Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 13:21:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tako, zdaj pa grem zalaufat baby-vac, ker jo morem spat dat. To bo enega dretja spet joj, si sploh ne predstavljam, da bi to Varji delala za Nio. Kaj pa čem , če pa ji ful pomaga, drugače ne vem kako bi zaspala s polnim nosom. Pa ogromno ven potegne, saj to je 10-15 sekund in je mimo. jst mam kr ročnega, ker s tem baby vacom nismo nič dosegli, še zdej se ustraši sesalca ko ga prižgem...največ pa kr s palčkami ven potegnem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 14:54:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
Ojla! Ja...sem v oblačkih zdaj čisto...sem zavzela svoj priljubljeni položaj pred računalnikom ...in se je zgodilo pravkar par rahlih kluk kluk v spodnjem delu trebuha Zdaj pa res več nič ne dvomim...to je to...ponovno nepopisni občutki..kak je fajn! Čutim sineka!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 16:41:01
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ojla! Ja...sem v oblačkih zdaj čisto...sem zavzela svoj priljubljeni položaj pred računalnikom ...in se je zgodilo pravkar par rahlih kluk kluk v spodnjem delu trebuha Zdaj pa res več nič ne dvomim...to je to...ponovno nepopisni občutki..kak je fajn! Čutim sineka!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 20:31:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ojla! Ja...sem v oblačkih zdaj čisto...sem zavzela svoj priljubljeni položaj pred računalnikom ...in se je zgodilo pravkar par rahlih kluk kluk v spodnjem delu trebuha Zdaj pa res več nič ne dvomim...to je to...ponovno nepopisni občutki..kak je fajn! Čutim sineka! wiiiiiiiiiiiiiiiiiii, lepo, men zdej že ornk brca, me že preveč boli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 20:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno vprašanje : a lohk AB že prej zmešam z mlekom pa ji pol kasnej dam? verjetno da lahko sam vseen vprašam Kje pa ste Po TV ni nč pametnega, tuki pa tud nikjer nobene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 21:05:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ojla! Ja...sem v oblačkih zdaj čisto...sem zavzela svoj priljubljeni položaj pred računalnikom ...in se je zgodilo pravkar par rahlih kluk kluk v spodnjem delu trebuha Zdaj pa res več nič ne dvomim...to je to...ponovno nepopisni občutki..kak je fajn! Čutim sineka!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 21:10:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Eno vprašanje : a lohk AB že prej zmešam z mlekom pa ji pol kasnej dam? verjetno da lahko sam vseen vprašam Kje pa ste Po TV ni nč pametnega, tuki pa tud nikjer nobene Glih sem spravla malo tečko spat, je mogo it nazaj delat, ker je kao gužva , pol pa rihtaj bolano, zaspano in bolečezobo tečko sama
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 21:13:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll iiiiiiii http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999 nism gledala k mi neki laptop šteka Kako Nia a je že kej bolš? Pa ni taprava, po moje ji na živce gre, ko ji skoz teče in je posledično bolj sitna, tako da mi je kr energije danes vzela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 21:14:57
|
|
|
|
nia5
|
A Gaja pa se zdaj vredu počuti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 21:17:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tako, zdaj pa grem zalaufat baby-vac, ker jo morem spat dat. To bo enega dretja spet joj, si sploh ne predstavljam, da bi to Varji delala za Nio. Kaj pa čem , če pa ji ful pomaga, drugače ne vem kako bi zaspala s polnim nosom. Pa ogromno ven potegne, saj to je 10-15 sekund in je mimo. jst mam kr ročnega, ker s tem baby vacom nismo nič dosegli, še zdej se ustraši sesalca ko ga prižgem...največ pa kr s palčkami ven potegnem Saj jaz ji vsakodnevno tudi s palčkami pucam nosek, ampak zdaj ko je prehlajena, nima smisla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 21:22:04
|
|
|
|
nia5
|
Vidim, da ni nobene, tako da se bom kar poslovila. Mirno nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 21:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Eno vprašanje : a lohk AB že prej zmešam z mlekom pa ji pol kasnej dam? verjetno da lahko sam vseen vprašam Kje pa ste Po TV ni nč pametnega, tuki pa tud nikjer nobene Glih sem spravla malo tečko spat, je mogo it nazaj delat, ker je kao gužva , pol pa rihtaj bolano, zaspano in bolečezobo tečko sama ah ja, vem kako je, že tko je težje, če si sam pa sploh upam, da se ti ne bo ponoč prevečkrat zbujala Gaja je pa k da ne bi bla bolana, no sej ubistvu ni mela nč druzga kokr vročino, zdej k so to pozdravl je pa kot nova . Sam teli AB me mal zezajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 21:24:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Vidim, da ni nobene, tako da se bom kar poslovila. Mirno nočko jest sm pa ne vem če ne bom tud počas šla tud teb mirno nočko pa da ne bo velik zbujanj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 21:58:10
|
|
|
|
špelin@
|
Najprej moje poročilo:Gregor je danes v vrtcu SPAAAAAL Pridem ob pol enih tja in vidim mojo malo bibo, kako "švasa" na ležalničku Je vzgojiteljica rekla, da je šel lepo sam ležat gor, ko je videl, da gredo tudi drugi otroci, in da je popil malo soka ter mirno zaspal No, sem šla potem ob enih še 1x tja, ker ga prej nisem hotela budit, potem je bil pa že pokonci Sem tako ponosna na mojega malega fanta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 22:01:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tako, zdaj pa grem zalaufat baby-vac, ker jo morem spat dat. To bo enega dretja spet joj, si sploh ne predstavljam, da bi to Varji delala za Nio. Kaj pa čem , če pa ji ful pomaga, drugače ne vem kako bi zaspala s polnim nosom. Pa ogromno ven potegne, saj to je 10-15 sekund in je mimo. tud pri nas velik laufa ko je potrebno, brez njega si sploh ne predstavljam kako bi šlo Pri nas že od pomladi ni bilo treba laufat tega hudiča, je pa zakon, kadar je nosek zabasan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 22:01:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Eno vprašanje : a lohk AB že prej zmešam z mlekom pa ji pol kasnej dam? verjetno da lahko sam vseen vprašam Kje pa ste Po TV ni nč pametnega, tuki pa tud nikjer nobene Glih sem spravla malo tečko spat, je mogo it nazaj delat, ker je kao gužva , pol pa rihtaj bolano, zaspano in bolečezobo tečko sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 22:01:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ojla! Ja...sem v oblačkih zdaj čisto...sem zavzela svoj priljubljeni položaj pred računalnikom ...in se je zgodilo pravkar par rahlih kluk kluk v spodnjem delu trebuha Zdaj pa res več nič ne dvomim...to je to...ponovno nepopisni občutki..kak je fajn! Čutim sineka! Uživaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 22:02:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Eno vprašanje : a lohk AB že prej zmešam z mlekom pa ji pol kasnej dam? verjetno da lahko sam vseen vprašam Kje pa ste Po TV ni nč pametnega, tuki pa tud nikjer nobene Glih sem spravla malo tečko spat, je mogo it nazaj delat, ker je kao gužva , pol pa rihtaj bolano, zaspano in bolečezobo tečko sama ah ja, vem kako je, že tko je težje, če si sam pa sploh upam, da se ti ne bo ponoč prevečkrat zbujala Gaja je pa k da ne bi bla bolana, no sej ubistvu ni mela nč druzga kokr vročino, zdej k so to pozdravl je pa kot nova . Sam teli AB me mal zezajo za Gajo. Kaj pa ti AB nagajajo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 22:02:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutr se začne glasovanje za missbuši tko, da boste lahko glasovale Daj link!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 22:03:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ojla! Ja...sem v oblačkih zdaj čisto...sem zavzela svoj priljubljeni položaj pred računalnikom ...in se je zgodilo pravkar par rahlih kluk kluk v spodnjem delu trebuha Zdaj pa res več nič ne dvomim...to je to...ponovno nepopisni občutki..kak je fajn! Čutim sineka! wiiiiiiiiiiiiiiiiiii, lepo, men zdej že ornk brca, me že preveč boli Kar naj fajn brcajo tile vaši prihajajoči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.9.2009 22:21:22
|
|
|
|
špelin@
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 5:24:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tako, zdaj pa grem zalaufat baby-vac, ker jo morem spat dat. To bo enega dretja spet joj, si sploh ne predstavljam, da bi to Varji delala za Nio. Kaj pa čem , če pa ji ful pomaga, drugače ne vem kako bi zaspala s polnim nosom. Pa ogromno ven potegne, saj to je 10-15 sekund in je mimo. tudi mi ga redno uporabljamo ob zamašenem nosku, ker ji ogromno ven potegne. boje, dase malo joče, kot da se ji vse skupajše 1x dlje paca, pa po možnosti še na ušesa prestavi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?