Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.9.2009 16:52:50
|
|
|
|
twixy
|
malaMravljica midve pa sva usklajeni glede ure Ti 16:50:15 jaz pa 16.50:45
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.9.2009 17:01:27
|
|
|
|
tassika
|
Twixy podobno posteljo ima moja svakinja, ne vem če je točno stooke je pa taka okrogla in so otroci notri spali do drugega leta, potem pa pač vn ker je prišel naslednji, koliko časa bo pa zadnji noter ti pa ne znam povedat, trenutno je star leto in pol
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.9.2009 18:11:15
|
|
|
|
sonček85
|
drobtinica. pilotinca:hvala za skrb.Stanje je nespremenjeno,danes ko sem bila tam sem mu nesla slikco od Aleksa ko sem juih zadnjič skupaj slikala potem so ga pa sestre preoblačle in je slikca bila pokrita koda je nebi želel gledat.No ko je teta odpla sem še jaz ostala in je ves nemiren postal,ko sem pa šla se je pa umiril.Sem bila tko žalostna mm:kako si pridna in kako lepo je brati tko lepe poste Ja še 10 dni iii kako lepo ,lep dinozaverček twixy:iii super za MF hvala ja res je raste ko velikan imaš v kik podobne blazine za 11€ tako posteljico boš imela samo do kakega 4meseca(no mogoče pa ne ko ne vem ali se da kako drugače še,pa kake so mere) potem bo premala,naš je spal v zibki do 2-3m,voziček je pa lep jutri pa greva verjetno s kolegico ki ima 1dan mlajšo pupiko kot Aleks na pIKIN FESTIVAL V velenje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.9.2009 18:13:00
|
|
|
|
sonček85
|
če katero zanima zgodba moje kolegice je na tej temi ,sam katera bo rodila naj raje ne bere.http://www.ringaraja.net/forum/nova-borba-se-pripravlja-vi/m_4166962/mpage_95/tm.htm#4516595
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.9.2009 22:24:30
|
|
|
|
Nogavica
|
mM, saj vas redno berem, ampak javljala se pa res nisem, ker mi enostavno ni zneslo - Živa je bila zdaj 5 dni doma, ker je bila ful prehlajena (radosti prvega leta v vrtcu), pa ful dosti še imava za pospravit in pripravit za prihod našega dojenčka. Ravno zato se bojim, da me ne bi prehitel, ker se mi zdi, da nama kar ne bo vse zneslo pravi čas. Šele danes sva kupila kompletek za iz porodnišnice, pravzaprav samo majčko in jopico, tako da hlačke še manjkajo. Cunjic imam ful malo za fantka, imam obljubljeno od dveh prijateljic, samo upam, da se bomo dobile pravi čas, da lahko zadeve še operem in pospravim. Jutri dobim lupinico, voziček sva oprala, samo sestaviti ga še morava, pa ta teden dobim pestunjo (nekaj podobnega slingu), ker bi rada malčka prenašala v tem, sploh ko bom Živo v vrtec spremljala, da imam proste roke, da jo lahko porihtam, pa nasploh se mi zdijo fajn te nosilke. Upam samo, da se bo mali rad nosil v njej. Bom pa prodala našega kengurujčka, ki sem ga pri Živi uporabila samo 1x. Danes sem imela prvi CTG. Zdaj pa je res že skoraj konec te nosečnosti. Se mi zdi, da je minilo, kot bi pihnil.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 7:59:13
|
|
|
|
tassika
|
Jutro, kje ste vse, samo jaz dežuram tako zgodaj Imamo pa tukaj tako lepo meglo, da lahko slečena hodim po stanovanju, ker me sosed itak ne more vidt Nič če ni nobene šibam na csd in pa v trgovino. papa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 8:19:23
|
|
|
|
mariee
|
Jaz sem tudi že v službi, ampak je en čuden dan danes. Nekaj nisem vredu, mal me glava boli, tako da že čajčka pijem. Tassika kaj greš pa že urejat na CSD? Da vem, če bi jaz tudi že kaj mogla.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 8:41:14
|
|
|
|
pilotina
|
jutro, jaz sem tudi tukaj mariee...kar pij čajčka, da preprečiš kak prehlad tassika pa je po mojem že šla
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 8:55:56
|
|
|
|
mariee
|
Vidim ja. In Pilotina, kolk mate kaj stopinj na obali? Pri nas je bilo zjutraj 10 stopinj
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 8:58:55
|
|
|
|
tassika
|
Mariee papirje dvigneš 60 dni pred PDP in jih nato izpolniš in neseš, jaz sem jih dvignila malo prej, ker če vložiš, vsaj pri nas do konca sept. dobiš dinarčke že naslednji mesec in tako bodo 15.10. že nakazani. Če te pa kaj zanima pa kr vprašaj, jaz sem jo danes čisto zaslišala, pa je bila ful prijazna in vse povedala.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 9:05:04
|
|
|
|
pilotina
|
mariee...tam kjer živim je bilo 20, tukaj kjer delam pa 17,5 stopinj tassika...si že nazaj
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 9:14:19
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy pilotina miska moja, a si dobila moj sms? Mi nisi nic odpisala pa mi je malo cudno.. twixy...nisem dobila sms-a...bi ti sigurno odgovorila nanj...kdaj si mi ga poslala? no vseeno....bravo za MF
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 9:15:39
|
|
|
|
tassika
|
Jp že nazaj, vse urejeno, zdaj pa še čakam parketarja, da pride do konca naredit, da potem postaviva enkrat za vselej previjalno v njen kot in je ne seliva več kot mačka mlade
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 9:20:38
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...ma veš, da sem te ravno včeri hotela vprašati, če je že končal, pa sem mela pol gužvo in nisem več utegnila pisati lepo, da si vse uredila
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 9:27:12
|
|
|
|
tassika
|
Ma še tiste okrasne letvice okoli mora prišravfat v steno in pol je konce, pomopje pol urce dela. Samo kaj ko ne vem kdaj pride in zdaj visim tukaj doma, še dobro da imam kaj za delat, je treba malo naredit red, ker moj samo papirje n akup meče in to je to. Pol sem pa jaz danes več kot pol ure iskala en predračun k sem ga mogla it skopirat in od vse moje zmedenosti sem doma pozabil apapirje za na center in sem mogla nazaj Ej a se kaj na avokoado spoznaš, moj raste smo v višino, kdaj se pa steblo kaj odebeli, ker če ga zdaj odvežem s palice se prelomi
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 9:58:34
|
|
|
|
Kepica83
|
Hej punce!!! Tak pa imam končno malo časa. Berem vas redno le pisat nimam časa. Morem vam povedat da imava že nagledan voziček, pa košarico in jajčko. Voziček pa je moj dragi izbral, ker ga bo on največ rabil je rekel . Vam pošljem slikice. No barva bo verjetno malo drugačna.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 9:58:40
|
|
|
|
MAŠKA
|
Ojla punce! Pilotina si mi kar lušte po morju naredila, ko vidim, koliko stopinj imate! Mariee upam, da ne dobiš prehlada kot ga imam jaz. Traja že 2 tedna, neko gnojno sranje... nahod, kašelj, spimo nič, ker toliko kašljam, da smo čakam, kdaj se bo dragi odselil. Vse me že boli od kašljanja. Punce mene kar malo skrbi zakaj otročka tako malo čutim. Se mi zdi, da sem ga kakšen teden nazaj bistveno bolj intenzivno Nogavica ti si pa že tudi v nizkem štartu. A veš da sem tudi jaz razmišljala, kako bom Mašo v vrtec spravljala, ko bo še malček zraven... a ga bom morala budit, če bo še spal . Lahko bi jo tudi mož, sam pol bi morala ob pol sedmih bit že v vrtcu, tako pa lahko hodi šele ob osmih... Ah nekako bomo že pokombiniral. Kepica, lep voziček . Mogoče bi lahko bila kakšna bolj živa barva, ampak meni je tudi takšen lep!
< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 23.9.2009 10:00:27 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 9:58:47
|
|
|
|
malaMravljica
|
joj ob kateri uri Tassika ze strasi tukaj, sredi noci. Jaz sem danes ostala v postelji do 9.15, jutri bom pa se dlje, ta teden mislim dopoldneve kar prespat. Nogavica, a imas kaksen link na netu, da se vidi tisto pestunjo, ki jo bos kupila. Ne vem tocno kaj mislis, ker je tok teh zadev. Jaz sem razmisljala,da bi kupila tisto kot rjuha in zavijes bejbija notri in ti lezi na prsih, sam ne vem kolk je fajn. Ko gledam druge, ko tako nosijo ni videt, da bi se dojencki pritozevali. Men bi blo to pa fajn, ko grem v trgovino in pol ce je mal vecji center se takoj zavlece preden si cez trgovino na blagajni.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 10:02:38
|
|
|
|
malaMravljica
|
Maska, ne sekiraj se, so obdobja, ko ga pac manj cutis. Pri meni je bilo sedaj kaksen teden nazaj, 2 dni sem tako malo cutila, da sem se prav veselila ctg-ja, pol je pa bejbi spet zacel migat da me vse boli ob tistih akrobacijah v trebuhu. Kepica, kater vozek je to?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 10:07:10
|
|
|
|
Kepica83
|
MM to je pegperego.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 10:13:15
|
|
|
|
mariee
|
Super Tassika, potem bo pa sobica pripravljena!! Bom šla jaz tudi en dan na CSD, da uredim. Pa še očetovstvo morva it podpisat. Maška, ja upam da ne zbolim. A ti si pa tako boga Čimprej se pozdravi!! mM ti moram prav povedat, da sem celo noč sanjala tvoje žirafe. Sem sanjala, da sem šla v Baby center in da so jih imeli, vse, tako da sem potem kupila podlogo in še ene pliške
< Sporočilo je popravil mariee -- 23.9.2009 10:14:33 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 10:15:30
|
|
|
|
Kepica83
|
Mariee.Kaj očetovstvo se podpiše pred rojstvom?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 10:26:19
|
|
|
|
mariee
|
Ja, nam so tudi na materinski šoli rekli, naj gremo to že prej uredit, ker morata it oba in potem nekaj časa traja preden mamica lahko gre od doma in to uredi.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.9.2009 10:29:38
|
|
|
|
malaMravljica
|
Mariee ma oprosti, da ti motim spanje, sam nisem jaz kriva, da ti hodijo po glavi moje zirafice. Ma ocetovstvo je treba verjetn priznat samo ce nista porocena a ne. Ker midva sva pa porocena ce ste pozabile se enkrat povem ker moj bejbi bo tudi imel slo drzavljanstvo, moramo enkrat po rojstvu it na konzulat in bomo zrihtal. Sem tok vesela, ceprav moj je reku, da rusko drzavljanstvo bi bolj koristilo k slovensko Bejbe, jaz sem si danes v postelji domisljala,da ze imam popadke, pol sem se pa spomlna, da je babica rekla,da ce prevec nestrpno cakas pol dojencek itak noce vn. In da zadnje dni se je treba umirit, ja jaz sem hotla pa ravno it po stol in omare brisat gor na vrhu, kjer noben ne vidi. To je nujno potrebno da naredim a ne. MOj je bil ze vceraj jezen, ker je rekel, da ce pol res ne bo vec casa in sem mogla sedaj visoko noseca postlo generalno spucat.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?