|
RE: Julijke 2008, 2. del 27.9.2009 21:38:28
|
|
|
|
metuljcek321
|
Evening! Naša raketa je bila danes tko simpatično razigrana, navihana, naspidirana, zgovorna, hodeča, leteča, da jo je blo veselje pogledat. Čez dan se je odločila, da sta 2 uri spanca dovolj, po kopanju zvečer pa tko komirnila, da sva komaj verjela. Keanu Reeves je bil pa v Hitrosti tko zelo sexy ... yummy, yummy ... (čeprav film je bil pa tud še žblj-krat na TV ) ksenči, lektoriram sicer ne, ker nisem slovenistka. Imam pa feeling za jezik, tko da me komot kaj povprašaš, pa SSKJ je tud one of my best friends - he, he. Uradno niti ne vem, kako je s tem - če bi sploh lahko lektorirala slovensko besedilo - če bi bilo po moje, bi ga sicer z veseljem, ne vem pa, če lahko formalno to naredim. populis, ti naša sportašica - , mami. Si zgledna članica našega "fit yummy-mummy" kluba Ampak malce pa imam na sumu Šmarno Goro, da gor zahajajo taki "modeli" : neboglasnica, bogi Staš - le kaj ga matra? Bor-kolesar --> vidim, da mali uživa na bičikleti. Midva sva tud danes razmišljala, če čmo it z bajsiklom po Barju, pa potem turo preložili, ker princeska še vedno tu in tam kašlja ... ma, zihr je zihr. mišice medeničnega dna - joj, kolk pa jaz pozabim to trenirat. Ko sem vas brala, sem pridno telovadila down under. So far so good. Bo treba kar kakšen opominek vklopit, ja. Sodelavka je šla na tisto operacijo, k je blo tko hudo/slabo - po tretjem otročku se stvari niso in niso izboljšale. Zdaj je v redu. križ - dio mio, mene je v petek zjutraj zagrabil heksenšus, danes zjutraj pa sem se zbudila s prelepo razbolelim križem. Boli me od lopatic navzgor na sredini. Kr neki, res. Upam, da mine ASAP. Ful nadležna reč. Bo moral možek konkretno zmasirat! Upam, da tudi ve pridete do free masaže. Šmarna Gora fotkice - vau, kakšne korenine. Sem prejle gledala dokumentarec o Floridi (res fantastičen, moram posnet, da si ga ogledamo kdaj v šoli, ko bomo imeli nadomeščanje) - je pokazalo enega tipa, ki lovi aligatorje v močvirju Everglades, kjer so tudi mangrove, ki imajo vau, vau, vau korenine, kamor se lahko zapleteš ... anyway, tale ŠG je pa skoraj taka, majke mi Pa Lara v polni/bojni kolesarski opremi - ulala, frajlica mala
|