|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
23.9.2009 17:54:43   
Anonimen
oh, mi bomo kar zunaj, na terasi. pa če prekle padajo. Notri niti slučajno nimam namena imet tolk folka. Bomo postavili gasilske mize, eno ''čevapdžinico'' ugžgali pa bo. bomo glih pasali v tele rovte. user posted image

sam ne vem še, kdo si upal sem priti ? cesta je užas, trikrat se prekrižam predno zdivjam po klancuuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4776
23.9.2009 19:26:45   
piskot
cer.

cakam da grem mal med ljudi user posted image .

borovnicka kar mejte tisto skrlatinko, pridemo cez kaksnih 14 dni.

pikapolona cestitke! ooo, fickota ste dobili, mi ga pa ze imamo user posted image . aja, prej se vsedemo k vecerji, pa martin vprasa zakaj pa petra od brine meni pravi (kje je zdej ta strehca, mah dejmo tkole) maartin? user posted image smo mu potem razlozili, da je petra od brine doma tam, kjer martine tako klicejo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
24.9.2009 11:42:11   
monica99
ku-ku, drage oktobrke...
...se bolj poredko javljam, sledim vam pa kolikor zmorem... naj vam obelodanim, da bo tudi naša Lucija postala sestrica... januarja 2010...
Mi je pa bilo skoraj do sedaj tako user posted image user posted image in upam da je tahujše za mano...

Lepo bodite, se še kaj javim.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
24.9.2009 17:18:55   
pikapolona2
monica čestitkeuser posted image user posted image

Zdej pa res lahko rečem ad bo leto 2010 NORO...mislim da bomo res kar po hodnikih porodnišnic rojevaleuser posted image

(odgovor članu monica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
24.9.2009 17:35:52   
Lu
Jaz mislim, da je bilo že leto 2006 tako. No, jaz sem skoraj na hodniku, res.user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
24.9.2009 21:03:57   
moci
mene kar malo skrbi, tale baby boom. porodnišnice, vrtci, šole. jejhata. velike generacije bodo.user posted image

midva sva danes videla naše dete. in to prav dobro. pikapolona, hvala za nasvet za ns. sem videla še 3d sliko. in kar je najpomembnejše - vse je ok, tveganje še manjše kot pri zoji. user posted image

kuki, a ste se naveličali morja, a ne da ste?user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
24.9.2009 21:33:39   
piskot
evo, mi smo uspesno prestali prvi 45 minut, ki jih je martin prezivel brez starsev, starih starsev ali tete. a smo cudni ane user posted image .

v torek greva pa se v vrtec na obisk ... res je ze mali veliki moz user posted image , sploh je smesen s tistim malih nahrbtnikom na ramah user posted image .

moci ma glih ko je lepo postalo, smo morali pa domov. meni ni dol nic falilo. no razen mogoce se kaksnega para rok za ano prenasat okol.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
24.9.2009 22:43:19   
frrrr
čer.

monica99 - čestitke za naročeno dete... in fajn, da je slabost minila... zdej pa polna energije do konca in Lucija bo postala velika sestrica.

moci in pikapolona - super za nuhalno. je fajn slišat in videt, da je vse ok.

ideja za darilo, če imate na vrtu preveč prostora. v bc bodo 2.10. imeli 44% popusta na ta artikel  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=198591

piškot - super za Martinovo uvajanje... naj bo čimbolj uspešno!

borovnička - super za dobre preglede. čimprej se rešite tut škrlatinke!

men zdravnica rekla, da sem zgleda alergična na nosečnost in nej grem rodit user posted image sem pa cela pikasta po trebuhu, prsih, vratu, rokah do komolca, nogah do kolen... že na hrbet se mi širi... groza.
jašev drekec pa ni nič pokazal, nobenih glist in nobene viroze. mogoče je šla viroza že mim, al pa ga res srbi ritka zaradi zapeke, ker v vrtcu ne kaka. bomo videli, če se bo še kaj pritoževal, pol je zapeka. barva blata je spet bolj rjave barve.

kaj drugega pa ni novega... za vikend še ne vemo kaj bomo. na koroško se nam da in spet ne da it. jutri bomo zihr še v lj, mogoče v soboto pobegnemo... al pa bomo kr mau izletnikovali tu okrog...

lepo se mejte...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
25.9.2009 7:28:16   
Anonimen
moci in pikapolona user posted image user posted image user posted image user posted image  za NS ! Zdej pa uživajta do konca in naprej !

Piškot in Martin user posted image user posted image user posted image  za 45 minut ! Bolje išta nego ništa !

Frrrr - ostani doma in pejt rodit !user posted image  Drugače pa nič prehitevaj, ne po desni, ne po levi. Sej bo dete malo že pokazalo kdaj hoče ven.

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4784
25.9.2009 8:04:24   
moci
jaz sem ena kura. imam dopust, prazno baterijo na telefonu, polnilec pa v službi. in ne, ne grem ga iskatuser posted image

kuki, kako. a martin je bil vedno z enim od naštetih? bogi. še dobro, da gre v vrtec, da si mal odpočijeuser posted image

mi še vedno nimamo darila za zojo. sva rekla cunje, samo to ni to. nekaj še moram kupit. tole za vrt je fajn, samo mi imamo tišlarja. in on bo SAM naredil hiško. jo dela od kar smo naročili zojo user posted image saj poznate tisto o kovačevi kobili ...

borovnička, ujebemti, vam pa ni dolgčas. hitro se pozdravite.

lina, jaz bi enkrat prav prišla pogledat, kje si to ti doma. po mojem mal pretiravate. daj, slikaj tisto vašo pot. a pozimi bo potem sankanje do vaše hiše?

frrrr, boš pa malo počivala, saj ni prepovedanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
25.9.2009 8:28:26   
piskot
morgen.

moci jap, vedno je bil v nasi druzbi. imas prav, zadnji cas da si malo odpocije user posted image . ker polnilec rabis, mi jih imamo tamle en ziljon za razlicne nokie.

lina ce je tak breg, pol nic cudnega da si se tja gor prizenila. a nisi ti velik navdusenec adrenalinskih sportov user posted image .

frrr pol je pa res najboljs da gres rodit.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
25.9.2009 8:34:59   
frrrr
*lina* - če nič ne prehitevam, potem me bo vse srbelo še skoraj cel mesec... vam bom kasneje kakšno fotko pikic prilepla, boste vidle kakšne muke prestajam user posted image

moci - tole s polnilcem kje drugje se je pa men v zadnje pol leta pogosto dogajalo user posted image ampak se človek kr navadi pol kak dan ali dva brez telefona živet... lahk pa telefon pozabiš in si na istem... pač pozabljiva nosečka... sej je kr fajn user posted image

mene pa že cel teden tolk meče... bi zapravljala in zapravljala... in ker se ne morem odločit za kaj naj zapravljam keš, se pol nikamor ne odpravim in nič ne zapravim user posted image ne da se mi it v en konc samo zaradi ene vrste nakupa, bi rada kaj združila... pol pa se nč konkretnega ne spomnem in doma ostanem. user posted image ah, mi je hudo... ampak prsti me pa že fajn srbijo user posted image ta teden sem samo v lekarni zapravljala... tam pa itaq vedno preveč denarja pustim user posted image

evo, odločitev padla... ostanemo v lj. se nam ne da nič. v zoo se že neki časa spravljamo, pa kr ne pridemo do tja (imamo res full daleč user posted image ). vreme je lepo napovedano, bo že nekaj na izi padlo... vglavnem ne bo nam hudega user posted image

lep in uspešen petek vsem skupaj!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
25.9.2009 8:35:45   
frrrr
piškot - imaš 2222 število objav user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
25.9.2009 8:41:38   
frrrr
aja, če bi šli proti koroški, bi se čist preveč dogajalo... skoz velenje in pikin festival bi se mogli zrinit. v sgju se čez vikend dogaja v škratkovi deželi. pa neko razstavo plazilcev in pajkov imajo, bi bla dedca čist navdušena. bajagič je v koroških koncih jutri, bi mi blo hudo, ker s tem trebuhom nisem več za na koncert. prijateljica je sama čez vikend in ima ogromno slikic s poroke in poročnega potovanja za predstavit. starši pridejo jutr iz morja. svakinja je imela v sredo rd, bi kostanj pekli. prijateljica je imela včeraj rd, bi tut mogli it čestitat. bom darila kr po pošti poslala, čestitala sem že, polupčkam pa drugič user posted image vglavnem preveč pestro bi blo, raje v brzino nižje prestavim user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
25.9.2009 8:43:52   
moci
frrrr, a ti nič mejlov ne gledašuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
25.9.2009 8:49:03   
frrrr
kam si pa poslala, ker mi nič novega ne piše... samo za eno sporočilce mi je javilo... grem čekirat user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
25.9.2009 8:50:00   
frrrr
sem našla... čak, ti odgovorim user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
25.9.2009 9:15:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

lina, jaz bi enkrat prav prišla pogledat, kje si to ti doma. po mojem mal pretiravate. daj, slikaj tisto vašo pot. a pozimi bo potem sankanje do vaše hiše?

u ****ti kje sem že to slišala ? Aja, vsak ki še ni bil tukaj, pravi da pretiravamuser posted image . A zakaj potem vsi norijo, ko gredo domov ? sicer pa, vedno dobrodošla. bo zoja kaj novega našega smrkolina naučila.

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4793
25.9.2009 9:18:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

lina ce je tak breg, pol nic cudnega da si se tja gor prizenila. a nisi ti velik navdusenec adrenalinskih sportov user posted image .

ja 13 let nazaj, se mi je fajn zdelo, ker sem lahko s kolesom divjala. Potem sem prvič prišla z avtom in utrgala izpušno cev ( auspuh ).

Sej zdej že Tristan s svojim avtom ( en tak mini, ko notri sediš in se z nogami poganjaš ) divja po klancu navzdol. In potem ga slišim, kako bemti '''joj kakšna grozna cesta''user posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4794
25.9.2009 9:19:19   
moci
hehe. zoja je po novem sramežlijvauser posted image ampak samo enih 10 minut. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
25.9.2009 11:23:18   
Lu
Vidim, da dogaja. Sploh Frčki user posted image user posted image

Pri nas imamo pa probleme z Majo in njenimi nogami. Nisem posvečala kaj dosti pozornosti, ko mi je jamrala, da jo noge bolijo. Danes zjutraj pa je bila pika na i. Revca tud stat ni mogla. Pol po ene 15 minutkah pa je le vstala in hodila z muko. Potem do vrtca, ko je šla peš je bilo že ok. Tako, da res ne vem kaj se dogaja. Pop. dave kri, predpisala ji je ene tablete za čez vikend in v ponedeljke kontrola. Upam, da je res samo hitra rast. Samo joka pa kot, da bi ji pol noge zmanjkalo tisti trenutek.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
25.9.2009 13:29:29   
frrrr
o, šit Lu... to pa ni fajn... upam, da ugotovite kaj je krivo in tut čimprej odpravite... mogoče spi na kak čuden način, da nima dobrega pretoka?

js sm pa šopingirala user posted image pa nč kaj velik nisem nabavla, a počutim se super user posted image sem šla samo do Interspara, nakupla neki hrane in pijače (vse, kar mi sede trenutno user posted image ), pa en del darila za svakinjo... mau sem pregledala ponudbo čelad za otroke, poganjalcev nimajo  hervisu.
uf, je sedlo... zdej mau počakam, da se ice koffe shladi, pol bom pa smetano gor namontirala tk kot je na embalaži narisano user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
25.9.2009 13:33:51   
frrrr
moci - našega je sramežljivost minilia... bla pa prisotna kakšen mesec. lotila sem se tega tk, da sem ga vedno stisnila (ponavadi še dvignila, da se je lahko skril v mojo ramo) in drugim povedala, da je fant zadnje čase sramežljiv in se tolk fino stiska k men, men pa tolk paše to stiskanje, da ga kar kažem okrog. in potem mu je bilo to tolk smešno, da ga je sramežljivost že minila, pa se mi je stisnil in mi rekel daj me mau kaži okrog user posted image nisem vedela, da bo to tolk hitr in uspešno odpravljeno, očitno je bila prava metoda.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
25.9.2009 14:33:37   
moci
meni je smešno, ker je bila prej ful pogumna, zdaj se pa kar skrivauser posted image itak se ne dolgo.

lu, mejdunej. mogoče bi se pa res komu pokazali. mojo svakinjo je, ko je bila micena kar naprej ful bolel komolec, ga ni mogla niti premikat. pa so jo pošiljali povsod okrog, ugotovili pa nič. potem je pa od tašče sodelavec, bioenergetik, ene čirulečarule naredil, pa je bila takoj dobra. menda ni bilo pretoka energijeuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
25.9.2009 20:20:05   
moci
me jezi, če moram nekdanje rekorderke v forum čveku iskat na drugi strani. tako da ....

pejmo nazaj gooor.

mi smo bili na eni mini žurki. jutri gremo pa po kolo za zojouser posted image babi in dedi častita za rd. pa še nekaj bomo kupili, kar bova midva dala. samo še ne veva kajuser posted image fajn, ane?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?