|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
27.9.2009 17:08:56   
mbd0411
Afnica,bi pa ja z Neli šli sami na morje...Jaz pa kar hodim okrog z fantoma,ker drugače bi bila ves čas doma...
Naš mali fantolin pa že tri noči neki joka pa vstajam in ga pobožam in je dobro,pa spet in spet.Sem čisto neprespana...Ne vem če ne bodo spet zobje in to več naenkrat..kar kislo bi jedel,pa dlesni si masira z vsem kar mu pride prav..tako izgleda kot bi si v kot tiščal,pa vem da kotni še ne bodo kar prišli..dlesni pač srbijo...bogi no..
Grem še malo na sonček..
ajaaa,kostanj smo danes nabirali..tisti tazgodnji je že..Se spomnim kako sem ga lani hitela nabirat in jest,ker sem vedela,da ga potem ko rodim ne bom smela...user posted image
Lepo preostalo nedeljsko popoldne...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
27.9.2009 19:25:11   
gogabojan
Čer.

Evo pa je nedelja.

Rok je spet postal nekaj šmrkav. In posledično je tudi tečkan. Vsi so nekaj pod napetostjo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja ta teden zdaj pa začnem delati. In se je dragi izprsil in izkazal, in me je peljal v SHOPPING. In sem si obnovila celotno garderobo, jaz zbrala kaj in koliko on pa skeširal.

Evo toliko od nas. Lep večer.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
28.9.2009 9:03:39   
mbd0411
Joj,joj,,,,še en teden in gre naš Nik v vrtec...
V petek imava še cepljenje in pregled..
Potem pa novim zmagam na proti...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
28.9.2009 9:45:19   
jana84
Dobro jutro ali pa že dan!
En lep vikend je za nami: smo se imeli kar lepo...Sicer je naš Jakob tako ubošček prehlajen in kašlja kot kakšen star stric, ki kadi že 50let...Predvsem ga to moti, dokler ne zaspi prav, ker mu teče smrkelj v grlo in ga potem sili kašljat...Danes zjutraj je potem tudi malo zbruhal mleka ker je tolk kašljal...Ampak v vrtec pa je vseeno šel. Mi je rekla svakinja, ki je vzgojiteljica v vrtcu, da naj se kar navadmo na to, ker bo zdej do pomladi vedno tako. V vrtec pa kar naj gre, ker ne bo ne njemu ne drugim nič kaj škodilo. Pa smo ga peljali. Zdej če bo prehudo pa me bodo iz vrtca poklicali za ga prit iskat...
No, v petek sem jaz praznovala 1/4 stoletja, Jakob je bil priden in se lepo cel večer igral s sestrično in bratrancema z njegovimi avtomobilčki in kamjončki...So bili prav smešni. Sestrična je sedela v poganjaču-avtu Streli Mcqueen, Jakob pa jo je vozil okrog user posted image ...
V soboto smo se odpravili na naš "vikend" pobrat sadje, ki ga je burja zmetala po tleh. Jakob je bil tako priden in pomagal pobirati hruške, da sem se mu morala prav smejati...Sedel je zraven polne posode s hruškami in jih metal ven in nazaj noter...kako malo robijo otroci da so srečni! Zvečer pa je prišla še svakinja z družino mi voščit, ker dan poprej niso utegnili, jaz pa sem spanirala gobe - dežnike, mljask, mljask...
Nedelja pa je bila zopet obarvana v lenarjenje in pohajanje...Res prečudovit vikend.

Ponoči pa kljub temu, da je prehlajen zelo lepo spi: v soboto je spal od 21.30 do 3h, potem pa od 3.15 do 4.15 lepo v svoji posteljici, potem pa še pri nas v naši postelji do 7h...Res priden. Danes ponoči pa od 20h do 22.30, potem pa od 23h do 4h pri nas v postelji, ker ubogi ni in ni mogle zaspati, ker je toliko kašljal...Potem pa še do 5.45 in do 6.15 sva se midva še cartala in pila mlekeca...Potem pa v vrtec...
No, ma če potegnem črto pod noči --> zelo lepo spanje!

Tako, zdaj pa moram počasi tzalkjučit to pisarjenje...
A, ne še to vam poram povedat: smo skoraj 100%, da je Jakobu prikukal 3.zob in to leva dvojka zgoraj...Čudno sicer, ker enic še nima zgoraj, ampak ima vse tako napeto, da mislim, da bodo kmalu tudi tisti zobki prikukali na dan. Potem pa hrana boj se Jakoba, ker že zdaj tako grizlja s tistimi dvemi zobki spodaj, da ni za verjet!

Ok. zdaj pa res, malo potelovadit in se kaj učit!
Lepo se imejte!

P.S: Taj vsenajboljše za nazaj! Le tako naprej, saj zdaj nisi več dojenček ampak otrok...

< Sporočilo je popravil jana_k -- 28.9.2009 9:52:01 >

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
28.9.2009 10:14:13   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k

P.S: Taj vsenajboljše za nazaj! Le tako naprej, saj zdaj nisi več dojenček ampak otrok...

Misliš malčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
28.9.2009 11:29:41   
irma78
Dan!

Najprej malce pozno, pa vseeno ISKRENE ČESTITKE TAJU za njegov prvi rojstni dan. Želimo mu veliko prijetnih uric v vrtcu, novih prijateljev, brezskrbnih tekanj po okolici,... Bodi še naprej tak sonček, kot si bil do sedaj in dan za dnem osrečuj mamico in očka. Jolly, tebi pa tudi čestitke za uspešno prestano prvo leto materinstva.

Mi smo bili v soboto na eni veliki žurki za 30. rojstni dan od moje sodelavke. Žal smo morali ob pol osmih it, ker je bil naš sonček že tako zaspan, da ni bilo več za zdržat. Včeraj smo pa malo našo okolico urejali. Bo treba počasi vse za zimo pospravit.

Danes je šel Niki po enem tednu spet v vrtec. Je sicer še vedno malce smrkav in malo kašlja, ampak na to se bo treba navadit, ker je to baje nekaj običajnega pri takih nadobudnežih. Jaz sem šla potem še malo po opravkih, sedaj se pa pripravljam na čiščenje oken in hiše. Sem do četrtka na dopustu in bi rada hišo vsaj malo v red spravila. Prejšnji teden. ko je bil Niki doma namreč nisem uspela skoraj nič naredit.

Nič, najbolje da se spravim delat.

Papa

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
28.9.2009 11:32:15   
jana84
Ja, uradno je po prvem letu otrok...Čeprav je še res malček user posted image , lahko rečemo mali otroček...

Evo mene sedaj s polurne telovadbe...Madonca nič se skor ne premikaš pa sem vsa prešvicana...In seveda tudi razmigana, hvalabogu! Mi prav paše ta "Pilates"...Ko bom malo bolj razgibana bom pa čist pa prav Winsor pilates poskušala. Ker sem malo gledala kakšne vaje so in jaz za nič na svetu sedaj tistih vaj ne izvedem...So mal hude, ampak verjetno tudi učinkovite!

Sej počasi se daleč pride. Zdej zaenkrat delam samo vaje za ramenski obroč, prsni koš in hrbet...Za trebušne moram še mal počakat zaradi čiščenja...Sicer pa pri teh vajah itak dela večinoma celo telo, ampak poudarek je bolj na določen del...

OK, zdej pa malo v literaturo o zgodovini po prvi svetovni vojni na Balkanu in vzhodni Evropi user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in se še kaj slišimo...Iz vrtca zaenkrat še niso nič klicala, bom vidla kako bo zdej ko bo čas za spanje, al bo lahko zaspal naš fantina al ne...Sej zdej je mama pršla iz Švice - bla na izletu, tako da ga bo lahko zvečer kaj poslušala kako grodijo plučka in pogledala grlo, pa uha...Tak splošen pregled...In predlagala kakšne kapljice al kakšen sirupek, da se mu malo sčisti ta nosek in pljučka, da bo lahko normalno dihal...

papa
jana

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
28.9.2009 12:47:12   
sončnica24
Hojla, tudi jaz z zamudo voščim Taiu za prvi rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image .

Samo se je res to eno leto tako hitro obrnilo da me že kr stiska no do našega prvega rojstnega dneva je še več kot mesec, bo komaj 11 mesecev v četrtek star.

Vikend minil prehitro tako kot ponavadi, smo bili v soboto na trgatvi, včeraj pa smo se doma catali. Včeraj je bil tako zanimiv da se je sam sebi smejal in to kar na lepem, je porival eno kolo zunaj in mu je bilo tako všeč da se je začel smejat, je res prav posrečen, ko je dobre volje.

Povejte mi nekaj kolikokrat na dan spijo vaši pikeci, sploh tisti ki so v vrtcu in kdaj grejo spat?

Nik meni zdaj doma npr. zaspi ok 11.30 pa spi do 13. in potem sma ponavadi šla še ok pol šestih malo spat ampak zdaj več zvečer noče zaspat, je pa res da če pa ne gre spat pa je ob pol sedmih zvečer sitn da je groza, samo če ga dam takrat spat pa bo zjutraj ob 5ih čusto zbujen. Če pa zaspi okrog 21. pa bi potem do osmih spal, kar pa je meni prepozno za službo. Bi ga na nek način rada navadla da mi popoldan ne bi več spal pa bi šla potem okrog pol osmih osmih spat, pa se potem ok. pol sedmih sedmih vstane, če se mu seveda nič ne sanja in ga nič ne boliuser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
28.9.2009 13:17:23   
afnica mala
Hoj,

včeraj je bil vseeno čist uredu dan, tud če nismo do moraj prišli. Neli je šla k moji sestri, mene pa je možek odpeljal na kofe v našo prestolnicouser posted image Naša mala bo prava mamica- tako pravi očka- važno da gre pa-pa. Sva prišla po 3h urah ponjo, a mislite, da naju je kaj obrajtala? In tudi prejšnja dva dneva ne, ko sta jo en dan čuvala moja dva, en dan pa moja druga sestra.
Neli je še vedno smrkava, ampak brez vročine in dobre voljeuser posted image . Kot vas berem je nekako normalno, da so polovico leta smrkavi in da take otroke tudi sprejemajo v vrtec. Torej, potem to ni boleznsko stanje. OK. Ker ji sluz tudi ponoči ne nagaja, oz. jo včasih slišim, da je zbujena, samo pikica je od začetka navajena, da ponoči ni dvigovanja in sploh ne joka, se malo poigra in zaspi nazaj. Danes sem jo zjutraj spet pustila od 7h pa do pol devetih v postelji, mogoče je celo vmes malo zaspala. user posted image

sončnica- Neli ne hodi v vrtec, ampak se zbudi okoli pol sedmih do 7h (potem še leži v postelji) in gre spat ob 12h. Spi uro in pol. To pa je zadnji mesec tudi vse kar spi. Potem pa gre spat ob 8h. Včasih v avatu zaspi okoli 6h, pol sedmih za kake pol urce, kar je redko.

Danes pa gremo v Logatec na ogled ploščic. Upam, da najdemo kakšne hude oranžne.

Čau

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
28.9.2009 13:22:53   
suzy124
pozdravljene po dolgem času

Tudi jaz z zamudo voščim Taju za prvi rojstni danuser posted image user posted image , da bi bil zdrav in da bi ubogal atija in mamico.

Maj je pa danes dobil svoj osmi zobekuser posted image user posted image , drugače pa hodimo še ne sami ampak ob opori, še rajši pa hodimo po štirih in je prav hiter.user posted image

Smo pa malo prehlajeni, tak da nam iz noseka teče pa malo kašlja, ampak za enkrat še ni nekih večjih problemov.
Vidim pa da je kr več naših lumpijev prehlajenih, upam da se čim prej pozdravijouser posted image user posted image user posted image

Kakšne čaje devate vašim lumpijem če jih?
Midva namreč drugače pijema navadno vodo, zdaj bi mu pa dala čaj.

Je pa Maj v soboto bil prvič celi dan v varstvu pri babici in je bil pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image , midva z atijem pa sma se šla malo sama potepat za cel dan.

Vidim da ste se pogovarjale o praznovanju za prvi rojstni dan, mi imamo v planu da naredimo kr piknik če nam bo še vreme služilo.user posted image Lani vem da je še bilo lepo, ker smo imeli ravni kostanjev piknik, zvečer pa sem potem mogla ituser posted image .

Tako zdaj pa morem it ker mi noče zaspat za popoldansko spanje in kr neki skače po postli in meče dudo na tlauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3335
28.9.2009 14:03:11   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24
posrečen, ko je dobre volje.

Povejte mi nekaj kolikokrat na dan spijo vaši pikeci, sploh tisti ki so v vrtcu in kdaj grejo spat?

Nik meni zdaj doma npr. zaspi ok 11.30 pa spi do 13. in potem sma ponavadi šla še ok pol šestih malo spat ampak zdaj več zvečer noče zaspat, je pa res da če pa ne gre spat pa je ob pol sedmih zvečer sitn da je groza, samo če ga dam takrat spat pa bo zjutraj ob 5ih čusto zbujen. Če pa zaspi okrog 21. pa bi potem do osmih spal, kar pa je meni prepozno za službo. Bi ga na nek način rada navadla da mi popoldan ne bi več spal pa bi šla potem okrog pol osmih osmih spat, pa se potem ok. pol sedmih sedmih vstane, če se mu seveda nič ne sanja in ga nič ne boliuser posted image

Maj gre navadno spat okrog 21. ure in spi nekje do osmih. Potem gre spat okrog 12 in spi od 1,5 do 2,5 ure kakor kdaj. Včasih še potem okrog šestih zadrema v vozičku za kake pol ure ampak to je zadnje čase bolj poredko.

Neposredna povezava do sporočila: 3336
28.9.2009 14:36:45   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

....

Je pa Maj v soboto bil prvič celi dan v varstvu pri babici in je bil pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image , midva z atijem pa sma se šla malo sama potepat za cel dan.

Vidim da ste se pogovarjale o praznovanju za prvi rojstni dan, mi imamo v planu da naredimo kr piknik če nam bo še vreme služilo.user posted image Lani vem da je še bilo lepo, ker smo imeli ravni kostanjev piknik, zvečer pa sem potem mogla ituser posted image .

Tako zdaj pa morem it ker mi noče zaspat za popoldansko spanje in kr neki skače po postli in meče dudo na tlauser posted image user posted image user posted image

Ja moja Gaja tudi pije samo vodo, pa sedaj ko je malo prehlajena tako kot večina user posted image , ji dajem otoški čaj ali pa čaj, ki ga sama malo namešam, pa tudi malo medu dam notri.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
28.9.2009 14:55:47   
mbd0411
Naš Nik pa gre spat ob 11h ali 11:30 in spi tudi do 14h kakor kdaj..Če se prej zbudi potem gremo spat še ob 16h(16:30),drugače pa komaj zdrži do 20h...Čisto odvisno tudi kdaj se zjutraj zbudi..
Sva pa šla danes kupit čeveljčke taki ki soo na vrhu še odprti,spredaj zaprti..Ne vem ali jih bomo imeli namesto copat v vrtcu al naj še ene copate kupim..Eh toliko že ima tega,da res ne vem..Ko je šel tavečji v vrtec so bili zaželjeni samo copati od Cicibana...Ker pa naš še ne hodi se mi zdi škoda neki kupovat,bom raje potem ko shodi..Al kako...???Saj niti ne vem..user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
28.9.2009 15:05:25   
jolly123
Dan. Sem malo zmatrana od celega vikenda, tko da komaj čakam da bo večer da grem spat user posted image user posted image Tajko je bil danes spet priden v vrtcu, so rekli da ni nobenega problema, edino ko gre spat joka, ker bi rad na rokah zaspal, ampak sta ga danes uspele "prepričat" da je zaspal brez rok. Vauuuuu. Sej še malo pa bo najbolj priden user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Naš ima tudi tak ritem, gre spat okrog pol 12 in spi tam do ene enih včasih pol dveh ali dveh. Zvečer gre pa spat okrog pol 7 ali 7. In ja včasih to pomeni, da bo vstal že ob petih, včasih pa spi lepo do pol 7. Tko da ne vem, jaz ga vseeno ne bi dajala več spat zvečer, pa naj gre lepo spat okrog 7-ih. Sej bojo dnevi, ko bo prej vstal, samo se bo pa tudi navadil na ta ritem in bo tudi počasi potegnil do 6 ali 7.

Neposredna povezava do sporočila: 3339
28.9.2009 20:19:11   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

a si šla že kdaj prej? Jaz v živo še nisem videla, sem pa že pomislila, da bi šla...čeprav je prvo na moji lestivci skok s padalom user posted image

ne nisem še bla na zorbingu! zdej smo zmenjeni za nedeljo, menda bo OK vreme in gremo na Štajersko na kosilo, pa po kosilu na zorbing! gremo jaz pa moja sestra v eno žogo, pa brat in njegova žena v drugo! :)
ja skok s padalom sem pa jaz že dala skoz! oba! jadralnega izpod krvavca in tistga iz letala tm nekje nd Kobaridom in Tolminom - fenomenalno!
Mene potem čaka samo še polet z balonom, pa kak rafting! :)

POROČAJ KAKO je BILO...hm, sej verjetno si že napisala....grem počasi skozi vso pisanje....

kako vam znese punce??? meni komaj 1-2x na teden. MISLIM na "forumiranje" user posted image Letim iz službe po lumpa user posted image v vrtec, potem uživamo skupaj še tisti 2-3 ure, pa kaj je treba še pojest in pospravit in potem se mi več ne da sedeti in raje ležim na kavču in kaj berem...enostavno ČAS LETI PREHITRO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
28.9.2009 20:24:49   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k
Naš fantina spet ni skor nič spal ponoči, ne vem kaj ga matra, ej. Stalno se nekaj premetava po postelji in pol ob pol 4h bi on veselo skakljal po postelji in se igral...
Kako ve uspavate vaše lumpije? A vam zaspijo v posteljici sami od sebe ali jih pestvate...? Naš doma noče za nič na svetu zaspat sam v posteljici...V vrtcu pa baje ni problema: dudko, čaj, malo da ga potrepljajo in zaspi...Sem rekla, da bo treba tudi doma malo črto potegnit in vztrajat, da sam zaspi v posteljici...Sam ponoči človek nima prave volje sedet zraven njegove posteljice in ga trepljat in ne vem še kaj, da bi zaspal sam...Tulit ga pa tud ne moreš pustit ponoči, ker pol nič ne spi...
Ah, ne vem, jaz res počasi obupavam s tem spanjem...Ker se mi res ne dopadem da bi preveč časa spal pri nas v postelji...Saj se pol niti ne morem stisnit k možu ko mi zapaše...

ah ja...tudi pri nas je spanje kakor kdaj...zvečer ga sedaj uspavava tako, da ga položiva v njegovo posteljico in ob šepetanju in prigovarjanju se umiri, tudi malo ga po glavici pobožava (eden od naju pač) in nekako ratuje. Kak teden nazaj je bila katastrofa in sva ga ujčkala, potem pa sva rekla, da to nikamor ne pelje in sedaj vztrajamo pri tem. Prvi dan je trajalo 20 minut, sedaj po 5 dneh pa le še 10....bolj je pa problem, ker se ponoči zbudi  -če po nekaj minutah ne uspe uspavanje, ga dava k nama v posteljo, kjer takoj zaspi, pa ga potem takoj prestaviva v njegovo sobo nazaj. Do sedaj je tako funkcioniralo in je to prestavljanje poterbnio 1-2x na noč. Upam, da bo šlo samo še na bolje in da se kaj spet ne "okvari", ker sem že tako in tako precej utrujena.....

....JA UTRUJENOST....NE MOREM VERJETI, DA SEM ŽE NA POLOVICI user posted image !!!!!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
28.9.2009 20:26:44   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Jaz sem pa precej prehlajena al nekaj podonbega. Glava me boli za pop., tudi ponočli, ko se zbujam, začela sem že kašljat, smrkam skoz, grlo, uglavnem je naporno poleg tega imeti ves dan Neli.

Kako zdravje? Upam, da ni kak sinusitis/angina/gripa???
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3342
28.9.2009 20:27:45   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

marisha- a bo brat popolnoma okreval? Res se šele tedej, ko je včasih prepozno zavemo, kaj v življenju je pomembno!

marisha, mi je ušlo - kaj pa je bilo z bratom???? Upam, da je vse ok? Oz. da vsaj bo!!!
Tudi zanj user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3343
28.9.2009 20:33:11   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

No kolegica ki dela na zavrovalnici se je zdaj spomnila nekaj drugega, avto oz.njegovo podvozje bom pač popravila na svoje stroške, potem bom pa avto odjavila iz prometa in ga nazaj prijavila, ter menjala zavarovalnico - avto na drugi zavarovalnici zavarovala kasko in potem čez čas uveljavljala poškodbo na parkirišču, da bom pleh popravila na ta način. No upam da rata. Zaenkrat je to še v povojih.

Trenutno precej slabo, ampak bo kmalu bolje, sej ne bo večno tako. Sem včeraj malo premišljevala pa zakaj za vraga se mi zadnje čase dogajajo same slabe stvari. Ampak mislim, da je to samo neko "sporočilo" da naj končno nekaj naredim in se brcnem v rit. Da če bom tako nadeljevala da bom sama sebi škodila, ker je v nasprotju z mojimi prepričanji. Tko da delam na tem, da uresničim tisto kar sem si vedno želala ;)

Hvala. No sej bomo videli kako pa kaj. Me je klicala bivša sodelavka, ki je sedaj vodja nekega hotela, če znam določene zadeve delat, sem rekla da ja, pa me je povabila na razgovor, da se malo pomeniva, pol bo pa predlagala svojemu nadrejenemu mojo zaposlitev. Upam, da bo nadrejeni za. Ker bi mi bilo super do službe bi imela namreč 10 min ( predvsem nobenih avtocest user posted image ) več časa bi imela za Tajkota. Poleg tega sva s to sodelavko v preteklosti odlično sodelovali ima sama tudi tri otroke in vem, da mi ne bo srala če bo kdaj treba kam skočit zaradi Tajkota.
Držte pesti user posted image

Najprej upam, da bo zdravje čimprej bolje.....to je najvažneje!!!!

Potem seveda, da bi se stvar z avtom izšla...ti res privoščim user posted image

Glede zadnjega pa - to bi ti bilo pa res krasno - kdaj boš vedela, ali bo uresničena nova služba? Držim pesti user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
28.9.2009 20:33:57   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Pospešeno si urejam stvari, ker v ponedeljek štartam z službo. Malo si pospravljam - generalka in uživam še zadnje sončne dni z Alino. Konec bo jutranjega cartanja v postelji in dolgih zajtrkov... Pa saj se bomo vsi navadili.

Kako je bilo v službi??

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
28.9.2009 20:36:43   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Mene pa zanima, kako pogosto perete lase svojim miškolinom?

Približno 1x na teden....lahko tudi na 10 dni...da jih prav šamponiramo. Z vodo pa zadaj po glavici in za ušesi kar vsak drug dan, če se prešvica.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
28.9.2009 20:44:06   
Lucka1
Uh, sem čisto prepozna, pa vseeno iz srca....Tajko vse naj naj naj za tvoj prvi rojstni dan. user posted image     user posted image

Upam, da si pihnil svečko in si zaželel kaj lepega, pa da nisi preveč utrudil mamice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3347
28.9.2009 20:46:10   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

Naš user posted image tudi večinoma pije vodo. Včasih mu skuham kak sadni čaj ali pa zeliščni ali otroški...kar mi pride pod roke. Dodajamo zaenkrat v čaj še nič.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
28.9.2009 20:47:41   
Lucka1
ohoho, ne morem verjeti, da sem se prebila skozi vsa sporočila.....

NIČ MAMICE IN LUMPIJI - IMEJTE SE RADI

TISTI, KI STE BOLNI SE ČIMPREJ POZDRAVITE user posted image

in uživajte v trenutkih...tako hitro mineva čas, ne?

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
29.9.2009 9:00:43   
afnica mala
Dobro jutrouser posted image

lucka- [user posted image za polovico user posted image .

jana-k; je mami pregledala Jakoba? Je predpisala kakšno zdravilo?

Neli je še kar smrkava in se mi zdi, da malo bolj. Kako pomagat? Kaj ji lahko dam? Zaenkrat ji čistim s fiziološko in baby vacom. Jaz sem že ok, smrkam še, ampak imam na sumu orhideji, ki sem ju v soboto kupila. Ker nos malo peče in oči so na trenutke zamegljene- to pa je pri meni znak senenega nahoda.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......