khurde
|
ronja, tole je napisala IZVIRNO SPOROČILO: symona Čao babe žabe! Poslušte, kaj se je pa nam v nedeljo zgodlo. Popoldne z amadejo telovadim (vaje, ki nam jih je pokazala fizioterapevtka), in naenkrat se mi začne dušiti. Hitro jo obrnem, udarim po hrbtu in z ust ji prileti kroglica, podobna plastelinu . Kje jo je dobila, ne vem. To pa še ni vse. Jaz jo gledam in opazujem in vidim, da še nekaj ima v ustih. Kličem hitro mojega, jaz jo držim, on ji gre z roko v usta, in kaj potegne iz ust? Majhen kos žice, f.a.k. Še zdaj ne vem iz katere igrače jo je potegnila, ker smo potem vse igrače pregledali, in nama ni blo jasno. Sem pa tako paniko zagnala in po celem bloku letala do sosedov, sploh nisem vedla kje se me glava drži. bravo neo za nov zob zvezdica, mi nimamo skor nič več sliv oz. so že fuuuuuul zrele, res fuuuuuuul. pa če pridem ti jih lah prinesem, samo niti ne vem, če bi jih za dobro kilo zbrala, k sem jih že ta teden dost pobrala. so pa res zelo zrele, sam še zmer ok, moja jih fuuuul z veseljem je, k vseen so še mal kisle uf, težke debate mate... sem tko k sonček, da razmišljam, če si sploh upam imet še enga, k gre lah tok stvari narobe... k npr. meni ta nosečnost ni bila tko k mnogi pravjo... najlepše obdobje v lajfu... men je bilo skor en najhujših, k nikol ne veš, kaj bo in kaj gre lah narobe... najprej spontani splavi, pol prezgodnji porod, nehanje bitja srčka, pa komplikacije ob porodu, otrok s posebnimi potrebami... ma ne vem, jaz mal preveč razmišljam o takih zadevah, res in sem prpa, da bi še enkrat "izzivala srečo"... čeprav verjetno bom, sam tok stvari k men hod po glavi... groza, res... drugač sem pa je bila pri nas NS (sicer minimalno) povišana, pa je bilo treba dat še kri za nadaljnje preiskave in sem se takrat odločila, da če bi bilo "treba" še amnio, ne bi šla, bi pač sprejela karkol bo, upala na najboljše, pa je...