|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
24.9.2009 13:15:49   
jolly123
da se vam malo javim, še dobro nisem začela delat sem že na bolniški. Visim doma čist nahodna z vročino, šefe sem klicala po telefonu, jih nisem mogla priklicati, poslala mail da me ne bo, pa se nobeden ni niti potrudil da bi mi odpisal, očitno sem res tehnološki višek user posted image user posted image mah dol mi visi, bojo oni na zgubi ne jaz.

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jolly, ful mi je žal k ne bo šla ta fora s kupončkom od strica.

Ovratnice še nismo dobili, ti bom povedala kako se obnese. Ampak mi2 nisva naročila te na spray, baje da ta na elektro šoke bolj pomaga. Kok se grozno sliši ampak baje da malo pikne. V petek ima opercijo, da mu odstranijo bulo in vidijo kaj pravzaprav je...

No kolegica ki dela na zavrovalnici se je zdaj spomnila nekaj drugega, avto oz.njegovo podvozje bom pač popravila na svoje stroške, potem bom pa avto odjavila iz prometa in ga nazaj prijavila, ter menjala zavarovalnico - avto na drugi zavarovalnici zavarovala kasko in potem čez čas uveljavljala poškodbo na parkirišču, da bom pleh popravila na ta način. No upam da rata. Zaenkrat je to še v povojih.

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Mi smo imeli tudi norijo čez vikend. Tamal je dobil laringitis. Mdb, tenks za tvoj post. Ne vem zakaj sem ga zadnjič 2x prebrala. Kot da bi slutila. V glavnem ponoči je čedalje bolj čudno dihal, tko da smo šli na urgenco, kjer je dobival inhalacije in injekcije. Če ne bi ratalo, bi mogli v bolnico. Je blo pa res težko, ker se je tolk upiral inhalaciji, jaz sem bla čist mokra, tolk sem ga držala. Zdaj je že ok, samo še malce prehlajen, ampak že skoraj zdrav. So nas res dobro poštimali. Za finish pa je še Niku špricnilo v oko razkužilo za roke, tko da smo mu ga izpirali... Pestro.

Joj bogi revež no. A je tale laringitis nalezljiv ali kako je s tem?
Potem ste zdaj tudi vi doma?

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jolly,kako si??Saj se bo uredilo...vem,da je to lahko reči,samo vsi smo samo ljudje in usoda že naredi tako kot je prav... so otročki zdravi,,,vse ostalo ni važno..

Trenutno precej slabo, ampak bo kmalu bolje, sej ne bo večno tako. Sem včeraj malo premišljevala pa zakaj za vraga se mi zadnje čase dogajajo same slabe stvari. Ampak mislim, da je to samo neko "sporočilo" da naj končno nekaj naredim in se brcnem v rit. Da če bom tako nadeljevala da bom sama sebi škodila, ker je v nasprotju z mojimi prepričanji. Tko da delam na tem, da uresničim tisto kar sem si vedno želala ;)

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Imam eno vprašanje. Ali boste ve otroka nezgodno zavarovale????? (tiste ki niste vključene v vrtec).

Vidiš na to pa sploh nisem pomislila, hmmm ja res ne bi bilo slabo, nikoli ne veš. Nesreča ne počiva.

IZVIRNO SPOROČILO: jana_k

Kako ve uspavate vaše lumpije? A vam zaspijo v posteljici sami od sebe ali jih pestvate...? Naš doma noče za nič na svetu zaspat sam v posteljici...

jah naš tud ne zaspi sam od sebe je misija nemogoče. No zvečer je tako zaspan, da ponavadi ko poje večerjo že zaspi na mojih rokah ko ga nesem posteljo, tko da se neki ravno ne mučim z uspavanjem Al pa zdaj ko je bil bolan in je hotel pri meni spat, sem se enostavno naredila da spim, pa me je nekaj časa buljil, pol se je pa ulegel zraven mene in zaspal sam. Čez dan ga pa uspavam na rokah. Je rekla vzgojiteljica v vrtcu da z ostalimi nimajo težav, da lepo zaspijo, sem si mislila čaki da moj pride user posted image user posted image No jutri ga po dolgem času spet peljem v vrtec.

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

služba- poznam primere, ko po porodniški izvisijo, prijateljica je imela enega za drugim, pa so jo čist na stranski tir dali. Vso srečo jolly in lovely

Hvala. No sej bomo videli kako pa kaj. Me je klicala bivša sodelavka, ki je sedaj vodja nekega hotela, če znam določene zadeve delat, sem rekla da ja, pa me je povabila na razgovor, da se malo pomeniva, pol bo pa predlagala svojemu nadrejenemu mojo zaposlitev. Upam, da bo nadrejeni za. Ker bi mi bilo super do službe bi imela namreč 10 min ( predvsem nobenih avtocest user posted image ) več časa bi imela za Tajkota. Poleg tega sva s to sodelavko v preteklosti odlično sodelovali ima sama tudi tri otroke in vem, da mi ne bo srala če bo kdaj treba kam skočit zaradi Tajkota.
Držte pesti user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
24.9.2009 13:27:04   
Tejčika29
Vsem ki imate bolne otročke ali ste same bolne pošiljam user posted image in user posted image .

Mi smo sedaj ok, spanje se je normaliziralo.

Pospešeno si urejam stvari, ker v ponedeljek štartam z službo. Malo si pospravljam - generalka in uživam še zadnje sončne dni z Alino. Konec bo jutranjega cartanja v postelji in dolgih zajtrkov... Pa saj se bomo vsi navadili.

Atija cele dni ni, ker pomaga na naši hiši, Alina je včeraj prav zajokala ko je popoldan šel čez vrata, joj kako mi je blo hudo, mojmu pa še bolj. Čez vikend mamo en rojstni dan in malo potepanja naokoli, seveda še brez atija in to je to.

Uživajte v tem vremenu, medve greva danes k moji babici na trgatev.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
24.9.2009 14:03:52   
sončnica24
Hojla, da se še jaz malo javim. Za razliko od ostalih v službi nimam problemov, sem res srečna, ker se tudi sekiram nič ne. Nik je zaenkrat tudi zdrav, tako da držim pesti da ostane tako naprej ker je do zdaj vsak prehlad pobrav in glede na v vrtcu kjer jaz delam  jih v najmanjši skupini že 5 manjka, tam kjer pa je Nik pa še nihče.

Jolly drži pesti na rokah in nogah da ti uspe službo menjat in da se avto porihta.

Glede spanja, mi tudi bolj bogo spimo tu pa tam pa sploh se tako premetava po postli pa z glavo vdarja v robe da mene glava boli, kaj naj naredim? Tista pena ne pomaga NIČ.

Cepljeni smo do sedaj bili vedno in bomo zdaj tudi, kaj pa je zdaj sploh okrog tega, nisem nič zasledila?

Lepo se mejte in veselo pihanje svečk se bo zdaj začelo ne? Kako hitro je minlo, ne moreš verjet.

Pa pa

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
24.9.2009 14:52:30   
freha
coccinella
tvoja je mela pa res ful laskov!

valla
glede cepiv pravijo da znajo kr škodovat, od paralize in avtoimunskih bolezni itd. povezujejo tudi z novodobnimi boleznimi, ki so se pojavile od kar so uvedli cepljenja. pa vse skupaj se mi zdi je velik biznis farmacevtski industriji, sploh ker cepijo za ene bolezni ki jih že zdavnaj ni več, še preden so sploh začelki cepit ptori njim. a veste da v italiji, franciji in drugod po evropi sploh niso obvezna vsa cepljenja, pr nas pa naše malčke še pred vstopom v šolo cepijo okol 30krat? to se mi zdi čist tu mač! baje so ene odklonile, eno osebno tudi poznam, sam je tud bolj tak tip da si upa, ker ji baje ful težijo. če bi mela sama izbiro sploh ne bi dovolila cepit tak malih dojenčkov ki še nimajo imunskega sistema. drugače pa mi na srečo zaenkrat nismo imeli nobenih posledic.
samo zanimalo me je če še katera o tem razmišlja.

ej kakšne žurke boste mele za 1 rojstni dan, ker vprašanje če bo še dovolj toplo za piknik? mi mamo kr nekaj prjatlčkov za povabit, pa bomo najbrž doma pr dediju in babi.

fajn se mejte!

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
24.9.2009 21:22:21   
PikicaStonoga
Hej hej!

Samo na hitro komentarji, potem pa cartanje z možekom :)

Zavarovanje - sploh še nisem razmišljala, samo je najbrž ne bom nič zavarovala.

Žurka za 1. RD - ne mislim nič posebnega delat, samo na kosilo povabit starše in brate sestre z družinami. Tko da mi tud ni panika zarad vremena, se še vedno lahko vsi stlačimo notr, čeprav nas je po obeh straneh skupaj z otroki že kar 23! user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
24.9.2009 21:23:27   
PikicaStonoga
jolly, in kaj je tisto, kar si si vedno želela? :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
24.9.2009 21:24:24   
PikicaStonoga
Mene pa zanima, kako pogosto perete lase svojim miškolinom?

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3282
24.9.2009 21:41:40   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

ponavadi 2x na teden  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3283
25.9.2009 9:11:18   
Lovely
Dan,

evo Inya že spi po zajtrku, tale viroza jo je zgleda kar zdelala. Včeraj sem bila pri odetniku in zdaj bom čez vikend premlevala. Sicer pa vse skupaj ni tok grozno, zdaj vidim, da sem res ena taka dost eksplozivna oseba user posted image  Pa mešat drek je vedno najslabše... Je pa rekel, da je takih primerov fuuuul veliko, da vsak, ki dela reorganizacijo najprej udari po porodniških, ker je najmanj boleče za njih.
Je pa res, da sem se jaz tok spremenila, da zdaj ko se počasi začenjam ukvarjat malo tudi sama s sabo ugotavljam, da bom imela še veliko dela... Me je moj vprašal 3 dni nazaj kaj bi počela, če bi imela 2 mio € na računu. Pa mu še danes ne znam odgovorit, 2 leti nazaj pa kot iz topa. user posted image

Jolly, če si ful želiš ti bo itak ratal. Ti kar vizualiziraj user posted image

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3284
25.9.2009 9:12:37   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Inyo zdaj kopamo vsak drugi dan in ji takrat tudi lase umijem. Poleti pa smo vsak dan. Ji pa ne dam veliko mila gor. Zelo zelo malo.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3285
25.9.2009 9:27:31   
jolly123
Jutro. Lansko leto ob takem času sem vam pisala:
Eno vprašanje za bolj izkušene, kako izgleda otrdevanje trebuha. Res ne vem a je to to, ker me nič ne boli, samo trebuh malo trši rata, mam en tak občutek kot da mi ga je stisnilo in malo težje diham. To lahko traja tud 20 minut, pol ure. Samo boli pa res nič, nikjer.  :?

Zvečer mi je pa voda odtekla, ponoči sem pa rodila. user posted image Ne morem verjet, da bo Tajko jutri star eno leto!!!

Danes sem ga po dolgem času peljala v vrtec, je bil revež kar prestrašen je valda pozabil že na vrtec. Ni se še počutil varno jaz pa ker sem vsa bolana, nisem upala ostati z njim malo tam, da ne bi še vseh nalezla in pol sem šla, se je zapodil za mano in začel jokati, meni se je pa srce trgalo user posted image user posted image
Sva se zmenili z vzgojiteljico da če bo panika naj me pokliče, drugače ga pa pustim že kar spati tam. ostali so namreč ulafani že in se bodo lažje s Tajem ukvarjali.

Neposredna povezava do sporočila: 3286
25.9.2009 9:31:47   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Dan,

evo Inya že spi po zajtrku, tale viroza jo je zgleda kar zdelala. Včeraj sem bila pri odetniku in zdaj bom čez vikend premlevala. Sicer pa vse skupaj ni tok grozno, zdaj vidim, da sem res ena taka dost eksplozivna oseba user posted image  Pa mešat drek je vedno najslabše... Je pa rekel, da je takih primerov fuuuul veliko, da vsak, ki dela reorganizacijo najprej udari po porodniških, ker je najmanj boleče za njih.
Je pa res, da sem se jaz tok spremenila, da zdaj ko se počasi začenjam ukvarjat malo tudi sama s sabo ugotavljam, da bom imela še veliko dela... Me je moj vprašal 3 dni nazaj kaj bi počela, če bi imela 2 mio € na računu. Pa mu še danes ne znam odgovorit, 2 leti nazaj pa kot iz topa. user posted image

user posted image user posted image

Jah vidiš to pa tudi jaz ne vem, je ravno zadnjič moj loto igral in rekel kaj bova če zadaneva, pa kar nisem vedla, ker sem takoj na Tajkota pomislila. Še dve leti nazaj bi rekla, grem si kupit zemljo ob morju kje v Grčiji user posted image Jah tako je to, spreminjamo se in odraščamo. Sej je prav tako.
Za službo je pa res tako vedno je najlažje udariti tiste na porodniški, je res težko če pomisliš nekako razbijati utečeno ekipo, tko da zato niti nisem hotla takoj napadati vse živo. Sem taka kot ti znorim v sekudni potem vsem vse povem, pol pa ugotovim, da je mogoče kdaj bolje da sem tiho. Zaenkrat bom pač sprejela to kar moram početi, ampak iščem kaj drugega to pa itak.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 9:44:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3288
25.9.2009 9:46:19   
jolly123
Sej res Nik bo 4 leta jutri. Vse najboljše tudi vam. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
25.9.2009 10:00:27   
jana84
Dobro jutro, dober dan!
Ker sem še vedno v pižami, ne vem kako naj vas pozdravim!

Glede praznovanja 1.rojstnega dne: mi bomo naslednjo soboto kar lepo doma eno malo žurko priredili. Seveda že v popoldanskih urah, ker je v naši žlahti veliko majihnih otrok in predvsem zaradi Jakoba, da ne bo preveč utrujen za kakšno lepo slikico ob user posted image .

Glede umivanja las: mi našega packona vsaki drugi dan kopamo (so izjeme ko ga kopamo na tri dni in tudi ko ga kopamo vsaki dan) in takrat mu tudi laske umijemo. Lase mu že od nekdaj umivamo s šamponom, ker jih ima kar lepo dolge in goste, pa seveda zaradi tega tudi toliko bolj zapackane. Kopamo pa ga tako, da mu v kado natočimo vodo, vanjo kapnemo malo oljne kopeli ali mila za kopel in to je to. Ga ne smemo preveč z mili umivat, ker ima zelo občutljivo in suho kožo, z občasnimi "izbruhi" dermatitisa...Tako, da ga vsakič po kopeli namažemo še z oljem...

Danes sem pa prav ponosna na svojega sinčka. Ponoči ga je spet nekaj matralo, no in ko se je že drugič zbudil (okrog pol enajstih) sem ga vzela k sebi v posteljo. No potem ni in ni hotel zaspati pri nas in je stalno nekaj rogivilil pa po meni pa po tatku, tako da sem ga imela že čez vrh glave in sem ga lepo primla in položila v njegovo poteljico, mu dala flaško čaja in dve dude - eno je takoj ven iz posteljice zabrisal... No in čez kakšnih 15minut rogoviljenja in jokcanja in pokcanja je končno zaspal...Sam. Tako sem vesela. Vem, da je bil to zaenkrat zgolj slučaj, ampak nekje se je treba lotit. Madonca, fant bo imel eno leto, pa bo pri mamici in tatkotu v postelji spal...Ne,ne. Ko mu uredimo njegovo sobo - tam okrog novega leta, ga bomo verjetno navajali na popoldansko spanje v njegovi lastni sobi...Itak je čisto zraven naše in če bo treba si bom pa še jaz en jogi noter vrgla, da bom zraven spala, da ne bo treba vsakih pet minut skakat iz postelje...Ja, to so zgolj načrti.

Nič, zdaj pa grem veselo naprej po opravkih...
Lepo se imejte, če bo kaj časa pa se kaj slišimo...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
25.9.2009 10:31:29   
Tejčika29
O, so se že začela praznovanja, bravo!!! Meni kar spomini vrejo na dan kako je bilo lani ko smo ena za drugo odhajale v porodnišnico, se bodrile, si razlagale... Krasno je bilo punce, res! Imam kar kurjo kožo...

Glavo peremo 1 do 2x na teden, tuširamo jo vsak dan, kopam je zdaj ne da se ne prehladi, ker pri nas še ne kurijo in nočem da se mi v vodi pregreje, pol pa na hladen luft, pol ko bodo pa kurli se bomo pa tudi kopali.

Pri nas na šihtu je pa baje tud štala, ker je likvidnost na psu, zaradi tega, ker so nam dolžni veliki gradbinci (ne bom omenjala kateri). Za njih namreč delamo precej velike posle in če niso plačani par mesecev je seveda to kriza, ker je treba plačat material, pa ljudi, pa leasinge, davke... Naša država tu še ni nič naredila, uredila je le, da sama v vsakem primeru pravočasno pobere davek user posted image . Zato pa je tako kot je, v tem našem gospodarstvu. Sem si dala duška... Ne brat...

Končno je posijalo sonce, lep dan punce!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 10:41:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 3292
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 10:43:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu gogabojan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3293
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 10:46:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3294
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 10:49:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu freha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3295
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 10:49:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3296
25.9.2009 10:50:31   
irma78
Dan,

se vam po dolgem času spet malo javljam. Imam malo gužve doma, ker sva oba z Nikom zbolela (prehlad oz. virozica), tako da sem vseskozi z Nikom, ki mi ne da dihati. Po eni strani je to v bistvo fino, ker tako skupaj preživljava še zadnje dni mojega dopusta oz. trenutno bolniške.

V glavnem že v petek, ko smo se odpravili proti Münchnu je Niki nekaj kašljal in smrkal. Pa smo vseeno šli, ker smo se itak zavarovali, če bi bilo pa kaj hujšega smo pa v LJ itak v 4 urah. V Münchnu smo se imeli super - smo šli v ZOO, pa na en grad, pa v BMW muzej, malo smo tudi šopingirali, ker je izbira oblačil tam res zelo velika. Čeprav, to kar sem pa res želela kupit, pa nisem našla, in sicer zimskega pajaca za Nika. Očitno je še prezgodaj za te stvari. Domov smo prišli v ponedeljek skoraj ob polnoči. In ker ni bil Nik nič boljši je ostal doma, jaz sem pa tudi v ponedeljek zbolela. Še danes sva oba z Nikom bolj tako tako, Niki smrka (mu teče gnojček iz noska) in kašlja, mene pa grlo boli kot sto user posted image , pa tudi malo smrkam in nos imam zamašen. V glavnem sva na bolniški, do kdaj pa nimam pojma. Sicer je pa zunaj tako lepo vreme, da ga poskušava čim bolj izkoristiti. Me pa malo skrbi, če se ne bo sedaj v teh 10 dneh, ko sva spet vseskozi skupaj Nik odvadil vrtca in da bodo naslednji teden kakšni problemi. Jaz začnem namreč v četrtek delat in me kar malo skrbi kako bo to potekalo.

Za Nikijev rojstni dan pa ne mislim nič posebenga pripravljat. Eno tortico za v vrtec, pa eno za doma, ko bomo praznovali v ožjem družinskem krogu. Drugo leto, ko se bo pa Niki teh stvari kaj bolj zavedal, bo pa kakšna večja fešta.

Me pa nekaj zanima. A kaj razmišljate o cepljenju vaših user posted image  proti navadni gripi? Baje se priporoča.

Nič, sedaj vas grem pa še malo za nazaj prebrat in pokomentirat, dokler moj sinko aja, potem pa šibava v center.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 10:51:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3298
25.9.2009 10:54:07   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Me pa nekaj zanima. A kaj razmišljate o cepljenju vaših user posted image  proti navadni gripi? Baje se priporoča.

To ne ga bom pa cepila proti pnevmokoku al čemu že, sej še sama ne vem več user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
25.9.2009 11:03:42   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Dober večer.
Jaz sem nazaj iz laufanja- še kar vztrajava s sosedo- 3x tedensko, 50 minut sva danes- vmes 5 minut raztezanja, pa še na koncu doma 5 min vaj naredim.

No, naj povem, da nam je včeraj hiša zasijalauser posted image - dobili smo rumeno fasado. Izpadla je bolj močna, kot sva mislila, ma je vseeno lepa. Ni pa še čist fertik, še kulirplast in mal detajlov, pa bo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za novo obleko vaše hiške. Midva bova morala tudi v roku 5 let novo fasado naredit, pa mi je tudi rumena nekam najbolj pri srcu. Ampak prvo morava malo dinarčkov prišparat, potem pa tole. Imava namen ob fasadi še vsa okna zamenjat, teh je pa na naši hiši malo morje.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Tai/Taj
Meri 07

Kako napisati ime: TAI ali TAJ?

Tai (42%)

Taj (58%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!