|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
23.9.2009 20:18:45   
Zvezdica
Kje pa je niia? 

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
23.9.2009 20:20:21   
khurde
ronja, tole je napisala

IZVIRNO SPOROČILO: symona

Čao babe žabe!

Poslušte, kaj se je pa nam v nedeljo zgodlo. Popoldne z amadejo telovadim (vaje, ki nam jih je pokazala fizioterapevtka), in naenkrat se mi začne dušiti. Hitro jo obrnem, udarim po hrbtu in z ust ji prileti kroglica, podobna plastelinu user posted image . Kje jo je dobila, ne vem. To pa še ni vse. Jaz jo gledam in opazujem in vidim, da še nekaj ima v ustih. Kličem hitro mojega, jaz jo držim, on ji gre z roko v usta, in kaj potegne iz ust? Majhen kos žice, f.a.k. Še zdaj ne vem iz katere igrače jo je potegnila, ker smo potem vse igrače pregledali, in nama ni blo jasno. Sem pa tako paniko zagnala in po celem bloku letala do sosedov, sploh nisem vedla kje se me glava drži.

bravo neo za nov zob user posted image

zvezdica, mi nimamo skor nič več sliv oz. so že fuuuuuul zrele, res fuuuuuuul. pa če pridem ti jih lah prinesem, samo niti ne vem, če bi jih za dobro kilo zbrala, k sem jih že ta teden dost pobrala. so pa res zelo zrele, sam še zmer ok, moja jih fuuuul z veseljem je, k vseen so še mal kisle

uf, težke debate mate... sem tko k sonček, da razmišljam, če si sploh upam imet še enga, k gre lah tok stvari narobe... k npr. meni ta nosečnost ni bila tko k mnogi pravjo... najlepše obdobje v lajfu... men je bilo skor en najhujših, k nikol ne veš, kaj bo in kaj gre lah narobe... najprej spontani splavi, pol prezgodnji porod, nehanje bitja srčka, pa komplikacije ob porodu, otrok s posebnimi potrebami... ma ne vem, jaz mal preveč razmišljam o takih zadevah, res in sem prpa, da bi še enkrat "izzivala srečo"... čeprav verjetno bom, sam tok stvari k men hod po glavi... groza, res... drugač sem pa je bila pri nas NS (sicer minimalno) povišana, pa je bilo treba dat še kri za nadaljnje preiskave in sem se takrat odločila, da če bi bilo "treba" še amnio, ne bi šla, bi pač sprejela karkol bo, upala na najboljše, pa je...

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
23.9.2009 20:27:02   
Jancci
ancci: ZS-ja ni!

ne me jeb**, pa res sm pol ure pisala user posted image
Zdej se mi pa res ne da še enkrat.. mogoče ju3, ali ti pa v petek razložim. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
23.9.2009 20:32:22   
khurde
uf, jaz pa ne vem, kva je mojga pičl user posted image user posted image user posted image dol vleče razočarane gospodinje, prvo sezono ma že in zdej čaka, da bova to gledala user posted image pa sej ne da bi rekla, da so slabe al karkol, sam nekak mi ne potegne tok, da bi del za delom gledala... pa k sem kdaj kej gledala na btw, k ni bilo druzga, je imel zmer ene neumesne pripombe zraven user posted image zdej pa tko user posted image je rekel, da se zadnje čase počut k gospodinjec in da se najde v njih user posted image oz. vsaj v naslovu user posted image na srečo mi je dal izbiro al to al heroje, pa sem se za drugo odločla, k je ulla en čas nazaj eno hudo reklamo nardila user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
23.9.2009 20:56:35   
petra88
čer user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
23.9.2009 21:10:34   
kiara24
čer,

sam mate pa res hudo temo. GROZNO. Me vse mine imeti še enega otroka ko tole berem, kaj vse se lahko zgodi.
Res nehajte s to temo, ker mi lijejo solze po obrazu,.... Še vedno delujejo hormončki....

V gl. mi smo šetkali zunaj k je prav super sedaj ni tolk vroče, prav lepo je. Pol smo šli pa mojga tasta obiskat k je na Golnik v bolnici, pa me je sestra napizdila da naj grem ven iz bolnice s tako majhnim otorkom. Pa se mi ni dalo kregat, z mojim svas e zmenila da greva ven s Klaro na šetnjo in da se dobimo pri avtu. Kaj naj pa drujga....

Zvezdica- avčuser posted image brazilska to pa boli k user posted image .

Ali je šla pol katera na lasarsko depilacijo k ste govorile?

Neo bravo za zobka. user posted image user posted image A pol mate sedaj 4 Ulla?

Naši je tudi včeraj zg. na levi strani prišel ven saj tako se mi je zdelo sedaj ga pa ni. Danes je ponovno zaspala sama, mogoče mi pa res ratajo navadit da bo sama zaspala v posteljici. No  Ok saj jo moram držat za rokico in pa peti samo je pa še vedno bolj kot pa da jo nosim.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
23.9.2009 21:15:17   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Siljenje s hrano: jaz pa našo ful silim, saj drugače ne bi nič pojedla. Skoz mava une...pa eno žličko za mucico, pa eno žličko za bratca, da bo zrastu, pa eno za medota, pa eno za atija, da bo ratu bolj debel...naša bi samo naokoli gledala in se režala, pa hrano v roke dajala in z njimi potem brisala po stolu.

In ko jo tako siliš, kolko žličk potem poje?
Pri nas je vsak dan samo slabše. Takoj ko žličko zagleda je user posted image Odločila sem se, da en teden naredim pauzo, potem pa spet znova.
Mleka je zaenkrat dovolj tako, da krize ne bo.

neo - user posted image user posted image za zobek!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
23.9.2009 21:17:26   
mimi30
čeruser posted image

jaz bi ful rada klepetala pa mi je tašča prinesla cel kup gob, ki jih moram zdaj nekam spravituser posted image ....moja mami pravi, da imam jaz taščo čist tak kot je v vicih in knjigah napisanouser posted image ....no, moram jo dans mal pohvalit, je prišla celo k nam in prinesla gobe in prav fajn smo se pogovarjali

ulla, če prideš do ce (planet tuš naprimer) vaju lahko poberem in gremo skupajuser posted image

nejc ima ful visoko vročino in boli ga glava, noge,....user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
23.9.2009 21:17:55   
sonček33
Petra si pa zgovorna :)

Katero lečo ve kupite?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
23.9.2009 21:18:58   
sonček33
mimi ... user posted image user posted image  za Nejca

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
23.9.2009 21:21:20   
kiara24
Jaz imama zeleno lečo in mi je ful dobra.

Patri je muca pojedla jezička....user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
23.9.2009 21:23:53   
sonček33
Mene se tudi hoče nekaj lotit...smrkam..sem zdejle ruknla limono+viski+med. Ma da primer, ker se mi res ne da bit bolna.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 23.9.2009 21:28:20 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
23.9.2009 21:27:51   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mene se tufdi hiče nekaj lotit...smrkam..sem zdejle ruknla limono+viski+med. Ma da primer, ker se mi res ne da bit bolna.

uh, dobra kombinacijauser posted image ....mi mnde kr rit skup potegneuser posted image ....sam pomaga pa verjetn res

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
23.9.2009 21:29:10   
mimi30
kaj katera ve kak naj na hitro najdem seznamuser posted image , da ga spet malo naprej potegnem

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
23.9.2009 21:30:36   
mimi30
jaz moram tut neki tak ponižno priznat kot ulla (pinki trenerkauser posted image ).....postala sem virtualna kmeticauser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
23.9.2009 21:30:36   
Zvezdica
zvezdica, mi nimamo skor nič več sliv oz. so že fuuuuuul zrele, res fuuuuuuul. pa če pridem ti jih lah prinesem, samo niti ne vem, če bi jih za dobro kilo zbrala, k sem jih že ta teden dost pobrala. so pa res zelo zrele, sam še zmer ok, moja jih fuuuul z veseljem je, k vseen so še mal kisle

khurde hvala, ampak prej k sm šla v salon sem se zapeljala do ene kmetije in jih dobila.

Katero lečo ve kupite?

zeleno. Skuham jo pa tko kot pasulj, sam brez mesa :)
Ali pa skuham pa solatko nardim....user posted image

Mimi, nejcu  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej zdrav.

limono+viski+med.

kera fora...kr povej sonček, da ti je zapaslalo nekaj žganega, ne se zdaj na smrkanje zgovarjatuser posted image

Kiara.... BOLI K PES...ampak pol si pa smuti še cel mesec.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
23.9.2009 21:38:32   
kiara24

Kiara.... BOLI K PES...ampak pol si pa smuti še cel mesec.

Ja vem da boli je pa res da je pol tolk časa gmah.

limono+viski+med.

Mene pobere da to poijem, grem takoj srat sploh sedaj.

Grem k dragemu k sm ful žalostna. Mi je danes povedal da gre v nedeljo na službeno pot in da ga ne bo do naslednje sobote. GROZA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Klara ga sploh ne bo več poznala pa tako lepo sta se sedaj igrala....

Lečo jaz dam vačsih tudi v ješpren ko ga kuham pa je tudi ful dobr.

Nejc- čimprej se pozdravi......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
23.9.2009 21:39:24   
kiara24
Ja no tole sem hotla še napisat....

MIRNO NOČKO VSEM!!!!!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
23.9.2009 21:39:41   
Anonimen
A pol mate sedaj 4 Ulla?

mamo jih več, sam neo ma pa 4, ja user posted image user posted image

na srečo mi je dal izbiro al to al heroje, pa sem se za drugo odločla, k je ulla en čas nazaj eno hudo reklamo nardila

pravilno se je odloču, men so bli zakonuser posted image to seveda pomeni, da morjo bit tud vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image

ulla, če prideš do ce (planet tuš naprimer) vaju lahko poberem in gremo skupaj

kaj pa v šentrupertuuser posted image to je gredoč user posted image

jaz moram tut neki tak ponižno priznat kot ulla (pinki trenerkauser posted image ).....postala sem virtualna kmeticauser posted image

a dej!!!user posted image user posted image user posted image user posted image hitr pošlji zs....

čer babeuser posted image grem zdej živino porihtatuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2119
23.9.2009 21:49:12   
Ploha
mimi: daj še mene za sosedo user posted image

zvezdica in farfala: sem vama že zanč prošno za farmjo sosedo prosila, pa ni odgovora? kva je zdej to? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
23.9.2009 21:52:32   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

mimi: daj še mene za sosedo user posted image

zvezdica in farfala: sem vama že zanč prošno za farmjo sosedo prosila, pa ni odgovora? kva je zdej to? user posted image user posted image

neki sm mutila pol pa nč nisem nardila. Bom no, ob prilki.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
23.9.2009 22:03:00   
Jancci
A pol mate sedaj 4 Ulla?

mamo jih več, sam neo ma pa 4, ja

Sm vedla, da boš to napisala... zdej te pa že vem.. user posted image user posted image

Ploha YOUve GOT MAIL user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
23.9.2009 22:12:20   
rubica
čer

jaz sm čist crknena, našo tok razganja joj, no rač. pa vseen moram pogledat klub utrujenosti user posted image .

ja če bo vse ql bi tut mi2 prške v kr, če žihr?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
23.9.2009 22:12:56   
rubica
neo user posted image user posted image user posted image user posted image , le tako naprej

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
23.9.2009 22:14:07   
rubica
zvezdica upam, d nism jaz kaj kriva z včerajšnjim komentarjem za tvoj post user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?