|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
23.9.2009 8:43:42   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No fino punce, mizarji že finiširajo, še mal zalajam da bo vse kot je treba, odpeljem carico in bomo eno rekle user posted image

Pinči, ja moški radi kljubujejo, sam ta bo zgleda priden in mamin sinko, ker je tako dolgo počakal, zdaj mi je praktično res vseeno kdaj bo privekal na svet user posted image

zdaj ko so mizarki končali, pa si ti že vse pripravla... vse po tvojem planu user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
23.9.2009 8:44:34   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

No fino punce, mizarji že finiširajo, še mal zalajam da bo vse kot je treba, odpeljem carico in bomo eno rekle user posted image

Pinči, ja moški radi kljubujejo, sam ta bo zgleda priden in mamin sinko, ker je tako dolgo počakal, zdaj mi je praktično res vseeno kdaj bo privekal na svet user posted image

zdaj ko so mizarki končali, pa si ti že vse pripravla... vse po tvojem planu user posted image user posted image

No sej mam še 2 žehti za speglat, pa ena minimalna, ki se ne lika se še pere, tko da dons bi bila še doma user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
23.9.2009 9:58:22   
dolenjka
No tako, sem nazaj, carico oddala, kupila 3 rožice v cvetličarni in pojedla zajtrk, zdej sem pa vaša user posted image

Sem imela pa danes krizo ko sem Taro oddala. Valda se me je prijela kot klop za nogo ko sem hotla it in mi zlezla v naročje in ko sem jo k sebi stisnila sem kar jokat začela user posted image user posted image Ja, zdej se očitno zavedam da gre zares in mi je mal muka, pa še hormoni so na višku..... mah, bo že. Še vse so zmogle, pa bom jaz tudi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
23.9.2009 10:00:35   
pina-1
dolenjka to so prvi znaki, da se je začeloooo.
Nekaj ežkih trenutkov te še čaka, predvsem psihičnih pri tebi sami. Vsaj jaz sem rabla kar neki cajta, da sem pri sebi pošlihtala stvari, da imam lahko obe enako rada, pa take fore.. Ufffff, se ne smem niti spomnituser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
23.9.2009 10:01:29   
nizy

Valda se me je prijela kot klop za nogo ko sem hotla it in mi zlezla v naročje in ko sem jo k sebi stisnila sem kar jokat začela user posted image user posted image Ja, zdej se očitno zavedam da gre zares in mi je mal muka, pa še hormoni so na višku..... mah, bo že. Še vse so zmogle, pa bom jaz tudi user posted image

boš zmogla boš user posted image , nč sekirat sam navadit se je treba user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
23.9.2009 10:29:28   
dolenjka
Sej vem, da imam in bom imela lahko oba enako rada,bolj mislim da me je stisnilo to, da bom 4 dni brez nje user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
23.9.2009 10:47:47   
pina-1

Sej vem, da imam in bom imela lahko oba enako rada,bolj mislim da me je stisnilo to, da bom 4 dni brez nje user posted image

dolenjka, po drugem porodu, greš že 3 dan domovuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
23.9.2009 11:09:54   
dolenjka

A v Postojni tut user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
23.9.2009 11:20:11   
ella79

Jaz sem bila v KR tudi sam 3 dni. Rodila v ponedeljek popoldan, šla domov v četrtek. Če bi pa rodila do 12-ih, pa bi šla že v sredo?!?

dolenjka tebi zdej sam mal bolj hormončki delajo, tako da nič skrbet, vsi boste dobro prestali tole preizkušnjo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
23.9.2009 11:26:29   
dolenjka
V Postojni si po defoltu 4 dni notri, 1 dan več kot običajno drugje, ne vem pa kako je, če si drugorodka - če je kaj drugače. Bom ju3 vprašala user posted image Jaz sem rodila Taro 17.40 na nedeljo in sem šla v četrtek dopoldan domov, tko da Maksa bi blo dobro rodit ob 23h, ker se nulti dan hitro konča user posted image

No ja, za oba bo bolje, da sva tam dokler oni mislijo da je potrebno in prideva domov fit user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
23.9.2009 11:27:21   
dolenjka
Aja, mislim da je naša februarka ravno na pregledu user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
23.9.2009 11:45:19   
pina-1

mislim da povsod grejo drugorodke tretji dan domov. Seveda, če je porod potekal normalno in da je z obema vse ok.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
23.9.2009 12:44:19   
dolenjka

mislim da povsod grejo drugorodke tretji dan domov. Seveda, če je porod potekal normalno in da je z obema vse ok.

no to je pa fino user posted image

sem mal telefonirala in mal peglala user posted image zdej bom pa mal kavč speglala user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
23.9.2009 12:44:37   
Februarka08
Dan, čvekeuser posted image

Ja, sem bla na pregledu, pa me je kar mal zadelo vse skupaj... v torek imam ŽE amnio, pa baje mi bojo odstranili šive tako da mi je rekla G da če bo mlečna plodovnica (upam da še neuser posted image ) mi bojo že v torek lahko sprožiliuser posted image ma je kar mal prilimalo na stol, da ti en kar takole datum določiuser posted image Uf, pa še 29. smo, ko je bla Larisauser posted image ajojuser posted image no, bomo videli, če bo bo, user posted image je itak že dovolj zrel za ta naš svet, bi blo pa fajn da še počaka mal not, da se jaz še mal dobrot najem in naspimuser posted image ma zdaj bom izkoristila na polno tale vikend, samo kaj ko majo naši noroooooooooooooo doma in bo kar krizauser posted image No ja, naprej ne moremo napovedovati kaj in kako bo, upam samo da bomo vsi zdravi in veseli na koncuuser posted image

pridem še kaj naokol, zdaj se morm pa mal zrelaksirat in premlet vso zadevouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
23.9.2009 13:01:31   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ja, sem bla na pregledu, pa me je kar mal zadelo vse skupaj... v torek imam ŽE amnio, pa baje mi bojo odstranili šive tako da mi je rekla G da če bo mlečna plodovnica (upam da še neuser posted image ) mi bojo že v torek lahko sprožiliuser posted image ma je kar mal prilimalo na stol, da ti en kar takole datum določiuser posted image Uf, pa še 29. smo, ko je bla Larisauser posted image ajojuser posted image no, bomo videli, če bo bo, user posted image je itak že dovolj zrel za ta naš svet, bi blo pa fajn da še počaka mal not, da se jaz še mal dobrot najem in naspimuser posted image ma zdaj bom izkoristila na polno tale vikend, samo kaj ko majo naši noroooooooooooooo doma in bo kar krizauser posted image No ja, naprej ne moremo napovedovati kaj in kako bo, upam samo da bomo vsi zdravi in veseli na koncuuser posted image

pridem še kaj naokol, zdaj se morm pa mal zrelaksirat in premlet vso zadevouser posted image

Itak da boste in bomo, sploh ne razmišljaj v kakšni drugi smeri user posted image

Če bo pa plodovnica že mlečna je pa boljš da sprožijo, kot pa da je čist mekonijska user posted image Ampak sej ne bo user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
23.9.2009 13:02:33   
ella79
februarka user posted image user posted image važno da je vse ok user posted image al bo 14 dni prej al pa 14 dni kasneje user posted image jaz mislim, da boš rodila čez rok user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2591
23.9.2009 13:04:27   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka user posted image user posted image važno da je vse ok user posted image al bo 14 dni prej al pa 14 dni kasneje user posted image jaz mislim, da boš rodila čez rok user posted image user posted image

da nisi ti jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
23.9.2009 13:05:21   
dolenjka
Ella, kak lep ticker imaš user posted image user posted image user posted image

Ejo, a na prideš mal na G..... user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
23.9.2009 13:08:11   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Itak da boste in bomo, sploh ne razmišljaj v kakšni drugi smeri user posted image

Če bo pa plodovnica že mlečna je pa boljš da sprožijo, kot pa da je čist mekonijska user posted image Ampak sej ne bo user posted image

Ja, se strinjam, bolje to. Čeprav tud jaz mislim da še ne bouser posted image najboljši scenarij je, da mi lepo odstrani šive, pogleda če je vse ok, pošlje domov in ko se bo začelo, se vidimouser posted image user posted image

user posted image sem začela zatekat! Je danes vaga kar poskočila na pregledu, je čist drugač pokazala kot pa domauser posted image user posted image sem rekla  da je pokvarjena in da to sploh ni resuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
23.9.2009 13:09:00   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ne bi, hvalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
23.9.2009 13:09:23   
dolenjka
Moja vaga doma se je tut pokvarila, danes mi je kar 88,4 kazala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2596
23.9.2009 13:13:39   
Februarka08

Moja vaga doma se je tut pokvarila, danes mi je kar 88,4 kazala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image so user posted image tele vage, a ne? Kolk si potem dobila gor? Ene toliko kot pri Tari? Jaz če bom do roka zna bit še nekajuser posted image sicer je pa mal boljš kot pri tamali ko sem se 18user posted image do zdaj pa dobrih 10. Bomo vidliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
23.9.2009 13:15:04   
dolenjka
Zaenkrat sem na +19,9 user posted image , pri Tari sem bila + 26 in za kaj takega se bom, glede na datum, mogla pošteno potrudit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2598
23.9.2009 13:15:56   
dolenjka
Zdej grem pa res na kavč za 1 uro, pa pa user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
23.9.2009 13:16:28   
Februarka08

Zaenkrat sem na +19,9 user posted image , pri Tari sem bila + 26 in za kaj takega se bom, glede na datum, mogla pošteno potrudit user posted image

no, potem je obema mal naklonjenouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......