farfala
|
krtekxx jaz sem uporabljala homeopatske granule proti išiasu v nosečnosti in res nisem imela problemov, kljub temu, da je bil Samo tako velik. Za dojenčke pa sem slišala da tud lahko pomagajo, samo nimam teh izkušenj. Ja, midva s Samom sva tud bolna, smrkava, malo kašljava,glava boli, vročino imava 37.6, včeraj je bil cel dan bogi, topel, ni imel energije niti za plazenje (sem se spomnila na Brito, ki je višja vročina ne ustavi), zvečer je dobil svečko, da je vsaj malo spal (z mnogimi prekinitvami), seveda ob meni.Pa cel čas, celo noč, rine z glavo v mene. Pa cel dan na rokah, revček. Sem pa še vedno v pižami.Muka bo danes kosilo kuhat. spetko ohrovt pripravim podobno kot blitvo,s česnom, zraven zmešam kuhan krompir, men je to ful dobro.Al maš brstični ohrovt? Smrdi pa res celo stanovanje, ko to kuhaš spetko, ti si iz Kopra? Smo se pa poleti ustavili v Kopru in šli do igral ob morju in se malo sprehajali tam, ko je ta nova promenada, prav prijetno, sem rekla, da bi kar lahko živela tu, samo pozimi pa ne. . Prvo pošiljko copatkov sem pa dobila 6. dan, kolk časa pa še čakaš? khurde mojega pa sadje požene, predvsem kake slive, obroke pa res ne moreš imet točno na uro, približno nekje okoli 9 zajtrk(sadje), okoli 12 kosilo, 15 malica in včasih še mleko, 19 nekaj mlečnega-žitna kašica, polenta, griz, in okoli 21 mleko Ojej ploha, dobro je obdelal golfiča
|