felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Oj, Nina,kaj sva danes edine tu gor, a?... Sem tako žalostna, ker nisem na zboru marčevk,pa tako smo se veselili... , samo ni kaj, ponoči je moj ene 2x dudo popravljal, zjutraj ob 5,30 mleko, ma ful je razumel, da nisem čist uredu, pa tako me je pokrival...sej zdej je grlo mal boljše, ma najhujš je, ko začne žgečkat, pa pečt, ko če začneš kašljat, ni konca....pijem čaje, limonade, kalcij, cedevito, pa lekadol.....jaz nisem tolk za tablete, samo moj pravi-dej, dej, vzemi, res, boš vidla, da bo boljš...no zdej pijem kavo, ker me je grozn glava bolela, in je začelo pojenjati...očitno nizek pritisk....vročine ni, tako da upam, da se res stvar umiri...ma ko se počutiš za en dr**....res ne bi bila danes za tak športni dan... Punce upam da uživajo....... čao, mami, smo te pogrešali v Konjicah res škoda, da te je zdravje izdalo takole zadnji trenutek. Ampak zihr ni bilo to zadnje srečanje maš pa še dva dni, da se zrihtaš yania,a je res zdravje zatajilo al nisi upala na Štajersko? Pocajtaj se :D mogoče se je Lolite ustrašla