Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:25:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- Dober večer! Kako si? Otroka spita? Še velja za torek? Smo že rekle v kateri gostilni? aja, pa dober večer tudi iz moje strani
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:26:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... sem tak lačna, da sam do kuhne skočim. okej.. Sem že nazaj. Kako kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:26:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... sem tak lačna, da sam do kuhne skočim. jaz sem pa v depresiji, ker sem se uspela še celo 3 kg zredit, namesto 7 shujšat in ne grem do kuhinje
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:27:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... sem tak lačna, da sam do kuhne skočim. okej.. Sem že nazaj. Kako kaj? vsi lahko povemo al samo kokica?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:28:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- Dober večer! Kako si? Otroka spita? Še velja za torek? Smo že rekle v kateri gostilni? to pa jaz ne bi vedela povedat, ker še v življenju nisem bla v konjicah Otroka spita ja. Vsaj za tamalo vem, tavečja je pa pri babici. <za torek velja ja. <v kateri gostilni bo pa spps povedala. Jih bolj pozna kot jaz.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:28:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- Dober večer! Kako si? Otroka spita? Še velja za torek? Smo že rekle v kateri gostilni? to pa jaz ne bi vedela povedat, ker še v življenju nisem bla v konjicah Joj, mogoče še ena, ki bo v KP pristala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:29:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- Dober večer! Kako si? Otroka spita? Še velja za torek? Smo že rekle v kateri gostilni? to pa jaz ne bi vedela povedat, ker še v življenju nisem bla v konjicah Otroka spita ja. Vsaj za tamalo vem, tavečja je pa pri babici. <za torek velja ja. <v kateri gostilni bo pa spps povedala. Jih bolj pozna kot jaz. Pa jaz jih tudi nekaj poznam...Lahko pa se dobimo v oni gostilni pri Spar centru, da bosta še MČ in Persida našli, ker je ob glavni cesti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:30:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... sem tak lačna, da sam do kuhne skočim. jaz sem pa v depresiji, ker sem se uspela še celo 3 kg zredit, namesto 7 shujšat in ne grem do kuhinje ah... jaz sem se od poroda zredila toliko, da imam še 1,5 kile več kot takrat. Sam lačna sem pa še vedno. Ne, vse lahk poveste, kako ste.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:32:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... sem tak lačna, da sam do kuhne skočim. jaz sem pa v depresiji, ker sem se uspela še celo 3 kg zredit, namesto 7 shujšat in ne grem do kuhinje ah... jaz sem se od poroda zredila toliko, da imam še 1,5 kile več kot takrat. Sam lačna sem pa še vedno. Ne, vse lahk poveste, kako ste. Jaz sem dobro!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:32:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- Dober večer! Kako si? Otroka spita? Še velja za torek? Smo že rekle v kateri gostilni? to pa jaz ne bi vedela povedat, ker še v življenju nisem bla v konjicah Joj, mogoče še ena, ki bo v KP pristala!
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:32:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- Dober večer! Kako si? Otroka spita? Še velja za torek? Smo že rekle v kateri gostilni? to pa jaz ne bi vedela povedat, ker še v življenju nisem bla v konjicah Otroka spita ja. Vsaj za tamalo vem, tavečja je pa pri babici. <za torek velja ja. <v kateri gostilni bo pa spps povedala. Jih bolj pozna kot jaz. Pa jaz jih tudi nekaj poznam...Lahko pa se dobimo v oni gostilni pri Spar centru, da bosta še MČ in Persida našli, ker je ob glavni cesti... Meni je vseeno. Jaz vem, kje je avtobusna postaja. Kje pa je spar?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:33:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- Dober večer! Kako si? Otroka spita? Še velja za torek? Smo že rekle v kateri gostilni? to pa jaz ne bi vedela povedat, ker še v življenju nisem bla v konjicah Joj, mogoče še ena, ki bo v KP pristala! Hec, hec, hec..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:34:27
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pocka, Najaa in ostale, ki ste mi priporočile, da naj probam kaj kupiti pri Next-u. Ful sem zadovoljna!!!! Sem že v soboto dobila paket (le 5 dni je trajalo), pa sem vam pozabila povedati. dejte povedat kako številko naročite k vem da sm že enkrat gledala in so ble neke čudne številke???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:35:26
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nekaj mi rečte je že katera dala zaprobat mehko kuhano jajčko? ne js še nisem dala, ker niti ne vem kakšna lahko dam...a trdo kuhana lahko dam? pač samo rumenjak?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:35:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- Dober večer! Kako si? Otroka spita? Še velja za torek? Smo že rekle v kateri gostilni? to pa jaz ne bi vedela povedat, ker še v življenju nisem bla v konjicah Otroka spita ja. Vsaj za tamalo vem, tavečja je pa pri babici. <za torek velja ja. <v kateri gostilni bo pa spps povedala. Jih bolj pozna kot jaz. Pa jaz jih tudi nekaj poznam...Lahko pa se dobimo v oni gostilni pri Spar centru, da bosta še MČ in Persida našli, ker je ob glavni cesti... Meni je vseeno. Jaz vem, kje je avtobusna postaja. Kje pa je spar? samo naravnost od avt. postaje po glavni cesti....mimo OMV črpalke, takoj za tem pa je veliko parkirišče pri Sparu...kot če bi se po "stari" cesti proti CE peljala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:36:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pocka, Najaa in ostale, ki ste mi priporočile, da naj probam kaj kupiti pri Next-u. Ful sem zadovoljna!!!! Sem že v soboto dobila paket (le 5 dni je trajalo), pa sem vam pozabila povedati. dejte povedat kako številko naročite k vem da sm že enkrat gledala in so ble neke čudne številke??? Številke so po mesecih..jaz sem naročala VSE od 6-9 mesecev, čevlji pa mislim, da so bili od 6-12 mesecev...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:36:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce: A ste že kupovale stajice? V BC sem gledala...pa se mi nekam čudne zdijo na slikah: http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?classListType=1&ClassID=32&classOrderDir=0&classOrderBy=Title&classOrderByPrevious=Title&GetArticlesTotal=32&GetArticlesPage=1&isPageSwitch=true&ParentClassID=32 Ali imajo vse mrežo namesto stranic? Kakšno so tla? Na kaj moraš biti pozoren? Hvala! jaz mam eno sposojeno pa je taka z mrežo ja. kaj to se ti ne zdi v redu? s tudi take ko majo lesene latice - kot posteljica. sem že videla. nimam pojma kolko stanejo... drugače pa niti ne vem, koliko je to uporabno... mogoče je bolje kupiti prenosno posteljico, ki jo uporabljaš kot stajico, če kdaj rabiš - ko greš recimo kam stran na wc al kaj jaz vem kam. pa še če greš kam na dopust al pa kaj, jo maš lahko zraven za spat.... no, jaz sem recimo zdaj razmišljala da bi jo uporabljala na balkonu, ko je tak lepo toplo vreme pa bi se mala lahko zunaj v tem igrala. ker same pa je ne morem pustit na tleh, ker ni ograja čisto do tal. sicer ne vem če se lahko tam skozi izmuzne, ampak raje ne bom probavala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:37:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nekaj mi rečte je že katera dala zaprobat mehko kuhano jajčko? ne js še nisem dala, ker niti ne vem kakšna lahko dam...a trdo kuhana lahko dam? pač samo rumenjak? Trdo kuhano, ja. Za prvič 1/4, čez par dni polovičko...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:37:37
|
|
|
|
NoBady
|
dober večer... vidim da je srečanje uspelo, sem se nasmejala postom čeprav ne vem točn kaj je blo z žličk kave z mlekom niti zakaj je kdo koga uščipnil in en se je joku, ene ure so narobe delale...... no ja, dolgčas vglavnem ni bilo... tole srečanje v konjicah me vleče, pa kaj ko je tak daleč, pa še zgubila bi se, ker sem do zdej sam do celja prifurala pa drugač kej novga? aja pikapoke za bambiko in yanio...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:37:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- Dober večer! Kako si? Otroka spita? Še velja za torek? Smo že rekle v kateri gostilni? to pa jaz ne bi vedela povedat, ker še v življenju nisem bla v konjicah Otroka spita ja. Vsaj za tamalo vem, tavečja je pa pri babici. <za torek velja ja. <v kateri gostilni bo pa spps povedala. Jih bolj pozna kot jaz. Pa jaz jih tudi nekaj poznam...Lahko pa se dobimo v oni gostilni pri Spar centru, da bosta še MČ in Persida našli, ker je ob glavni cesti... Meni je vseeno. Jaz vem, kje je avtobusna postaja. Kje pa je spar? samo naravnost od avt. postaje po glavni cesti....mimo OMV črpalke, takoj za tem pa je veliko parkirišče pri Sparu...kot če bi se po "stari" cesti proti CE peljala. ok, sej bom našla. Sej se nismo v New Yorku zmenle.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:38:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- Dober večer! Kako si? Otroka spita? Še velja za torek? Smo že rekle v kateri gostilni? to pa jaz ne bi vedela povedat, ker še v življenju nisem bla v konjicah Otroka spita ja. Vsaj za tamalo vem, tavečja je pa pri babici. <za torek velja ja. <v kateri gostilni bo pa spps povedala. Jih bolj pozna kot jaz. Pa jaz jih tudi nekaj poznam...Lahko pa se dobimo v oni gostilni pri Spar centru, da bosta še MČ in Persida našli, ker je ob glavni cesti... dobro. tako bolj bi zbrali ja. pa še da je dovolj parkplaca ker nisem vešča pri parkiranju v razne luknje. rabim velik plac pa dva desno in dva levo fraj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:39:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce: A ste že kupovale stajice? V BC sem gledala...pa se mi nekam čudne zdijo na slikah: http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?classListType=1&ClassID=32&classOrderDir=0&classOrderBy=Title&classOrderByPrevious=Title&GetArticlesTotal=32&GetArticlesPage=1&isPageSwitch=true&ParentClassID=32 Ali imajo vse mrežo namesto stranic? Kakšno so tla? Na kaj moraš biti pozoren? Hvala! jaz mam eno sposojeno pa je taka z mrežo ja. kaj to se ti ne zdi v redu? s tudi take ko majo lesene latice - kot posteljica. sem že videla. nimam pojma kolko stanejo... drugače pa niti ne vem, koliko je to uporabno... mogoče je bolje kupiti prenosno posteljico, ki jo uporabljaš kot stajico, če kdaj rabiš - ko greš recimo kam stran na wc al kaj jaz vem kam. pa še če greš kam na dopust al pa kaj, jo maš lahko zraven za spat.... no, jaz sem recimo zdaj razmišljala da bi jo uporabljala na balkonu, ko je tak lepo toplo vreme pa bi se mala lahko zunaj v tem igrala. ker same pa je ne morem pustit na tleh, ker ni ograja čisto do tal. sicer ne vem če se lahko tam skozi izmuzne, ampak raje ne bom probavala samo te imajo mehko dno.... na tem pa otrok težko stoji, če že govorimo o stajici...al kak...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 21:39:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... sem tak lačna, da sam do kuhne skočim. jaz sem pa v depresiji, ker sem se uspela še celo 3 kg zredit, namesto 7 shujšat in ne grem do kuhinje ah... jaz sem se od poroda zredila toliko, da imam še 1,5 kile več kot takrat. Sam lačna sem pa še vedno. Ne, vse lahk poveste, kako ste. no saj jaz sem tudi lačna še kar naprej. po moje bom šla tudi slej ko prej do kuhinje. skoraj bolje prej kot slej, ker tik po hrani ne smeš it spat evo, naš prvi alarm to noč
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?