|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
25.9.2009 8:38:38   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

1 ? kakšne posvetovalnice imate zdaj? Mi nismo nič naročeni. A morajo bit kaj cepljeni?

Ob dopolnjenih 18. mesecih. Sledi (po shemi) 2. OMR cepljenje.

hvala, ko bo 18 m, bom poklicala

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
25.9.2009 8:38:42   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Eh, nč, bo treba spat. Ravnokar se nekaj drajsam po FB in ugotavljam, da nikakor ne skapiram, kako to sploh deluje user posted image Kaj naj gor delam?? Kva so to zaene zadeve? user posted image
Bi potrebovala inštrukcije, se kdo javi?

Mirno nočko, punce user posted image

Ma jaz sem malo šnofala, lahko komentiraš, kaj kdo napiše, lahko ti kaj napišeš čisto zgoraj, lahko daš kake slike gor ali bilo kaj drugega, če hočeš pogledat kaj o določeni osebi (prijatelju) klikneš na njegov profil, če hočeš napisat sporočilo, ki ga vidi le določena oseba, klikneš na pošlji sporočilo.... A si že prijavljena?

Meni enostavno ne potegne, sploh ne vem, kaj naj klikam... user posted image

rabiš en cajt, da pogruntaš. Če greš na vrhu pod domov, vidiš kaj se dogaja tvojim prijateljem, če greš ap profil pa kaj se tebi. Če hočeš komu kaj komentirat pod stavkom komentiraš. Če hočeš ti kaj napisat, da vsi vidijo pa v profilu napišeš in objaviš.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
25.9.2009 8:38:46   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla drage moje čvekice!

Se vam končno spet malce javljam....
Ne, nisem pozabila na vas, ampak nekaj časa sem bila brez računalnika, v službi pa ni časa, tako, da sem vas kar malce na sreanski tir postavila, ampak sem se še vseeno velikokrat spomnila na vas user posted image

Uglavnem pri nas nič kaj posebej novega. Jaz sem še vedno na usposabljanju, moj možek je še vedno doma, Manca hodi v vrtec, ....

Edino včeraj smo bili z Manco na kontroli zaradi njne "lulike" pa stvar še vedno ni bila ravno najboljša, ako da je zdravnica kar malce na grobo poiskusila, če bo šlo nrazen, da ne bi bilo potrebno še k otroškemu ginekologu jo vozit in je šla stvar narazen, ampak jo pa sedaj ful boli in peča kadar lula, tako da bomo imeli ene 3-4 dni kar pecej joka pri hiši, kadar bo moja žabica lulala user posted image , me kar srce boli ko jo gledam kako jo boli in peče kadar lula user posted image

NČ, zdej pa šibam nazaj delat, da me ne bojo za ušesa user posted image

Pridne bodite, pa se še kaj tipkamo

Papa
  bogica mala, kaj pa je narobe, verjetno si že pisala pa jaz nisem brala ???.user posted image user posted image

Imela je skupaj zlepljene male in velike sramne ustnice (baje da se to v sedanjem času dogaja zelo pogosto zaradi plenic za enkratno uporabo user posted image ). POtem sva imeli terapijo 4mesece z neko hormonsko kremici in ker stvar še vedno ni bila popolnoma vredu ji je včeraj vse skupaj malce "narazen" potegnila user posted image  in sedaj čakamo da se stvar zaceli oziroma poceli čim bolje in upamo, da ne bo porebno antibiotikov

NE! ej, zdaj pa sem se konkretno zjokala, pa kaj je to mogoče? user posted image  še nisem slišala za kaj takšnega...pa je morala to tak na silo nardituser posted image user posted image ..user posted image user posted image

O joj, a tud pr punčkah je to. Kr jst moram pr Vidku kožico vsake tolk nazaj povlečt, da se ne zaceli. Kr eni so mel potem probleme. Upam, da bo kmalu bolje.

Ma Gregi ima kar na tesno tole kožico, z atijem vsak večer v banji vlečeta hudiča gor, ampak ne gre kaj dosti user posted image user posted image

ja, meni se zdi boljše, da že prej to naredijo fantku kot pa ko je star 5 let. Je kar hudo in boli.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
25.9.2009 8:49:02   
tilči
Dobro jutro!

Danes so pri Tilnu bili zjutraj združeni še z eno skupino v drugi sobi,ker jih je bilo tako malo,pa Tilna to nič ne gane.Ko je zagledal svojo Ano,je kar skočil k njejuser posted image
V ponedeljek zvečer imamo pa organiziran ogled zvezd,Nejc bo pa potem prespal v vrtcu.Je pa revež ves popikan od komarjev.user posted image

Špelin@..user posted image user posted image  za Gregija

Nina...user posted image user posted image da je Gaja že boljše ter user posted image user posted image za odhod domov.Kar se pa AB tiče,pa ne vem,kako je z dajanjem v vrtcu;pri nas je rečeno in napisano,naj se otrok pozdravi doma.

SS...user posted image user posted image  za Manco

Kar se kožice tiče,pri Tilnu gre lepo dol,pri Nejcu je pa šlo bolj na tesno,pa sem vsakič po kopanju malo bolj dol potisnila,le 1x sem bolj močno,takrat ga je malo peklo in smo umivali s kamilicami,a od takrat je ok.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
25.9.2009 8:50:50   
tilči

Eh, nč, bo treba spat. Ravnokar se nekaj drajsam po FB in ugotavljam, da nikakor ne skapiram, kako to sploh deluje user posted image Kaj naj gor delam?? Kva so to zaene zadeve? user posted image

Ma jaz sem malo šnofala, lahko komentiraš, kaj kdo napiše, lahko ti kaj napišeš čisto zgoraj, lahko daš kake slike gor ali bilo kaj drugega, če hočeš pogledat kaj o določeni osebi (prijatelju) klikneš na njegov profil, če hočeš napisat sporočilo, ki ga vidi le določena oseba, klikneš na pošlji sporočilo.... A si že prijavljena?

rabiš en cajt, da pogruntaš. Če greš na vrhu pod domov, vidiš kaj se dogaja tvojim prijateljem, če greš ap profil pa kaj se tebi. Če hočeš komu kaj komentirat pod stavkom komentiraš. Če hočeš ti kaj napisat, da vsi vidijo pa v profilu napišeš in objaviš.

tudi jaz bi rabila inštrukcije.Ena sodelavka,ki je sedaj na porodniški,se je prav na hitro poročila,pa ima baje na facebooku slikice,jaz pa seveda firbčnauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
25.9.2009 8:51:35   
tilči
Kakšna tišina je,ko sta otroka v vrtcu.Sploh nisem navajena

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
25.9.2009 8:58:30   
špelin@

Ko bom ta prave volje, bom šla malo prčkat gor. Pa vas potem še posebej vprašam na nasvete, ko mi kaj ne bo jasno user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
25.9.2009 8:58:51   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ojla drage moje čvekice!

Ne, nisem pozabila na vas, ampak nekaj časa sem bila brez računalnika, v službi pa ni časa, tako, da sem vas kar malce na sreanski tir postavila, ampak sem se še vseeno velikokrat spomnila na vas user posted image

Uglavnem pri nas nič kaj posebej novega. Jaz sem še vedno na usposabljanju, moj možek je še vedno doma, Manca hodi v vrtec, ....

Edino včeraj smo bili z Manco na kontroli zaradi njne "lulike" pa stvar še vedno ni bila ravno najboljša, ako da je zdravnica kar malce na grobo poiskusila, če bo šlo nrazen, da ne bi bilo potrebno še k otroškemu ginekologu jo vozit in je šla stvar narazen, ampak jo pa sedaj ful boli in peča kadar lula, tako da bomo imeli ene 3-4 dni kar pecej joka pri hiši, kadar bo moja žabica lulala user posted image , me kar srce boli ko jo gledam kako jo boli in peče kadar lula user posted image

Papa
  bogica mala, kaj pa je narobe, verjetno si že pisala pa jaz nisem brala ???.user posted image user posted image

Imela je skupaj zlepljene male in velike sramne ustnice (baje da se to v sedanjem času dogaja zelo pogosto zaradi plenic za enkratno uporabo user posted image ). POtem sva imeli terapijo 4mesece z neko hormonsko kremici in ker stvar še vedno ni bila popolnoma vredu ji je včeraj vse skupaj malce "narazen" potegnila user posted image  in sedaj čakamo da se stvar zaceli oziroma poceli čim bolje in upamo, da ne bo porebno antibiotikov

NE! ej, zdaj pa sem se konkretno zjokala, pa kaj je to mogoče? user posted image  še nisem slišala za kaj takšnega...pa je morala to tak na silo nardituser posted image user posted image ..user posted image user posted image

O joj, a tud pr punčkah je to. Kr jst moram pr Vidku kožico vsake tolk nazaj povlečt, da se ne zaceli. Kr eni so mel potem probleme. Upam, da bo kmalu bolje.

Ma Gregi ima kar na tesno tole kožico, z atijem vsak večer v banji vlečeta hudiča gor, ampak ne gre kaj dosti user posted image user posted image

ja, meni se zdi boljše, da že prej to naredijo fantku kot pa ko je star 5 let. Je kar hudo in boli.

Ja, imaš prav user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
25.9.2009 8:59:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Dobro jutro!

Danes so pri Tilnu bili zjutraj združeni še z eno skupino v drugi sobi,ker jih je bilo tako malo,pa Tilna to nič ne gane.Ko je zagledal svojo Ano,je kar skočil k njejuser posted image
V ponedeljek zvečer imamo pa organiziran ogled zvezd,Nejc bo pa potem prespal v vrtcu.Je pa revež ves popikan od komarjev.user posted image

user posted image user posted image user posted image
Nejca naj pa komarjevi piki hitro nehajo srbet user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
25.9.2009 9:00:22   
špelin@
Kakšna tišina je,ko sta otroka v vrtcu.Sploh nisem navajena

Meni pa pes teži, ker hoče na sprehod user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
25.9.2009 9:11:31   
Anonimen

Nina...user posted image user posted image da je Gaja že boljše ter user posted image user posted image za odhod domov.Kar se pa AB tiče,pa ne vem,kako je z dajanjem v vrtcu;pri nas je rečeno in napisano,naj se otrok pozdravi doma.

men so rekl da gre lahko v vrtec drug tedn, ker ubistvu je zdrava, AB more jemat zato, da se ne ponovi.
ni nč prehlajena al pa kej zazga, tud bla ni, samo vročino je mela zarad te bakterije

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
25.9.2009 9:14:20   
Anonimen
Pa dobro jutro.
Spali smo uredu, celo do 8:45, ji je mal primanjkoval spanja, ker včeri ni hotla nč spat čez dan, samo pol ure v avtu.
Ab ji je pa treba kr na silo dat, ker sploh noče spit, ne s flašo, ne po šprici , nč, Jo morva prijet pa na silo datuser posted image  Bom mal prestavla uro, da jo sam 1x budim, sej lahko ane?

Grem pojest pa pol nazaj pridm

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
25.9.2009 9:22:04   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Pa dobro jutro.
Spali smo uredu, celo do 8:45, ji je mal primanjkoval spanja, ker včeri ni hotla nč spat čez dan, samo pol ure v avtu.
Ab ji je pa treba kr na silo dat, ker sploh noče spit, ne s flašo, ne po šprici , nč, Jo morva prijet pa na silo datuser posted image  Bom mal prestavla uro, da jo sam 1x budim, sej lahko ane?

vem kako je to, ker tud Nejc ni hotu summameda spit, ker je res ogaben..
in sva ga držala za roke in glavo pa na silo zlila v usta, dobr da samo 3 dni.. uro sem, pa tud jst prestavla pri Nejcu ko je imel hiconcil zarad vrtca, da sem mu dala preden je šel v vrtec.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
25.9.2009 9:39:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Pa dobro jutro.

vem kako je to, ker tud Nejc ni hotu summameda spit, ker je res ogaben..
in sva ga držala za roke in glavo pa na silo zlila v usta, dobr da samo 3 dni.. uro sem, pa tud jst prestavla pri Nejcu ko je imel hiconcil zarad vrtca, da sem mu dala preden je šel v vrtec.

prov smotan je dajat tkoleuser posted image

Špelin@ kako se je velika pika odločila glede baleta? Pa super da Gregi ni nč jokal, a ga greš po spanju iskat? Kako je pa zdej ponoč?

Tilči ti pa uživaj v miruuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
25.9.2009 10:50:17   
nia5
Dobro jutro user posted image
Spali smo še kar, glede na to da je cela boga, še iz očke ji cel čas teče user posted image . Sem ji dala pred spanjem Operil in je tako jokala, ampak vsaj zaspala je lahko, proti jutru pa spet pune zabasan nos user posted image . Smili se mi revica.

Drugače pa moji starši pridejo danes domov, jih bo Nia po moje ful vesela.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
25.9.2009 11:44:19   
nia5

Ojla drage moje čvekice!

Papa

Boga revica, upam da se ji kmalu zaceli in bo potem vredu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
25.9.2009 11:45:44   
nia5

vsem bolančkom pa za vse ki jih rabite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, kontra user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
25.9.2009 11:47:14   
nia5

Sem zelo dobre volje, ker mali v vrtcu danes ni čisto nič jokal user posted image Po njega grem malo kasneje kot običajno, me prav zanima, če bo kaj zakinkal tam user posted image Včeraj mi je sulc mali zaspal šele malo pred peto popoldne - ko smo se peljali v pasjo šolo. Prej pa niti sekunde ne user posted image

Priden da ni jokal user posted image

In user posted image za odebeljeno user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
25.9.2009 11:49:24   
nia5

Dobro jutro!

Špelin@..user posted image user posted image  za Gregija

SS...user posted image user posted image  za Manco

Kar se kožice tiče,pri Tilnu gre lepo dol,pri Nejcu je pa šlo bolj na tesno,pa sem vsakič po kopanju malo bolj dol potisnila,le 1x sem bolj močno,takrat ga je malo peklo in smo umivali s kamilicami,a od takrat je ok.

user posted image user posted image user posted image za Tilna in user posted image user posted image user posted image za Nejčeve pike

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
25.9.2009 11:51:27   
nia5
Tako, zdaj pa grem zalaufat baby-vac, ker jo morem spat dat. To bo enega dretja spet user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
25.9.2009 12:18:51   
kasso

Tako, zdaj pa grem zalaufat baby-vac, ker jo morem spat dat. To bo enega dretja spet user posted image

joj, si sploh ne predstavljam, da bi to Varji delala user posted image
user posted image user posted image user posted image za Nio.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
25.9.2009 12:39:58   
nia5

Kaj pa čem user posted image , če pa ji ful pomaga, drugače ne vem kako bi zaspala s polnim nosom. Pa ogromno ven potegne, saj to je 10-15 sekund in je mimo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
25.9.2009 12:43:36   
Anonimen
Gaja je šla pa že ob 12ih spatuser posted image Pa šele mal do devetih je vstala. Zgleda da jo antibiotik zmatra.

Ja Nia res je hudo ko majo user posted image  noske  bogeuser posted image . Upam, da vam je ratal ga vsaj mal spucat, da bo lahko spala.

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
25.9.2009 13:01:03   
Anonimen

Kaj pa čem user posted image , če pa ji ful pomaga, drugače ne vem kako bi zaspala s polnim nosom. Pa ogromno ven potegne, saj to je 10-15 sekund in je mimo.

tud pri nas velik laufa ko je potrebno, brez njega si sploh ne predstavljam kako bi šlo

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
25.9.2009 13:12:33   
Anonimen
Jutr se začne glasovanje za missbuši tko, da boste lahko glasovaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?