jana84
|
Dobro jutro ali pa že dan! En lep vikend je za nami: smo se imeli kar lepo...Sicer je naš Jakob tako ubošček prehlajen in kašlja kot kakšen star stric, ki kadi že 50let...Predvsem ga to moti, dokler ne zaspi prav, ker mu teče smrkelj v grlo in ga potem sili kašljat...Danes zjutraj je potem tudi malo zbruhal mleka ker je tolk kašljal...Ampak v vrtec pa je vseeno šel. Mi je rekla svakinja, ki je vzgojiteljica v vrtcu, da naj se kar navadmo na to, ker bo zdej do pomladi vedno tako. V vrtec pa kar naj gre, ker ne bo ne njemu ne drugim nič kaj škodilo. Pa smo ga peljali. Zdej če bo prehudo pa me bodo iz vrtca poklicali za ga prit iskat... No, v petek sem jaz praznovala 1/4 stoletja, Jakob je bil priden in se lepo cel večer igral s sestrično in bratrancema z njegovimi avtomobilčki in kamjončki...So bili prav smešni. Sestrična je sedela v poganjaču-avtu Streli Mcqueen, Jakob pa jo je vozil okrog ... V soboto smo se odpravili na naš "vikend" pobrat sadje, ki ga je burja zmetala po tleh. Jakob je bil tako priden in pomagal pobirati hruške, da sem se mu morala prav smejati...Sedel je zraven polne posode s hruškami in jih metal ven in nazaj noter...kako malo robijo otroci da so srečni! Zvečer pa je prišla še svakinja z družino mi voščit, ker dan poprej niso utegnili, jaz pa sem spanirala gobe - dežnike, mljask, mljask... Nedelja pa je bila zopet obarvana v lenarjenje in pohajanje...Res prečudovit vikend. Ponoči pa kljub temu, da je prehlajen zelo lepo spi: v soboto je spal od 21.30 do 3h, potem pa od 3.15 do 4.15 lepo v svoji posteljici, potem pa še pri nas v naši postelji do 7h...Res priden. Danes ponoči pa od 20h do 22.30, potem pa od 23h do 4h pri nas v postelji, ker ubogi ni in ni mogle zaspati, ker je toliko kašljal...Potem pa še do 5.45 in do 6.15 sva se midva še cartala in pila mlekeca...Potem pa v vrtec... No, ma če potegnem črto pod noči --> zelo lepo spanje! Tako, zdaj pa moram počasi tzalkjučit to pisarjenje... A, ne še to vam poram povedat: smo skoraj 100%, da je Jakobu prikukal 3.zob in to leva dvojka zgoraj...Čudno sicer, ker enic še nima zgoraj, ampak ima vse tako napeto, da mislim, da bodo kmalu tudi tisti zobki prikukali na dan. Potem pa hrana boj se Jakoba, ker že zdaj tako grizlja s tistimi dvemi zobki spodaj, da ni za verjet! Ok. zdaj pa res, malo potelovadit in se kaj učit! Lepo se imejte! P.S: Taj vsenajboljše za nazaj! Le tako naprej, saj zdaj nisi več dojenček ampak otrok...
< Sporočilo je popravil jana_k -- 28.9.2009 9:52:01 >
|