|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
22.9.2009 9:17:04   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Torej resnično upam, da ne bosta zaostali v razvoju, ker nimata tega poganjalca. Malo heca.

sigurno bosta, boš videlauser posted image

No, pa še dva zaostala zeta bom dobila, ki tudi nimata poganjalcev koles. Maxi, a kupiva, a?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
22.9.2009 9:38:42   
Anonimen
o smotke nouser posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4727
22.9.2009 9:40:54   
frrrr
js sm v pravi gužvi, pa doma sem user posted image
me vse spet srbi in imam cele prsi čist spraskane že, sem se k zdravniku naročila.
pa jašo tut peljemo jutr k zdravniku, blato preverit, ker mi zadnjih 14 dni vsake tolk časa pojamra, da ga rita srbi in se neki praska... mau nama je sumljivo, pa bomo raje preverili, da ni kakšna bakterijska okužba in čimprej z dieto začnemo, če je ta potrebna.
drgač pa roditeljski v vrtcu, pa na govorilne sem se tut naročila... zdej, ko mam še čas user posted image
glih sem klicala na zavod za transfuzijo krvi za darovanje matičnih celic... upam, da ne bom prepozna, ker je kr neki papirologije prej za uštimat... bo moglo dete mau počakat, da uredim vse user posted image

trikolesnik imamo mi že od poletja 2007... nam odlično služi za tovorjenje stvari... recimo v zoo, na morju, v trgovini... nanj naložimo vse, kar smo prej na voziček in pičimo... ko se mali utrudi, se pa usede nanj in smo prej na cilju.
dans sm ga js peljala v vrtec in bi zihr zamudila, če bi šla pešaka... zjutraj ga je namreč zelo težko zbudit pravi čas, ker je po očku user posted image

kolesa s pomožnimi koleščki... v kleti imamo 2, ki mi jih je sodelavec podaril. oba sta še mau prevelika za našega tamaučka. sta pa tut oba potrebna kakšnega popravila... vsaj zračnice bo treba menjat, ker so verjetno že dotrajane.
ker mu poganjalec na 4 kolesa še vedno dobro služi in je nor nanj, sva gruntala o tem poganjalcu na dva kolesa. sosed ga ima že celo poletje in malemu se kr učke šajnajo, ko ga vidi user posted image bo verjetno res dobil to za rd.

darila za rd sem že fajn napela možgane... všeč mi je, da se mau pklapa z rojstvom novega otročka, ker bi sicer bilo še enkrat več dela. tako jim vsaj ne bo padlo na pamet, da bi ob rojstvu dojenčka še za Jašo kupovali oz. bodo za njegov rd user posted image
sem pa že kr mau wish listo naredila, da se ne matrajo preveč z idejami.
prababici sem prejšnji teden kr nabavla darilo, in sicer dobi od nje letalo wow.
tašči sem že link poslala za legice, ker je ona za legice zadolžena (sama se je ob rojstvu user posted image )... dobi pa verjetno traktor ali smetarski avto.
mojmu bratu sem naročila eno leseno sestavljanko.
za moje še nisem čist odločena... mogoče bodo skupaj s pradedkom tega poganjalca. al pa čelado al pa kaj takega. tut una ročna lutka mi je všeč. pa poganjalca dobi za božička od naju.
midva imava na zalogi telovadbo, od praktičnih daril sva mu pa kupila dinozavre pa ene avtomobilčke.
od dojenčka ob rojstvu dobi pa zaščitna očala in slušalke.
vglavnem čist preveč bo vsega... ko se to umiri, bo pa zadaj že božiček user posted image mogoče se bomo mogli preselit user posted image
sicer ima pa naš mali tut vsak dan kakšno novo idelo ala zelen telebajsek, letalo, helikopter, traktor,... js mu kr za vsako idejo rečem, da mogoče jo bo pa za rd dobil, sicer bova pa božičku pisala user posted image

piškot - hvala za nasvet... bomo preizkusili preden nabavimo, da ne bo fantu previsok

interesne dejavnosti... so se pr nas že začele, jutri je telovadba že drugič na sporedu. bo pa kr dost obveznost 1x tedensko... sicer je pa veliko na zraku in bo to kr to.
o rolanju še ne razmišljamo, bomo pomoje čez leto in pol... smučanje sem tut na naslednjo zimo prestavila. plavanje verjetno maja/junija.
ples/karate ali kaj podobnega... ni še v njegovem interesu,z zato niti s ponudbo nisem seznanjena... vse ob svojem času.
angleščino imajo v vrtcu od 5 let dalje... se mi zdi že ogled kakšne risanke v angleščini dost. sedet in učit si ne predstavljam... bo imel v šoli tega dost.

mislim, da sem vse predebatirala... lep dan user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
22.9.2009 9:43:34   
Anonimen
pa da začnem malo bolj žkečkljivo temo: user posted image

berem tale članek oziroma resnično zgodbo:
http://bibaleze.si/clanek/starsi/kolumna-seks-pred-gledalci.html

in se sprašujem, kako bom morala to prej ali slej razložiti otrokuuser posted image

kakšen nasvet ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4729
22.9.2009 9:43:39   
frrrr
hehe, Maxica in muki... vaši otročki bodo čist skup pasali... namesto sprehodov po kakšnih drčah (ne bodo imeli tolk ravnotežja user posted image ), bodo romantiko zganjali z nabiranjem gobic v svoje košare na kolesih user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
22.9.2009 9:45:31   
@lina
Mi tudi nismo "in". user posted image Verjamem, da so ta brez pedalov super za ravnotežje, ampak zelo dobra stvar za ravnotežje je tudi trampolin, tega pa imata na dvorišču.
Starejši se je par let vozil s koleščki, letos spomladi je pogruntal vožnjo brez njih in od takrat je kolo zakon in prva liga in ne mine dan, da se ne bi zapeljal z njim. Prejšnji teden je dobil novega - je presedlal iz 16" na 20".
Tamali pa ima sedaj 12" s pomožnimi koleščki, je prav tako "usekan" nanj, kot njegov starejši brat (in kot se njun oči pohvali, je bil tudi sam tak v otroških letih, samo rekel je da upa, da najini otroci ne bodo tolk razbiti kot je bil onuser posted image )... V glavnem, pri nas kolesa igrajo pomembno vlogo, na zalogi jih pa tudi imamo vse velikosti, tako da smo z nakupi zaključili za naslednjih par letuser posted image  

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
22.9.2009 9:47:26   
frrrr
sivkamivka - lutka fantič zgleda super. si pa res praktiš, da boš sama to naredila.

*lina* - v eni izmed revij (me mau pozabljivost v času nosečnosti daje), mogoče Otrok in družina, je bila ravno tema o tem kako otroku razložit user posted image a še nisem uspela prebrat... poročam, če bo kakše dober nasvet user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
22.9.2009 9:50:10   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

naša si pa želi dojenčka ki joče, ko mu dudo ven vzameš.....in balon ki je napolnjen s helijem.

saj dojenčka bo dobila, a neuser posted image

ena od želja se ji bo uresničila.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
22.9.2009 9:50:40   
frrrr
@lina, kako ste? že datum operacije znan? a to pomeni, da bosta potem oba doma (preventivno), da ne bi Jure kaj iz vrtca prinesel? 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
22.9.2009 9:51:08   
altati

Torej resnično upam, da ne bosta zaostali v razvoju, ker nimata tega poganjalca. Malo heca.

No, pa še dva zaostala zeta bom dobila, ki tudi nimata poganjalcev koles. Maxi, a kupiva, a?

hudooo.... to bo pa že skoraj 'zblojena generacija' bi se reklouser posted image user posted image user posted image

če ne bosta kupili sevedauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
22.9.2009 9:51:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

pa jašo tut peljemo jutr k zdravniku, blato preverit, ker mi zadnjih 14 dni vsake tolk časa pojamra, da ga rita srbi in se neki praska...

jaz bi rekla gliste

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
22.9.2009 9:54:59   
@lina

@lina, kako ste? že datum operacije znan? a to pomeni, da bosta potem oba doma (preventivno), da ne bi Jure kaj iz vrtca prinesel? 

datum je 30.11.
Bomo nekaj kombinirali, ja, tam od srede novembra naprej, ne vem še sicer, kako bomo vse izpeljali... Pa glede na čas okrevanja bomo verjetno tudi ves veseli december doma... 14 dni po operaciji naj bi tako bil doma, potem so pa že prazniki...
Res si želim, da bo to čimprej za nami in da bo zaleglo - zdaj namreč spet ni v vrtcu, kašlja in ima eno malenkost od vročineuser posted image  Se crklja pri babici.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
22.9.2009 9:58:37   
altati
Mi nimamo pa nobenega seznama želja.
Naš fant je en tak čuden fant.
Mislim, da mu nismo kupili nove igrače že vsaj pol leta.
Sploh nima nobenih posebnih želja.
In zato tudi nič ne kupujemo.
S Tio velikokrat sestavljata razne stolpe, une za spuščanje frnikol (to imamo še od Tie) in to mu je ful všeč.
Ko gremo v trgovino z igračami sicer pregleda vse, da bi kaj želel, pa ne.
Tako da mi je res problem kaj mu kupit. Ker nekaj, kar bo pristalo v kotu, me pa ne mika.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
22.9.2009 9:58:46   
Maxica

Mojbog, bo treba, sicer, kakšne otroke bodo šele oni imeli?user posted image
Sam sva res kmetici. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
22.9.2009 10:01:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

datum je 30.11.
Bomo nekaj kombinirali, ja, tam od srede novembra naprej, ne vem še sicer, kako bomo vse izpeljali... Pa glede na čas okrevanja bomo verjetno tudi ves veseli december doma... 14 dni po operaciji naj bi tako bil doma, potem so pa že prazniki...
Res si želim, da bo to čimprej za nami in da bo zaleglo - zdaj namreč spet ni v vrtcu, kašlja in ima eno malenkost od vročineuser posted image  Se crklja pri babici.

Ne bom tukaj na veliko razglabljala, če te pa kaj zanima, me pa kontaktiraj.
Mi smo to operacijo dali skozi, je pa danes ne bi več.
Pa ne zaradi operacije kot posega, ampak ker se tu odpravlja posledica in ne vzrok.

Je pa naša Tia tudi bila operirana konec novembra in je bila še cel december doma.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
22.9.2009 10:01:39   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

in se sprašujem, kako bom morala to prej ali slej razložiti otrokuuser posted image
kakšen nasvet ?

Glede tele kolumne...mislim, a ključa pa nimajo? user posted image user posted image
Drugače pa smo se mi z Nežo že pogovarjali o teh zadevah. Ve, da da oče mamici semenčeca v luliko in da potem oplodijo jajčece in zraste dojenček. Ve tudi nekaj o maternici, pa popkovnici in bolj tako. Ni je zanimalo recimo veliko o spolnosti, ampak bolj, kaj se potem z dojenčkom dogaja notri, če sliši, pa kako se počuti, pa če razume kaj se pogovarjamo mi tam zunaj. Bolj v to smer je šlo potem vse skupaj.
Iva še nikoli ni sploh pokazala zanimanja za to. Edino, ko se kaj pogovarjamo, ko je bila Neža še dojenček, jo zanima, kje je bila takrat ona. Pa ne vem, če je glupo ali kaj, jaz ji ne morem razložiti, da je takrat še ni bilo, ker tega ne razume, kako je to, da ne obstajaš. In sem ji rekla, da je bila zvezdica na nebu user posted image

Je pa Neža zdaj bolj v fazi, ko jo zanima smrt. Kaj se zgodi ko umreš, kam greš...pa te stvari. Kar težke debate, no. Včasih sem res brez idej, kako to povedati, da bo čim bolj realno, pa vseeno še razumljivo tem malim možganom in ne preveč kruto, ker jo kar skrbi to.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
22.9.2009 10:02:38   
Maxica

pa jašo tut peljemo jutr k zdravniku, blato preverit, ker mi zadnjih 14 dni vsake tolk časa pojamra, da ga rita srbi in se neki praska...

jaz bi rekla gliste

Tudi jaz.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
22.9.2009 10:23:25   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

jaz bi rekla gliste

Tudi jaz.
poročam, ko bo kaj znano. zanimivo mi je, da je 2 dni mir, pol pa en dan jamra. pa spet 2 dni mir. lahko je vse skup povezano s tem, da v vrtcu ne hodi kakat. bomo preverili, pa bo mir.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
22.9.2009 10:28:42   
frrrr
ojoj, dojenček v trebuščku... naš mali ve, da imam js popek, ker sem bila z mojo mamo povezana in on je bil z mano... nekaj mu je jasno, nekaj še ne. včeraj zvečer mi je rekel, da on pa zdravnikom ne bo pustil, da me režejo. sem ga vpršala zakaj bi me rezali. pa mi je rekel, da bo lahk dojenček vn prišel (pol sem ugotovila, da to povezuje z rdečo kapico, kjer lovec prereže volku trebuh). sem mu rekla, da me ne bodo rezali, ker bo dojenček (ko bo pripravljen) glavco pri moji luliki vn potisnil in ga bodo zdravniki vn potegnili. mogoče sem mau prehitela s tovrstno razlago, ker je mali kr mau čudno pogledal user posted image zgleda mu je postalo tut mau nerodno, ker je pol kr hitr temo zamenjal user posted image
menda otročki povezujejo prihod dojenčka z rito, ker se tam pač trde zadeve izločajo... če otrok dobi od mamice hrano, živi v trebuščku, je vse to povezano s hrano in predelana hrana gre pri riti vn user posted image no, sem mu hotla povedat o drugi luknjici, da ne bi mislil, da bom pokakala dete user posted image

ena današnja je pa... stopiva pred hišo, vse megleno (kot še vedno user posted image ) in mali pribije: vse je sivo user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
22.9.2009 10:32:09   
frrrr
@lina, boste pa doma kakšno decembrsko žurko naredili... itaq si ustvarjalna dušica in se boste zihr imeli fajn. včeraj sem govorila z eno vrtčevsko mamico, ki ima oba otročka 3 tedne doma, pa še 3 tedne je v načrtu. druga je pa rekla, da je imela obe punčki 2 meseca doma, a se jim je splačalo in zdaj so zdravi. 

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
22.9.2009 10:43:33   
Anonimen
frrrr - a to zaradi te operacije ali tako zaradi bolezni na splošno ?

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4746
22.9.2009 10:48:18   
frrrr
*lina* - zaradi operacije naj bi bili zdravi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
22.9.2009 10:54:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

kakšen nasvet ?

Glede tele kolumne...mislim, a ključa pa nimajo? user posted image user posted image

muki - v strasti jest pozabim na vse user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4748
22.9.2009 10:54:56   
@lina
altati, imaš zs.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
22.9.2009 20:16:27   
piskot
ej babe, kva ste tko tecne!?

sam sikate neki skoz ... tko lepo zapakirano, ampak sikate. cheer up user posted image

rekreacija bo hodil enkrat tedensko za 45 minut na telovadbo. sam ce ga jaz kaj poznam bomo sli glih ene 3× user posted image

jaz imam en problem: otrok mi je nastel koga vse bo povabil na rojstni dan. zdej pa ne vem, a naj kar na balkonu sank naredim in strezem zunaj, al naj najamem kaksno hokejsko dvorano. kako boste to resevale?

darilo se nimam pojma. ati pravi da nekaj od duplo, martin bi pa vsak dan kaj drugega, od trobente do traktorja.

za vse mamice dojenckov in nosecke: news od patronaze:
od 6 meseca naprej se je vse razen jajcnega beljaka, jagod, oresckov, svinjskega mesa in KM v prvobitni obliki. Moram zdaj ful hitet, ker sem en mesec prepozno zvedela, da je znanost toliko napredovala, da bi morala otroku kruh ze pred enim mesecem dat user posted image

muki mi smo imeli ravno danes ta pogovor, kje je bil martin, ko je ati stanoval v mestu. jao, ni slo s tem da ga ni bilo. in na koncu je bil ful zadovoljen z atijevo razlago, da je bil martin takrat se na tekmovanju in pol ko je zmagal, je prisel k mami v trebuh, pol naprej pa ze ve, ker da je bilo tako kot pri ani, da je sla mamica v bolnico in so ji zdravniki pomagali vzet dojencka iz trebuha. sam pol se spomnim da me je enkrat vprasal ce bomo imeli se enega, ko je videl moj trebuh. je pa zanimivo, da pri ani pa nic ne komplicira kje je bila prej preden je prisla v moj trebuh.

@lina ja vso sreco vam zelimo, pa hitro okrevanje!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?