|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
24.9.2009 20:21:40   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: bambika

Dober večer!
Mi smo probali vse mogoče, da bi vročina padla, in je na 37,8 pa spet zrasla na 38,1. Zdaj je dobila še pol svečke pa bezgove liste okrog nogic naj bi pomagalo, tk mi je babica rekla ,da so včasih tk zbijali vročino. Bomo videli kaj bo jutri zjutraj, upam da bo vsaj bolj mirna noč.

Lahko noč vsem in predvsem mirno!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nirno noč tudi vama.... pa držimo pesti, da bo kmalu bolje

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
24.9.2009 20:22:14   
PERSIDA
bambika - user posted image user posted image user posted image ,da čimprej mine.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
24.9.2009 20:22:18   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Klaro sem ,pa na koncu  totalno razpičkalauser posted image .

ti ti ti ti... kaj si pa delala z njo?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
24.9.2009 20:23:11   
trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image  za treziko.

hvala hvala... tokrat pa ne pustim, da pride kaj vmes.... pa četudi se kr z vlakom pripeljeva user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
24.9.2009 20:25:13   
PERSIDA
trezika - k anžeju sem jo dala v voziček ,da bi mu zokne gor potegnila ,ker si jih je dol potegno,samo nisem vtegnila jih dat gor je navrla tak ,da je mogla čebelica vskočituser posted image .Pa je pač mogo skokec notuser posted image ,pa ni neke panike zagnaluser posted image .Eh celi cirkus zaradi enih zoknovuser posted image .

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
24.9.2009 20:26:13   
trezika
ti zokni so maruši tudi tako zanimivi...skoz si jih dol vleče....vse si bo raztegnila user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
24.9.2009 20:26:46   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image  za treziko.

hvala hvala... tokrat pa ne pustim, da pride kaj vmes.... pa četudi se kr z vlakom pripeljeva user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
24.9.2009 20:27:45   
PERSIDA
trezika - najbolj me razkuri ko jih v usta dajeta pol so pa celi mokri

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
24.9.2009 20:28:15   
PERSIDA
In drugače kako kaj?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
24.9.2009 20:31:17   
KOKICA32

Oj kokica skokec počiva?

Ja spi zdaj......čuj ti pa tvoja žlička kave z mlekom user posted image ...veš kaki je bil danes? Nič ni spal..nič....15 minut! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
24.9.2009 20:34:06   
trezika

In drugače kako kaj?

super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
24.9.2009 20:34:22   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Oj kokica skokec počiva?

Ja spi zdaj......čuj ti pa tvoja žlička kave z mlekom user posted image ...veš kaki je bil danes? Nič ni spal..nič....15 minut! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
24.9.2009 20:35:51   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Srečanje mariborčank uspelo. MČ ima slikice. Srečanje skorajvsehslovenk pa v torek!!! Ob 10h, smo rekle? Kje pa? Mislim kje v Konjicah? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za poscat! Si misla skorajvsehmarčevk? Pa da ne bo zamere, skorajvsehštajerskihmarčevk. user posted image

Pa kaj je? Napača..res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
24.9.2009 20:35:52   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

mala čebelica in kokica: najprej hvala za sms za srečanje, samo jaz trapa danes nisem gledala mobitela. mali je bil ves tečen, potem sva šla oba spat ob10.00, in sem čist pozabila. se oproščam, ker naju ni bilo oz. nisva to vsaj po sms sporočila. upam da drugič lahko vseeno pridem :-) oz. da se ne boste kje na skrivaj doble brez mene. res mi je žal!!!

Ni panike...user posted image sem pa jaz čakala pri Padrinu najprej 15 minut Persido..šele potem pa se še MČ prikazala..ker ji ure ne kažejo prav...Ji bo treba urarja na dom poslati.!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
24.9.2009 20:35:54   
KOKICA32

Danes se ne mislim umivat,ker mi je skokec lupčka daluser posted image .

user posted image user posted image user posted image res je...obožuje te....supermami! Komaj čakam slikice! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
24.9.2009 20:36:52   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: bambika

Dober večer!
Mi smo probali vse mogoče, da bi vročina padla, in je na 37,8 pa spet zrasla na 38,1. Zdaj je dobila še pol svečke pa bezgove liste okrog nogic naj bi pomagalo, tk mi je babica rekla ,da so včasih tk zbijali vročino. Bomo videli kaj bo jutri zjutraj, upam da bo vsaj bolj mirna noč.

Lahko noč vsem in predvsem mirno!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nirno noč tudi vama.... pa držimo pesti, da bo kmalu bolje

Se podpišem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
24.9.2009 20:38:50   
KOKICA32
Pocka, Najaa in ostale, ki ste mi priporočile, da naj probam kaj kupiti pri Next-u. Ful sem zadovoljna!!!! Sem že v soboto dobila paket (le 5 dni je trajalo), pa sem vam pozabila povedati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
24.9.2009 20:44:26   
MalaČebelica
ojla.
vidim, da ste me imele v delu. mene in moje ure in Klarino dretje user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, nekaj slikic bom sem prilimala. upam, da smem - da se vsi udeleženci strinjajo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
24.9.2009 20:45:27   
PERSIDA
Oprosti draga moja midva sva kapučino pilauser posted image .Men bi ga dala mojadva sta bla danes angela,pa nista spala.Sem jih malo po mbju pofurala ,pa po trgovinah ,pa ni bilo dobene pritožbe niti sedaj ko smo prišli domov eden za drugim sta lepo popadala brez drenja.To mi delaj.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
24.9.2009 20:45:46   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla.
vidim, da ste me imele v delu. mene in moje ure in Klarino dretje user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, nekaj slikic bom sem prilimala. upam, da smem - da se vsi udeleženci strinjajo user posted image

Pa menda nisi jezna??? user posted image

Kar se mene tiče..ti kar limaj slike...VSE bi pa na mail imela..plis...user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
24.9.2009 20:46:21   
PERSIDA
čebelica pol ,pa na mail takoooooooooooooooooooojuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
24.9.2009 20:47:50   
KOKICA32

Oprosti draga moja midva sva kapučino pilauser posted image .Men bi ga dala mojadva sta bla danes angela,pa nista spala.Sem jih malo po mbju pofurala ,pa po trgovinah ,pa ni bilo dobene pritožbe niti sedaj ko smo prišli domov eden za drugim sta lepo popadala brez drenja.To mi delaj.user posted image

user posted image user posted image user posted image za bavca! Saj se je že v gostilni videlo s kom je najmanj dela...user posted image Kaj bi jaz dala, da bi bil moj taki....pa ne, da bi mu bilo kaj narobe...pač, da bi bil kdaj pa kdaj taaakoooo miren...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
24.9.2009 20:48:03   
PERSIDA
Kokica - jezna je ker sem ji otroka razkurlauser posted image .Samo sem jo redno mogla ,ker otroci drugače pri meni ne jokajo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
24.9.2009 20:48:09   
KOKICA32

čebelica pol ,pa na mail takoooooooooooooooooooojuser posted image

JAAAAAAAA!!!!!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
24.9.2009 20:49:00   
MalaČebelica
slikic žal ne gre gor dat user posted image meni vsa tehnika danes nahaja kar je imamo pri hiši. bom jih tebi dala kokica na mail, če bo seveda šlo pa jih ti daj gor...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?