frrrr
|
js sm v pravi gužvi, pa doma sem me vse spet srbi in imam cele prsi čist spraskane že, sem se k zdravniku naročila. pa jašo tut peljemo jutr k zdravniku, blato preverit, ker mi zadnjih 14 dni vsake tolk časa pojamra, da ga rita srbi in se neki praska... mau nama je sumljivo, pa bomo raje preverili, da ni kakšna bakterijska okužba in čimprej z dieto začnemo, če je ta potrebna. drgač pa roditeljski v vrtcu, pa na govorilne sem se tut naročila... zdej, ko mam še čas glih sem klicala na zavod za transfuzijo krvi za darovanje matičnih celic... upam, da ne bom prepozna, ker je kr neki papirologije prej za uštimat... bo moglo dete mau počakat, da uredim vse trikolesnik imamo mi že od poletja 2007... nam odlično služi za tovorjenje stvari... recimo v zoo, na morju, v trgovini... nanj naložimo vse, kar smo prej na voziček in pičimo... ko se mali utrudi, se pa usede nanj in smo prej na cilju. dans sm ga js peljala v vrtec in bi zihr zamudila, če bi šla pešaka... zjutraj ga je namreč zelo težko zbudit pravi čas, ker je po očku kolesa s pomožnimi koleščki... v kleti imamo 2, ki mi jih je sodelavec podaril. oba sta še mau prevelika za našega tamaučka. sta pa tut oba potrebna kakšnega popravila... vsaj zračnice bo treba menjat, ker so verjetno že dotrajane. ker mu poganjalec na 4 kolesa še vedno dobro služi in je nor nanj, sva gruntala o tem poganjalcu na dva kolesa. sosed ga ima že celo poletje in malemu se kr učke šajnajo, ko ga vidi bo verjetno res dobil to za rd. darila za rd sem že fajn napela možgane... všeč mi je, da se mau pklapa z rojstvom novega otročka, ker bi sicer bilo še enkrat več dela. tako jim vsaj ne bo padlo na pamet, da bi ob rojstvu dojenčka še za Jašo kupovali oz. bodo za njegov rd sem pa že kr mau wish listo naredila, da se ne matrajo preveč z idejami. prababici sem prejšnji teden kr nabavla darilo, in sicer dobi od nje letalo wow. tašči sem že link poslala za legice, ker je ona za legice zadolžena (sama se je ob rojstvu )... dobi pa verjetno traktor ali smetarski avto. mojmu bratu sem naročila eno leseno sestavljanko. za moje še nisem čist odločena... mogoče bodo skupaj s pradedkom tega poganjalca. al pa čelado al pa kaj takega. tut una ročna lutka mi je všeč. pa poganjalca dobi za božička od naju. midva imava na zalogi telovadbo, od praktičnih daril sva mu pa kupila dinozavre pa ene avtomobilčke. od dojenčka ob rojstvu dobi pa zaščitna očala in slušalke. vglavnem čist preveč bo vsega... ko se to umiri, bo pa zadaj že božiček mogoče se bomo mogli preselit sicer ima pa naš mali tut vsak dan kakšno novo idelo ala zelen telebajsek, letalo, helikopter, traktor,... js mu kr za vsako idejo rečem, da mogoče jo bo pa za rd dobil, sicer bova pa božičku pisala piškot - hvala za nasvet... bomo preizkusili preden nabavimo, da ne bo fantu previsok interesne dejavnosti... so se pr nas že začele, jutri je telovadba že drugič na sporedu. bo pa kr dost obveznost 1x tedensko... sicer je pa veliko na zraku in bo to kr to. o rolanju še ne razmišljamo, bomo pomoje čez leto in pol... smučanje sem tut na naslednjo zimo prestavila. plavanje verjetno maja/junija. ples/karate ali kaj podobnega... ni še v njegovem interesu,z zato niti s ponudbo nisem seznanjena... vse ob svojem času. angleščino imajo v vrtcu od 5 let dalje... se mi zdi že ogled kakšne risanke v angleščini dost. sedet in učit si ne predstavljam... bo imel v šoli tega dost. mislim, da sem vse predebatirala... lep dan
|