Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 8:43:42
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No fino punce, mizarji že finiširajo, še mal zalajam da bo vse kot je treba, odpeljem carico in bomo eno rekle Pinči, ja moški radi kljubujejo, sam ta bo zgleda priden in mamin sinko, ker je tako dolgo počakal, zdaj mi je praktično res vseeno kdaj bo privekal na svet zdaj ko so mizarki končali, pa si ti že vse pripravla... vse po tvojem planu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 8:44:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No fino punce, mizarji že finiširajo, še mal zalajam da bo vse kot je treba, odpeljem carico in bomo eno rekle Pinči, ja moški radi kljubujejo, sam ta bo zgleda priden in mamin sinko, ker je tako dolgo počakal, zdaj mi je praktično res vseeno kdaj bo privekal na svet zdaj ko so mizarki končali, pa si ti že vse pripravla... vse po tvojem planu No sej mam še 2 žehti za speglat, pa ena minimalna, ki se ne lika se še pere, tko da dons bi bila še doma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 9:58:22
|
|
|
|
dolenjka
|
No tako, sem nazaj, carico oddala, kupila 3 rožice v cvetličarni in pojedla zajtrk, zdej sem pa vaša Sem imela pa danes krizo ko sem Taro oddala. Valda se me je prijela kot klop za nogo ko sem hotla it in mi zlezla v naročje in ko sem jo k sebi stisnila sem kar jokat začela Ja, zdej se očitno zavedam da gre zares in mi je mal muka, pa še hormoni so na višku..... mah, bo že. Še vse so zmogle, pa bom jaz tudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 10:00:35
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka to so prvi znaki, da se je začeloooo. Nekaj ežkih trenutkov te še čaka, predvsem psihičnih pri tebi sami. Vsaj jaz sem rabla kar neki cajta, da sem pri sebi pošlihtala stvari, da imam lahko obe enako rada, pa take fore.. Ufffff, se ne smem niti spomnit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 10:01:29
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Valda se me je prijela kot klop za nogo ko sem hotla it in mi zlezla v naročje in ko sem jo k sebi stisnila sem kar jokat začela Ja, zdej se očitno zavedam da gre zares in mi je mal muka, pa še hormoni so na višku..... mah, bo že. Še vse so zmogle, pa bom jaz tudi boš zmogla boš , nč sekirat sam navadit se je treba
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 10:29:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Sej vem, da imam in bom imela lahko oba enako rada,bolj mislim da me je stisnilo to, da bom 4 dni brez nje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 10:47:47
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sej vem, da imam in bom imela lahko oba enako rada,bolj mislim da me je stisnilo to, da bom 4 dni brez nje dolenjka, po drugem porodu, greš že 3 dan domov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 11:09:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sej vem, da imam in bom imela lahko oba enako rada,bolj mislim da me je stisnilo to, da bom 4 dni brez nje dolenjka, po drugem porodu, greš že 3 dan domov A v Postojni tut
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 11:20:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sej vem, da imam in bom imela lahko oba enako rada,bolj mislim da me je stisnilo to, da bom 4 dni brez nje dolenjka, po drugem porodu, greš že 3 dan domov A v Postojni tut Jaz sem bila v KR tudi sam 3 dni. Rodila v ponedeljek popoldan, šla domov v četrtek. Če bi pa rodila do 12-ih, pa bi šla že v sredo?!? dolenjka tebi zdej sam mal bolj hormončki delajo, tako da nič skrbet, vsi boste dobro prestali tole preizkušnjo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 11:26:29
|
|
|
|
dolenjka
|
V Postojni si po defoltu 4 dni notri, 1 dan več kot običajno drugje, ne vem pa kako je, če si drugorodka - če je kaj drugače. Bom ju3 vprašala Jaz sem rodila Taro 17.40 na nedeljo in sem šla v četrtek dopoldan domov, tko da Maksa bi blo dobro rodit ob 23h, ker se nulti dan hitro konča No ja, za oba bo bolje, da sva tam dokler oni mislijo da je potrebno in prideva domov fit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 11:27:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja, mislim da je naša februarka ravno na pregledu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 11:45:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sej vem, da imam in bom imela lahko oba enako rada,bolj mislim da me je stisnilo to, da bom 4 dni brez nje dolenjka, po drugem porodu, greš že 3 dan domov A v Postojni tut mislim da povsod grejo drugorodke tretji dan domov. Seveda, če je porod potekal normalno in da je z obema vse ok.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 12:44:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sej vem, da imam in bom imela lahko oba enako rada,bolj mislim da me je stisnilo to, da bom 4 dni brez nje dolenjka, po drugem porodu, greš že 3 dan domov A v Postojni tut mislim da povsod grejo drugorodke tretji dan domov. Seveda, če je porod potekal normalno in da je z obema vse ok. no to je pa fino sem mal telefonirala in mal peglala zdej bom pa mal kavč speglala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 12:44:37
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan, čveke Ja, sem bla na pregledu, pa me je kar mal zadelo vse skupaj... v torek imam ŽE amnio, pa baje mi bojo odstranili šive tako da mi je rekla G da če bo mlečna plodovnica (upam da še ne ) mi bojo že v torek lahko sprožili ma je kar mal prilimalo na stol, da ti en kar takole datum določi Uf, pa še 29. smo, ko je bla Larisa ajoj no, bomo videli, če bo bo, je itak že dovolj zrel za ta naš svet, bi blo pa fajn da še počaka mal not, da se jaz še mal dobrot najem in naspim ma zdaj bom izkoristila na polno tale vikend, samo kaj ko majo naši noroooooooooooooo doma in bo kar kriza No ja, naprej ne moremo napovedovati kaj in kako bo, upam samo da bomo vsi zdravi in veseli na koncu pridem še kaj naokol, zdaj se morm pa mal zrelaksirat in premlet vso zadevo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 13:01:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dan, čveke Ja, sem bla na pregledu, pa me je kar mal zadelo vse skupaj... v torek imam ŽE amnio, pa baje mi bojo odstranili šive tako da mi je rekla G da če bo mlečna plodovnica (upam da še ne ) mi bojo že v torek lahko sprožili ma je kar mal prilimalo na stol, da ti en kar takole datum določi Uf, pa še 29. smo, ko je bla Larisa ajoj no, bomo videli, če bo bo, je itak že dovolj zrel za ta naš svet, bi blo pa fajn da še počaka mal not, da se jaz še mal dobrot najem in naspim ma zdaj bom izkoristila na polno tale vikend, samo kaj ko majo naši noroooooooooooooo doma in bo kar kriza No ja, naprej ne moremo napovedovati kaj in kako bo, upam samo da bomo vsi zdravi in veseli na koncu pridem še kaj naokol, zdaj se morm pa mal zrelaksirat in premlet vso zadevo Itak da boste in bomo, sploh ne razmišljaj v kakšni drugi smeri Če bo pa plodovnica že mlečna je pa boljš da sprožijo, kot pa da je čist mekonijska Ampak sej ne bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 13:02:33
|
|
|
|
ella79
|
februarka važno da je vse ok al bo 14 dni prej al pa 14 dni kasneje jaz mislim, da boš rodila čez rok
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 13:04:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka važno da je vse ok al bo 14 dni prej al pa 14 dni kasneje jaz mislim, da boš rodila čez rok da nisi ti jaz
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 13:05:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, kak lep ticker imaš Ejo, a na prideš mal na G.....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 13:08:11
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dan, čveke Ja, sem bla na pregledu, pa me je kar mal zadelo vse skupaj... v torek imam ŽE amnio, pa baje mi bojo odstranili šive tako da mi je rekla G da če bo mlečna plodovnica (upam da še ne ) mi bojo že v torek lahko sprožili ma je kar mal prilimalo na stol, da ti en kar takole datum določi Uf, pa še 29. smo, ko je bla Larisa ajoj no, bomo videli, če bo bo, je itak že dovolj zrel za ta naš svet, bi blo pa fajn da še počaka mal not, da se jaz še mal dobrot najem in naspim ma zdaj bom izkoristila na polno tale vikend, samo kaj ko majo naši noroooooooooooooo doma in bo kar kriza No ja, naprej ne moremo napovedovati kaj in kako bo, upam samo da bomo vsi zdravi in veseli na koncu pridem še kaj naokol, zdaj se morm pa mal zrelaksirat in premlet vso zadevo Itak da boste in bomo, sploh ne razmišljaj v kakšni drugi smeri Če bo pa plodovnica že mlečna je pa boljš da sprožijo, kot pa da je čist mekonijska Ampak sej ne bo Ja, se strinjam, bolje to. Čeprav tud jaz mislim da še ne bo najboljši scenarij je, da mi lepo odstrani šive, pogleda če je vse ok, pošlje domov in ko se bo začelo, se vidimo sem začela zatekat! Je danes vaga kar poskočila na pregledu, je čist drugač pokazala kot pa doma sem rekla da je pokvarjena in da to sploh ni res
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 13:09:00
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka važno da je vse ok al bo 14 dni prej al pa 14 dni kasneje jaz mislim, da boš rodila čez rok ne bi, hvala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 13:09:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Moja vaga doma se je tut pokvarila, danes mi je kar 88,4 kazala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 13:13:39
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Moja vaga doma se je tut pokvarila, danes mi je kar 88,4 kazala so tele vage, a ne? Kolk si potem dobila gor? Ene toliko kot pri Tari? Jaz če bom do roka zna bit še nekaj sicer je pa mal boljš kot pri tamali ko sem se 18 do zdaj pa dobrih 10. Bomo vidli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 13:15:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Zaenkrat sem na +19,9 , pri Tari sem bila + 26 in za kaj takega se bom, glede na datum, mogla pošteno potrudit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 13:15:56
|
|
|
|
dolenjka
|
Zdej grem pa res na kavč za 1 uro, pa pa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 13:16:28
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Zaenkrat sem na +19,9 , pri Tari sem bila + 26 in za kaj takega se bom, glede na datum, mogla pošteno potrudit no, potem je obema mal naklonjeno
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......