Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:49:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica - jezna je ker sem ji otroka razkurla .Samo sem jo redno mogla ,ker otroci drugače pri meni ne jokajo. To pa dobro vem...ja...samo veš kaj je bilo krivo...voziček...pa se je Anžeja vstrašla, ko je kar naenkrat taki frajer poleg nje ležal.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:49:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica -trampolino mu kupi sploh ne boš vedla da ga maš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:49:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica slikic žal ne gre gor dat meni vsa tehnika danes nahaja kar je imamo pri hiši. bom jih tebi dala kokica na mail, če bo seveda šlo pa jih ti daj gor... okidoki.....čakaaaaaaam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:50:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica -trampolino mu kupi sploh ne boš vedla da ga maš ja, samo je baje še premali..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:50:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - je mislila da ma hulka poleg sebe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:50:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - je mislila da ma hulka poleg sebe pa daj....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:51:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
čebelica - tehnika zajebava al ti?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:52:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Oprosti draga moja midva sva kapučino pila .Men bi ga dala mojadva sta bla danes angela,pa nista spala.Sem jih malo po mbju pofurala ,pa po trgovinah ,pa ni bilo dobene pritožbe niti sedaj ko smo prišli domov eden za drugim sta lepo popadala brez drenja.To mi delaj. pa kdaj ste to vse sfolgale delat. kaj jaz sem tolko zamujala al kaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:52:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika kaj bereš rekni kero
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:53:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Oprosti draga moja midva sva kapučino pila .Men bi ga dala mojadva sta bla danes angela,pa nista spala.Sem jih malo po mbju pofurala ,pa po trgovinah ,pa ni bilo dobene pritožbe niti sedaj ko smo prišli domov eden za drugim sta lepo popadala brez drenja.To mi delaj. pa kdaj ste to vse sfolgale delat. kaj jaz sem tolko zamujala al kaj ja..svašta si spustla..zaradi tvojih ur..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:53:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla. vidim, da ste me imele v delu. mene in moje ure in Klarino dretje evo, nekaj slikic bom sem prilimala. upam, da smem - da se vsi udeleženci strinjajo Pa menda nisi jezna??? Kar se mene tiče..ti kar limaj slike...VSE bi pa na mail imela..plis... eh veš da nisem jezna. ti zdaj poskušam dat na mail. ko bom glih toto kišto skoz okno vrgla kak mi vse šteka
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:53:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika kaj bereš rekni kero
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:54:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebelica pol ,pa na mail takooooooooooooooooooooj razumem gospa šefica. samo tvojega nimam. tak da ti bo kokica poslala. al pa mi daj mail na ZS al pa na FB....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:54:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla. vidim, da ste me imele v delu. mene in moje ure in Klarino dretje evo, nekaj slikic bom sem prilimala. upam, da smem - da se vsi udeleženci strinjajo Pa menda nisi jezna??? Kar se mene tiče..ti kar limaj slike...VSE bi pa na mail imela..plis... eh veš da nisem jezna. ti zdaj poskušam dat na mail. ko bom glih toto kišto skoz okno vrgla kak mi vse šteka pa daj se strpi malo...koga pa bom pol zafrkavala, če te ne bo na RR
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:54:12
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika kaj bereš rekni kero buuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:54:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
čebelica - ti sploh nisi zamujala po svoji uri samo po najini
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:54:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebelica - ti sploh nisi zamujala po svoji uri samo po najini
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:54:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika - madona si zgovorna al to maruša piše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:55:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica - jezna je ker sem ji otroka razkurla .Samo sem jo redno mogla ,ker otroci drugače pri meni ne jokajo. ha ha ha. nisem jezna. more se malo navadit tudi na druge ljudi. saj pa vidiš da je pri tebi bla čist ok. mogoče pa jo je anže vščipnil ko si jo v voziček dala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:56:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
Nekaj mi rečte je že katera dala zaprobat mehko kuhano jajčko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:56:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica - jezna je ker sem ji otroka razkurla .Samo sem jo redno mogla ,ker otroci drugače pri meni ne jokajo. To pa dobro vem...ja...samo veš kaj je bilo krivo...voziček...pa se je Anžeja vstrašla, ko je kar naenkrat taki frajer poleg nje ležal..... ja to tudi. ANže je že tak vlki, da ni vedla kaj bo zdaj. al jo bo pomendral al kaj naj si zdaj z njim začne
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:57:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica -trampolino mu kupi sploh ne boš vedla da ga maš ja, samo je baje še premali.. za skakanje tudi pa ni videt da bi ga to kaj oviralo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:58:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebelica - tehnika zajebava al ti?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:58:19
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika - madona si zgovorna al to maruša piše ne to utrujenost dela maruša že spi...samo mislim da ji spet nekaj ne paše.... že jamra in se premetava...samo vprašanje kdaj se bo zbudila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:58:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nekaj mi rečte je že katera dala zaprobat mehko kuhano jajčko? jaz sem mojemu dala rumenjak, ko je moj jedel jajco na oko pečeno...saj je podobno kot kuhana...pač malo olja poleg...beljak pa odsvetujejo, spet zaradi možnih alergij, do enega leta...No, pri jajcih se bom jaz tega držala..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?