khurde
|
čer, res je bil lep sončen dan jancci, petra za zobke farfala, nimam pojma za operil ulla, glede slikc ne vem, men je do zdej ratal vse v originalni velikosti shranit, samo bi pa rada jaz imela tko naštiman, da bi jih drugi lah shranil sam v iber pomanjšane, tok da se nič ne vidi skor, 1x1 cm , pa sem vse nastavitve že parkrat pregledala (k zmer je kej novga), pa nič najdla sonček, moja tut jamra pa vse to počne, kar lovro počne... včer je celo sedela in na pol spala zraven, pol se je pa sam prekucnila, ker je nazaj zakinkala in nadaljevala s spanjem zanč enkrat je pa v sede zaspala nazaj in bila naslonjena name spetko, ena moja kolegica tko podobno vodi otroka, ampak med nogami nekako... ima pa to po nasvetu fizioterapevta, ker njen otroček hodi v RA in naj bi ga s tem vzpodbudila k premikanju nog (se ne prestopa ob opori al kako že, že starejše dete)... sam če se otrok normalno razvija, ni to nič potrebno, pa če se normalno razvija, naj tudi ne bi kar padal povprek, ampak se naučil ujet ali pa lepo pasti mi smo se danes mal potepali, zdej se pa bašem s solato moja je pa včer pogruntala, da tist njen magični lonček pa mogoče le ima kakšno funkcijo in ni sam za igranje... se mi zdi, da je to tut delo ostalih otrok, pr katerih je vidla, da pijejo ven tko da je včer v bistvu prvič pila vodo iz lončka peer pressure, ja