Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 16:50:16
|
|
|
|
sonček33
|
ulla ...ja....sej to...ko veš pa ne veš...ko želiš pa hkrati ne. Hvala bogu, da nismo v taki situaciji. NIkoli pa ne veš. Ob takih stvareh razmišljam, če si upam imet še enga otroka. Vem, boš rekla - neumno, amapk res se ukvrajam s tem vpr.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 16:50:54
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, neo ma drugo zgornjo enico zun zdej spi lubi pa ula sta šla pa v štacuno itd. po sol med drugim....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 16:52:01
|
|
|
|
sonček33
|
bravo neo..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 16:52:05
|
|
|
|
krtekxx
|
Ulla, ti boš res pristala v peklu. Sonček, medicina marsikaj zmore, žal tudi neetičnega. Preberi še enkrat Pušenjakov odgovor. Medicina zmore pretentati naravo in dojenčka ohraniti pri življenju. Vendar za kakšno ceno? Ceno dosmrtne hude telesne in/ali duševne okvare. Bi ti, Sonček, pri svoji zdravi pameti danes, ko imaš v naročju svojega lepo se razvijajočega Lovrota, to dopustila?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 16:55:26
|
|
|
|
sonček33
|
krtekxx - sej sem napisala - s P. se strinjam, ampak postavljam se v kožo mamice - odnos, ki so ga imeli do nje - ti ne bi podvomila, če bi se nekdo tako obnašal do tebe? Na zadnje vpr. pa ne znam al pa nočem odgvoriti. Si ne predstavljam. Dejstvo pa je, da bi želela vse najboljše svojemu otroku. Dejmo zaključit to temo. Jaz sem že dva dni čist fertik.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 16:57:49
|
|
|
|
Anonimen
|
mah, to so take težke stvari.... takrat ko sem bla z ulo noseča, je eni kolegici v 6m umru otroček...nehal je brcat in je šla na pregled in srček ni več bil. napotnico in rodit. pa dva dni je še bila doma, ma mene bi pobralo. ko veš da je otrok mrtev. pa morš it rodit, kako to pol poteka...verjetno precej morbidno vse skp, ziher babica ne vzpodbuja, pa kok se glavca že vidi itd. ti maš pa isto tiste grozne popadke in vse....pa VEŠ da je otrok mrtev...adijo, men se odpelje...jst se se takrat komi skup spravla, pa se je njej to zgodilo, ne men...ampak ko sem samo razmišljala...groza...ampak ona je pohvalila, da so vsi bili korektni itd., ni imela pripomb. bi pa verjetno bilo drugače, če bi bilo kaj drugega, če njeno telo nebi zmoglo donosti in bi rodila živega otroka in bi ga pustili umreti...kot v tem primeru. bi bila verjetno zgodba podobna tej....se spomnem k je blo v časopisu tudi, k ena dvojčke v 21t rodila. in isto - so jih položili na pult in pustili umreti. ona je šla pol tko dauč pa je v cajtnge dala. sej jaz to verjamem, da je neizmerna, neutolažljiva žalost. samo kaj naj naredijo pri 21t starem plodku? pa še dvojčka, k sta še manj razvita, kt če bi bil samo eden?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 16:59:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Dejmo zaključit to temo. Jaz sem že dva dni čist fertik. se strinjam. sam to še - že ti, k si rodila čist ok in zdravega otroka, pa se spomneš kaj vse je šlo narobe, pa kolk enih težav in vsega. pa maš dans zdravega in normalnega fantiča. zdej si pa zamisli kako to poteka ob hudo prizadetem, kolk vsega...k verjetno zasovražiš sebe, pa moža, pa otroka, pa vse zdravnike, pa cel svet....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 17:01:36
|
|
|
|
Anonimen
|
krtekxx v peklu je žur
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 17:01:49
|
|
|
|
sonček33
|
ja ulla..ne upam pomisliti...čeprav...če bi na NS pokazalo, da je možnost da bi bil otrok prizadet - ne vem, kaj bi anredila...mislim, zdjele včasih razmišljam- pomoje bi ga obdržala...po vsem tem trudu, željah, postopkih, razočaranjih..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 17:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček NS je drugo...jst na NS sploh nobenkrat šla nisem...glih zarad tega, ker nisem hotla bit postavljena pred tako kruto dejstvo... če pa bi v enem 23t bila postavljena pred dejstvo, da poroda ne morejo preprečit, da telo ne zmore in da se ne da nič naredit in ob teh podatkih, kake so realne možnosti za otroka, pa nebi želela da ga ohranjajo pri življenju in ga oživljajo.ker če jaz prav razumem pušenjaka, že ob tem, ko ga oživljajo, hudo zakrvavi v možgane in že samo temu sledi huda prizadetost
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 23.9.2009 17:05:25 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 17:05:17
|
|
|
|
krtekxx
|
Ajej, kam smo zašle. Jaz samo upam, da bo ta punca zmogla dovolj moči in upanja za 3.poskus in si poiskala bolj strokovnega G, ki ji bo dovolj kmalu naredil cerklažo. In upam, da bo za svoje trpljenje in pogum poplačana z zdravim dojenčkom. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 17:05:18
|
|
|
|
sonček33
|
Vem.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 17:09:09
|
|
|
|
krtekxx
|
krtekxx v peklu je žur Se dobiva tam. NS-jaz sem šla na AC. mojemu sem rekla, da če bo kaj narobe in bi mi svetovali splav, naj me on prisili pri zdravi pameti v to, ker se jaz gotovo ne bom mogla odločiti pravilno.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 17:18:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Se dobiva tam. še prej pa v kr no, konc veselice, neo se je zbudil, ula je že tud nazaj, lubi pa je še nekam šou....grem si sladoled nadevat, s čokolado, da se mi kak hormon sreče sproži, ob taki morbidni temi....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 17:21:17
|
|
|
|
Jancci
|
ko veš da je otrok mrtev. pa morš it rodit, To se je zgodilo moji mami oz. mojemu starejšemu bratu. En dan pred porodom je otrok umrl. " Krivi" so bili zdravniki. Kriza!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 17:29:59
|
|
|
|
Jancci
|
PRVO TRADICIONALNO VSESLOVENSKO SREČANJE JANUARČIC in JANUARČKOV: 25.9.2009 ob 11ih KRANJ Tuš planet zgoraj Pofočkane: Jancci Kiara24 Krtekxx Sonček Zvezdica Barba Ploha Ulla (tista v roza trenerki) Yelci Mimi . . . ajde babe, malo se zorganizirajte in na prvo tradicioanlno srečanje Kje je NIIA? Zvezdica, a ve za srečanje? Klikni ZEMLJEVID AC LJ-KR- izvoz KRANJ VZHOD- v krožišču tretji izvoz proti Kranju nadaljuj 2 km - v krožišču (zraven Merkatorja) tretji izvoz proti TUŠU, ki ga po 500m vidite na desni strani. To je to.
< Sporočilo je popravil Jancci -- 23.9.2009 17:30:28 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 17:43:04
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 krtekxx v peklu je žur ja to je res, jst grem tud dol, tko da pa še ful sm zmrzlivček in tm je pa toplo, pa čevape in pleskavice majo,..idealno za moj lajf! Zato pa redno grešim, da bom sigurno dol pristala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 17:43:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Ulla ...ne vem, če je ravno prav, da objaviš tuj post na drugem forumu sej nisem jaz nič nikjer objavla drugače pa ne vem, saj pravim grozljivka je to....in ne vem, koliko in če sploh bi mi bilo kul, če bi jst bila v taki situaciji, hb nisem in upam da nikoli ne bom. samo take stvari se dogajaji, žal. in normalno da se otrok rodi živ, saj z njim ni nič narobe, težava je v maternici, v m.vratu itd. otrok pa seveda je živ. to je meni najhuj, jaz bi verjetno res prosila za inekcijo za ustavitev srčka, če bi seveda bile stvari pravilno, realno in pošteno predstavljene. kar se pa v tem primeru ni zgodilo, njen g. ji je ves čas vlival lažno upanje, samo ona ga vidi kot super zdravnika....in si je res opral roke in jo poslal v ljubljano....sem še mal njene prejšnje poste prebrala...in res je tko - dober in korekten zdravnik ti ne bo nikoli metal peska v oči in ti vlival lažnega upanja. vsaj pri taki stvari ne. no, vsaj jaz bi si želela, da mi ga nebi. po vsem prebranem se strinjam z ullo. Grozljiva situacija ampak kot je rekel P., dejstvo je da so jo poslali v LJ v najbolj občutljivem času, nemogočem. Groza.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 17:50:02
|
|
|
|
Jancci
|
jst grem tud dol, Ploha dokler si še tuki ZS preber da se nisem zastonj matrala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 17:56:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 krtekxx v peklu je žur ja to je res, jst grem tud dol, tko da pa še ful sm zmrzlivček in tm je pa toplo, pa čevape in pleskavice majo,..idealno za moj lajf! Zato pa redno grešim, da bom sigurno dol pristala pol te pa bog zaj. in reče dons mam dobr dan, pa vas par pomilostim
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 18:03:41
|
|
|
|
Ploha
|
jancci: že letim ulla: ma neeee bog ne daj drgač pa gledam ponudbo študentskih del....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 18:06:36
|
|
|
|
Ploha
|
am....jancci: ZS-ja ni! boš pa v petek kej povedala , da se nauš tolk matrala revca, boš še muskrfibr dobla v prste (hec)
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 20:10:45
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci ko veš da je otrok mrtev. pa morš it rodit, To se je zgodilo moji mami oz. mojemu starejšemu bratu. En dan pred porodom je otrok umrl. " Krivi" so bili zdravniki. Kriza! uh bemti..... to je kruto ja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 20:10:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
lubi pa ula sta šla pa v štacuno itd. po soluser posted image med drugim.... revež bo le dočakal meso. seveda, ker je šel sam po sol bravo neo Jast sem pa brezdlakava ženska...sem šla na depilacijo, brazilsko...pa pol noge, pa pod pajsko, zdaj sem pa sam za v banjo polno ledu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 23.9.2009 20:11:28
|
|
|
|
Zvezdica
|
lubi pa ula sta šla pa v štacuno itd. po soluser posted image med drugim.... revež bo le dočakal meso. seveda, ker je šel sam po sol bravo neo Jast sem pa brezdlakava ženska...sem šla na depilacijo, brazilsko...pa pol noge, pa pod pajsko, zdaj sem pa sam za v banjo polno ledu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?