jolly123
|
Očitno sem se nalezla od Tajkota, ker me grlo boli, peče, smrkam, kiham, čudno se počutim...joj no...sej bom pa doma. Kle itak nimam kaj za počet imam eno tako podobno situacijo kot ti Lovely. Imeli so neke blazne reorganizacije ( beri na vsa pomembna mesta so dali svojo žlahto ) in meni so včeraj na sestanku sicer ne direktno ampak nekako okoli v lepem tonu rekli, da ne vejo kaj točno z mano počet, da sem nekako odveč, da so si zamislili da bi se naučila delo od vseh v hotelu in da bi potem ko bo šel kakšen na dopust/bolniško lahko nadomeščala. To je zaenkrat moja delovna naloga. Mislim pa da znoriš, res no. Mislim sem jih že ne vem kdaj spraševala naj mi povejo kaj pa kako, če bi vedla, bi si že kaj drugega našla in sploh ne bi sem nazaj prišla, ne pa da me kle zdaj vsak ki ima 5 minut cajta drka. Tko da uradno si iščem novo službo, upam da čimprej najdem kaj pametnega. IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jolly Naj ne bi nič kontrolirali točno. Lahko pa se zgodi, sam bolj poredko. A si samo ji kuponček dala, ali ste tudi evropsko poročilo napisali????? Drugače pa ti zgrabi priložnost in vzemi kuponček. Sam se boš potem morala zgodbe držati do konca. Mislim lagati. Pa vprašanje. A ste kaj poškodovale ograjo????? Moj oče je imel na avtocesti hudo prometno nesrečo, ker je šel prehitevati, pa ga je zabijalo iz ene ograje v drugo. Po enem letu je pa dobil položnico od zavarovalnice, da mora plačati 4000 evrov za ograjo. Seveda zdaj so si najeli odvetnika. Mene če vprašaš jolly bi vzela kuponček od strica. Drugače pa poklič kr eno zavarovalnico pa se pozanimaj kako in kaj. (ni treba točno to podružnico, kjer si ti zavarovana, vzemi raje kako iz drugega kraja, npr. maribor ). Želim ti, da čimbolje to zrihtaš. In da bo tebi v plus. Ne bo šlo, sem govorila s parimi agenti, pa še ena kolegica dela na zavarovalnici pa se je pozanimala, je rekla da so povezani med seboj in bi takoj ven skočila, da sem imela prometno nesrečo pred kratkim in bi šli ziher preverjat, tko da je rekla, da naj se nikar ne zajebavam, ker me potem čaka še kazenska prijava. mah dej...še to se mi manjka. Bom šla pa ob večerih in vikendih kelnarit, da bom zaslužila, ne vem kaj naj drugega. IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Kdaj otroka peljati k p.? Če kašlja verjetno a ne? Kako pa veš, da ima vneto grlo ali kot je imel Tajko streptokok? Takrat verjetno dobi vročino, ane? Ne moreš vedeti ali ima streptokok razen če mu vzameš bris grla. To pa zdravnik sam preceni na podlagi bogsigavedi česa. Meni je najprej rekla da je en virus, pol je pa vidla da hodi v vrtec pa je rekla ah za vsak slučaj bomo to naredili in se je izkazalo da je pozitiven, drugače bi pa nas pa domov poslala kao sej je virus IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 evo v soboto štartamo z tajom k bo pihal prvo svečko joj k gre hitro čas a ne jolly..)))) Jap prva svečka v soboto, madona, kakšen velik fant je že Torto sem že naročila danes, darilo je že dobil, se nismo mogli upreti, praznujemo pa v soboto. Lovely si dobila že ovratnico proti lajanju? Midva jo imava doma, sva jo morala psu nataknit, ker je tako navezan na naju da je tulil oz. prav jokal kot majhen otrok vsakič ko sva ga samega pustila. In pol valda ni šlo zarad sosedov, sva mu dala to ovratnico gor, je ene parkrat zalajal in tista voda ga je vedno pošpricala in je hitro pogruntal da če ima tisto gor da ne sme lajat No sej pol se je tud odvadil lajanja sploh, samo zdej ko sem bila jaz dve leti z njim doma, ma zdej spet travme ko gremo kam brez njega. Tko da bo počasi spet treba ovratnico uvest.
|