hel32
|
Jutro Mi smo danes spali kr ok. edino enih parkrat se je zbudil za dudo, mu je padla iz ust in me potem pokliče, to je vse. Zbudili smo se ob 6tih in zdaj čakam da se prebudi, že nekaj spušča glasove, za papat je tudi našLukas kr priden, poje že 125ml, pa je babica rekla, da naj kr pustim če rabi mora pojest tolk, ker je velik, imamo že 4250g . Nas za enkrat krčki še ne matrajo, romana, probaj z BEBO, mi jo imamo pa je v redu,zaenkrat. Go_ta, glede vožnje v jajčki, priporočajo največ 2 uri, pa potem malo pavze, da ga vzameš ven , ker ni dobro za takega malega ker je hrbtenica skrčena. Lepe slikice. Tulpek, pozdravljena med nami,ja odvisno, kake šive si imela, jaz sem imela notranje in še niso vsi odpadli, ker sem seveda mogla pogledat, pa še ni preveč lepo tam spodaj, pa itak bova še čakala z slončkanjem, ti pa itak. Zunanji odpadejo veliko prej, meni jih je ful naštepala, ji je vmes zmanjkalo cvirna . Miška, sam da vaša mala Nina lepo napreduje Drnula, si mislim, kako mora biti z dvema malčicama, saj bom raje tiho, ker mene čaka enako počasi. Eee35, se pa dolgo suši popek vašemu, mi smo se 12 dan že 1x kopali in se zdaj vsaki večer. Joj Ayo, , saj pravijo, da smo ženske kot mačke z 9 življenji, ker zmoremo 100 stvari opravit, moški nas v tem ne dohitijo. Hvala vsem za odgovore glede slončkanja, bova se še malo zadržala, saj se lahko tudi drugače požulima, mi se tak paše stisnit ko nimam več tistega ogromnega trebuha. Še kaka dva tedna, pa naročit se morem za poporodni pregled počasi. S sicer pa bova z dragim na zimo usposobila fitnes in začela malo trenirat, nama stoji v garaži! Krst bomo imeli Marca drugo leto, ko bo bolj toplo. Pa ta teden moram poklicat v posvetovalnico, da se naročima za 1 pregled, da vidim, kolk smo zrastli in se zredili. Evo zdaj pa spet spi nazaj, pa naj jaz ga ne motim, ko spi, tak se zbudi in zajokca, ko je lačen. Grem nekaj nardit, je polno praha po bajti.