|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
22.9.2009 7:00:34   
Anonimen
jutro mamice.
kako ste? mi sploh ne uspe prebrati kaj cvekate. samo na hitro preletimuser posted image
nasa micenje ok, smo bili vceraj vp osvetovalnici pri enem mesecu in je prilezla do treh kil!user posted image user posted image user posted image
vse ok, mocna od hudicev je rekla P in zivahna. ja, to sem pricakovala glede na đumbus, ki ga je delala po trebuhu.
ta teden sem brez domna. je sel v solo v naravo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
22.9.2009 7:35:03   
eee35
miška: lepo, da si se oglasila, tvoja mala lepo rasteuser posted image , čeprav ko se spomnim mojega Pujska, pa Tarasa in Ilario - vsi so tako veliki, tvoja pol manjšauser posted image , drobižko!!!
Moj glih nekaj jamra v spalnici, sem ga dala v košek in pustila s fotrom, včeraj zvečer je bil takoooo težek!!! Krčke so ga grabile, pa ne na rokah, ne v košku, ne v postelji, sem mislila, da bom znorela. Oba joška je scuzal do konca, pa še lačen je zgledal, pol sem mu dala še aptamil, pa je spil 60 ml...Zvečer čist nori, bi visel skoooooz pa jedel.

Jaz bi tudi najinega krstila, imava pa samo civilno poroko, znajo komplicirat? Ker pri nas komplicirajo, če imaš samo civilno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
22.9.2009 7:52:20   
go_ta
dobro jutro. Mene je ponoči cel voz tovornjakov povozil, vsaj tako se počutim. Niko se je zbujal na uro in pol, ne vem, kaj mu je bilouser posted image  UPAM, da bo danes kaj čez dan spal, da se tud jst mal naspim ... Zdj se pa tukj smeji pa ene čudne glasove spušča, vražiček maliuser posted image
eee35, zvečer znajo biti tečkoti ja. Mislim, da eni župniki ne komplicirajo zarad civilne poroke, se jim gre bolj za to, da pridobijo nove vernikeuser posted image
miška, super, da mala napredujeuser posted image
evo, grem malega zabavat, pa še 2 slikice najinega sončkauser posted image

user posted image

user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 478
22.9.2009 8:37:00   
Drnula
Ojla punce!
Hana že nekaj jamra v spalnci, bom hitra ... saj je bila pridna, spi že od včeraj od 20. Zdaj ne vem al so pri krčkih pomagale kapljice ali pa to, da jo ob 19.skopam in jo potem to pahne v spanec in potem vse skup prespi ali pa jo mineva user posted image

Danes imava 1. posvetovalnico - spet in jaz tud pregled pri G.

Saj vas malo po malo prebiram, ma cajta za kaj napisat mi pa zmanjka.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 479
22.9.2009 9:18:29   
Ayo
Jutro!

Evo mi smo doma smrk smrk user posted image

Pa spali smo (spet) slabo, nasa punca ma ful krcke ponoci, je bogica, midva z mozekom pa tudi user posted image Joj, imam grozne podocnjake user posted image

Nisem se nic brala za nazaj, me caka najmanj 10 strojev pranja, pa v trgovino bo treba, pa zobarja imam...skratka kup dela, tako da ne bo niti cez dan nic s spanjem.

No, smo se pa v nedeljo dobile s keralo, njenim mozekom in puncami, joj kaksni lepoticki! Taras pa tudi velik. user posted image Samo malo premalo casa je bilo za cvek, se je meni mudilo user posted image
Vceraj pa s samsom, sva se pa kar nacvekali, ceprav sem imela Gabriela zraven, ampak je bil priden. Tud njena Sofija je prava babnica, pa sams je rekla, da je tud sitna tko kot nasa Ilaria, me je kar potolazila user posted image
Skratka, super srecanja!! user posted image

Go-ta, nekaj si sprasevala za voznjo v jajcku, no mi smo ravno naredili 500km v eno in 500 km v drugo smer. Je bial pa pridna nasa princeska v avtu, nadpricakovano, smo se ustavili samo 1x za hranjenje, tako da recimo je bila v jajcku 3 + 2 uri.
Pa lepe slikce!! user posted image

Mene tudi caka v teh dneh organizacija krsta.

user posted image smo ze ene 2 tedna nazaj...ampak meni se kar ne pase user posted image moj se pa pritozuje user posted image
G imam pa sele 4. oktobra.

Nic grem pospravljat!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 480
22.9.2009 9:52:45   
eee35
go_ta: kok se fajn kopate! Prav zavidam, najin še suši popek, pa tako na mizi ga umiti ni čist isto, skače hudič mali naokrog, komaj ga previjem...Za krst bom pa mojega k župniku poslala, da malo povpraša, enkrat bo treba to rešiti. Če ne tukaj, pol šele na Poljskem, samo kdaj bomo šli nimam pojma. Najin je bil priden v jajčku, pa sva mislila, da mu paše, zdaj pa se je začel buniti, pa dere se kot ena živalca, pojma nimam, kaj mu ne paše. Včeraj sva šla na Bled, pa jokal, kot da bi mu nekaj hudega delala, tako, da je sr...nje.
Na morje danes še ne greva, mojuser posted image je malce prehlajen, tako, da verjetno bova jutri.
ayo: krčke so hudič, saj se derejo, pa nič ne moreš, grozno. Mene pa še živce dajejo zraven, pismo...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 481
22.9.2009 10:25:25   
Drnula
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 482
22.9.2009 10:30:53   
hel32
Jutro

Mi smo danes spali kr ok. edino enih parkrat se je zbudil za dudo, mu je padla iz ust in me potem pokliče, to je vse.
Zbudili smo se ob 6tih in zdaj čakam da se prebudi, že nekaj spušča glasove, za papat je tudi našLukas kr priden, poje že 125ml, pa je
babica rekla, da naj kr pustim če rabi mora pojest tolk, ker je velik, imamo že 4250guser posted image user posted image user posted image .

Nas za enkrat krčki še ne matrajo, romana, probaj z BEBO, mi jo imamo pa je v redu,zaenkrat.

Go_ta, glede vožnje v jajčki, priporočajo največ 2 uri, pa potem malo pavze, da ga vzameš ven , ker ni dobro za takega malega ker je hrbtenica skrčena.
Lepe slikice.

Tulpek, pozdravljena med nami,ja odvisno, kake šive si imela, jaz sem imela notranje in še niso vsi odpadli, ker sem seveda mogla pogledat, pa še ni preveč lepo tam spodaj, pa itak bova še čakala z slončkanjem, ti pa itak. Zunanji odpadejo veliko prej, meni jih je ful naštepala, ji je vmes zmanjkalo cvirnauser posted image user posted image .

Miška, sam da vaša mala Nina lepo napredujeuser posted image user posted image user posted image
Drnula, si mislim, kako mora biti z dvema malčicama, saj bom raje tiho, ker mene čaka enako počasi.

Eee35, se pa dolgo suši popek vašemu, mi smo se 12 dan že 1x kopali in se zdaj vsaki večer.
Joj Ayo, , saj pravijo, da smo ženske kot mačke z 9 življenji, ker zmoremo 100 stvari opravit, moški nas v tem ne dohitijo.

Hvala vsem za odgovore glede slončkanja, bova se še malo zadržala, saj se lahko tudi drugače požulima, mi se tak paše stisnit ko nimam več tistega ogromnega trebuha. Še kaka dva tedna, pa naročit se morem za poporodni pregled počasi. S sicer pa bova z dragim na zimo usposobila fitnes in začela malo trenirat, nama stoji v garaži!user posted image user posted image

Krst bomo imeli Marca drugo leto, ko bo bolj toplo.
Pa ta teden moram poklicat v posvetovalnico, da se naročima za 1 pregled, da vidim, kolk smo zrastli in se zredili.
Evo zdaj pa spet spi nazaj, pa naj jaz ga ne motim, ko spi, tak se zbudi in zajokca, ko je lačen.

Grem nekaj nardit, je polno praha po bajti.user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 483
22.9.2009 11:19:38   
eee35
drnula: lepi punčki imašuser posted image , starejša je fuuuul luštna, mlajša pa še škratekuser posted image . a je pri vas hladno? Vidim, da je kar pošteno oblečena. Pa bajto imate super, saj sem že prej slikice vidla, meni je tako lepo, če je veliko lesa!

hel: te malo matra slončkanje?user posted image jaz sem rekla, da bom do pregleda počakala, pa itak imam še kao čiščo - skoraj nič cel dan, pol pa kar neki, ene kapljice, smotano. Za popek pa ja, nimam več potrpljenja, ampak kaj čemo, zdravnica je rekla, da se pač mora posušiti in konec, tako da čistimo, pa čakamo, pa smrdimo zravenuser posted image . Umazanec mali...Pa probam ga reeees dobro pucat, ampak brez banje se ne da, pa konec.
Kao sem jaz srečna, da nimam nobenih smotanih šivov tam od spodaj...Rez po CR itak je čisto lep, sploh ni tako velik, pa se ne vidi, šive pa sem imela takšne, da so same šle stran, pa mir, nobenega vlečenja ven.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 484
22.9.2009 11:53:39   
sams
Drnula, se strinjam z eee35, lepe punčke in ful lepo, ker imate dosti lesa v hiši, meni je tudi to ful všeč, pravljično...

ja, včeraj smo se z Ayo kar lepo naklepetale user posted image . In mene njen Gabriel ful spominja na našega, ker je tako luškan in tako navihan user posted image .

hel32, mi še nismo user posted image , ker imam jaz še čiščo user posted image  in jo še bom imela, ker imam v maternici še kar nekaj krvi.... Tako da jaz niti ne razmišljam o tem, ker pač tako je.

aprilčica, tudi Sofija ful poje. Vem, ker jo tehtam pred in po dojenju in skoraj vedno spije vsaj 100 mL, če ne tudi 120 mL ali celo več user posted image  Potem pa tudi njo zvija in ful joče. Tako sem se ustrašila glede tega (tudi dragi je rekel, da jo mogoče preveč nafutram) in imam danes kar malo manj mleka ("samo" 80-100 mL na eno dojenje)...

živa25, če ga ful dajejo krči po kapljicah, mislim, da lahko počakaš do 3. meseca, vsaj nam so tako rekli. Pa sej so vremena še tako lepa, da dobi vitamin D tudi s sprehodi..

go_ta, tudi Niko je fuul luškan in flora2, Daša tudi iiiiii

pogrešam anč!!!! Nazadnje se je selila in imela kolokvij...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 485
22.9.2009 12:44:35   
aprilčica07
Ojla

sams: so naše babnice prave požeruhinje.. naša je včeraj potolkla rekord, ob 14 je popila 160 mililitrov, me je na rit vrglo, ko mi je moj povedal.. ampak očitno je rabla, ker je pol blaženo spala 4 ure..user posted image tudi jst imam še čiščo, ampak me vseeno prijemlje, da bi mojga naskočila, ma ga ne bom, se bomo vzdržali do pregleda, pa itak dokler mi tam spodaj ven teče mi ni za zganjat slončkanje...user posted image user posted image
hel: mi bomo verjetno imeli krst tudi spomladi, ampak prej moramo najdet pravega župnika, ki bo hotel krstit naše deteuser posted image
drnula: krasni sta tvoji pupiki..user posted image user posted image se je situacija kaj umirlila? pr nas je na momente res pestro, drgači pa kr gre... Jakob se počasi spravlja k sebi in je vedno bolj priden (trkammmmmmmmmmmmmmmmm), ima še svoje žute minute, ko ga ni za ukrotiti, ampak načeloma se da..
go ta: Niko je že ful zrastel, pravi fantiček že postaja....user posted image
eee35, ayo:: kdaj začnejo krčki? naša ima dobre tri tedne, pa je zaenkrat ok.. ampak baje, da začnejo okoli 1 meseca??
romana: kako je z dvema malčkoma? pestro, ne?

Popoldne gremo pa v dolino, na naš drug dom in bomo tam par dni. Jst bom izkoristila, da grem do frizerke, ampak je baje moja dala odpoved in me bo šefica strigla.. upam, da bom zadovoljna..user posted image Pa v službo bom šla pogledat in malo po mestu čekirat, če je kaj novega...user posted image user posted image

Zdaj grem pa pojest kosilo, in pogledat kaj mali dela. Čakam, da pride moj nazaj, je peljal avto na servis in ga še kr ni videt..

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 486
22.9.2009 14:08:59   
romana24
evo, jaz sem se danes naspala, ker je moj user posted image  dežural ponoči. Ampak se vid da je že zdej očkova maza. Ni nič težila in tud lačna ni blauser posted image . Pol mi pa prav moj, pa sej je čist pridna, kaj se pa razburjaš.  Za pop....user posted image

Drugač mam pa generalko, ker Roka ni doma. Je sel na počitnice k babici. Če mam oba doma, ni varjante da kej pospravim. Zdej je celo shodil in doseže še tiste kraje k jih prej ni.

No ja, še prehitro bodo minile te male radosti.

Še ena slikca naše princeske

user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 487
22.9.2009 15:19:00   
Drnula
Sem pošiljala kolegici slike, pa sem še sem pripopala čeprav za kak komentr nisem imela časa.

eee - slikano je bilo prejšnji teden, zjutraj in je bilo mraz. Zdaj pa je za v kratke rokave. Sem šibala s Hano najprej na pregled zame k G in potem še v posvetovalnico in sem čist zakuhala.
Veliko lesa mamo ja, he - he, skor 100% les, če odštejem par ploščic v kopalnici, pod pečjo in dimnik user posted image

Na pregledih vse ok, Hana se je zredila v 6t 1,5kg, naslednji pregled novembra - pri 3m, ko bo cepljena. Dohtarca mi je naredila ful dober vtis, razložila mi je kaj so spoh krčki, zakaj boli in koliko imajo veze s prehrano - nič (ali skoraj nič, razen če bi mama jedla enormne količine fižola itd), razložila kako delujejo kapljice koroških lekarn in kako tiste iz občin-IT ...
Pri G pa tud vse ok, po 6m se oglasim, da si omislim eno kontracepcijo. Me je pa vprašala če razmišljam o 3. otroku in rekla, da mi mora povedati, da je zdaj tako, da če sam nič prej izrecno ne rečeš se pri 3.CR automatsko dela sterililizacija - user posted image Men je to pa čisto poseganje v tvoje osnovne človekove pravice ! Jaz bi rekla da morajo vsaki predlagati in svegovati, ter narediti takrat, ko ti izrecno poveš in ne obratno - ?? Pa mi je to že omenila znanka, ki je imela 3.CR ampak sem si mislila svoje takrat ... Ja, ker jaz bi imela še enega user posted image Sicer so mi že v P rekli in tudi zdaj G da 3xCR ni panike, da naj pa vsaj eno leto počakam preden zanosim - itak.

Sem pa pozabila vprašat kdaj je običajno ok za kaj intenzivnejše telovadbe. Ok - po občutku , ziher pa dam še dva meseca mir. Ker men te kile ne gredo kar tako dol in ker men se pozna sprememba na telesu ... ne vem morda se pa sam staram user posted image

Krst - pri nas pa se tega nič ne gremo.

aprilčica - ja, situacija je v normalah. Mislim, da kar se tiče Nece je kot je, je prišla k sebi... zdaj je pač kar lahko pričakuješ če imaš zraven dveletnika - AKCIJA. Akcija ker je že tako več za postorit še zanj, v zvezi z njim in še posebej za njim. Joka imamo mnogo manj, celo spat hodi popoldne in zvečer brez joka. Zvečer prebereva pravljico, ugasnemo lučko, dam še pesmice, ona objame tigrčka in počasi v miru zaspi - ob 21. je koma - kaj čem lepšega ...  to so bile moje sanje user posted image

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 488
22.9.2009 15:24:15   
go_ta
Iiiiii, romana24, kak je mala luštnaaaaa! pa kok laskov mauser posted image
drnula, tvoji sta tud luštni, tavelka zgleda kot nagajivkauser posted image
Jst sm bla dons ful ful pridnauser posted image  dvakrat sva bla na sprehodu, spekla sm pecivo za očija, ma roj dan, gremo potem na zabavouser posted image  Pa žehto sem obesila, tla pomila, kopalnico zribala, ... Niko se je pa zabaval v košari,zdaj se že kao 'pogovarja'user posted image imava hude intelektualne pogovoreuser posted image
Nč, gremo zdaj papcat, potem bo pa počas oči prišel in gremo na roj.dan. Uživajte v tem sončku!

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 489
22.9.2009 17:42:38   
M1987
Prosim za pomoč če ima katera podobne izkušnje
Naša deklica je stara mesec in pol. Ne dojiva se več, je Aptamil, prej je Novalac AC. Že od začetka krili z rokami ni so rekli da je pač bolj živahna. Potem se je to kriljenje in brcanje ter nemir in zvijanje pojavil pri hranjenju, sedaj pa začne vmes včasih tudi jokati. Joka tudi pred ali po prdcu. Zadnje dni opažam hladne nogice in hladen pot na čelu. Ko spi kar začne jokati ali zakrili z rokami in samo da se je dotaknem ali obgovorim se pomiri. AD3 kapljic ji ne dajem, samo Simplex po potrebi.Je katera v isti situaciji?

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 490
22.9.2009 19:28:10   
eee35
Najin tudi krili z nogami pa rokami, včasih začne vmes med dojenjem jokati, ampak sem opazila, da je to takrat, ko ima krčke. Ja, pomiri ga, ko ga vzamem na roke, ali božam, ampak ni za dolgo. Pa koliko sem govorila, da ne bom - sem mu parkrat dala čajček z krčke, sem kupila takšnega instant mislim da je hipp. Nisem noben strokovnjak, zgleda to, kot da bi imela tvoja pač krčke, ampak mogoče vseeno posvetuj se z zdravnikom, mogoče te bojo pomirili, probaj tudi druge kapljice, ena je pisala tukaj, da njen user posted image reagiral čudno na simplex kapljice.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 491
22.9.2009 20:26:24   
Drnula
M1987 - pomoje krčki - kriljenje z rokami in ponavadi še pogled na debelo so kar dober znak, običajno zakrilijo 'na tiho' in potem zajokajo, če ni tako hudo pa se nekateri tud sam mal zvijajo in jamrajo. Glede potu na čelu ne bi vedela.

Pri nas so se krčki kar orng stopnjevali in prejšnji teden so bili večeri že kar nori. Ne jok - dretje ! V petek sem dobila kapljice iz Koroških lekarn, ki jih vsi tako hvalijo, danes še celo pediatrinja. Danes je tretji dan, ko je mir user posted image Ne vem pa čist zakaj in če imajo res zaslugo kapljice. V času ko se sicer začenjajo krčki jo skopam in jo to zelo utrudi in ji pomaga zaspati, poleg tega ji te kapljice dajem eno po eno na dudo in ker so slatke jo vleče kot zmešana in tačas nima časa tulit, duda pa jo pomiri, lahko pa , da je vse skup pač minilo in nima več krčkov - user posted image

Če želi katera naročiti te kapljice proti krčkom lahko kar pokliče v Koroške lekarne, Črna na Koroškem na tel 02 875 07 02 in poslali jih bodo po pošti, plačilo po povzetju - 7€.So čist naravna zadeva - eterična olja janeža, kumine, mete in komarčka.

< Sporočilo je popravil Drnula -- 22.9.2009 20:28:57 >

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 492
22.9.2009 20:39:47   
tulpek
Drnula, a jih res še pošiljajo? Ker meni so eni rekli, da jih ne več user posted image . Se spravljava v SG po te kapljice že sva meseca, pa očitno ne bova prišla do tja, dokler ne bo nujno potrebno. Zaenkrat imamo še mir, še nič krčkov. Če bi jih poslali, bi bilo pa super. Bom jutri kar poklicala in se pozanimala. 

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 493
23.9.2009 6:46:43   
aprilčica07
Jutro,

drnula: hvala za info glede kapljic... jih bom kr naročila, čeprav zaenkrat nima Julija še krčkov, ampak je pametno bit pripravljen na to situacijo, kajne?  Očitno naši ta večji otroci rabijo cajt, da se navadijo na novo situacijo, tudi Jakob je zdaj skuliran in se kr lepo štimamo. Čeprav je tako kot si rekla, akcija skoziuser posted image user posted image user posted image
M1987: po moje jo tudi dajejo krčki, če jih kaj boli, migajo z rokicami in nogicami, tako, da...
romana: kašna bejba je vaša pupa!user posted image
go ta: kaj sta se zmenla včeraj z Nikotom?user posted image

Je pa naša danes prespala skoraj celo noč, od  desetih in pol zvečer, do šeste zjutraj.. pridna punčiuser posted image user posted image user posted image user posted image   Pol grem pa na šiht, na obisk, pa nesem nekaj  posladka na račun Julije. Pa malo v šoping, in tako dalje. Komaj čakam. Jutri pa frizerka.. Joj, sem vesela,ko mičken otrok..user posted image

Grem spit še eno kavo, tamali pa nardit še enih 60 mililitrov mleka, ker ji očitno še naki manjka...

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 494
23.9.2009 7:16:10   
go_ta
jutrouser posted image  Evo pa mamo nov dan, nove bojeuser posted image
Aprilčica, težko povem, kaj sva se zmenla, ker Niko ma take zapletene stavke, da ga ful težko razumem, ni na moji ravniuser posted image  Pridna Julijauser posted image  Kar tako naprej! Pa uživaj danes in jutri, mene firzer čaka v soboto, končnouser posted image
Se tipkamo!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 495
23.9.2009 8:36:28   
Sanikaa
Živijo mamite!
Da se mal oglasim, da ne pozabite na najuuser posted image
Zdaj imam Vida doma ker je od nedelje z vročino. pač vrtec dela svojeuser posted image . Nimam časa za nič. Popoldan komaj čakam da gresta oba spančkat , da se tudi jaz mal odmorim. Skrbet za dva, pa kuhat kosilo, pa rihtat perilo....kot cunja sem.
Leo je HB vse večji in občutno težji. Hrbtenica me toliko heca da bom najbrž poiskala pomoč fizioterapeuta...drugače bom z porodniške morala v bolniškouser posted image . Mislim da nam dojenje polako gre proti koncu , ker mu samo moje mleko zadostuje za 1 urouser posted image . Vsakič ko še išče po dojenju mu dajem dodatek. Za zdaj je to že po vsakem nočnem dojenju. Drugače ne bi nič spali.
Še vedno ne jem mlečnih izdelkov in jajc. Mislim da je zato moje mleko zelo švoh. Leu je koža še vedno polna izpuščajev in še vedno veliko kaka. Krči so se HB mal umirili. Dajem mu tudi Milupin čaj za prebavo in ga zelo rad pije. Izvidov za alergijo nismo še dobili. Mal sem brala po forumih in je veliko otrok zelo alergičnih. Nažalost veliko jih je takih da im sploh alergija ne izveniuser posted image . Samo prosim Boga da Leo ne bo med njimi.
Lep pozdrav

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 496
23.9.2009 11:09:16   
HeGa
Pozdravljene! Da se še jst malo pofočkam. Sem imela celo norišnico te dneve. Je bila Eva bolana, pa sem jo imela doma, danes pa je končno v vrtcu, pa imam spet malo časa. Je res kar naporno če si sam in moraš za 2 skrbet. Je imel pa moj včeraj dopust, ker smo imeli samo letanje. Jst diabetologa (cuker spet v mejah normale - juhuhu), popoldne pa je imela Eva še zobarja jst pa ginekologa. Skor cel dan okrog dohtarjev, pa itak povsod za čakat. Razmišljate kaj o kontracepciji. Jst sem se kar odločla in si dala včeraj še Mireno vstavit. Jo vsi tko hvalijo, mi2 sva se pa itak že zdavnaj odločila da zaključiva z reprodukcijo. Kar se pa user posted image tiče se pa kar ne morem spravit. Do zdaj mi je blo zoprno zaradi čišče in šivov, zdej pa spet krvavim zaradi Mirene. Kmalu - upam.

Kolk mi je fino pogledat vsakič, ko katera napopa nove slikice. So tko lušni ti naši škratki, vsi po vrsti.

Kar se krsta tiče sva razmišljala nekje spomladi. Zdaj se mi zdi še premajhen, pol bo zima, ampak tam nekje konec marca bi pa že lahko. Tud mi2 imava problem s poroko in župnikom. Je nama tudi grozil lani, da če se ne poročiva ne bo drugega otroka krstil. Mu bom že povedal svoje, če bo kaj kompliciral. Vedno se najde kakšen normalen župnik, ki ga pa bo, sam bi bilo vseeno lažje to pri nas nardit, kot pa se nekam daleč vozit, že zaradi povabljenih.

Mi pa že uvajamo AD3 pa nimamo nobenih dodatnih problemov s krčki. Čist isto ga zvija kot brez, tako da bova kar nadaljevala. Se mi pa zdi fino, da jih dajemo, ker sončka tako malo dobi. Tudi pri Evi sem jih dajala do 14 meseca, brez kakršnihkoli problemov. Če bi pa res povzročale dodatne krčke, bi pa tudi jst verjetno počakala do 3h mesecev.

Lepo se cartajte!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 497
23.9.2009 11:35:04   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: HeGa

Kar se krsta tiče sva razmišljala nekje spomladi. Zdaj se mi zdi še premajhen, pol bo zima, ampak tam nekje konec marca bi pa že lahko. Tud mi2 imava problem s poroko in župnikom. Je nama tudi grozil lani, da če se ne poročiva ne bo drugega otroka krstil. Mu bom že povedal svoje, če bo kaj kompliciral. Vedno se najde kakšen normalen župnik, ki ga pa bo, sam bi bilo vseeno lažje to pri nas nardit, kot pa se nekam daleč vozit, že zaradi povabljenih.

Lepo se cartajte!

Me je tole prov razjeziluser posted image . Namest da bi bli veseli da sploh dajemo še otroke krstit, bo pa on pogoje postavlu. HALOOOOOOO.  Naš župnik je zlo zakompliciran, ampak je zdele tut krstil dve punčki, pa starša nista bla poročena. HeGa, če bo kompliciral kar nor. Kdo pa misli da je!!!!!user posted image

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 498
23.9.2009 11:49:24   
Anonimen
oila punce!
no, nasa bibika pridna se pocasi spreminja v hudickauser posted image . cez dan ne spi vec skoraj nic. malo zadremlje za par minut, da se jaz lih spravim k delu in me vrazicka prekine.
ampak se ne jezim. ce cutim, da me bo spravila v slabo voljo, se z njo ulezem na kavc in jo gledam kako je lepa in smesna s svojimi velikimi ocki in grimasicami. pa tudi spomnim se, kako tezko sem jo pricakovala in bi bila res totalno nesramna mamica, ce bi se jezila nanjo.
mislim, da jo je zacelo zvijati po ad3 kapljicah. bom videla. se 2 dni ji bom dajala, potem pa za par dni prekinem.

krst:
meni krst ne pomeni nic posebnega. domna sva krstila. nisva porocena, pa ni bilo problemov. ampak sva ga krstila samo zaradi pritiska tasta in tasce. tadej ni krscen. so nekaj tezili, ampak meni se enostavno ni dalouser posted image .sem rekla organizirajte, pripravite, pa ga prinesemuser posted image pa ni bilo nic od tega. zdaj za niniko pa ne vem. ce se mi bo dalo in bo cas, jo bova. pa se tadeja zravn. ce pa ne, pa pac ne.

no, moj velik mali fantek(domen) je se kar v soli v naravi! kako ga pogresamuser posted image
pride v petek. Komaaaaj cakam!!!!!

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
23.9.2009 11:49:56   
Joob
Ja kooončno sem vas našlauser posted image ...koook ste napisale...kdaj vas bom prebrala...pomoje nikoli glede na to, kak tempo imamo od kar imamo Nikijauser posted image .
naj povem na hitro, da nas matrajo krčki, vsak večer nekje po 18.uri se začne in so trajali nekje do 21., dokler nismo kupili kapljic Babynos, tako, da zdaj po uporabi kapljic zginejo cca v 10.minutah. Imeli smo že prvo posvetovalnico in tamali je pridobil 1,3kg, tako, da jih ima sedaj 5,5kg, velik pa je že 60cm!user posted image Dobili smo tudi kapljice AD3 in upam, da krči ne bodo postačli intenzivnejši. Dojenje nam ne gre, sem imela po CR premalo mleka, tako, da si mleko pridno črpam in dodajam aptamil, ki pa ga bomo v kratkem zamenjali za Novalac, ki baje ne povzroča krčkov. Tamali je priden, ponoči se zbuja na 5urc, tako, da kak dan spimo tudi do 8ure zjutraj. trenutno pa se zbuja iz dop.počitka, tako, da šibam pripravit obrok...aja, poje pa cca 200ml...požeruščekuser posted image .

Pozdravčke vsem in poljubčke malim žabicam.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?