|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
22.9.2009 20:31:15   
frrrr
mene je pa moje dete tolk raznežilo dans pred spanjem... sem mu rekla, da ga imam rada in on meni odgovori mamica, js imam tebe tut rad do lune in nazaj user posted image user posted image
to pa pobral v eni knjigi, ki smo jo imeli iz knjižnice izposojeno in smo jo glih 2x prebrali 3 tedne nazaj... mislim, da naslov ali veš kako te imam rad.

piškot - js včer eno očkovo kolumno brala, kjer je napisal, da so se v 4ih letih (od nnihovega najstarejšega do najmlajšega tretjega otroka) stvari tolk spremenile, da kr ni mogu verjet user posted image

pa lahko noč!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
22.9.2009 20:32:11   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ej babe, kva ste tko tecne!?

sam sikate neki skoz ... tko lepo zapakirano, ampak sikate. cheer up [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/imag

to se ti samo zdiuser posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
22.9.2009 20:34:13   
altati

jaz imam en problem: otrok mi je nastel koga vse bo povabil na rojstni dan. zdej pa ne vem, a naj kar na balkonu sank naredim in strezem zunaj, al naj najamem kaksno hokejsko dvorano. kako boste to resevale?

Ne bomo, ker tega problema nimamo.
Praznujemo v družinskem krogu in to je to.
Kasneje, ko bo večji, bo pa praznoval s prijatelji.
Enako kot punci.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
22.9.2009 20:36:03   
altati

za vse mamice dojenckov in nosecke: news od patronaze:
od 6 meseca naprej se je vse razen jajcnega beljaka, jagod, oresckov, svinjskega mesa in KM v prvobitni obliki. Moram zdaj ful hitet, ker sem en mesec prepozno zvedela, da je znanost toliko napredovala, da bi morala otroku kruh ze pred enim mesecem dat user posted image

bejba, to sem ti jaz povedala 2 meseca nazaj, tako da se ne izgovarjaj na nevednostuser posted image user posted image .
Povej po pravici, da ti ta doktrina smrdiuser posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
22.9.2009 20:37:20   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: altati

jaz imam en problem: otrok mi je nastel koga vse bo povabil na rojstni dan. zdej pa ne vem, a naj kar na balkonu sank naredim in strezem zunaj, al naj najamem kaksno hokejsko dvorano. kako boste to resevale?

Enako kot punci.

ja pisuka, zgleda da smo ga tko navadl ker je blo do zdaj zmer polno folka in pol gleda slike ... in bo moral bit tud letos tko verjetno.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
22.9.2009 20:38:01   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

mene je pa moje dete tolk raznežilo dans pred spanjem... sem mu rekla, da ga imam rada in on meni odgovori mamica, js imam tebe tut rad do lune in nazaj user posted image user posted image
to pa pobral v eni knjigi, ki smo jo imeli iz knjižnice izposojeno in smo jo glih 2x prebrali 3 tedne nazaj... mislim, da naslov ali veš kako te imam rad.

in čisto pravilno misliš.
Naslov je pravi Ali veš kako te imam rad.
In fulll je luštna knjigica.
Z Jašem sva si jo že nekajkrat izposodila.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
22.9.2009 20:39:18   
altati

Enako kot punci.

ja pisuka, zgleda da smo ga tko navadl ker je blo do zdaj zmer polno folka in pol gleda slike ... in bo moral bit tud letos tko verjetno.

Ej, v bloku, v klubskih kletnih prostori naredi fešto, tam kjer imajo žureuser posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
22.9.2009 20:41:05   
piskot
aja, vam povem se eno storijo s kolegovo hcerko. ona je imela ene 5 let, se pravi sva jih midva z mozem imela ene 20. in gremo skupaj v stacuno in tam kondomi.

kaj je pa tole?
erm, nekaj kar ati in mami uporabita ce noceta imet otrok. ce ne bi hotela imeti tebe, bi uporabila tole in te ne bi bilo
aha, zgledala je zadovoljna z odgovorom.

pridemo nazaj do njenih starsev, pa jok do konca.

in ko koncno uspe povedat: zjokala se je ker se je bala da bo ati kupil tisto v trgovini in bo ona izginila. revez otrok user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
22.9.2009 20:42:11   
piskot

Enako kot punci.

Ej, v bloku, v klubskih kletnih prostori naredi fešto, tam kjer imajo žureuser posted image .

aaa hahahaha, pa se vse sosede povabimo, pol bo imel ziher dost povabljencev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
22.9.2009 20:43:33   
altati
kuki, zdaj sem se pa polulalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
22.9.2009 20:45:24   
altati

Enako kot punci.

aaa hahahaha, pa se vse sosede povabimo, pol bo imel ziher dost povabljencev user posted image user posted image user posted image

točno to sem ti hotla povedat, pa ata S. bo cel večer vrtel muziko in bo cel večer I tebe sam sit kafano.....Martin bo pa presrečen! Ladanova mama bo pa kolo plesalauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
22.9.2009 20:55:17   
altati
kuki, a greste v London?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
22.9.2009 21:05:22   
piskot

kuki, a greste v London?

mi ne.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
22.9.2009 21:51:09   
piskot
frrr moz mi je pravkar povedal, da so odkrili nov nacin pridobivanja izvornih celic, neki pri liposukciji al kaj. menda je gledal en dan na tv, sam nima pojma kje.

a, mam ze http://www.zurnal24.si/cms/zstil/zdravjefitness/index.html?id=45577

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
22.9.2009 22:02:41   
moci
čer,

čestitke slavljencema, malo z zamudo.

vidim, da vam dogaja.
jaz sem zmatrana in hodim spat s kurami. danes smo imeli obiske, tako da zdaj šibam za kurami.
rd - mi bomo v nedeljo povabili stare in prastare starše in teto in strice. hb, ker se mi res ne bi dalo še kakšne velike žurke delat. še to se mi ne da.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
22.9.2009 22:09:06   
Lu
kuki jaz sem za leto ferik s tem. Hvala bogu. Ker v stanovanje jih tudi pri nas ne gre kaj dosti. Samo ponavadi povabiva midva svoje frende, ki imajo svoje male otroke, da se družijo. Malo druženja kar tako user posted image

Ja me pa čaka še fešta za žlahto. Itak. Kaj mu bomo kupili? Od nas bo dobil par oblek- hehe k jih že rabi, torto in avtek strelo mcqueen. Od ostalih niti ne vem. Pomojem igrače kaj pa drugega.

In kaj smo imeli danes na sporedu.

Dragi je že drugi dan totalno out. Beri ima virozo. Samo ne p*** gripe user posted image Sama sem na šihtu v totalni gužvi.
Z obema sem šla danes na plesne in bila zelo prijetno presenečena kako tršica obvlada otročke. user posted image user posted image user posted image Tianu je komaj 15 min pred koncem zmanjkalo koncentracije, drugače je skoz sledil.

Še vedno pa se borimo z trmo pri Maji. Joj jaz bom popenila en dan. Aja pa od danes velja en nov zakon, a ne. Da tud svojga otroka ne smeš čez rit. Halo? No kaj smo imeli. Ura 9 ona ne še spat. Naj povem, da so zjutraj štale za vstat, ker bi gdč. spala. Ja. Nisem imela kaj drugega da sem bila zlobna, in kao zavrtela policijo, govorila v tiho slušalko, in rekla da naj jo pridejo iskat, ker ni pridna. Joj je začela tok tulit, da mi je bilo pol full hudo. Sam pomagal pa je. A ima kakšna idejo kako naj se to drugače spelje. user posted image user posted image user posted image Sem res že brez idej.

Zdaj grem pa v mižo.

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
22.9.2009 22:09:59   
Lu

kuki, a greste v London?

mi ne.

In komu ste karte prodali? Altati a greste vi? user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
23.9.2009 7:06:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

kuki, a greste v London?

mi ne.

lu, a se ti ne zdi da je nas 5?
pa da nimamo dveh malih?
ne, ne gremo miuser posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
23.9.2009 8:02:02   
piskot

kuki, a greste v London?

mi ne.

po mojem bodo cist enostavno propadle.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
23.9.2009 8:02:59   
altati

kuki, a greste v London?

mi ne.

po mojem bodo cist enostavno propadle.

a si jih vsaj poskusila prodati?
na bolhi? tu na rr?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
23.9.2009 9:55:05   
frrrr
piškot - če obstajajo dvomi za pot v Anglijo in je tolk komplikacij za prenos karte na drugo osebo, je pol res mogoče boljš pozabit na vse skup, it en dan na kopanje in tortico in si mislit kk si imel en fajn izlet, pa mau bolj drag in dalje živet...
drgač bomo pa mi darovali celice, ne shranli... sem se odločla, da ne bomo delali zaloge, ker bomo vsi zdravi in pika. nič kaj pa če...

mi bli pr zdravniku... zdravnica pravi, da je rita ok. gliste bi se v blatu vidle, kar se ne. glede na to, da je pred tremi tedni eno soboto zjutraj bruhal, bi bla možna viroza in se je zdej pač skoz blato izločala, ter blo blato zato take oker-sive barve. ko se pokaka, nesemo še blato v pregled, pa bomo mirni dalje.
popoldne grem še js k zdravniku, ker drgač si bom zgrizla in spraskala joške. sem mislila, da bo tokrat vse ok, pa sem se očitno zmotila. user posted image v nosečnosti z Jašo so se minamreč tile srbeči izpuščajčki po prsih in trebuhu začeli že v avgustu. ah, problemi...
včeraj zvečer sem tut jelene klicala... sem ležala na postelji in brala, dobila tolk močno brco, da sem imela v trenutku polna usta... in ker imam občutljiv želodec za te zadeve, sem še mau nektarine v školjko spustila user posted image

zdej morm papirologijo izpolnit in čimprej vrnit na ZTK, pol imam pa v načrtu depilacijo in nego stopal user posted image

upam, da sonček čimprej pokuka iz megle... lep dan vam želim!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
23.9.2009 12:48:35   
frrrr
če bomo tolk pridno klepetale, bomo mogle pa še letos novo temo odpret user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
23.9.2009 16:13:42   
borovnicka

Pa smo preživeli - pregled namreč. Prejšnji teden sem imela za oba kontrolo na pediatrični, danes pa še ultrazvok. Seveda smo čakali kot nori. Malčka sta bila res pridna, tako da smo šli nazaj grede gledat vlake. Sicer pa pri Tjanu ni več videti razširjenega votlega siastema ledvic, Tjaš ima pa desno ok, na levi, ki je bila operirana pa je pielon v zgo.meji normale. Me je ful skrbelo kaj bo.

Zjutraj mi je bilo ful hecno, ker smo se oblekli za 25stopinj, se zbudili v čudovitem jutru, potem pa se peljemo proti Ljubljani pa meglaaaaa. Aaaaa. še dobro da se je kmalu pokazalo sonce.

Drugače sem ta teden na bolniški, ker so v petek pri Tjašu postavili diagnozo škralatinka. A mali je čist naspidiran. Tjan pa ne kaže nobenih znakov.

Lepo se imejte in čuvajte svoje malčke.

PS: piškot - TT zanima kdaj se pride Martin igrat s Tjašovim kolesom? (včeraj zvečer sta me spraševala in razlagala koliko je velikuser posted image ).

nagajivčka TT

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
23.9.2009 16:57:25   
pikapolona2
sporočam da sem preživela NS....sicer sem čakala v porodnišnici 2,5 ure....zato da sem izvedela da nisem rizična....nato so mi vzeli še kri in me poslali domov.....čez 10 dni pa dobim uradni izvid???? No ....mislim da je vse OK...drgač bi me njabrž drgač obravnavali. Ko sem bila samoplačniško pri Brini na NS je blo nmal drgač.....pa tisti 3D UZ je bil in se je res tak fajn videlo dete. Tukaj je pa nekja jamrala kako se obrača...pa da je že mikeno prevelik in se ne vidi tako dobro. Ah gremo dalje.....z mislijo da je vse OK.

Danes sva na hitro spokali v Velenje.....šle obiskat Pika Nogavičko....tamal dobila fickota in je bila čisto blažena. Zdejle pa pri mojih starših malo drnjoha....ko se zbudi pa šibava proti domu.

Borovnička....sam da je vse OK....midve sva se tudi v kratke rokave namontirale potem pa v vodicah megla in čez Lj megla....in šele malo pred Trojanami je spet posijalo sonce.

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
23.9.2009 16:59:50   
pikapolona2
aja...berem za RDe....mi tudi samo družinsko praznujemo....itak moram za mojega fotra in mamo posebej delat....tako da imam že s tem dosti dela. Niti še nima idej da bi koga vabila na RD....ko bo res sama izrazila to željo pa začnemo z otroškimi žurkami....juhej! smotano je k so oktobrčki in je zunaj že mraz.
Spomladi in poleti lahko zunaj narediš piknik in otroci zunaj divjajo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?