muki1
|
Vidim, da so se že začela praznovanja. Čestitke vsem Glede teh koles poganjalcev moram reči, da mi je prav hecno, ko tole berem. Jaz seljačina sploh nisem razmišljala, da je to zdaj tako must have . No, na kratko, mi nimamo. Blushing. Se pa vseeno dovolj razmigata na domačem otroškem igrišču, skačeta po trampolinu vsak dan, se gugata, vozita po toboganu, vesita povsod ko opici, plezata na drevo. Torej resnično upam, da ne bosta zaostali v razvoju, ker nimata tega poganjalca. Malo heca. Darila za rojstni dan še tudi nimam pojma. Frrrr, tvoje lutke so super stvar. Pa v petek sem v Ikeji videla lepo leseno kuhinjo in glede na to, da se zdaj od zunaj selimo počasi spet v notranje prostore, bi mogoče bilo to darilo praktiš. Želi si nič konkretnega. Zmeraj ko jo vprašam zine drugo budalaštino. Enkrat telebajska, potem mini krilco, potem spet kaj petega. Edino Barbie morsko deklico si je že večkrat zaželela, to pa itak vem, da je Nežino maslo, ker sem jo slišala, kako jo šunta. Točno že vidim, kako bo uboga barbika s tistim repom nekje obležala, ker je ne bosta mogli preoblačiti. Bo pa žur. O ja, to pa že točno ve, koga bo povabila. Našteva že en mesec. Žurerka mala. Pa ko jo vprašam koliko bo stara reče da tri in pokaže pet prstov.