|
RE: Julijke 2008, 2. del 26.9.2009 21:55:16
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa Almera, jaz imam tud čist mišice medeničnega dna v p... prej sploh nisem tega opazila, dokler nisem začela laufat. ko sem šla prvič, jao, jao, katastrofa. naslednjič sem šla pa kr z vložkom, kaj pa čem.... no, in sem takoj klicala G in se prijavila na pregled. mi je reku, da sploh ni tako hudo, da je videl že dosti slabše, pa da ženske niso nič jamrale za inkontinenco. tako, da mi je dal naprej napotnico za laboratorij (ki po 1 mesecu še vedno čaka na polički...., drug teden ko bom konec M bom pa res šla). vglavnem, najprej mi bo dal pregledat urin, če nimam kakega vnetja, pa da se mi to zarad tega dogaja. drugače me pa čaka 10 terapij - neki elektrošokov, al kaj aja, pa še keglove vaje ne izvajam pravilno, stiskam namreč zadnjične mišice, kr neki se moram še to naučit. vglavnem, upam, da bo pomagalo. ker ko ne laufam, sploh nimam teh težav. je pa res fuuul zoprno, pa še tako mlade smo, pa res ne bomo nosile plenic, ane auroraa, enkrat mi je ena na hecen način razložila, kako naj se dela te vaje - no, sem si vsaj zapomnila. Pravi, da si moraš predstavljati, kot da po nožnici dviguješ in spuščaš dvigalo. Jaz sem jih med nosečnostjo kar pridno delala, zdaj pa samo včasih, ko se pač spomnim. Sicer pa smo imeli lušten dan. Piknik pri kolegici je bil uspešen, bilo je veliko otrok, predvsem enoletnikov, tako da je imel Aleksander fuuul družbe nanoreli so se, torta je bila super, še zaspan ni utegnil biti. Danes je oa ful zatišja tule, se mi zdi
|