|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
24.9.2009 10:26:44   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

spet sem si nekaj sposodilauser posted image , tokrat vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image

Bety11 sporoča:

Ob 19h se je rodil Damjan, 4kg in 56 dolg, popolnoma zdrav fant brez genetskih napak!

BRAVO BETY!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKEuser posted image user posted image

BRAVOOOOO user posted image  user posted image  user posted image . ČESTITAAAAAAM IZ VSEGA SRCA user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
24.9.2009 10:47:19   
aqua77
Žižek kak si mi??

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
24.9.2009 12:34:41   
miklarom
Drage moje pupike.

se vam še enkrat zahvaljujem za vse vaše dane besede, ki ste mi jih namenile, in vsaki posebej zaželim ogromno sreče, brez slabih izkušenj, v upanju, da se vsaj Vam vse srečno konča. Ne vem, kdaj in če sploh bom še imela toliko moči da ponovno poskusim, ker jew tole že zame preveč boleče, vas bom še vseeno naprej brala in sledila, in kdaj tudi kaj napisala, seveda če lahko. Imam pa eno zelo veliko željo od Vas vseh tukaj gor, da ko boste imele kakršnokoli srečanje, da bi mi javile, ker bi Vas srčno rada vse spoznala, in se vam tudi vsem v obraze zahvalila, in počastila s kakšno rundo pijače, kajti brez vas, ki ste tako dobrosrčne duše ne bi mogla prenesti vse kar sem doživela. Upam samo, da mi kdaj uspe do otroka in takrat deliti srečo z Vami.

Lep pozdrav VESNA

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
24.9.2009 12:36:11   
Fidolina
Bety -iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Res, čudovitouser posted image !

Aqua, bravo za frnikolce! V petek čimveč, čimlepših jajčk!

Lanauser posted image , če bo košarkaš ti  bo na kakšni tekmi hudo kravžlal živčke. Pa nam ostalim tudiuser posted image !

Meni pa je G še za 1 teden podaljšal superfact- in še večjo dozo. Le kdo me bo izvlekel iz tako globoke meneuser posted image user posted image user posted image

Vsem skupaj lep, miren dan!
user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
24.9.2009 12:38:41   
Fidolina
Vesna user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
24.9.2009 12:39:09   
pikica36
oj miklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj bo.... vem da je ful ful prezgodaj govorit o tem, zjoči se(če še sploh moreš jokat) kriči, tuli.... daj vso bolečino iz sebe, pol pa glavo pokonci in gremo dalje. grdo nas življenje prizkušauser posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
24.9.2009 12:51:03   
gigi1
Vesna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te bomo poklicale. Upam, da bo kakšno srečanje čimprej. Da te vsaj objamemo v živo in probamo malo razbit nočno moro. Rade te imamo

Fidolina zakaj so ti podaljšali? Nisi dobila M? Cista? Meni se je to zaradi ciste zgodilo in sem takrat zanosila. Torej, naj te to nič ne skrbi.

Aguica še buba rita? Sem ti poslala mail.

Pikica kako si ti meni?

Punce mi smo pa rešili zob user posted image . Denarnica je čisto prazna, sem pa vesela user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
24.9.2009 12:55:53   
BarbiG
O, Gigi super za zob. Ampak tile zobarji pa res kasirajo. Sem glih dons brala, da jih bodo začel poostreno kontrolirat. Mogoče bodo pol postavl bl realne cene.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
24.9.2009 13:06:02   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Vesna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te bomo poklicale. Upam, da bo kakšno srečanje čimprej. Da te vsaj objamemo v živo in probamo malo razbit nočno moro. Rade te imamo

Fidolina zakaj so ti podaljšali? Nisi dobila M? Cista? Meni se je to zaradi ciste zgodilo in sem takrat zanosila. Torej, naj te to nič ne skrbi.

Aguica še buba rita? Sem ti poslala mail. Sem odgovorila... user posted image

Pikica kako si ti meni?

Punce mi smo pa rešili zob user posted image . Denarnica je čisto prazna, sem pa vesela user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
24.9.2009 14:06:41   
Še ena T
Miklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse smo s tabo v teh težkih trenutkih!

Bety, iskrene čestitke, uživajuser posted image
Pogumna punca si, še me ostale smo dobile moči, ko si ti tako krasno izpeljala nosečnot in vseuser posted image user posted image

Jaz sem pa v hudi dilemi...
Bila sem na NS, je čisto v redu, ampak glede na starost mi obe zdravnici (moja in od NS) svetujeta AC. No, svetujejo niti ne direktno, ampak saj veste kako to gre... Sem že itak taka, da karkoli nerada tvegam, zdaj bom morala pa v obeh primerih. Bojim se tistega 1% zapleta, hkrati pa se še bolj bojim rojstva otroka s hudimi okvarami, zaradi katerih izgubiš otroka, prej se pa revež še muči...Otroci z DS so redko drugače zdravi. Imam tudi zelo slabo izkušnjo, ko so pri hčerki postavili sum na DS in srčno okvaro, na srečo pa se je izkazalo, da ima samo šum na srčku. Meni je vzelo za nekaj let življenja.

Lana, držim pesti za jutri, ko imaš AC!!!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
24.9.2009 14:54:37   
lana08
Bety čestitke.

Gigi super za rešen zob.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
24.9.2009 16:54:28   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Čestitke betka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana, Krucek o kateri kombinaciji arcnij smo se pogovarjali???  Apaurin in nekaj na S se mi zdi...?

Apaurin & Zaldiar

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
24.9.2009 17:00:24   
gigi1
Še ena T najprej objemček za prestane skrbi v prejšnji user posted image .
Glede vprašanja pa...jaz bi šla na AC, verjetno pa že prej na BHC. A nisi bila že odločena za AC? Draga me ti težko svetujemo. Vsaka ima nekakšno mnenje zase, vendar ni nujno da to mnenje tebi odgovarja.

Lana08 kako si mi ti? Vidim, da smo že v 21 T user posted image  user posted image  user posted image

BarbiG ne verjamem, da bodo cene kaj padle. Kvečjem še dvignile se bodo user posted image . Kako si mi ti?

Kruce pozdravček. Kako so vaše punce?

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
24.9.2009 17:00:29   
Fidolina

Pikica kako si ti meni?

Ja

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
24.9.2009 17:01:42   
gigi1
Ja kaj? Cista ali nisi dobila M?

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
24.9.2009 17:10:30   
Fidolina

Pikica kako si ti meni?

Ne obvladam še ravno teh belih kvadratkov user posted image .

Gigi, ja hoteli so, da pride še menstruacija. Ta je prišla dan za UZ na GK. Bila je pa še ena mala cistica cca 1 cm. No, si me lepo pomirila user posted image .

Dobro za tvoj zobekuser posted image . Mene vsak obisk zobarja prav pop.., ker tako nemarno, nesramno kasirajo. Res je treba narediti red na tem področju, ker je nemogoče, da bela plomba s kakšnim zdravljenjem stane kot cela
plača delavca danes marsikje. Če pa ostaneš v zdravstvenem domu, pa dočakaš abrahama brez zob, ali pa s kakšno ceneno protezo, ki ni za nikamor!!! Uh sm, jezna!

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
24.9.2009 17:22:49   
gigi1
Fidolina sedaj ko vem za kaj gre ti bom še malo napisala, pa ne se prestrašit.
Verjetno so ti podaljšali ravno zaradi ciste. Vprašanje je tudi kakšen je bil endometrij, ker bi moral biti na dan UZ 0.
Moja zgodba je bila taka, da sem dobila M po voznem redu, vendar sem imela cisto. Za 1 teden so mi podaljšali s-fact in dvignili dozo na 0,9. Ko sem prišla po enem tednu na UZ cista ni izginila in so mi jo takoj punktirali. To ti pišem le v opozorilo, ker ti nihče ne pove, da na naslednji UZ prinesi s seboj copate, spalno srajco in šlafrok (isto kot za punkcijo foliklov). Jaz sem takrat prišla v škornjih, dobila tam čisto preveliko spalno srajco, da sem mogla balkončke lovit, da mi ven ne popadajo in še šlafroka ni bilo na voljo. Verjetno vidiš sliko kako sem zgledala na tistem polnem hodniku s škornji v preveliki spalni srajci, kjer vsi čakajo v vrsti za terapijo in za oddajo semena user posted image

Tvoja cista je tako majhna, da bo po vsej verjetnosti izginila. ti pa raje povem mojo zgodbo, da ne boš imela istih težav kot jaz.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
24.9.2009 17:38:26   
Fidolina
Vidim te Gigi, tam na hodniku, kot vidim tudi sebe pri prvi (nepričakovani) punkciji ciste. Isto škorenjci in vsa razvlečena srajčka. Pa sem potem hitro eno punco slekla, ko je prišla s transferja, da mi ni vse tam ven po hodniku uhajalo user posted image . Ena je bila pa zraven skoraj gola in čisto bosauser posted image .
Hvala za skrbuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
24.9.2009 17:40:38   
gigi1
Aha, torej veš user posted image  user posted image  user posted image . So pa res brihtni, da nas ne opozorijo na to možnost.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
24.9.2009 18:43:03   
Grethy
Betka naša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

magična čestitka , malemu Damjanu pa en velik poljubček na ličko, ma kr na obe ... naj vam bo dečko v veliko veselje !!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa en lep lepcan jesenski pozdrav !!!!!!

Aquica moja držim pestke na rokah in nogah za jutri .... kako je z unim P, si ga že kaufnla???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
24.9.2009 18:47:20   
BarbiG
Gigi sem v redu. Odštevam dneve do 9. oktobra, ko začnem z novim postopkom. Pa ti? Kdaj greš v nove boje?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
24.9.2009 19:39:43   
lana70

Fidolina sedaj ko vem za kaj gre ti bom še malo napisala, pa ne se prestrašit.
Verjetno so ti podaljšali ravno zaradi ciste. Vprašanje je tudi kakšen je bil endometrij, ker bi moral biti na dan UZ 0.
Moja zgodba je bila taka, da sem dobila M po voznem redu, vendar sem imela cisto. Za 1 teden so mi podaljšali s-fact in dvignili dozo na 0,9. Ko sem prišla po enem tednu na UZ cista ni izginila in so mi jo takoj punktirali. To ti pišem le v opozorilo, ker ti nihče ne pove, da na naslednji UZ prinesi s seboj copate, spalno srajco in šlafrok (isto kot za punkcijo foliklov). Jaz sem takrat prišla v škornjih, dobila tam čisto preveliko spalno srajco, da sem mogla balkončke lovit, da mi ven ne popadajo in še šlafroka ni bilo na voljo. Verjetno vidiš sliko kako sem zgledala na tistem polnem hodniku s škornji v preveliki spalni srajci, kjer vsi čakajo v vrsti za terapijo in za oddajo semena user posted image

Tvoja cista je tako majhna, da bo po vsej verjetnosti izginila. ti pa raje povem mojo zgodbo, da ne boš imela istih težav kot jaz.

user posted image user posted image  žižetka, jaz pa v visokih petah (no, zame so že bile zelo visoke), isto brez halje, v tisti gromozanski halji in najlonke do kolen....user posted image user posted image , isto, punkcija ciste in povečanje suprefacta na 1,2........no ja...šibam.......sm hotla sam naši akvici zaželet hitro in nebolečo punkcijo!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
24.9.2009 19:45:47   
ledenka
aqui, dobro opravi user posted image naj bo neboleče!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
24.9.2009 23:13:19   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

aqui, dobro opravi user posted image naj bo neboleče!

Podpis!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
25.9.2009 9:54:45   
gigi1
Aquica pravi, da je preživela. Imajo 3 lepe celice user posted image  user posted image  user posted image . Pravljično število. ET bo v ponedeljek 28.9.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......