|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
22.9.2009 16:52:50   
twixy
malaMravljica midve pa sva usklajeni glede ure user posted image user posted image  Ti 16:50:15 jaz pa 16.50:45 user posted image

Popolnost.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
22.9.2009 17:01:27   
tassika
Twixy podobno posteljo ima moja svakinja, ne vem če je točno stooke je pa taka okrogla in so otroci notri spali do drugega leta, potem pa pač vn ker je prišel naslednji, koliko časa bo pa zadnji noter ti pa ne znam povedat, trenutno je star leto in poluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
22.9.2009 17:14:26   
malaMravljica
nekaj za mojega otrocicka sem nasla user posted image   sam ko bo ze res pravi otrocicek in ne le dojencke

http://teddyeng.zenitsystem.com/Default.aspx?pageid=5319 

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
22.9.2009 18:11:15   
sonček85
drobtinica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pilotinca:hvala za skrb.Stanje je nespremenjeno,danes ko sem bila tam sem mu nesla slikco  od Aleksa ko sem juih zadnjič skupaj slikala potem so ga pa sestre preoblačle in je slikca bila pokrita koda je nebi želel gledat.No ko je teta odpla sem še jaz ostala in je ves nemiren postal,ko sem pa šla se je pa umiril.Sem bila tko žalostna
mm:kako si pridna in kako lepo je brati tko lepe posteuser posted image Ja še 10 dniuser posted image iii kako lepo ,lep dinozaverček
twixy:iii super za MF user posted image
hvala ja res je raste ko velikanuser posted image imaš v kik podobne blazine za 11€user posted image
tako posteljico boš imela samo do kakega 4meseca(no mogoče pa ne ko ne vem ali se da kako drugače še,pa kake so mere) potem bo premala,naš je spal v zibki do 2-3m,voziček je pa lep

jutri pa greva verjetno s kolegico ki ima 1dan mlajšo pupiko kot Aleks na pIKIN FESTIVAL V velenjeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
22.9.2009 18:13:00   
sonček85
če katero zanima zgodba moje kolegice je na tej temi ,sam katera bo rodila naj raje ne bere.http://www.ringaraja.net/forum/nova-borba-se-pripravlja-vi/m_4166962/mpage_95/tm.htm#4516595

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
22.9.2009 22:24:30   
Nogavica
mM, saj vas redno berem, ampak javljala se pa res nisem, ker mi enostavno ni zneslo - Živa je bila zdaj 5 dni doma, ker je bila ful prehlajena (radosti prvega leta v vrtcu), pa ful dosti še imava za pospravit in pripravit za prihod našega dojenčka. Ravno zato se bojim, da me ne bi prehitel, ker se mi zdi, da nama kar ne bo vse zneslo pravi čas. user posted image
Šele danes sva kupila kompletek za iz porodnišnice, pravzaprav samo majčko in jopico, tako da hlačke še manjkajo. Cunjic imam ful malo za fantka, imam obljubljeno od dveh prijateljic, samo upam, da se bomo dobile pravi čas, da lahko zadeve še operem in pospravim.
Jutri dobim lupinico, voziček sva oprala, samo sestaviti ga še morava, pa ta teden dobim pestunjo (nekaj podobnega slingu), ker bi rada malčka prenašala v tem, sploh ko bom Živo v vrtec spremljala, da imam proste roke, da jo lahko porihtam, pa nasploh se mi zdijo fajn te nosilke. Upam samo, da se bo mali rad nosil v njej. Bom pa prodala našega kengurujčka, ki sem ga pri Živi uporabila samo 1x.
Danes sem imela prvi CTG. Zdaj pa je res že skoraj konec te nosečnosti. Se mi zdi, da je minilo, kot bi pihnil.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
23.9.2009 7:59:13   
tassika
Jutro, kje ste vse, samo jaz dežuram tako zgodajuser posted image  Imamo pa tukaj tako lepo meglo, da lahko slečena hodim po stanovanju, ker me sosed itak ne more vidtuser posted image

Nič če ni nobene šibam na csd in pa v trgovino.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
23.9.2009 8:19:23   
mariee
Jaz sem tudi že v službi, ampak je en čuden dan danes. Nekaj nisem vredu, mal me glava boli, tako da že čajčka pijem.

Tassika kaj greš pa že urejat na CSD? Da vem, če bi jaz tudi že kaj mogla.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
23.9.2009 8:41:14   
pilotina
jutro, jaz sem tudi tukaj user posted image

mariee...kar pij čajčka, da preprečiš kak prehlad
tassika pa je po mojem že šla

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
23.9.2009 8:55:56   
mariee
Vidim ja. In Pilotina, kolk mate kaj stopinj na obali? Pri nas je bilo zjutraj 10 stopinj user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
23.9.2009 8:58:55   
tassika
Mariee papirje dvigneš 60 dni pred PDP in jih nato izpolniš in neseš, jaz sem jih dvignila malo prej, ker če vložiš, vsaj pri nas do konca sept. dobiš dinarčke že naslednji mesec in tako bodo 15.10. že nakazani. Če te pa kaj zanima pa kr vprašaj, jaz sem jo danes čisto zaslišala, pa je bila ful prijazna in vse povedala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
23.9.2009 9:05:04   
pilotina
mariee...tam kjer živim je bilo 20, tukaj kjer delam pa 17,5 stopinj

tassika...si že nazaj user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
23.9.2009 9:14:19   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

pilotina miska moja, a si dobila moj sms? Mi nisi nic odpisala pa mi je malo cudno..user posted image

twixy...nisem dobila sms-a...bi ti sigurno odgovorila nanj...kdaj si mi ga poslala?
no vseeno....bravo za MF user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
23.9.2009 9:15:39   
tassika
Jp že nazaj, vse urejeno, zdaj pa še čakam parketarja, da pride do konca naredit, da potem postaviva enkrat za vselej previjalno v njen kot in je ne seliva več kot mačka mladeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
23.9.2009 9:20:38   
pilotina
tassika...ma veš, da sem te ravno včeri hotela vprašati, če je že končal, pa sem mela pol gužvo in nisem več utegnila pisati

lepo, da si vse uredila user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
23.9.2009 9:27:12   
tassika
Ma še tiste okrasne letvice okoli mora prišravfat v steno in pol je konce, pomopje pol urce dela. Samo kaj ko ne vem kdaj pride in zdaj visim tukaj doma, še dobro da imam kaj za delat, je treba malo naredit red, ker moj samo papirje n akup meče in to je to. Pol sem pa jaz danes več kot pol ure iskala en predračun k sem ga mogla it skopirat in od vse moje zmedenosti sem doma pozabil apapirje za na center in sem mogla nazajuser posted image

Ej a se kaj na avokoado spoznaš, moj raste smo v višino, kdaj se pa steblo kaj odebeli, ker če ga zdaj odvežem s palice se prelomi

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
23.9.2009 9:58:34   
Kepica83
Hej punce!!!
Tak pa imam končno malo časa. Berem vas redno le pisat nimam časa. Morem vam povedat da imava že nagledan voziček, pa košarico in jajčko. Voziček pa je moj dragi izbral, ker ga bo on največ rabil je rekeluser posted image . Vam pošljem slikice.
user posted image

user posted image

user posted image

No barva bo verjetno malo drugačna.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
23.9.2009 9:58:40   
MAŠKA
Ojla punce!

Pilotina si mi kar lušte po morju naredila, ko vidim, koliko stopinj imate!

Mariee upam, da ne dobiš prehlada kot ga imam jaz. Traja že 2 tedna, neko gnojno sranje... nahod, kašelj, spimo nič, ker toliko kašljam, da smo čakam, kdaj se bo dragi odselil. Vse me že boli od kašljanja.

Punce mene kar malo skrbi zakaj otročka tako malo čutim. Se mi zdi, da sem ga  kakšen teden nazaj bistveno bolj intenzivnouser posted image

Nogavica ti si pa že tudi v nizkem štartu. A veš da sem tudi jaz razmišljala, kako bom Mašo v vrtec spravljala, ko bo še malček zraven... a ga bom morala budit, če bo še spaluser posted image . Lahko bi jo tudi mož, sam pol bi morala ob pol sedmih bit že v vrtcu, tako pa lahko hodi šele ob osmih... Ah nekako bomo že pokombiniral.

Kepica, lep vozičekuser posted image . Mogoče bi lahko bila kakšna bolj živa barva, ampak meni je tudi takšen lep!

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 23.9.2009 10:00:27 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
23.9.2009 9:58:47   
malaMravljica
joj ob kateri uri Tassika ze strasi tukaj, sredi noci. Jaz sem danes ostala v postelji do 9.15, jutri bom pa se dlje, ta teden mislim dopoldneve kar prespat.

Nogavica, a imas kaksen link na netu, da se vidi tisto pestunjo, ki jo bos kupila. Ne vem tocno kaj mislis, ker je tok teh zadev. Jaz sem razmisljala,da bi kupila tisto kot rjuha in zavijes bejbija notri in ti lezi na prsih, sam ne vem kolk je fajn. Ko gledam druge, ko tako nosijo ni videt, da bi se dojencki pritozevali. Men bi blo to pa fajn, ko grem v trgovino in pol  ce je mal vecji center se takoj zavlece preden si cez trgovino na blagajni.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
23.9.2009 10:02:38   
malaMravljica
Maska, ne sekiraj se, so obdobja, ko ga pac manj cutis. Pri meni je bilo sedaj kaksen teden nazaj, 2 dni sem tako malo cutila, da sem se prav veselila ctg-ja, pol je pa bejbi spet zacel migat da me vse boli ob tistih akrobacijah v trebuhu.

Kepica, kater vozek je to?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
23.9.2009 10:07:10   
Kepica83
MM to je pegperego.

Neposredna povezava do sporočila: 4071
23.9.2009 10:13:15   
mariee
Super Tassika, potem bo pa sobica pripravljena!!user posted image  Bom šla jaz tudi en dan na CSD, da uredim. Pa še očetovstvo morva it podpisat.

Maška, ja upam da ne zbolim. A ti si pa tako boga user posted image  Čimprej se pozdravi!!

mM ti moram prav povedat, da sem celo noč sanjala tvoje žirafe. Sem sanjala, da sem šla v Baby center in da so jih imeli, vse, tako da sem potem kupila podlogo in še ene pliškeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mariee -- 23.9.2009 10:14:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 4072
23.9.2009 10:15:30   
Kepica83
Mariee.Kaj očetovstvo se podpiše pred rojstvom?

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
23.9.2009 10:26:19   
mariee
Ja, nam so tudi na materinski šoli rekli, naj gremo to že prej uredit, ker morata it oba in potem nekaj časa traja preden mamica lahko gre od doma in to uredi.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
23.9.2009 10:29:38   
malaMravljica
Mariee  user posted image user posted image  ma oprosti, da ti motim spanje, sam nisem jaz kriva, da ti hodijo po glavi moje zirafice.

Ma ocetovstvo je treba verjetn priznat samo ce nista porocena a ne. Ker midva sva pa porocena user posted image user posted image user posted image  ce ste pozabile se enkrat povem user posted image  ker moj bejbi bo tudi imel slo drzavljanstvo, moramo enkrat po rojstvu it na konzulat in bomo zrihtal. Sem tok vesela, ceprav moj je reku, da rusko drzavljanstvo bi bolj koristilo k slovensko user posted image  

Bejbe, jaz sem si danes v postelji domisljala,da ze imam popadke, pol sem se pa spomlna, da je babica rekla,da ce prevec nestrpno cakas pol dojencek itak noce vn. In da zadnje dni se je treba umirit, ja jaz sem hotla pa ravno it po stol in omare brisat gor na vrhu, kjer noben ne vidi. To je nujno potrebno da naredim a ne. MOj je bil ze vceraj jezen, ker je rekel, da ce pol res ne bo vec casa in sem mogla sedaj visoko noseca postlo generalno spucat.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?