Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 13:57:49
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, a vaši tudi kažejo jezik? Juretu je to zadnje dni postalo strašno všeč in ves čas moli jeziček ven, ob tem pa še ustvarja raznorazne glasove in ga je prav smešno gledat Ja, pa usta na široko odpira pa občasno se prav na glas krohota
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 13:58:41
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambika Ja naša ga vsakemu kaže, je prav smešna.Jo kdo prvič vidi se mu najprej nasmeji pol mu pa jezik pokaže. A ve katera kdaj svečka za zbijanje vročine prime, saj malo bolše je že smo še kr jamra skoz. Cca 15 minut bi moralo biti že nekaj učinka. Samo pri nas je paracetamol zbil vročino ob reakciji na cepljenje le za 0,5 stopinje.
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 24.9.2009 13:59:45 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 14:05:57
|
|
|
|
bambika
|
Po terh urah ima še isto vročine, bom ji dala še pol svečke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 14:40:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambika Po terh urah ima še isto vročine, bom ji dala še pol svečke. Svećko lahko daš na 4 ure. Kaj pa če bi zbijala s kopeljo? Vsaj dokler ne mine čas do nove svečke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 14:40:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, a vaši tudi kažejo jezik? Juretu je to zadnje dni postalo strašno všeč in ves čas moli jeziček ven, ob tem pa še ustvarja raznorazne glasove in ga je prav smešno gledat Ja, kaže. Sam zadnje čase ji je še bolj všeč pljuvanje. No, tako da ustnice čisto skupaj in pljuva, ne vem kako naj drugače opišem. To ji je strašno všeč, včasih tud kadar je. Men pa takrat ni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 14:41:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kot vidite, sem s seznama sept malo počistila tiste, ki se ne javljate. Če katera želi nazaj gor, naj se javi. Reklamacije sprejemam jutri do 20.ure. To je danes do 20.ure.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 14:41:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Srečanje mariborčank uspelo. MČ ima slikice. Srečanje skorajvsehslovenk pa v torek!!! Ob 10h, smo rekle? Kje pa? Mislim kje v Konjicah? za poscat! Si misla skorajvsehmarčevk? Pa da ne bo zamere, skorajvsehštajerskihmarčevk.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 14:58:05
|
|
|
|
mediuhec
|
mala čebelica in kokica: najprej hvala za sms za srečanje, samo jaz trapa danes nisem gledala mobitela. mali je bil ves tečen, potem sva šla oba spat ob10.00, in sem čist pozabila. se oproščam, ker naju ni bilo oz. nisva to vsaj po sms sporočila. upam da drugič lahko vseeno pridem :-) oz. da se ne boste kje na skrivaj doble brez mene. res mi je žal!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 15:04:06
|
|
|
|
bambika
|
Hvala Naja,bom probala če mi bo uspelo, ker mala kr spi zbudi se, ko je lačna malo nekaj poje, čez deset minut pa že spi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 15:07:38
|
|
|
|
bambika
|
Tašča mi je predlagala,da naj ji dam v čaj nateg(neke vrste marmelada iz rdečih borovnic),pa ne vem če je to glih za take male . Je katera že to probala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 15:11:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambika Tašča mi je predlagala,da naj ji dam v čaj nateg(neke vrste marmelada iz rdečih borovnic),pa ne vem če je to glih za take male . Je katera že to probala? ne, žal prvič slišim za to, ampak jaz bi res najprej probala s kopeljo - naštimaš vodo na 37 stopinj, in jo postopoma ohlajaš za pol stopinje (dodajaš hladno vodo)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 15:12:03
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: bambika Tašča mi je predlagala,da naj ji dam v čaj nateg(neke vrste marmelada iz rdečih borovnic),pa ne vem če je to glih za take male . Je katera že to probala? ne, žal prvič slišim za to, ampak jaz bi res najprej probala s kopeljo - naštimaš vodo na 37 stopinj, in jo postopoma ohlajaš za pol stopinje (dodajaš hladno vodo) Jaz tudi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 16:23:18
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, a vaši tudi kažejo jezik? Juretu je to zadnje dni postalo strašno všeč in ves čas moli jeziček ven, ob tem pa še ustvarja raznorazne glasove in ga je prav smešno gledat Oh ja in ja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 19:50:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čer.Jaz sem tu ,če me bo kdo iskal .Mam mir pri hiši .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:01:51
|
|
|
|
Lolita23
|
Jaz pa grem spat, počasi prihaja za mano to vstajanje 6.15 lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:11:15
|
|
|
|
trezika
|
jaz sem tudi tu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:16:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:17:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika kako si s časom naslednji četrtek? Zadnji čas ,da prideš ker čebelicini mali skoz hočem maruša pravit.Danes sem se parkrat zadnji moment spomnila da je ona klara.Ne vem kaj mi tolko tota maruša hodi po glavi .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:18:21
|
|
|
|
PERSIDA
|
Oj kokica skokec počiva?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:19:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
Danes se ne mislim umivat,ker mi je skokec lupčka dal .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:20:32
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika kako si s časom naslednji četrtek? Zadnji čas ,da prideš ker čebelicini mali skoz hočem maruša pravit.Danes sem se parkrat zadnji moment spomnila da je ona klara.Ne vem kaj mi tolko tota maruša hodi po glavi . lahko prideva dopoldan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:20:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
Klaro sem ,pa na koncu totalno razpičkala .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:20:53
|
|
|
|
bambika
|
Dober večer! Mi smo probali vse mogoče, da bi vročina padla, in je na 37,8 pa spet zrasla na 38,1. Zdaj je dobila še pol svečke pa bezgove liste okrog nogic naj bi pomagalo, tk mi je babica rekla ,da so včasih tk zbijali vročino. Bomo videli kaj bo jutri zjutraj, upam da bo vsaj bolj mirna noč. Lahko noč vsem in predvsem mirno!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:20:54
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Danes se ne mislim umivat,ker mi je skokec lupčka dal .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 20:21:16
|
|
|
|
PERSIDA
|
za treziko.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?