khurde
|
ooo, boga brita... naj jo hit mine ta vročina in čim bolje naj jo prenese ploha, je*** avto, sam da je mami doma spala v tem času zvezdica, zs sem ti poslala mislim, tile zs-ji tok štekajo... jaz včas vidim, da sem ga dobila šele na mejlu, ker mam vklopljeno, da mi sporočijo o zs-jih... in pol je dostikrat da ga na mejlu imam, v inboxu na rr pa ga ni go figure aja, dobro jutro, pijem kavo, še ena za vas ... noči pri nas so bol tko-tko, odkar ji zobki ven lezejo, je še slabše prej je vsaj hit nazaj zaspala, zdej pa kar neki jamra ta moj revček moja je zaprta zadnje čase, pa ne vem, če ni sadje krivo za tole k odkar je sadje je tko, prej pa ni bilo problemov... kaj najbolj pomaga? k jaz nimam ne vem kakih izkušenj zaenkrat s tem. sem edin brala na mon-u, da dr. cerarjeva priporoča 3 ml postanega donata na kg telesne teže in da to dajejo v P tudi nedonošenčkom... bom probala najprej s suhimi, namočenimi slivami, sam če je res sadje krivo, ne bo nič od tega... pa vem za te sladke kamilice, sam nimam ne kamilic in ne glukoze... svečke so pa verjetno najboljše šele v skrajni sili... aja, kaj je s probiotičnimi jogurti? tut to sem zasledila, da naj bi žlica na dan pomagala... a kakšna daje te jogurte? midve do njih še nisva prišli, bova pa kmalu... itak poje vsega skupaj do 3 žlice GH čez cel dan, ni ravno za stvar a mate ve obroke vedno točno na ure? mislim, ob istih časih? ker moja se sam zbuja ob približno istem času, ostalo je kot ji paše in ima včas popoldanski obrok (kosilo) ob enih, včas pa ob štirih... ker kar zbudit je ne morem, pa za mizo posadit ... mi2 sva tko na kavbojsk narejene, da je joj aja, k sem zanč spraševala o semenih itd. ... sem se spomnila, da je sezam itak alergen, ker pogosto piše "lahko vsebuje sledi sezama in arašidov", za sončnična semena, lanena in bučna pa nisem nikjer zasledila... me pa zanima, ker je velik namazov, k jih jem, na bazi sončničnih semen... moram še mal poiskat