jolly123
|
da se vam malo javim, še dobro nisem začela delat sem že na bolniški. Visim doma čist nahodna z vročino, šefe sem klicala po telefonu, jih nisem mogla priklicati, poslala mail da me ne bo, pa se nobeden ni niti potrudil da bi mi odpisal, očitno sem res tehnološki višek mah dol mi visi, bojo oni na zgubi ne jaz. IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Jolly, ful mi je žal k ne bo šla ta fora s kupončkom od strica. Ovratnice še nismo dobili, ti bom povedala kako se obnese. Ampak mi2 nisva naročila te na spray, baje da ta na elektro šoke bolj pomaga. Kok se grozno sliši ampak baje da malo pikne. V petek ima opercijo, da mu odstranijo bulo in vidijo kaj pravzaprav je... No kolegica ki dela na zavrovalnici se je zdaj spomnila nekaj drugega, avto oz.njegovo podvozje bom pač popravila na svoje stroške, potem bom pa avto odjavila iz prometa in ga nazaj prijavila, ter menjala zavarovalnico - avto na drugi zavarovalnici zavarovala kasko in potem čez čas uveljavljala poškodbo na parkirišču, da bom pleh popravila na ta način. No upam da rata. Zaenkrat je to še v povojih. IZVIRNO SPOROČILO: valla. Mi smo imeli tudi norijo čez vikend. Tamal je dobil laringitis. Mdb, tenks za tvoj post. Ne vem zakaj sem ga zadnjič 2x prebrala. Kot da bi slutila. V glavnem ponoči je čedalje bolj čudno dihal, tko da smo šli na urgenco, kjer je dobival inhalacije in injekcije. Če ne bi ratalo, bi mogli v bolnico. Je blo pa res težko, ker se je tolk upiral inhalaciji, jaz sem bla čist mokra, tolk sem ga držala. Zdaj je že ok, samo še malce prehlajen, ampak že skoraj zdrav. So nas res dobro poštimali. Za finish pa je še Niku špricnilo v oko razkužilo za roke, tko da smo mu ga izpirali... Pestro. Joj bogi revež no. A je tale laringitis nalezljiv ali kako je s tem? Potem ste zdaj tudi vi doma? IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jolly,kako si??Saj se bo uredilo...vem,da je to lahko reči,samo vsi smo samo ljudje in usoda že naredi tako kot je prav... so otročki zdravi,,,vse ostalo ni važno.. Trenutno precej slabo, ampak bo kmalu bolje, sej ne bo večno tako. Sem včeraj malo premišljevala pa zakaj za vraga se mi zadnje čase dogajajo same slabe stvari. Ampak mislim, da je to samo neko "sporočilo" da naj končno nekaj naredim in se brcnem v rit. Da če bom tako nadeljevala da bom sama sebi škodila, ker je v nasprotju z mojimi prepričanji. Tko da delam na tem, da uresničim tisto kar sem si vedno želala ;) IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Imam eno vprašanje. Ali boste ve otroka nezgodno zavarovale????? (tiste ki niste vključene v vrtec). Vidiš na to pa sploh nisem pomislila, hmmm ja res ne bi bilo slabo, nikoli ne veš. Nesreča ne počiva. IZVIRNO SPOROČILO: jana_k Kako ve uspavate vaše lumpije? A vam zaspijo v posteljici sami od sebe ali jih pestvate...? Naš doma noče za nič na svetu zaspat sam v posteljici... jah naš tud ne zaspi sam od sebe je misija nemogoče. No zvečer je tako zaspan, da ponavadi ko poje večerjo že zaspi na mojih rokah ko ga nesem posteljo, tko da se neki ravno ne mučim z uspavanjem Al pa zdaj ko je bil bolan in je hotel pri meni spat, sem se enostavno naredila da spim, pa me je nekaj časa buljil, pol se je pa ulegel zraven mene in zaspal sam. Čez dan ga pa uspavam na rokah. Je rekla vzgojiteljica v vrtcu da z ostalimi nimajo težav, da lepo zaspijo, sem si mislila čaki da moj pride No jutri ga po dolgem času spet peljem v vrtec. IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala služba- poznam primere, ko po porodniški izvisijo, prijateljica je imela enega za drugim, pa so jo čist na stranski tir dali. Vso srečo jolly in lovely Hvala. No sej bomo videli kako pa kaj. Me je klicala bivša sodelavka, ki je sedaj vodja nekega hotela, če znam določene zadeve delat, sem rekla da ja, pa me je povabila na razgovor, da se malo pomeniva, pol bo pa predlagala svojemu nadrejenemu mojo zaposlitev. Upam, da bo nadrejeni za. Ker bi mi bilo super do službe bi imela namreč 10 min ( predvsem nobenih avtocest ) več časa bi imela za Tajkota. Poleg tega sva s to sodelavko v preteklosti odlično sodelovali ima sama tudi tri otroke in vem, da mi ne bo srala če bo kdaj treba kam skočit zaradi Tajkota. Držte pesti
|