Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 5:24:48
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ojla! Ja...sem v oblačkih zdaj čisto...sem zavzela svoj priljubljeni položaj pred računalnikom ...in se je zgodilo pravkar par rahlih kluk kluk v spodnjem delu trebuha Zdaj pa res več nič ne dvomim...to je to...ponovno nepopisni občutki..kak je fajn! Čutim sineka!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 5:26:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Eno vprašanje : a lohk AB že prej zmešam z mlekom pa ji pol kasnej dam? verjetno da lahko sam vseen vprašam Kje pa ste Po TV ni nč pametnega, tuki pa tud nikjer nobene Glih sem spravla malo tečko spat, je mogo it nazaj delat, ker je kao gužva , pol pa rihtaj bolano, zaspano in bolečezobo tečko sama ti popolnoma nič nezavidam. vem, kako je v takšnih primerih. eva je spomladi vedno zbolela, ko je šel na intervencijo. ko je prišel nazaj, je bla že zdrava.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 5:27:07
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Najprej moje poročilo:Gregor je danes v vrtcu SPAAAAAL Pridem ob pol enih tja in vidim mojo malo bibo, kako "švasa" na ležalničku Je vzgojiteljica rekla, da je šel lepo sam ležat gor, ko je videl, da gredo tudi drugi otroci, in da je popil malo soka ter mirno zaspal No, sem šla potem ob enih še 1x tja, ker ga prej nisem hotela budit, potem je bil pa že pokonci Sem tako ponosna na mojega malega fanta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 8:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Najprej moje poročilo:Gregor je danes v vrtcu SPAAAAAL Pridem ob pol enih tja in vidim mojo malo bibo, kako "švasa" na ležalničku Je vzgojiteljica rekla, da je šel lepo sam ležat gor, ko je videl, da gredo tudi drugi otroci, in da je popil malo soka ter mirno zaspal No, sem šla potem ob enih še 1x tja, ker ga prej nisem hotela budit, potem je bil pa že pokonci Sem tako ponosna na mojega malega fanta Jeeeeeeeeee , sej sm vedla da bo, v vrtcu so vsi drugačni. Kako je pa ponoč? Sej ubistvu mi ne nagajajo AB, sam muka mi jo j zbudit pa na silo dajat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 8:12:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa dobro jutro vsem, grem si počas kavo skuhat al pa jo naj raj kr moj Evo link http://www.missbusi.si/, sej ime pa priimek pa itak veste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 8:44:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pa dobro jutro vsem, grem si počas kavo skuhat al pa jo naj raj kr moj Evo link http://www.missbusi.si/, sej ime pa priimek pa itak veste sem že glasovala! lepe nagrade so!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 8:49:59
|
|
|
|
suzy85
|
no, midve sma pokonci. eva gleda risanke, jst sm se pa že za kavico zmenla lep vikend vam želim!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 8:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pa dobro jutro vsem, grem si počas kavo skuhat al pa jo naj raj kr moj Evo link http://www.missbusi.si/, sej ime pa priimek pa itak veste sem že glasovala! lepe nagrade so! hvala, ja sej nagrade so res lepe, sam itak ne pričakujem da bom pršla med 10 Gaja tud risanke gleda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 9:13:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pa dobro jutro vsem, grem si počas kavo skuhat al pa jo naj raj kr moj Evo link http://www.missbusi.si/, sej ime pa priimek pa itak veste sem že glasovala! lepe nagrade so! hvala, ja sej nagrade so res lepe, sam itak ne pričakujem da bom pršla med 10 Gaja tud risanke gleda nina, sem te komaj najdla Imaš moj glas, pa še z MR.M računalnika bom mal pomagala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 9:16:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pa dobro jutro vsem, grem si počas kavo skuhat al pa jo naj raj kr moj Evo link http://www.missbusi.si/, sej ime pa priimek pa itak veste sem že glasovala! lepe nagrade so! hvala, ja sej nagrade so res lepe, sam itak ne pričakujem da bom pršla med 10 Gaja tud risanke gleda nina, sem te komaj najdla Imaš moj glas, pa še z MR.M računalnika bom mal pomagala ja kako no , pa hvala, sej sploh ne vem kolkrat lohk glasuješ,pomoje na 15 minut Gremo zdej mal vn drva žagat, no jest pa Gaja bova kej druzga počele
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 9:26:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pa dobro jutro vsem, grem si počas kavo skuhat al pa jo naj raj kr moj Evo link http://www.missbusi.si/, sej ime pa priimek pa itak veste sem že glasovala! lepe nagrade so! hvala, ja sej nagrade so res lepe, sam itak ne pričakujem da bom pršla med 10 Gaja tud risanke gleda nina, sem te komaj najdla Imaš moj glas, pa še z MR.M računalnika bom mal pomagala ja kako no , pa hvala, sej sploh ne vem kolkrat lohk glasuješ,pomoje na 15 minut Gremo zdej mal vn drva žagat, no jest pa Gaja bova kej druzga počele Z enega računalnika samo enkrat Pa dobr žagajte, da ne boste ponoč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 10:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm pršla notr čaj skuhat, matr sam mal neki delam pa sm že vsa zadihana Estrella jest sm že večkrat samo, more vmes mal časa pretečt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 11:03:27
|
|
|
|
nia5
|
Jutro Noč je bila vredu, se je zbudila le 2x. Danes pa grem spet delat, se morem zmenit kako in kaj, da ne bom ko neki avtomigec, da vem ali si morem še kak šiht najdit ali kako. Nina7 sem že glasovala , bom navijala zate Špelin@ za Gregija, priden fantič Vidim, da vam risanke gledajo, naši sploh ne potegnejo, pri nas so še vedno reklame zakon, najbolj pa top shop . Ko se začnejo te reklame, lahko marsikaj naredim medtem, ker sedi ko cvek in gleda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 11:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Nia za super noč glede na stanje. Ja Gaja ma full rada Nodija pa gosenico Tinko, pa tud reklame rada gleda. Je full hecna, ko ji rečm če bo gledala risanko pa gre na kavč ležat pa čaka da ji naštimam Midve sva že nazaj notr, sva zdej pojedle , še mal pa gre spat, jest pa neki na hitr skuhat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 11:36:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ja Gaja ma full rada Nodija pa gosenico Tinko, pa tud reklame rada gleda. Je full hecna, ko ji rečm če bo gledala risanko pa gre na kavč ležat pa čaka da ji naštimam eva je pa začela gledat risanke na baby tv. je čisto nora nanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 11:36:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Noč je bila vredu, se je zbudila le 2x. Danes pa grem spet delat, se morem zmenit kako in kaj, da ne bom ko neki avtomigec, da vem ali si morem še kak šiht najdit ali kako. super za prespano noč!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 11:38:14
|
|
|
|
suzy85
|
eva bo pa zgleda zbolela. spet ji iz noska teče, pa vročine pa 37.4. upam, da ji pade in da se ne bo kaj razvilo iz tega. pa spet sma same doma!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 12:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva bo pa zgleda zbolela. spet ji iz noska teče, pa vročine pa 37.4. upam, da ji pade in da se ne bo kaj razvilo iz tega. pa spet sma same doma! ohjoj no, pa ne še ona , da ne bo kej hujšga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 12:22:00
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dan Spanje: ODLIČNO Počutje: ok Vreme: ODLIČNO Končno je moj pikec zaspal. V vrtcu zaspi sam, doma bi se gospodič pa nosil,...a jej.. Kako smo pa drgač ostale?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 12:22:54
|
|
|
|
sesil
|
lep pozdrav sem malo brskala in glasovala za miss buši. nina, imaš moj glas. mi smo ok, naša dečva ni na miru 2 minuti. spimo še vedno 2x na dan po malo;)) spremljam vas ne veliko, ni časa še za to.bo bolje v prihodnosti:) novim nosečkam pa čestitke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 12:23:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Aja, pa vsem za dobro spanje,... za bubančke, pa tiste k ste (če ste) slabo spali pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 12:31:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Srčekgirl pr ns je pa obratno, doma takoj zaspi, jo dam v pojstlo pa flašo pa zaspi, v vrtcu jo morjo pa požat , ja kokr jo bojo navadl, važn da doma zaspi lepo Gaja je tud zaspala, jest morm pa kuhat pa se mi ne da O Sesil pa kje si ti, kako je v službi,je za zdržat? pa hvala za glas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 12:42:22
|
|
|
|
katy82
|
Hej mačkice moje remember me? Sm doma na bolniški,me je prehlad čist povozu,sej zdej sem že boljše sam vseen moram še mirkat nase,me na momente kar obliva. Včer sva se vidle z Edino na poti iz Čateških,je prav pasal poklepetat,mala princeska je bla pa tko luškana,seveda je bla užaljena če smo se preveč zaklepetale Naša madam mačkica spi opoldansko spanje,je tko pridna,sam flašo mleka in je zaspala,nobenga glasu od nje ni blo slišat. Nina kako je z bušijem,nisem spremljala tko da ne vem kaj nosiš pod srčkom?Počutiš se v redu,si kej utrujena zdej k maš že eno malo fračo doma in ne moreš več kr it počivat? U kaj berem,Čmrlika se je ugriznla v jezik(hec)Ja čestitam za sinčka in za prve brcike Suzy a ti si pa sploh za vse sama a ne?kako se spopadaš z vsem tem?Kaj pa poroka? Mam par slikic od moje poroke a jih lahko kateri na mejl pošlem in jih bo potem ona dala gor,mene comp zaj...kao nimam dost placa gor in noče nč nardit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 12:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
o še ena izgubljena duša se javla, kako lepo smo čakale kdaj bomo vidle slikce, lahko jih men pošlješ na ninnaravnikar@gmail.com sam nč ne obljubim, ker mi net full počas dela, bom se potrudila. A ti si pa bolančkana, boga, hitr se pozdrav pa upam, da se mala ne naleze kej. Drugač sm pa jest vredu, počivanja itak ni, sej drugač je Gaja v vrtcu, sam vseen je skoz neki. Pa ta tedn je doma, ker je mela eno bakterijo in sva ble na infekcijski, na srečo samo eno noč. G je rekla na MF da bo , 100% bomo pa vidl novembra
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?