas dobi Niki za večerjo le flaško mleka. Okrog 17.30 dobi kakšen jogurt ali skutko ali kakšen saden mix, potem pa okrog 20-ih to flaško (spije nekje med 150-250 ml) in je koma do jutra.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
25.9.2009 11:21:16   
irma78
 Laski nam pa bolj počas delajo, no sej mamo jih sam so bolj svilnati, verjetno bo po men, ker sama tud nimam neke čupe. Pa vaši kako ste kaj z laski? Ej a kera ni dala cepit, ker zdej je cel halo proti tem cepivom, je men kr mal bed da sem dovolila.
[/quote]

Niki ima stanje glede laskov podobno - vsega skupaj bolj malo, pa zelo svilnati so. Bomo vsaj pri frizerju prišparali. user posted image user posted image user posted image

Kar pa se tiče cepljenja sem pa tudi jaz malo v dvomih. Tele gripe me skrbijo, samo malo se pa tudi bojim stranskih učinkov. Bom 7.10. mojo veleumno P vprašala, kako in kaj.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
25.9.2009 11:31:38   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Lovely si dobila že ovratnico proti lajanju? Midva jo imava doma, sva jo morala psu nataknit, ker je tako navezan na naju da je tulil oz. prav jokal kot majhen otrok vsakič ko sva ga samega pustila. In pol valda ni šlo zarad sosedov, sva mu dala to ovratnico gor, je ene parkrat zalajal in tista voda ga je vedno pošpricala in je hitro pogruntal da če ima tisto gor da ne sme lajat user posted image No sej pol se je tud odvadil lajanja sploh, samo zdej ko sem bila jaz dve leti z njim doma, ma zdej spet travme ko gremo kam brez njega. Tko da bo počasi spet treba ovratnico uvest.

Tale ovratnica je pa dobra variianta. Naša dva pasja prijatelja sicer bolj malo lajata, ampak vseeno je dobro vedeti take stvari. Kje se jo pa kupi?

Pa Lovely, kaj ste se sedaj odločili glede vašega kužeka? Pa bule, ste bili pri veterinarju? 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
25.9.2009 11:35:11   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Ovratnice še nismo dobili, ti bom povedala kako se obnese. Ampak mi2 nisva naročila te na spray, baje da ta na elektro šoke bolj pomaga. Kok se grozno sliši ampak baje da malo pikne. V petek ima opercijo, da mu odstranijo bulo in vidijo kaj pravzaprav je...

Ups, sem prehitro prejšni post poslala. Si že tukaj vse odgovorila. Upam, da s kužekom ne bo nič hujšega. Lahko je kakšna lojnica, ali pa reakcija na cepljenje,...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
25.9.2009 11:53:39   
sončnica24
Jaz sem pa danes tak žalostna, sem bla zjutraj na ultrazvoku ledvic in imam v desni ledvici dva kamna, problem pa je v tem ker sem imela pred 6 leti cel cirkus in sem bila od oktobra do decembra nonstop v bolnici, sem skoraj brez ledvic ostala pa še sepsto staknila, me je kar groza, upam da bosta lepo na miru pa da ne bom rabla preveč po bolnicah letat in da me čim prej na Bled spravijo, ker jih tam razbijajo, v ljubljano več ne grem so se mi zamerli takrat še bolj kot v mariboru.

Nik pa je tak sonček priden da je veselje samo ponoči se nonstop z glavo v to ograjico od postlje ruka da je groza in potem se vdari in seveda joče.

Laskov imamo mi že tudi kar nekaj samo strigli pa se še ne bomo, bomo še malo počakali. Mu pa zadnje čase uspeva da kakšno sekundo ali dve sam stoji hodi pa zaenkrat samo ob opori.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
25.9.2009 14:00:52   
jolly123
Sončnica upam, da ne bo tako hudo user posted image

Taj je bil pa priden danes v vrtcu, zjutraj je jedel čokolino pa baje še hrenovke in ajvar user posted image user posted image Potem sadje za malico, pa ješprenj za kosilo, jokal je samo malo zjutraj, drugače pa užival zunaj na igrišču. Pa celo spal je ene 45 minut. Spat je šel kasneje kot ostali ker ob 11-ih še ni bil zaspan, ampak vsaj zaspal je. To je pa tud že nekaj. Sem res ponosna nanj, miško moj mali.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
25.9.2009 14:55:12   
PikicaStonoga
Na hitro vas pozdravim, potem pa grem kej za službo narest!
Tijana spi, možek je šel s kombijem na Štajersko ...smo še vedno v fazi selitve in danes vozimo starew omare za v garažo! :)
Od danes naprej nam manjka samo še mesec dni do enega leta, včeraj smo pa naredili prve korake, tko da ne manjka dosti, pa bo tudi naša mis hodeča oktobrka! :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
26.9.2009 7:40:14   
gogabojan
Jutro.

Na griču hišica stoji kjer Tajko svoj  PRVI  rojstni dan slavi! Hitro bežijo dnevi in prišel je dan, ko praznuješ svoj 1.  rojstni dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image   Vse najboljše za   1. ROJSTNI DAN   Tajko.
user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tajko je prebil led, in upihnil danes bo prvo svojo svečko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valla tudi tvojemu starejšemu sinku ti želimo vse najboljše za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 26.9.2009 7:55:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 3311
26.9.2009 7:56:17   
gogabojan
Sem morala še malo spremeniti in popraviti, in zdaj upam, da je lepa čestitka.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
26.9.2009 8:10:47   
coccinella
Vse naj naj tajko!!!!!!!! za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa eno veliko user posted image in veliko lepih user posted image

Pa Gaja ti pošilja poljubček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3313
26.9.2009 8:13:54   
mbd0411
TAJ, VSE NAJBOLJŠE...

user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3314
26.9.2009 8:15:18   
gogabojan
user posted image

P.S. prej pozabila prlimat.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
26.9.2009 9:15:16   
Tejčika29
Vse najboljše Tajko!!! Veliko lepih dni v vrtcu in s starši želiva Mateja in Alina!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3316
26.9.2009 10:50:42   
Lovely
Heeeeeeeeeeeeej, Tajko, vse najlepše za pjvi jojstni dan ti želi Inya z mamico in očkom.

user posted image user posted image user posted image  user posted image

Lovely

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
26.9.2009 10:55:19   
Lovely
Dan,

Afnica, mene tudi grlo boli, sem se tko kot ti malo nalezla od lumpike... Upam, da se ne bo razvilo v totalno bolezensko stanje...

Drugače je pa Inya že skoraj čisto OK. Ravnokar je zaspala v naročju naše zlate gospe, ki jo imam danes neizmerno rada, ker imamo flet v razsulu.

Prejšnji teden je ta gospa zbolela in sem morala sama pucat - posledica je bil grozen muskafiber in ne tako zelo popolno čisto stanovanje... No pa ta teden je bil kar naporen, Inya mi ni pustila niti sekunde časa, da bi pospravila, na koncu dneva sem bila pa total zbita, da bi sploh kaj počela...

Zdaj pa počivam, se ne počutim najbolje. Moj je šel shopping, kužek pa počiva po operaciji. Po moje ga kar boli, ker ima kar orng šivano rano na vrhu zadnje tačke in niti sedet ne more normalno. Bogi bogi je.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
26.9.2009 12:24:35   
janja 27
  T A J

vse najboljše

user posted image

poljubčke od metke in mance user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
26.9.2009 12:53:45   
janja 27
jolly sem našla tvojo porodno zgodbo upam da nisi huda sem jo pripopala sem mal za nostalgijouser posted image user posted image

Naj vam pa napišem še porodno zgodbo.

Četrtek je bil čisto normalen dan šla sla sem na pregled, kjer ni kazalo nobenih posebnosti, s Corti sva se še na kavici hecali, da bova šli čez rok. Popoldne sem imela občutek kot da bi imela malenkost trd trebuh, vendar je minilo, tko da sem nehala misliti na to. Zvečer okrog 6-ih je prišel električar montirat lučke v otroško sobo, jaz sem se še dopisovala z Ajetam in ležala na kavču. Nakar me je Taj brcnil v mehur in sem imela občutek da me lulat, sem vstala iz kavča in začutila vlažne hlačke. Takrat še nisem vedela, da je to plodovnica. Mojemu sem še razlagala, da mi je ful čudno, ampak da dejva še malo počakat, čez 10 minut sem bila že prepričana, da je to res plodovnica, ker me je dobesedno zalilo do kolen. Z mojim sva na hitro spakirala in pustila električarja kar v stanovanju in šla direkt v Kranjsko porodnišnico.
Tam so me ob 8-ih sprejeli in pregledali, odprta 3-4 cm, brez popadkov. Poslali so me ležat na oddelek, da počakam na popadke. Čez 1 uro so se začeli in to že takoj na 4 minute. Ob 10-ih so me spet priklopili na CTG, odprta 5-6 cm. babica me je sklistirala in rekla, da naj se po klistiranju malo sprehajam. Vendar me je na wc-ju tako zagrabilo, popadki na 2 minuti, boleli, da sem imela temo pred očmi. Se sploh nisem šla sprehajat ampak sem šla direkt v porodno ležat, ker mi je bilo slabo. Rekla sem za ultivo in poklicala moža. Ko je prišla anastezistka, sem ultivo dobila zadnji trenutek, ker sem bila odprta že 8 cm. Mož je prišel, ko sem že dobila dozo in je rekel, da sem bila čisto zadeta user posted image Urco pa pol kasneje je na svet prijokal naš Taj. Vmes smo pa porivali in predihavali popadke. Predihavanje po šolsko mi ni šlo in sem se odločila, da bom dihala po svoje, ker me je tako manj bolelo. Pri samem izstisu sem imela malo težav, ker smo poskusili trikrat pa ni šlo, tko da v četrto se mi je ena "babica" usedla na trebuh. Ena mi je pomagala držat noge, ena je pa ven vlekla. Ko je Taj prišel ven, sploh dojela nisem, ker sem kar čakala kdaj se bo začelo s še hujšimi popadki in kar nisem mogla verjet, da je že kar konec. In sem gledala tisto vreščavo bitje in mi ni bilo jasno kaj mi to kažejo, ker jaz moram rodit user posted image Dojela sem šele potem, ko je bil že skopan in dišeč.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
26.9.2009 13:05:22   
janja 27

N I K

vse najboljše !!!!

poljubčke od mance in metke!!!

user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
26.9.2009 13:33:40   
mbd0411
Super,predlagam,da vsaka prilima svojo zgodbo na rojstni dan...res paše malo,da se ponovno spomnimo naše izkušnje,ki je ne bomo nikoli pozabile..
Juhu,počasi gremo proti oktobrčkom 2008...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
26.9.2009 19:26:04   
jolly123
Hvala vsem za čestitke.

Mi smo danes praznovali v družinskem krogu, je bil Tajko tako zmatran revež, da je ko so obiski šli kar zalegnu sred dnevne user posted image user posted image Sem ga po pol ure šla budit ja kdo bo pa ponoči spal. Tko da zdej razsaja okoli ni še v postelji. Daril je dobil cel kup med drugim tud kristal selanit, ki naj bi bil baje za majhne otroke dober za spanje. Vam poročam če deluje, če bomo od zdaj naprej spali kot topovi potem vse takoj v akcijo user posted image
Jutri pa še žurka za frende. Pa bo vikend okoli.

Aja moj avto je popravljen in to samo za 200 € user posted image user posted image No brez pleha, pleha nisem še popravljala, to še pride na vrsto.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
26.9.2009 20:41:01   
PikicaStonoga
Sej še ni polnoi, tko da Taj VSE NAJ NAJ in bodi priden! :)
ja, lepa porodna zgodba, jolly, sem se nasmejala tisti izjavi "vreščeče bitje" :)

Lep sobotni večer in eno čudovito nedeljo vam želim!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
27.9.2009 8:58:53   
afnica mala

user posted image Vse naj naj Tajkotu!!!! Poljubček še od Neli!user posted image

jolly- seaj vem, da sem 1 dan prepozna, ampak sem e že včeraj zjutraj spomnila na Tajkov r.d in sem mojemu rekla, da prvi "oktobrček" že praznuje user posted image . Sem imela pospravljen laptop.

Mi smo pa še vedno smrkavi. Neli se itak vse dni najboljš drži (trkam), deluje normalno, čveka, včeraj je bila spet v varstvu 2 uri, danes pa bo pri moji sestri, grejo na palačinke. Možek pa je itak najslabši- kot ponavadi- zato je danes odpadlo morje. Pa tako sem si želela končno spet nekam iti. Prijateljica je obljubila, če pridemo na morje, skuha dobro kosilo, zdaj pa nič.
Lepo nedeljo

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......