|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
21.9.2009 10:46:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Pa razmišljam, da bi ga vpisali v tečaj rolanja...tole sem zadnjič videla:
http://www.jacksport.si/JACK_SPORT,,sportna_sola_za_otroke,sola_rolanja.htm

to sta bili  obe moji punci.
tia pri dobrih treh letih, Tara malo kasneje.

In tudi Jaša to čaka, naslednje leto.

kot pravim, počasi v klanec.

Tia je bila pri treh letih hudo najmlajša v tečaju rolanja.
Tara pri treh letih še ni imela razvite motorike do te mere, da bi zmogla rolat.

vse zavisi od otrokoa do otroka.
Precenjevati jih ni dobro, podcenjevati pa tudi neuser posted image .

ma ja - ampak v en šport ga moramo vpisat, ker tole je čist toooo much energije. v vrtcu imajo organiziran tudi plesni tečaj, ampak da bi mi pa tam visel potem do šestih zvečer mi je pa tudi grozno. za plavalni tečaj je čist preveč enega dela, oblačenja, slačenja,....itd...mah ne vem....bomo videli....user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
21.9.2009 10:49:25   
Anonimen
al pa tečaj angleščine  - si sploh ne predstavljam, kako lahko en triletnik sedi za mizo in posluša ? al kako to poteka ? skačejo, pojejo, plešejo ?

zaenkrat sem kar pristašica, da čim manj tega sranja - oziroma manj je več .... sej bo še lahko vse prišlo na vrsto.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4702
21.9.2009 11:07:39   
altati

Pa razmišljam, da bi ga vpisali v tečaj rolanja...tole sem zadnjič videla:
http://www.jacksport.si/JACK_SPORT,,sportna_sola_za_otroke,sola_rolanja.htm

to sta bili  obe moji punci.
tia pri dobrih treh letih, Tara malo kasneje.

In tudi Jaša to čaka, naslednje leto.

kot pravim, počasi v klanec.

Tia je bila pri treh letih hudo najmlajša v tečaju rolanja.
Tara pri treh letih še ni imela razvite motorike do te mere, da bi zmogla rolat.

vse zavisi od otrokoa do otroka.
Precenjevati jih ni dobro, podcenjevati pa tudi neuser posted image .

ma ja - ampak v en šport ga moramo vpisat, ker tole je čist toooo much energije. v vrtcu imajo organiziran tudi plesni tečaj, ampak da bi mi pa tam visel potem do šestih zvečer mi je pa tudi grozno. za plavalni tečaj je čist preveč enega dela, oblačenja, slačenja,....itd...mah ne vem....bomo videli....user posted image

naš jaša hodi na telovadbo za mega mulčke.
včasih enkrat, včasih 2x tedensko.
če ti je všeč ideja mogoče....Jašu je všečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
21.9.2009 11:09:16   
altati

al pa tečaj angleščine  - si sploh ne predstavljam, kako lahko en triletnik sedi za mizo in posluša ? al kako to poteka ? skačejo, pojejo, plešejo ?

zaenkrat sem kar pristašica, da čim manj tega sranja - oziroma manj je več .... sej bo še lahko vse prišlo na vrsto.....user posted image

to še vse pride.
kaj ga boš zdaj silila v tuje jezike, to je meni čist mim...priznam..
ima pa naša Tia že od prvega razreda v šoli angleščino, v okviru pouka.
jaz sploh nisem za fakultativne dejavnosti, ki zahtevajo učenje (ala tuji jeziki).
dejavnosti naj bodo usmerjene v to, da se otroci razmigajo, sprostijo, športajo... že tako smo vsi čist preveč 'zasedeni'.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
21.9.2009 11:10:03   
Anonimen

a to v megacenter ? nekajkrat smo šli, pa mu je bilo dolgočasno ..... user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4705
21.9.2009 11:15:11   
altati

a to v megacenter ? nekajkrat smo šli, pa mu je bilo dolgočasno ..... user posted image

a je bil v skupini, ko je sam, ali ko si z njim?
Naš Jaša je pri večjih, kjer je sam.
ga pripeljemo in pridemo iskat.
in rad hodi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
21.9.2009 11:16:59   
Lu
Živjo!

Mi smo tudi imeli ultra pester vikend. V soboto smo bili v Bohinju. So imeli fantje regato. Pihalo pa lih komaj, da je kej. Smo se imeli luštno. Zvečer sva šla na kolegičin roj. dan, ki se je zavlekel do 3 zjutraj. In včeraj ob 12 že nov roj. dan. V glavnem pestro je bilo.

Kolo. Bratranc je tamali kar pedale dol odšraufal pa tudi špila. Mi imamo pa kar navadno kolo pri Maji, Tian ga pa mogoče zdaj dobi. Ima še vedno trikolesnika.

Rolanje. Poznam eno punco, ki uči tamale rolat. In imam tak privilegij, da bo imela samo Majo. Kakšno popoldne. Baje se naučijo rolat v 5 urcah? Bomo videli. Opremo itak ima, vso.

Pikapolona kar že NS. user posted image user posted image user posted image Tole bo šlo expresno hitro mimo. user posted image

lp vsem

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
21.9.2009 11:20:01   
altati
ja, Lu, tečaj rolanja je res enotedenski.
5 dni po eno uro.
ampak to se naučijo osnove.
potem so pa še nadaljevalni tečaji.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
21.9.2009 11:22:35   
Lu
Ma važn, da se pelje. Po cestah itak ne mislimo rolat. Je prenevarno. user posted image

Sem pozabla omenit. Naročala bom nekaj preko nexta.eu. Če kero zanima si lohk delimo poštnino.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
21.9.2009 11:25:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Ma važn, da se pelje. Po cestah itak ne mislimo rolat. Je prenevarno. user posted image

Sem pozabla omenit. Naročala bom nekaj preko nexta.eu. Če kero zanima si lohk delimo poštnino.

mene mene mene

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4710
21.9.2009 12:39:53   
Anonimen
Lu imaš ZS !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4711
21.9.2009 17:19:18   
Anonimen
Mi ji bomo kupili ta kolo za učenje ravnotežja, potem pa direktno na unega brez zadnjih dodatnih koleščk- močno upam, da se bo izšlo.
Nima pa še nobenega posebnega kolesa, samo en trikolesnik....

Mika me da bi šli drsat, samo ne vem če ni še premajhna!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4712
21.9.2009 18:52:29   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Mi ji bomo kupili ta kolo za učenje ravnotežja, potem pa direktno na unega brez zadnjih dodatnih koleščk- močno upam, da se bo izšlo.
Nima pa še nobenega posebnega kolesa, samo en trikolesnik....

no to je naš plan.
samo da mu namenoma tudi trikolesnika nismo kupili.
prvo kolo, ki ga je dobil, je to leseno, brez pedal.
drugo leto dobi takšno kolo, brez pedal, z zavorami.
ko ga osvoji, mu namontiramo pedala in to je to.
pomožnih kolesc nimam niti najmanjšega namena uporabljat.
glede na to kako se zdaj spušča po hribu navzdol, z nogami v luft, mislim da mu bo šlo tudi z zavorami in pedali čist ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
21.9.2009 21:42:31   
piskot
cer.

sem sla na roditeljski sestanek, pa otrok sploh se v vrtec ne hodi user posted image .

sem ful zadovoljna s tistim kar sem videla in slisala.

kolo brez pedal imamo, pa se martinu sploh ne da it nanj. edino zadnjic, ko je tjaša videl, je potem se on vzel kolo in se preganjal tam okoli. frrr, mal poglej kako je z nastavitvijo velikosti, vem da so ena kolesa 10, druga 12 inčna, tako da smo mi morali še počakati da je martin zrastel, ker se ni mogel gor usest. se mi pa zdi da je fajn ce ima zavoro.

interesne dejavnosti smo ga vpisali na telovadbo, ki jo bodo imeli v vrtcu. pa moram ga se kam vlect, ker je tako lesen, da se mal razmiga. saj je skoz v akciji, samo gibčen pa ni prav hudo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
22.9.2009 7:32:55   
Maxica
Helou. V soboto smo bili v Benetkah, uživali in bili prav prijetno utrujeni. Ljubim Benetke. user posted image  Čeprav Lan je že povedal, da ne bo več šel, hehe.
Se pa ta teden tudi pri nas začnejo popoldanske dejavnosti, Max 2x na teden telovadbo, Lan 1x. So pa zdaj itak tako lepi dnevi, da sta tako ali tako cel dan zunaj.
Kolesa brez pedal ne nameravam kupovati. Max je zdaj za rojstni dan dobil novo, večje kolo brez koleščkov, ki ga že sto na uro obvlada, je le "kolesarkin sin" user posted image  in gremo z njim tudi že po cesti, Lan pa bo podedoval Maxovo prejšnje kolo, manjše, pa tudi pomožne koleščke bo imel zaenkrat. Ne vem v čem je point, da bi se jih otepala, menda nimata zaradi tega kakšnih posledic, Maxu gre prav odlično tudi vožnja brez, tako da dokler bo otrok potreboval koleščke, jih bo pa imel. user posted image
Za rojstni dan si je Lan zaželel lego kocke od Indija, afkors,  vendar smo se že zmenili, da jih dobi, ko mu bomo prvič postrigli nohte na rokah. Ja, jih prav tečno glodauser posted image user posted image  in upam, da mu bo to zdaj prava motivacija.
Piskot, wb. user posted image
Pikapolona, fajn opravi na NS. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
22.9.2009 7:37:06   
Maxica
Katarina od Arabele, vse najboljše za 3. rojstni dan. user posted image

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
22.9.2009 8:15:27   
muki1
Vidim, da so se že začela praznovanja. Čestitke vsem user posted image  user posted image  user posted image

Glede teh koles poganjalcev moram reči, da mi je prav hecno, ko tole berem. Jaz seljačina sploh nisem razmišljala, da je to zdaj tako must have user posted image . No, na kratko, mi nimamo. Blushing. Se pa vseeno dovolj razmigata na domačem otroškem igrišču, skačeta po trampolinu vsak dan, se gugata, vozita po toboganu, vesita povsod ko opici, plezata na drevo. Torej resnično upam, da ne bosta zaostali v razvoju, ker nimata tega poganjalca. Malo heca.

Darila za rojstni dan še tudi nimam pojma. Frrrr, tvoje lutke so super stvar. Pa v petek sem v Ikeji videla lepo leseno kuhinjo in glede na to, da se zdaj od zunaj selimo počasi spet v notranje prostore, bi mogoče bilo to darilo praktiš. Želi si nič konkretnega. Zmeraj ko jo vprašam zine drugo budalaštino. Enkrat telebajska, potem mini krilco, potem spet kaj petega. Edino Barbie morsko deklico si je že večkrat zaželela, to pa itak vem, da je Nežino maslo, ker sem jo slišala, kako jo šunta. Točno že vidim, kako bo uboga barbika s tistim repom nekje obležala, ker je ne bosta mogli preoblačiti.
Bo pa žur. O ja, to pa že točno ve, koga bo povabila. Našteva že en mesec. Žurerka mala. Pa ko jo vprašam koliko bo stara reče da tri in pokaže pet prstov. user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
22.9.2009 8:48:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Glede teh koles poganjalcev moram reči, da mi je prav hecno, ko tole berem. Jaz seljačina sploh nisem razmišljala, da je to zdaj tako must have user posted image . No, na kratko, mi nimamo. Blushing. Se pa vseeno dovolj razmigata na domačem otroškem igrišču, skačeta po trampolinu vsak dan, se gugata, vozita po toboganu, vesita povsod ko opici, plezata na drevo. Torej resnično upam, da ne bosta zaostali v razvoju, ker nimata tega poganjalca. Malo heca.

jaz mislim da ni must have.
pri nas drugega kolesa ni bilo doma.
jaz nisem nič od punc šparala.
in ko sva se odločila za nakup, sva se pač za to.
5 koles mu pa nimam namena kupovati, od trikolesnika, do ne vem česa naprej...
to se nama je zdela pa luštna stvar.

če bi pa že imela doma kolesa, se pa ne bi za nakup odločala.

mu bom pa itak morala tudi kasneje večja kolesa kupovati, ker z dekliškimi se sigurno ne bo želel vozituser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
22.9.2009 8:50:02   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Torej resnično upam, da ne bosta zaostali v razvoju, ker nimata tega poganjalca. Malo heca.

sigurno bosta, boš videlauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
22.9.2009 8:51:14   
altati
jaz pa nimam najmanjšega pojma kaj naj Jašu kupimo za rojstni dan.

kakšne kuhinje ali kaj podobnega ga niti pod točko razno ne zanimajo....

zbiram ideje!!!

zanimajo ga delovni stroji, avti, tovornjaki.....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 9:02:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4721
22.9.2009 9:04:59   
pikapolona2
sivkamivka...a motorke pol ne bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
22.9.2009 9:06:19   
pikapolona2
naša si pa želi dojenčka ki joče, ko mu dudo ven vzameš.....in balon ki je napolnjen s helijem.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 9:07:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4724
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 9:11:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?