|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
26.9.2009 22:56:33   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kaj pa to, samo brez jajca?

http://www.kulinarika.net/recept/priloge/Gratiniran_zdrobov_ohrovt-12521.html

in brez mleka...
ja lahko bi probala kej z zdrobom...tnx

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
26.9.2009 22:58:48   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: spetko

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kaj pa to, samo brez jajca?

http://www.kulinarika.net/recept/priloge/Gratiniran_zdrobov_ohrovt-12521.html

in brez mleka...
ja lahko bi probala kej z zdrobom...tnx

http://www.gurman.eu/recepti.php?Article=125&Folder=161&S=6&S=6

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
26.9.2009 23:00:43   
Ploha
jst mam pa zdej tud vpr:

1. tiste, ki svojim mulčkom dajete 3 obroke GH...kaj jim dajete...jst ji dam pač kosilo, pa sadna malca oz. sadje in jogurt ali skuta,..pa kaj naj to 2x sadno malco dam??

2. tiste, ki perete user posted image user posted image user posted image mam nekaj zaflekanih cunj, kako to dol spravm? s čim?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
26.9.2009 23:03:51   
Anonimen
ploha probi dat večerjo...kako mlečno zadevo, polento, mlečn riž, proseno kašo itd. za adapt. mlekom, seveda.

s čim maš zaflekane cunje?

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
26.9.2009 23:06:41   
spetko
ploha hvala za recepte..
kakšne fleke oz. od česa...jaz uporabljam čsitilo Sgrassatore...ampak to ne vem kje bi lahko kupila..ker jaz ga kupujem v italiji..in je ful dobro pa še ni drago..
drugače pa mogoče kaj od tega kar je na reklamahuser posted image ..

pri nas je jedilnik tako..
1.zajtrk sadje+skuta ali jogurt
2.malica sadje
3.kosilo zelenjava+meso..
4.malica dojenje
5.večerja mlečna kašica

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
26.9.2009 23:11:03   
Ploha
evo zdele sm meto ponesreč zbudla, tako da se greva v tavelko postlo crklat, jst pa sm slika user posted image user posted image user posted image sm šla v sobo pa ponavad me pogleda in zaspi nazaj, zdej me je pa pogledala pa se je zasmejala, jst pa v smeh butnla...al sm jst en butl user posted image user posted image user posted image

s čim mam zaflekan?? pojma nimam, vse sorte, hrana, kri, krema....

bom ji probala, uno za večerje, tnx ulla user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
26.9.2009 23:17:02   
spetko
Poha...hehehe..ja meni se to tudi fulkrat zgodi...no lepo se crkljajte..

jaz grem tudi v horizontalo...lahko noč

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
26.9.2009 23:19:00   
Anonimen
ploha če maš to že zaprano, bo težko šlo venuser posted image probaj namočit, pa s kakim megliem pošpricat, pa na višji temp. oprat...včasih še gre kej ven....drgač pa kri je najboljš takoj pod  MRZLO vodo sprat, pa se pol normalno opere. kako sadje kr s sodo natret....al pa če kr z navadnim milom mal namažeš flek, gre navadno tud dol. men ta doma narjen vse opere, no, mal obdelam fleke prejuser posted image ko pa enkrat zapereš v tkanino, pol pa res tetežk gre ven...

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
26.9.2009 23:30:19   
Zvezdica
Zvezdica povabiš na probo

zvezdica bila v kinu, gledala matthewa :user posted image user posted image user posted image user posted image jo je možek presenetil, pol v sombrerota na par martinijev, kebab in zdaj že domauser posted image Men se zdi da že celo večnost nisva bla skupaj zunaj.

zdej se grem še stisnt pa spat, k otroc glih spijo.

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
27.9.2009 8:52:56   
Ploha
morgen...

ulla: hvala za nasvet!

zvezdica: super za skupni večer user posted image user posted image

moji mami se je en model v avto zaletu, ona je doma spala, avto je bil parkiran, model je bil nažgan in nesreča je tu user posted image user posted image   tako na kratko,...zdej greva z mojmu pogledat kako bi to transportiral...sam da je ona doma spala, pol je pa vse kul..ker ne vem ka bi blo če bi bla not...če je volan razpadu user posted image (baje)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
27.9.2009 8:54:44   
Zvezdica
moji mami se je en model v avto zaletu, ona je doma spala, avto je bil parkiran, model je bil nažgan in nesreča je tu user posted image user posted image tako na kratko,...zdej greva z mojmu pogledat kako bi to transportiral...sam da je ona doma spala, pol je pa vse kul..ker ne vem ka bi blo če bi bla not...če je volan razpadu user posted image (baje

uh ****ti, volan razpadu. Pozdrav mami. HB je lepo doma spala. Aja, njemu po možnosti ni bilo nič.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
27.9.2009 9:01:25   
Ploha
njemu ni nič...ga majo na policiji na pridržanju...je mel pa avto od kolega, dokaj nov...user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
27.9.2009 9:01:59   
krtekxx
Ne boste verjele. Brita spet kuha, oz. včeraj zvečer, pa ponoči.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
27.9.2009 9:03:46   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

ja šit nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
27.9.2009 9:51:22   
krtekxx
Sonček zadnjič sem te na srečanju pogrešala. Tako kot verjetno vse.

Jaz bom pop***, namreč imam že 2.virozo v 14dneh. In ne vem kdo se od koga naleze - vsi trije fantje so čist OK. Ma ta lajf je zame očitno ratal čist prenaporen. Sam da jaz nič ne počnem. Moj se pa lahko pohvali s 7MTB turami v 2 tednih. Vse po vrsti so najmanj po 1000 višincev, raje več, pa ene V7, S7. Fanta sta pa čist naspidirana cele dneve.
No, upam, da se ni noben otrok in nobena mamica od mene zadnjič kaj nalezel.

Glede Britinih obolenj je pa ratalo eno tako zanimivo zaporedje: viroza1 (t1), viroza2 (t1/2), ...., viroza n(tn-1/2)...no bistveno (katastrofalno) je, da se obdobja zdravja med virozami prepolavljajo.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
27.9.2009 9:54:02   
khurde
ooo, boga brita... naj jo hit mine ta vročina in čim bolje naj jo prenese

ploha, je*** avto, sam da je mami doma spala v tem času user posted image

zvezdica, zs sem ti poslala

mislim, tile zs-ji tok štekajo... jaz včas vidim, da sem ga dobila šele na mejlu, ker mam vklopljeno, da mi sporočijo o zs-jih... in pol je dostikrat da ga na mejlu imam, v inboxu na rr pa ga ni user posted image go figure

aja, dobro jutro, pijem kavo, še ena za vas user posted image ... noči pri nas so bol tko-tko, odkar ji zobki ven lezejo, je še slabše user posted image prej je vsaj hit nazaj zaspala, zdej pa kar neki jamra ta moj revček

moja je zaprta zadnje čase, pa ne vem, če ni sadje krivo za tole user posted image k odkar je sadje je tko, prej pa ni bilo problemov... kaj najbolj pomaga? k jaz nimam ne vem kakih izkušenj zaenkrat s tem. sem edin brala na mon-u, da dr. cerarjeva priporoča 3 ml postanega donata na kg telesne teže in da to dajejo v P tudi nedonošenčkom... bom probala najprej s suhimi, namočenimi slivami, sam če je res sadje krivo, ne bo nič od tega... pa vem za te sladke kamilice, sam nimam ne kamilic in ne glukoze... svečke so pa verjetno najboljše šele v skrajni sili... aja, kaj je s probiotičnimi jogurti? tut to sem zasledila, da naj bi žlica na dan pomagala... a kakšna daje te jogurte? midve do njih še nisva prišli, bova pa kmalu... itak poje vsega skupaj do 3 žlice GH čez cel dan, ni ravno za stvar user posted image

a mate ve obroke vedno točno na ure? mislim, ob istih časih? ker moja se sam zbuja ob približno istem času, ostalo je kot ji paše in ima včas popoldanski obrok (kosilo) ob enih, včas pa ob štirih... ker kar zbudit je ne morem, pa za mizo posadit user posted image ... mi2 sva tko na kavbojsk narejene, da je joj user posted image

aja, k sem zanč spraševala o semenih itd. ... sem se spomnila, da je sezam itak alergen, ker pogosto piše "lahko vsebuje sledi sezama in arašidov", za sončnična semena, lanena in bučna pa nisem nikjer zasledila... me pa zanima, ker je velik namazov, k jih jem, na bazi sončničnih semen... moram še mal poiskat

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
27.9.2009 9:56:55   
khurde

Glede Britinih obolenj je pa ratalo eno tako zanimivo zaporedje: viroza1 (t1), viroza2 (t1/2), ...., viroza n(tn-1/2)...no bistveno (katastrofalno) je, da se obdobja zdravja med virozami prepolavljajo.

kaj pa P pravi na to, ker je tok pogosto bolna? mislim, razen tistega neumesnega komentarja o vrtcih (sej sem si prav zapomnila, da je tebi to rekla, a ne?)?

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
27.9.2009 10:26:05   
Zvezdica

pismo no. :(

Krtexx, maš ZS.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
27.9.2009 10:30:08   
krtekxx
kaj pa P pravi na to, ker je tok pogosto bolna?

Da dokler so virusi ni panike, bo prej prekužena. Sej je zadnjič in tokrat sploh nisem peljala. Jo bom jutri, ker mal kašlj pa nekaj se ji valja po grlu in se ne more lepo odkašljati, potem pa malo hrope.
Zvezdica, nimam tvojega ZS - razen tistega z naslovom za igračke. Sam ti jih še nisem poslala.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
27.9.2009 10:32:43   
Zvezdica
zvezdica, zs sem ti poslala

liam čaka račkota, že orenk najeda, te pol oz vse ostale še vpišem :)

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
27.9.2009 10:33:31   
Zvezdica
Zvezdica, nimam tvojega ZS - razen tistega z naslovom za igračke. Sam ti jih še nisem poslala.

poekiraj še enkrat. bemti ta ZS no.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
27.9.2009 10:35:55   
mimi30
jutrouser posted image

prebrala čvek od včeraj....hotla pokomentiratuser posted image ....zdaj pa morem ituser posted image , ker se je špela zbudila

Britauser posted image user posted image user posted image bogica mala, to pa že kr ne more biti res, nouser posted image ....zgleda, da je zdaj od tebe dobilauser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
27.9.2009 10:37:49   
spetko
dobro jutro...naprej ena user posted image za vse...ker meni jo je šele zdej rata piti..

krtekxxx ..pismo no...upam da čimprej mineuser posted image user posted image user posted image ,pa da so ti fantje v  pomoč čimveč..

Ploha..jaooo..pa to ne moreš verjet...no HB da je tvoja mami doma bla...a bo ta tip vam plačal popravilo al...?

khurde kar se tiče teh probiotičnih jogurtov ne vem...ampak če si uvedla navaden jogurt...mogoče kaka žlička tega tudi ne bi pomoje smela škodit...
aja pa baje da balzam za črevesja so namočene suhe fige, čez noč jih daš namakat in pol tisto vodo da spije...verjemi da bo cel dan kakala...user posted image
pa veliko tekočine spit na sploh...baje da bi morali spit na 1kg/1dcl...torej moj ima 8kg in naj bi spil skupaj z mlekom oz. dojenjem 8dcl..ampak ker ne veš kolko spije pri dojenju in odvisno tudi kolko se doji pa sama malo presodiš kolko naj bi spil

pri nas je tako lep sonček...in lepo pihlja...tako da ni prevroče ne premrzlo..
a za perilo sušit fenomenalno..včeraj je bilo tudi tako pa sem oprala 4stroje...tko da za danes je ostal samo še 1..user posted image
a da o gori perila za likat ne govorimo...to bo jutri na vrsti..
ker danes sem še dobila M in boli k user posted image user posted image user posted image ...pa še močna je zelouser posted image ...ampak HB nimam take probleme več z M kot sem imela pred porodom ki sem znala od bolečin in tolke zgubljene krvi skupaj padat...pa kr plava postat in trest se...whatever...no zdej so samo bolečine in je 100x bolše..

ok razpisala sem se...se vidi da me je kava že prijela in sem se dobro zbudilauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
27.9.2009 11:10:38   
krtekxx
VPRŠANJE: sem razmišljala, da bi šla z njo h kakemu homeopatu. A ma katera kake izkušnje s tem? Priporočila?

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
27.9.2009 11:20:22   
spetko
krtekxx..jaz edino kar sem homeopatskega uporabljala je to...kadar je imel krče sem mu dajala homeopatske granule in zdej ko mu zobki nagajajo mu dajem homeopatske granule...to so edine izkušnje kar imam s tem
želela pa sem ti povedat kaj pa če bi se obrnila na homeopatijo..ampak nisem želela neki..mogoče pa nočeš tega..
homeopatija je pomoje dobra stvar..ki ti naredi neko ravnovesje v telesu...in ni na podlagi te sintetičnih stvari..
za kakega homeopata pa ti ne vem povedat...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?