Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:59:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Oprosti draga moja midva sva kapučino pila .Men bi ga dala mojadva sta bla danes angela,pa nista spala.Sem jih malo po mbju pofurala ,pa po trgovinah ,pa ni bilo dobene pritožbe niti sedaj ko smo prišli domov eden za drugim sta lepo popadala brez drenja.To mi delaj. pa kdaj ste to vse sfolgale delat. kaj jaz sem tolko zamujala al kaj ja..svašta si spustla..zaradi tvojih ur.. se opravičavlem. si bom zdaj vse nastavila 15 minut naprej
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:00:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebelica - ti sploh nisi zamujala po svoji uri samo po najini po vajini in od vseh ostalih ljudi v tem časovnem pasu
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:00:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobila slike.. Persida poslala naprej! Ve, tukaj na RR, pa malo počakajte, da izbor naredim..ker danes pa smo jih naklofale!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:01:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika - dobrodošla v klub Ti si res boga ko te je mala razvadla na celovečerca
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:02:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nekaj mi rečte je že katera dala zaprobat mehko kuhano jajčko? kaj ima sploh smisel da odgovarjam. ampak tak verjetno veš, da ne
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:07:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
Hvala obema .Slike ful lepe.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:07:49
|
|
|
|
yania
|
Ojla...kako ste? Srečanje uspelo? Timon že spi, se je tako trudil ostati buden do 20.20....smo ga kar malo animirali...ma on bi že malo čez 19.00 šel spat...potem se pa že okrog 1.00 zbudi.... Pa ima neke prebliske že več kot teden...poje malo goste, ne bi več in bi raje mleko....ma kaj naj...no danes sem se ga usmilila, in je dobil po gosti še mleko.... Uspela sem kar mal ponarest po hiši...sicer je bilo dretje na tleh, ko ga nisem šmirglala...samo kaj naj, ko pa sem mogla 3 stroje oprati, pa obesti, pa pomivanje po tleh, pa kopalnica...evo, zdej sem šla še cunje naštimati za jutri, ko že zjutraj odrinemo...se pa z mojim kregava kdaj bi šli domov,,,jaz pravim ponedeljek, on nedelja...mah naj gre nekam....fuuuul je lepo vreme napovedano, on pa da ima delo......upam da bo Timonu in Naji kaj koristil morski zrak....no sej kašlja več noben, samo Timon je tako mejno...včasih se mu malo nosek poslabša....za uhec pa nimam pojma kako je... A kaj veste koliko časa mora jesti antibiotik?...ma je smotana sestra 2x ko sem klicala mi rekla, naj ne hodim na kontrolo, da kaj ne faše, pojma nimam kako je z njim,...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:08:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
čebelica - saj vem vi že vse to obvladate
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:11:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
za Timona.Yania zakaj bi samo meni živce kravžlal ,.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:13:50
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA za Timona.Yania zakaj bi samo meni živce kravžlal ,..... eee..Persida moja, nama pa nikoli ni dolgčas....verjemi mi....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:14:22
|
|
|
|
yania
|
Persida, kaj se je tvoj pomenil s šefom?....je uredu zdej?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:15:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec mala čebelica in kokica: najprej hvala za sms za srečanje, samo jaz trapa danes nisem gledala mobitela. mali je bil ves tečen, potem sva šla oba spat ob10.00, in sem čist pozabila. se oproščam, ker naju ni bilo oz. nisva to vsaj po sms sporočila. upam da drugič lahko vseeno pridem :-) oz. da se ne boste kje na skrivaj doble brez mene. res mi je žal!!! škoda da nisi mogla prit. bomo se pa ziher še kdaj zmenili pa veš da ne bomo na skrivaj drugače pa lahko prideš tudi v slov. konjicve drug torek ob desetih...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:17:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika kako si s časom naslednji četrtek? Zadnji čas ,da prideš ker čebelicini mali skoz hočem maruša pravit.Danes sem se parkrat zadnji moment spomnila da je ona klara.Ne vem kaj mi tolko tota maruša hodi po glavi . ha ha ha ha. kaj se bomo kar vsaki četrtek dobivale samo mene naslendji četrtek ni. kaj lahko v sredo??????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:18:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Hvala obema .Slike ful lepe. itak. saj smo sami lepi gor
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:18:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tudi meni ne uspe dat slikic gor! ŽAl!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:19:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebelica - saj vem vi že vse to obvladate ha ha. to verjetno leti na rumenjak ne
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:20:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tudi meni ne uspe dat slikic gor! ŽAl! ona stran shrani.si ne dela. a gre kak drugače gor dat še?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:21:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tudi meni ne uspe dat slikic gor! ŽAl! ona stran shrani.si ne dela. a gre kak drugače gor dat še? ne vem..v album..ampak jaz tega še nisem delala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:22:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambika Dober večer! Mi smo probali vse mogoče, da bi vročina padla, in je na 37,8 pa spet zrasla na 38,1. Zdaj je dobila še pol svečke pa bezgove liste okrog nogic naj bi pomagalo, tk mi je babica rekla ,da so včasih tk zbijali vročino. Bomo videli kaj bo jutri zjutraj, upam da bo vsaj bolj mirna noč. Lahko noč vsem in predvsem mirno! Al pa hladne obkladke al pa krompirjeve obkladke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:23:16
|
|
|
|
Najaa
|
yania, AB je treba ponavad do konca pojest.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:23:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa- Dober večer! Kako si? Otroka spita? Še velja za torek? Smo že rekle v kateri gostilni?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:23:51
|
|
|
|
Najaa
|
Čer... sem tak lačna, da sam do kuhne skočim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:24:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... sem tak lačna, da sam do kuhne skočim. okej..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:24:47
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tudi meni ne uspe dat slikic gor! ŽAl! ona stran shrani.si ne dela. a gre kak drugače gor dat še? ne vem..v album..ampak jaz tega še nisem delala... zdaj pa dela. boš ti al jaz?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:25:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- Dober večer! Kako si? Otroka spita? Še velja za torek? Smo že rekle v kateri gostilni? to pa jaz ne bi vedela povedat, ker še v življenju nisem bla v konjicah
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?